תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חלק מהם הבנתי ותיקנתי את הבעיות אבל את השאר אני לא מבין העלתי את כל קבצי הדאמפ שיש לי על המחשב... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של GIGABYTE nVIDIA GeForce FX6600 בן שנתיים וחצי בערך הכרטיס בא עם קירור פאסיבי ולאחרונה הוא מתחמם. אין לי אפשרות לנתר את הטמפ' במדויק כיוון שלמיטב ידיעתי הוא בא ללא חיישן, אבל יש לי חיישן חיצוני ובימים האחרונים הוא התחיל להתחמם מאוד. בזמן מנוחה (גלישה באינטרנט וכ"ו) הוא מגיע לכ-37 מעלות ובמאמץ הוא עבר את ה60 אם לא את ה70. האם יש פיתרון זול (או עדיף חינם) לבעיה? אני משתמש במארז גדול יחסית ומאוורר מאוד (כן, בדקתי את הסירקולציה). מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
2 קריסות יום אחרי יום,הנה שני הקבצים. http://rapidshare.com/files/1015037/Mini102606-01.dmp.html http://rapidshare.com/files/1015459/Mini102706-01.dmp.html
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר . המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 . עכשיו : המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכונן קשיח בביוס Disable הוא מראה שהוא מחק אותו ושאני מעלה את המערכת הפעלה הוא קיים איך זה ? אבל במצב של BOOT לא רואים שהוא קיים אז איך במערכת ההפעלה כן ?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה היום קמתי בבוקר והמחשב עבד הכול טוב ויפה פתאום המסך ניהיה שחור התאורה במאוורר נדלקת ונכבת והמאוורר עושה רעש של מתחזק ומתחלש אז החלפתי ספק כוח כי חשבתי שמשם נובעת הבעיה אבל לא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול ויסטה, יש לי שני כוננים, אחד 500 שהיה מחובר תמיד ועליו מע' ההפעלה ועוד אחד 320 שלא היה מחובר.. ישנו גם כונן DVD, איך הוא קשור? אז ככה, בקצרה: נכנס וירוס, שלפתי את הדיסק הקשיח, פרמטתי ניתקתי את ה-320 ואז ניסיתי להתקין מע' הפעלה, שיחקתי עם ה-SLAVE/MASTER בכוננים חוץ מה-500 במצב הנוכחי הכונן DVD מאסטר והשני על סלייב, שניהם IDE, בהדלקת המחשב לוקח לו יותר זמן מהרגיל, והוא גם לא מזהה את הדיסק הקשיח הקטן יותר, או שהוא מזהה אבל הוא לא מופיע ב-"מחשב שלי". עוד בעיה, יש דיסק קשיח חיצוני, בחיבור למחשב(מקבל כוח רק מ-USB) הוא מתחיל להסתובב, ואז קורס, וחוזר על זה.. אין לי מושג מה הבעיה, הוא עובד בכל מחשב אחר מצויין.. יכול להיות שהספק כוח חלש מדי? הוא עבד בעבר עם הדיסק …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אין שום דבר שקדם לכך... לפני זה היתה תקופה ארוכה של שימוש בלי שום בעיה... מדובר במחשב נייד 10'' מע' הפעלה win7 ultimateX86 אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הקבצים אני אודה לו ממש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם עלול להיות בעית תאימות בין : INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ל [table] [tr][td][/td][td]ASROCK INTEL H61M-VS[/td][/tr] [/table] ראיתי באתר את המפרט המומלץ הזה, אבל הציעו לי לוח אם טיפה שונה (לפי מה שאני רואה בשם, VSבמקום U3S3) האם עלול להיות בעית תאימות בין הרכיבים.. תודה מראש , דור .
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-AB350M-DS3H V2 (rev. 1.1) וכשאני מכבה את המחשב האור בעכבר לא נכבה הבנתי שזה משהו בהגדרות של הBIOS
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-