עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבוע הופיע לי מסך כחול, המחשב נכבה ולא עלה והשמיע צפצופים. רק כעבור כמה שעות עבד. כעת קרה לי שוב. מסך כחול, נכבה , לא עולה ומשמיע צפצופים. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב P4 עם לוח D845GEBV2. באתר של היצרן כתוב שהוא תומך עד 333 בDDR עכשיו קניתי DDR 400 וזה עושה צפצופים שאני מעלה את המחשב. האם יש אפשרות שהDDR400 שקניתי יעבוד על 333 לשנות משהו בביוס ? או עדכון ביוס יכול לעזור ? לפי מה שאני יודע הוא אמור לעבוד אבל על 333 כי זה מה שהסלוט תומך אבל אפילו את זה לא פשוט צפצופים והמסך לא עולה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobibo,

לאחרונה שמתי לב שמידיי פעם אני שומע קול כמו זימזום עמום ( כמו שריקה חלשה ועמומה ) לכמה שניות ואז זה נעלם . אני יכול לחיות עם זה אבל מעניין אותי האם משהו נוסף נתקל בתופעה כזו והאם זה יכול להעיד על איזשהי תקלה בחומרה ? P III 866 512MB Asus cuv4x -c Ati 9800 Pro ספק 300W אני חושב שג'נרי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה. למישהו יש מושג מה הוא זומם שם? בתודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by מחשב חמוד,

יש לי את המחשב חצי שנה בערך וכל יום אני מדליק אותו והכל עובד טוב ויפה הפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני הרעש זה היה אתמול בערך והוא עבד יפה בלי רעש בלי כלום היום אני בא להדליק אותו ופתאום יש רעשים מוזרים כמו רעש של מקרר (למי שמכיר) אז הוא השמיע רעש כזה כמו של מקרר והמערכת הפעלה עלתה והכל היה תקין אבל לא לקחתי סיכונים כי קצת פחדתי שלא יקרה לו משהו(שלא ישרף פתאום או יהיה קצר) כי זה מחשב של 2000 שקל.. קיצור אני פונה אליכם שתגידו לי ממה הבעיה יכולה לנבוע פתחתי את המארז ניקיתי לכלוך ואבק סגרתי אותו טוב כמו שצריך ועדיין שהפעלתי עדייו הרעש הזה היה...מישהו אולי יודע ממה זה נובע?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itail,

****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by LIRON1,

התקנתי SSD חדש הכל טוב עשיתי מדריך לשיפור הSSD ומאז התהליכים קוופצים בלי שעובד כלום וגם המעבד חושב הרבה זה המדריך http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911.html עזרה דחוף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Ramsses_II,

טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…

10. שלום שמתי לב שבעת הגלישה שלי לא לאתר מסויים אלא סתם כך לפעמים כל הדפדפנים מתחרבשים - התוצאות מגוגל הופכות להיות דרך אתר אחר, ההגדרות משתנות, משהו עובר על הכרום והIE, בדקתי וגיליתי שבכלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>הגדרות LAN>מסומן כשזה קורה V והשורה הבאה מופיעה : http://wpad.com.gr/proxy.pac , אני לא מצליח למחוק אותה, מה עושים בנידון (בתקווה שזה זה הבעיה) תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by froggy,

שלום. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3 המחשב נקנה לפני שנה בדיוק. היום לראשונה ניקיתי אותו, את המארז ע"י שואב אבק, החלקים הפנימיים עם לחץ אוויר ושואב ללא שום מגע בחלקים ההפנימיים. לפני הנקיון ניתקתי את כבל החשמל מהמחשב. אחרי הנקיון חיברתי הכל חזרה, כל החיבורים תקינים. אך המחשב לא נדלק כלל, מת. לא צפצופים כפתור ההדלקה לא מגיב. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by Ranash87,

