תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד המחובר לרשת ע"י הוט, הכולל נתב אלחוטי. במחשב הנייד שלי אני מצליח לגלוש באינטרנט. רכשתי כרטיס רשת למחשב נייח נוסף על מנת לחברו לרשת האלחוטית. הבעיה : אני מנסה להתקינו במחשב הנייח אך במקום לנתב אותו למתאמי רשת הוא מכניסו מתחת להתקנים נוספים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. אריה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שבועות שמח יש לי נייח עם לוח אינטל ומאוורר רגיל no name שמסתובב כמו מטורף ומרעיש. החלפתי מאוורר חדש וגם הוא מרעיש. המחשב פועל תקין ונכנס למערכת ווינדוס 7 רגיל וללא תקלות. רק אל תגידו לי שיש בעיה פיזית בלוח שגורמת למאוורר להרעיש ככה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שלא מצליח לפרמט עקב חלונות לינוקס אך אני יכול לימחוק את החלונות הלינוקס ולהתקין את ווינדוס 7 או 8 הוא לא מצליח ליקרוא לי את הדיסק ההתקנה של ווינדוס\\תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה, המחשב שלי מחובר ב-DVI למסך מחשב של פיליפס וב-HDMI למסך טלוויזיה של פיליפיס, שניהם נמצאים גג 2 מטר מהממחשב. יש לי כרטיס מסך REadon X800 . הבעיה היא כזאת: כל עוד התצוגה של המסך נמצאת על המסך מחשב, המחשב לא קורס ולא כלום, אין שום בעיות ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלוויזיה (לראות סרטים,סדרות) המחשב קורס בערך 10-15 דקות מתחילת הסדרה. פתחתי את המחשב לבדוק אולי הכרטיס מסך התחמם, ולא - המאוור עובד והכל בסדר, מה שכן שמתי לב שהארד דיסק התחמם, וזה נשמע הגיוני שברגע שהוא יתחמם המחשב יקרוס, אבל למה זה קורה רק על הטלוויזיה? בבקשה עזרה, זה מחרפן אותי חחח תודה רבה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן, שקצת מטרידה אותי. העניין הוא שבשבועות האחרונים משחקים מתחילים להראות סימני Artifacting. לא כולם, אבל כמות מספיק גדולה שגורמת לי לחשוב שיש בעיה. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר, אז התקנתי אחד חדש (אחרי הסרה מוחלטת של הישן), והבעיה לא נעלמה. ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים כי חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם מדי, אבל גם זה לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות ה- ATI Overdrive זה מראה שהכרטיס עובד על 500MHZ והזכרון על 750MHZ, שזה נמוך בהרבה ממה שזה אמור להיות. אני לא יכול לשנות שום הגדרה, וגם ה- Auto Tune לא מגיב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע המארז החדש שלי והעברתי את כל החומרה שלי עליו, רק ששמתי לב שמנורת הHDD לא מגיבה בכלל והיא מחוברת למקום הנכון בודאות. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי בצד.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
WINDOWS 10 לא מזהה דיסק חיצוני. תוכנת PARAGON מזהה אבל לא מאפשרת לפרמט או לבצע פעולה כל שהיא על הדיסק. מה לעשות? (דיסק WD 12 TBׂ)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב לפטופ של dell ללא כניסת usb c ברצוני לחבר 2 מסכי צג חיצוניים יש לציין כי הכרטיס מסך של המחשב intel hd graphics 620 האם קיימת לכך תחנת עגינה מתאימה usb to hdmi והאם הכרטיס מסך יכול מאפשר זאת
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP עם מעבד I7 1065G7 של אינטל עם כרטיס מסך מובנה ו8 גיגה בייט זיכרון שעובד בצורה לא חלקה האם מישהו יודע על סיבות אפשריות לכך?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מישהו יודע למה בחצי מהפעמים הוינדאוס לא נכבה / עושה ריסטרט? צירפתי צילום. המחשב אחרי התקנת וינדאוס, לנובו ואנטג' ופרגון וביצוע עדכונים של מערכת ההפעלה ושל לנובו ואנטג'. כלומר אין איזה משהו שרץ ברקע ולא סגור (או לפחות לא אמור להיות) 2. הסרגל הזה שמופיע בתמונה השניה כל פעם סגור כלפי פנימה ואני צריך לשים עליו את ההעכבר כדי שיופיע. אני מניח שזה איזה פיצ'ר שנועד לחסוך מקום. יש אפשרות לבטל אותו? 3. בעדכונים האחרונים של וינדאוס הוסיפו איזה אייקון בשורת ההתחל של תחזית מזג האוויר. האם קיימת אפשרות להעלים אותה או לפחות למנוע ממנה להיפתח בכל פעם שאני שהעכבר עובר באזור שלה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מנסה לחפש את החנות במחשב מופיע לי רק פותר הפעיות של החנות, וכשאני לוחץ כדי לבדוק את הבעיה הוא לא מוצא את הבעיה ניסיתי לבדוק אולי אפשר להוריד אותו אבל זה לא ממש עובד לי מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברים... יש לי צורב של LG....עכשיו המחשב מזהה אותו והכל... אבל כאשר אני מכניס אליו דיסק או שאני רוצה לצרוב משהו הוא לא מזהה שום דיסק שאני מכניס אליו...!!! אם למישהו יש פיתרון מה לעשות אני מודה לכולכם... אני מודה מודה מודה מודה....כולם מוזמנים לכפר מרע'ר..... תודה לכולם.....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-