תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לקחתי מדודה שלי את המחשב שלה ולקחתי גם את המחשב של אחותי , לשתיהם עשיתי ניקוי אבק , ניקיתי מאוררים ( גם של המעבדים ) , 2 המעבדים הם אינטל סלרון 2.66 , מחשב אחד עם גיגה זכרון ואחד אחר עם 512 . בכל מקרה , שתי המחשבים נדלקים ונכבים ישר אחרי 20-30 שניות , במחשב של אחותי הצלחתי לגרום לו לא להכבות דרך הביוס , עשיתי לו סוספנד , המעלות שלו על 75 מעלות +- ( לפני הניקוי היו 100 !!! ) והמחשב של דודה שלי פשוט נדלק מגיע לתפריט הראשוני ( אפשר גם להיכנס לביוס ) ופשוט נכבה אוטומטי אחרי 20-30 שניות ... = מה יכול היה לגרום לבעיות האלה ? אולי לא חיברתי משהו נכון ? למרות שלא נראה לי ... תודה על העזרה אנשים זה דחוף ...
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה בחיבור מארז ללוח אם, חיברתי את הכל , מה שנשאר לחבר זה שני חוטים (+,-) של power led , עכשיו לפי התרשים של הלוח אם יש 2 מקומות שאפשר לחבר , ליד הspeaker או ליד השאר החוטים-ה power switch ,hdd וכו'.. , מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בתחילת החופש היה לי איתו בעיות כי השארתי את הכונן הקשיח הישן. עכשיו מפני כמה ימים קניתי כונן קשיח חדש. עכשיו יש משחק בשם Americas Army שאני מנסה להוריד כבר כמה ימים . הורדתי אותו כבר איזה 10 פעמיים ואף פעם לא פעל טוב, אני מתכוון שהמשחק בא בקובץ winZip כזה רגיל 8 פעמיים שניסיתי לשים אותו בקובץ לא הצליח פעמיים כן הצליח אבל בהתקנה הוא אמר לי שהקבצי ההתקנה לא טובים. מפני שקניתי את הכונן קשיח הזה לא הייתה את הבעיה הזאת אבל כן הייתה בעיה בדברים אחרים. עכשיו פירמטתי תמחשב כמה פעמיים החלפתי אפילו דיסק של התקנה מ-SP2 ל-SP1. דוגמא למה שהוא נותן לי כשאני מנסה להתקין תמשחק: http://imgsrv.pic4u.co.il/dfc134b2d6dae7764e45bf93c45eaad0030000.aspx דוגמא למה שהמחשב נותן ל…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. באותו החדר יש לי מחשב דסקטופ שמריץ WINDOWS 10, מחשב HTPC שמריץ KODI עי OPENELECT, טלביזיה חכמה, ומיני מחשב Cubox-i 4Pro שמריץ אנדרויד. סה"כ 4 מכשירים. לכל אחד מהם יש לי מקלדת אלחותית עם משטח עכבר וגם עכבר אלחוטי עבור הדסקטופ. זה דיי מבלבל לבחור את המקלדת הנכונה וגם לא נוח שכל המקלדות על שולחת אחד שתופסים הרבה מקום. השאלה היא האם קיימת מקלדת ועכבר אלחוטיים שיכולים לשרת מספר מכשירים שונים? ז"א שהמקלדת תגיע עם נניח 4 משדר\מקלטי USB שאפשר להכניס לכל אחד מהמכשירים ודרך המקלדת לבחור איזה מכשיר רוצים לשלוט? בחיפושים ברשת מצאתי רק מקלדת אחת ה 780 של לוג'יטק אל היא ללא עכבר ל 3 מכשירים בלבד ועם ממשק בלוטות בלבד שזה גרוע כי לא בכל המכשירים יש BT וגם ה BT לא זמין ב…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הUSB שלי פשוט הפסיק לעבוד, גם בפאנל הקדמי וגם האחורי, שאני מכניס DOK לדוגמא הוא מדליק אור, אבל לא מזהה כלום, גם העכבר לא עובד, ולא רק בויסטה... מה אפשר לעשות? תודה :]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים בטלויזיה,החיבור נעשה דרך כבל HDMI ,עכשיו הבעיה שהכרטיס קול (ההתקני