שלום לכולם, המחשב שלי נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק שוב. הוא אפילו לא מגיע ל post. אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לבעיה: המפרט: i7 3770k asus p8z77 v pro gskill ripjaws 2x8gb 1600mhz seasonic g-550 gold sandisk extreme pro 480 gb wd green 2 tb sata3 מה ניסיתי עד כה: להחליף ספק. לאתחל cmos להחליף סוללה לג'מפר בלוח אם את מתג ההפעלה רק stick אחד של ram ב slot אחר לנסות דיסק אחד כל פעם ב slot אחר לנקות את הלוח אם נראה לי שזה הלוח אם אבל עוד לא יצא לי להתקשל במצב שהמחשב פשוט מת לחלוטין. אשמח לעזרה ותובנות נוספות. יום טוב, רן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Pooop,

יש לי מחשב נייד של HP הבעיה מתי שהמחשב מתאמץ המאוורר שלו מתחיל לעבוד קשה ועושה רעש ואז המחשב נכבה אולי מהתחממות. תמונה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. Started by amirst1,

שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  16. ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הכל התחיל לפני חודש וחצי בערך כשהמחשב הפסיק לעבוד אחרי שהוא היה עושה ריסטים לפעמים (בעיקר בגלל החום והמאווררים הדפוקים) אחרי שקניתי מאוורר חדש למעבד הוא הצליח לעבוד אבל עם כמה בעיות: 1. ארטיפקטים 2. למסך הבוט (הכוונה לזה של החברת לוח אם וכאלה) לוקח המון זמן לעבור (חצי דקה-דקה) 3. יכול להיות שמסך הבוט נשאר והלוח אם נותן צפצוף קטן על כל לחיצה על כפתור במקלדת 4. אם עוברים את כל זה, מגיעים למסך ה safe mode של הוינדוס - אם מנסים SAFE MODE הוא מתחיל לטעון את הקבצים אבל נתקע באחד הקבצים (giveio) אם מנסים START WINDOWS NORMALLY הוא נתקע ישר במסך עם הבאר התקדמות... שלחתי אז את הכרטיס מסך (לארטיפקטים). מסתבר שהוא לא באחריות אבל גם החנות אמרה לי שהוא תקול. היום סוף סוף החלפתי את הכר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Bentel,

מודם של נטויזיון. במצב רגיל לא מצליח לגלוש באינטרנט

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה

20. Started by Rage17,

אהלן! כל משחק שמצריך שימוש בגרפיקה מתקדמת כלשהי, המחשב מתחיל להרעיש בצורה מטורפת, וקשה לדעת מאיפה זה בדיוק... מספיק שאני עושה ALT + TAB והמחשב נהיה שקט שוב, עד שאני חוזר למשחק. זה מהכרטיס מסך? כי פעם בדיוק באותו משחק המחשב היא שקט... מה הבעיה והפתרונות האפשריים? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by orjerby2013,

אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!

22. אני מפעיל את המחשב , כל הכוננים והמאווררים פועלים. אבל המסך לא נדלק, כאילו המחשב עדיין סגור. יש לו כרטיס מסך מובנה, הרכבתי לו כרטיס מסך ייעודי וגם זה לא עזר. אשמח אם מישהו ייתן לי איזה כיוון, תודה.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by עומרי מנחם,

המחשב שלי היה מתחמם וחשבתי שזה בגלל שהמארז היה לא מאוורר אבל גם לאחר החלפת מארז (NX600) אני שמתי לב שהמעבד מתחמם המעבד שלי נמצא על 65 מעלות במנוחה וכשאני משחק במחשב הוא מגיע אפילו ל90 מעלות זה תקין? יש לי ryzen 7 3700x (המעבד נקנה לפני חצי שנה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי שלום יש לי מחשב פניטיום 4 3ghz זיכרון 2GB וספק 400W המחשב פעל טוב אבל קצת התחמם אך לא עשה בעיות , למרות זאת החלטתי להשקיע וקניתי מאוורר חדש למעבד והתקנתי אותו לאחר שהתקנתי אותו המחשב נדלק עובד בערך גג דקה ואז רושם שהוא מתחמם יתר על המידה ומתכבה החזרתי תמאוורר הישן כי חשבתי אולי שיש בעייה במאוורר החדש ושוב הוא עושה את אותה הבעייה (נדלק מודיע שהוא מתחמם ונכבה) למרות שלפני שהחלפתי אותו הוא עבד פיקס אני לא יודע מה לעשות? מה יכולה להיות הבעייה? אודה לכם מאוד על העזרה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.