תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש ליב עיה עם המסך כאשר אני מחבה את המחשב המסך נשאר דלוק וזה כותב לי "AGING MODE" ואני לא יודע איך מבטלים את זה תעזרוווווווווווווו בבקשה!!!!! :s05:
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 1.7 של compac אתמול קיבלתי הודעת שגיאה שאין גישה ל my disk בכונן F: - כונן דיסקים ההודעה לא ניתנה לביטול ולכן ביצעתי ריסט, לאחר מכן המחשב הגיעה עד ללוגו של xp ונתקע, העלתי את המחשב ב safe mode ושם היתה לי המלצה לבצע שיחזור - עשיתי וזה לא עזר אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה שני סימני קריאה אחד על: plug & play bios extension והשני pnp bios extension לפי חיפוש שעשיתי כנראה שמדובר בהתנגשות חומרה אך לא ביצעתי שום שינויבחודש האחרון האם יש פתרון חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire) Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן. CTX PR705F Gigabyte 7vtxe Windows Xp קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר... בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולי…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הלוח אם תראד זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74407.0 מקווה שזה לא דאבל פוסט מבקש עזרה לבעייה שבכותרת
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי היום את ה- Audigy 2, וכדי להתקין הייתי צריך להוזיז את הכרטיס רשת. אז הוזזתי, חיברתי מחדש והכל היה בסדר. ככה גם עם הכרטיס, חיברתי אותו שלב שלב, כמו שהיה כתוב בחוברת. כשהגעתי למערכת ההפעלה (Windows XP Pro), רציתי להגיע לפה כדי להתייעץ אתכם לגבי הבעיה בסאונד (שנפתרה כרגע), אבל הרשת שלי לא פועלת. למישהו יש פיתרון? :-\
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם והוא לא מזהה לי את הפלופי הפכתי את הקו הרחב וגם לא עזר בעיה שנייה שקיימת היא שאני מכבה את המחשב באמצעות המפסק הראשי המחשב נדלק מחדש ורק בפעם השנייה הוא נכבה :s05:
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
i have a problem i cant write hebrew only in site her look י??? ????? ?י ??‗ ?ג?? now i try to write hebrew but its whats i get in other places there is no such problem
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לאחר תקלה שפרסמתי בפורום זה החלטתי לפרמט את המחשב, משום מה, אפילו הביוס לא זיהה את כונן הסאטא והחלטתי,בינתיים, להתקין על כונן משני, של 40 ג'יגה. מערכת ההפעלה הותקנה, כונן הסטא, בעל נפח של 80 ג'יגה אינו מזוהה, התקנתי דריברים ותוכנת זיהוי שבאה עם לוח האם למען זיהוי הסאטא ועדיין, אינו מזוהה. בביוס אפשרתי את זיהוי כונני הסאטא ועדיין ,אינו מזוהה! אנא עזרו לי, מה לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילו מה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה. כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה. כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשה http://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpg בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש geforce 6600gt וקניתי אותו כי הכרטיס מסך הקודם שלי די נדפק כאילו פתאום היה לי 25 fps קבוע ולפני זה היה לי איזה 120 אז קניתי כרטיס מסך חדש ועכשיו אני נכנס לשרתים לשחק אני משחק על איזה 200 ואז אחרי איזה דקה הוא יורד שוב ל30..מה יכול להיות הבעיה? יש לי דרייבר מהאתר של החברה הכי חדש שיש...ויש לי פשוט אותו fps כמו הגיפורס 4 שהיה לי וזה מעצבן...בקשה לעזור אולי תעזרו לי להגדיר דברים לא יודע משו
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שאני נכנס לסרבר הוא רושם REQUEST PUNK BUSTER משהו כזה (חצי שניה אחרי שנכנסתי לסרבר) וזה תוקע את המחשב חיכתי ככה שעה והמחשב עדיין היה תקוע... שאני נכנס לסרבר בלי פאנק באסטר זה עובד לי טוב וזה נכנס לסרבר. למישהו זה גם קרה? איך מתקנים ? מפרט בחתימה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה,לא משנה איזה מיקרופון אני מנסה לחבר למחשב פשוט לא שומעים אותי חלש רצחחחח הכוונה זה שהכל מוגבר עד הסוף (כולל 30 בוסט) ועדיין אני צריך שהמיקרופון יהיה על הפה בשביל שיצליחו לשמוע שזה גם חלש. אני לא משתמש בשום דרייבר אבל זאת לא אמורה להיות הבעיה כי הבעיה צצה לפני שבוע ובערך ולא הצלחתי לתקן אותה.. מזה יכול להיות ואיך אפשר לנסות לתקן את זה ? ניסיתי להתקין realek hd sound אבל משום הייתה בעיה עם זה וזה לא התקין טוב ולא יכלתי לפתוח את זה.. יש למישהוא פתרון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי חברה, המחשב שלי (נייח), שיש לי אותו כבר כ 4-5 שנים, התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא לא מוצא את ההארד דרייב ולא מצליח לעשות boot ולהעלות את מערכת ההפעלה, ואני מכבה אותו, מוציא את הכבל של הספק כוח ואת כבל ה sata שמתחבר להארד דרייב, מחזיר אותם ומנסה להעלות שוב, אך שוב זה לא מצליח. כשאני מנסה להיכנס למחשב ונכנס להגדרות הביוס ועובר לתפריט של ה boot ואז יוצא ממנו (בלי לשחק בתפריט ובלי לשנות שום הגדרה, אלא רק נכנס אליו) פתאום מערכת ההפעלה מצליחה לעלות (חשוב לציין כי בתפריט ה boot בביוס הוא כותב לי שהוא לא רואה את ההארד דרייב). למישהו יש מושג ממה זה נובע או איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-