שמע)לא מזהה את האודיו של הטלוויזיה (וגם לא את הרמקולים של המסך מחשב) בכדי שהם יפעלו צריך לעשות ריסטרט למחשב ואז שנייהם מופיעים (גם החיבורים של הטלוויזיה וגם של הרמקולים במחשב) אבל מה,אחרי כמה ימים שניהם נעלמים ואז צריך לעשות שוב ריסטרט למחשב,איך מקבעים את שני החיבורים האלה שלא יעלמו מהמחשב ? קיים אצלי גם חיבור לרמקולים למחשב שמחובר כמובן למחשב והחיבור אף פעם לא נעלם. אשמח לעזרה,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס המסך ATI RADEON X700 PRO, ולפני חודש עשו לי (המעבדה של באד) פירמוט למחשב ובדרך גם עידכנו לי דרייברים. הכל היה בסדר בגלל ששיחקתי רק במשחק אחד (HL2) אבל כאשר רציתי להתקין משחק אחר אמתי אם כבר אז אני גם אעדכן דרייבר לכ. מסך ומאז אחרי שהתקנתי את העידכון כל משחק עושה לי שגיאה בגלל הדרייבר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קרה עם העידכון האחרון (שיצא ב-19) ? אולי כדאי שאני אחכה עידכון הבא מתי שהוא בכלל יצא ? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ![br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 15:53:00 מישהו לפחות יכול להגיד לי אם ל-ATI יש נציגות בארץ ? יש מישהו או משהו שאני יכול לפנות אליו במקרה כזה ?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי ספק 250V אחרי שהחליפו לי את האחר באיבורי מאז חיבורו למחשב [מהרגע שחזרתי ממעבדת התיקונים] נופל המחשב בין עם זה בהתחלה הוא באמצע מישחק מחשב-המחשב עושה ריסטרט במעבדה בדקו שוב ואמרו "שלו מצאו כלום וזה עניין של מגעים" בכל מיקרא האם ניראה לכם שזה עניין של מגעים? והאם זה שהוספתי זיכרונות תקינים ומתאימים פשוט מכבידים על הספק?[למרות שככל שידוע לי זיכרון לא מפיל ספק] רציתי לדעת אם ישנה דרך לבודד על הבעיה השמח מאוד על עזרה כי אני במצב מאוד לא טוב :-[ **סליחה עם עברתי על חוק בפורום או כל דבר אחר עקב מודעה זו** נב-דרך הגב אני אחרי הרכבה של לוח אם חדש תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה המחשב הוריד עדכונים והיום הופעל מחדש על מנת שייכנסו לפועל - מאז התחילה הצרה (צירוף מקרים?) המחשב נדלק ללא צפצוף ביוס ולא עלה כלום במסך, אך נשמע כאילו עלה רגיל (גם כפתור הכיבוי במקלדת עבד). החלפתי סוללת ביוס והמחשב עלה. לאחר מספר שעות הפעלתי מחדש את המחשב, לוודא שהכל תקין - שוב בעיית המסך חזרה. עשיתי איפוס ביוס ואז עלה לי הסיסטם ריפייר, שתאחר חצי שעה פשוט הפעיל את המחשב מחדש...וכלום. המחשב עולה, אין תשדורת למסך (ייתכן?). חשבתי על לנסות לחבר את הטלוויזיה ישירות לחיבוכי לוח האם, אבל אין לי חיבור hdmi בלוח האם ואין לי כבל אחר. רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם דיסק קשיח - 2500 WD KS. הביוס מזהה אותו כד.ק עם 250 גיגה אך הווינדואוס טוען שיש לי רק 127 גיגה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב core i 7 950 זיכרון 6 גיגה דיסק 250 לוח של גיגה ביט x58 כרטיס מסך ati 4580 הבעיה היא אני מגיע למרחיב קבצים של התקנה של ויסטה ל52 אחוז וזה ניתקע הוא פריז הוא ריסט החלפתי דיסק לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-