עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rhx,

שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  2. 1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by nir2711,

שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. אורח שלו בלסיאנו
    Started by אורח שלו בלסיאנו,

הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by HellBoY,

שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by TheReaper,

קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by adirnasri,

שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. כשאני משחק משחקים....... יש לי בהתחלה לאג אחד או שניים דיי ארוכים.. 10 שניות ככה.. ואז זה מסתדר זה במקרה הטוב... לפעמים יש לאג וכל המחשב לא מגיב! אי אפשר לעשות ALT CTRL DEL אי אפשר כלום רק ריסט לא שילמתי 15 אלף שקל בשביל החרא הזה. בטוח אפשר לסדר את זה אני לא חושב שזה בעיה בחומרה או משהו לפעמים יש את המסך הכחול הזה שאומר שווינדוס כיבה את עצמו אין לי שום וירוסים של אדוור\ספייוור שום כלום אני לא מבין מה הבעיה הטמפרוטורות של המעבד הם 30 בערך.. ושל הכרטיס 40-50 משהו כזה לא זוכר מה עושים?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  12. שלום לכולם לפני כחודש ניסיתי להוסיף עברית למחשב (השתמשתי ב windows מיוחד לגיימרים שאין את כל השפות) אחרי שהתקנתי ועשיתי restart למחשב המחשב פשוט נדלק אני רואה בהתחלה את הנתונים ו אחרי המסך הראשון פשוט נהיה מסך שחור הוא לא מגיע לזה שהוא טוען windows בכךך ניסיתי לפרמט אבל אחרי setup is inspecing systems hardware שוב נהיה מסך שחור יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST מפרט מלא שלי בחתימה. בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  14. אני מתכוון כיצד ניתן להוציא את הפלסטיקים הלבנים שתופסים אותו על הכרטיס. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by TapUdi,

היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by talmAn,

יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם עוד פרטים שלה משנים אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים בעיקר מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Cahiml,

אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. להלן המפרט: מעבד AMD 4800 מארז NSK2400 עם ספק 380W לוח אם ASUS M2A-VM זיכרון OCZ הבעיה: המחשב לא נדלק כשלוחצים על כפתור ההפעלה. אם אני מנתק את חיבור החשמל ללוח אם כבל 4 פינים (12V?) אז המחשב נדלק כל המאוררים פועלים אבל כמובן שאין תצוגה במסך. האם הלוח אם הלך או המעבד? תודה יוגי

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by assafster,

שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by orendia,

שלום רב, תופעה מוזרה קוראת לי כאשר אני מכבה את המערכת באופן מסודר (או לא). המחשב נכבה וכעבור מספר דקות נדלק לבד ומעלה את מערכת ההפעלה. למישהו השמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by No buddy,

כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by technionst,

רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.

25. Started by Vlad3,

אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים