עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by la_pumik,

איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by TheReaper,

חלק מהם הבנתי ותיקנתי את הבעיות אבל את השאר אני לא מבין העלתי את כל קבצי הדאמפ שיש לי על המחשב... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. השתמשתי באיזה וכנה כדי לשנות גודל של תמונות וזה ממש אימץ לי תמעבד והוא הגיע ל55 מעלות וגם הלוח לסביבות ה50...והתחלתי ממש להרגיש את החום יוצא מהמחשב....האם זה יכל לגרום לי נזק למעבד\לוח או משו? כי המחשב ממש התחמם ועצרתי את זה באמצע :\....גם התעסקתי במלא דברים אחרים ברקע שהעמיסו עליו עוד יותר... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  4. הבאתי מחבר כרטיס טלויזיה של חברת life view ואין לו את הדרייבר עכשיו אני לא יודע את הדגם של הכרטיס איך אפשר לדעת את הדגם של הכרטיס טלויזיה? ונכנסתי לאתר של life view הורדתי את כל הדרייברים ואף דרייבר לא מתאים יכול להיות שהורדתי דרייברים לא מתאימים נ.ב הכרטיס עצמו בצבע כתום כזה חום כזה זה לא כרטיס חדש! ואיי מי שעוזר לי גדוללללל !!!!!!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by shahar07,

אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by JonyPony,

יש ברשותי כרטיס מסך של GIGABYTE nVIDIA GeForce FX6600 בן שנתיים וחצי בערך הכרטיס בא עם קירור פאסיבי ולאחרונה הוא מתחמם. אין לי אפשרות לנתר את הטמפ' במדויק כיוון שלמיטב ידיעתי הוא בא ללא חיישן, אבל יש לי חיישן חיצוני ובימים האחרונים הוא התחיל להתחמם מאוד. בזמן מנוחה (גלישה באינטרנט וכ"ו) הוא מגיע לכ-37 מעלות ובמאמץ הוא עבר את ה60 אם לא את ה70. האם יש פיתרון זול (או עדיף חינם) לבעיה? אני משתמש במארז גדול יחסית ומאוורר מאוד (כן, בדקתי את הסירקולציה). מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by bagetrek,

שלום לכולם קניתי בערך לפני חודש זוג זיכרונות של TWINMOS cl2.5 256mb pc3200 רציתי להגדיל ל- 1 ג'יגה ..בנוסף לזוג הקיים שיש לי במחשב - SAMSUNG cl3 256pc3200 (ראו מפרט ) עכשיו הבעיה היא .. שאני לא מרגיש את ה- 1 ג'יגה במשחקים או בפעולה של המחשב , בוא נגיד שאני קצת מרגיש משיכה של כוח אבל עדיין המחשב איטי , יש לי 1 ג'יגה המחשב לא זז כמו שהוא צריך לזוז , הרצתי 3DMARK לכרטיס 9550 שיש ברשותי קיבלתי 2805 נקו' .. ( אני מבואס טילים :-[ ) שיחקתי ב- פארקרי על 800/600 על VERY HIGH ב- SINGEL PLAYER היו לי 60FPS מומצע ( שבוא נגיד רואים מצויין שם ) זה 1 וזה הכי נהנתי ! השאר לא !! 2 . MW במסך הראשי וכל התפריטים האלה אני מקבל 50-70 FPS כמו כלום ..אבל שאני מגיע למשחק עצמו ומתחיל…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. יש לי כמה תופעות מוזרות שהתחילו היום, אני חושב שכולן קשוורת ללוח אם (intel pearl creek): - האינטנט מתנתק כל שעה- מה שמחזיר אותו זה ניתוק וחיבור של הכבל רשת או disable \ enable לכרטיס רשת. - השעון כל פעם קופץ לשעות מוזרות, וגם אחרי שאני מכוון אותו ידנית חזרה, גם הוא פעם בשעה בערך משתבש. - כרטיס קול usb מפסיק להגיב עד לניתוק \ חיבור מחדש. לדעתי כל אילה קשורים ללוח אם. יש סיכוי שמדובר בבעיה בוינדוס? יש לי windows 7 rtm. ריסטרטים ועדכוני דרייבירם לא עזרו.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by beeper,

יש לי מחשב חדש ממש חדש לפני כמה ימים קיבלתי - AMD Athlon 64 Bit 512 RAM 120 GB לוח אם של Gigabyte כרטיס מסך של ATI RADEON לא משהו קיצר המחשב צריך לטוס לפי המפרט.. לא היה לי כוח לפרט יותר מדי. בכל מקרה הוא זז ממש טוב והכל נפתח מהר אבל מדי פעם אני הוא נתקע למצב כזה שאני צריך לעשות ריסט 20 פעם בחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. יש לי מחשב חדש amd 64 3000 939 לוח k8ns 939 זיכרון של מיקרון 256*2 dc העלתי את כל קבצי ה dump שהיו לי מישהו יכול להסביר לי ממה זה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by doker,

קיבלתי מחשב חדש עם ווינדווס מותקן אבל הוא קופא לאחר עלייה ניתן לעבוד על המחשב ל30 שניות ואז הוא קופא הכל כולל הכל ונהיים פסים שחורים על המסך מה הבעיה??

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

אז ככה יש לי לפטופ שפועל 24\7 והוא תמיד מחובר לחשמל דרך המטען, זה יכול לפגוע לי בבטרייה של הלפטופ? אם כן, יש איזה דרך לתקן את זה כי זה די הרבה זמן ככה...

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by ido567,

הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by Bingo,

כל פעם שאני מנסה לצורב DVD אני מקבל תשגיאה הזאת מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. היי, יש לי בעיה במחשב כבר מספר חודשים. יש פעמים שאני מדליק אותו ואני רואה את כל המאווררים מתחילים להסתובב, שומע את ההארדיסק מתחיל לפעול, אך פשוט אין תצוגה. ניסיתי להחליף מסכים, כבלים ואף החלפתי מספר כרטיסי מסך (2 ליתר הדיוק... לשניהם נהרס המאוורר). בוקר אחרי כל הבלגאן הוא פשוט נדלק ועובד... אני לא מבין את זה. החומרה שיושבת על המחשב: הארדיסק 500GB של WD ספק 550W ג'נרי לוח אם של g31m-s2 Gigabyte מעבד E8400 זכרון 2 סטיקים של 1gb תוצרת patriot

22. Started by law89,

היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?

23. Started by dbx22,

יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. היי שלום לכם. ברצוני לחבר את המחשב שלי ישירות לטלוויזיה. יש לי את כל המצרכים כדי לחבר אותו (טלוויזיה עם כניסת HDMI, כרטיס מסך עם יציאת HDMI, וכמובן כבל). להלן מפרט מחשב: Win 7 32bit מעבד : intel core quad CPU Q8200 2.33 GHZ 2.34 GHZ כרטיס זכרון: 2 GB כרטיס מסך: Asus Nvidia Geforce GT430 דיסק קשיח: 500GB טלויזיה של חברת sansui 32 אינץ'. צריך שתסבירו לי איך לעשות את ההגדרות (מיררויג וכל מיני דברים שאני ממש לא מבין בהם)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. כשאני משחק משחקים....... יש לי בהתחלה לאג אחד או שניים דיי ארוכים.. 10 שניות ככה.. ואז זה מסתדר זה במקרה הטוב... לפעמים יש לאג וכל המחשב לא מגיב! אי אפשר לעשות ALT CTRL DEL אי אפשר כלום רק ריסט לא שילמתי 15 אלף שקל בשביל החרא הזה. בטוח אפשר לסדר את זה אני לא חושב שזה בעיה בחומרה או משהו לפעמים יש את המסך הכחול הזה שאומר שווינדוס כיבה את עצמו אין לי שום וירוסים של אדוור\ספייוור שום כלום אני לא מבין מה הבעיה הטמפרוטורות של המעבד הם 30 בערך.. ושל הכרטיס 40-50 משהו כזה לא זוכר מה עושים?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים