תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב המחשב שלי הפסיק לעבוד באופן תקין המצב הוא כזה - בתחילת השבוע הוא היה מרסט את עצמו באמצע עבודה רגילה של ה-WIN, בהמשך השבוע, ברגע שה-WIN היה עולה הוא היה מרסט את עצמו, ועכשיו זה הגיע למצב שברגע שמגיעים לשלב של הצגת הלוגו של WIN (הטעינה של ה-WIN), הכרטיס מסך מפסיק לשדר למסך... האם הבעיה יכולה להיות ב-HD או שהמצב רע וזה המעבד\לוח אם? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים אני מביא את המחשב לתיקון, הם עושים שם "ניקוי מגעים ופריקת מתח" ואז המחשב עובד לכמה זמן.. עכשיו המחשב עבד 24 שעות, כיביתי אותו ועכשיו שאני מנסה להדליק הבעיה חוזרת: למישהו יש מושג מה הבעיה פה? התייאשתי
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כשמדליקים את המחשב הוא מרסט את עצמו כל כמה שניות (ומידי פעם הוא עובד רגיל כמה שעות, ואז עלול לרסט את עצמו פתאום). המאוררים עובדים באופן תקין. חשדתי שמדובר במפסק תקוע, אבל שללתי את זה (ניתקתי את הכבל של המפסק וזה המשיך להתרסט). כשאני מחבר מד מתח לאחד מהחיבורים של הספק, אני רואה שכשהמחשב מתרסט המתח יורד ל0 (אני לא יודע אם בגלל כשל בספק או שהספק מקבל פקודה כזו). דגם הספק COUGAR-RS400. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם מחשב HTPC שלי (ראה מפרט). הוא עובר בהצלחה בדיקות Memtest ובדיקות יציבות ב-Windows, אבל לפעמים עושה ריסטים באמצע עבודה ותוך כדי עליית Windows. קורה גם עם מערכת הפעלה נקייה לחלוטין, ללא דרייברים. המעבד והזיכרון הגיעו ממחשב ישן = תקינים לחלוטין טמפרטורות נמוכות, מעבד לא עובר 50 מעלות במאמץ, מתחים יציבים. ראיונות ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ב KSP והחליפו לי את ההארד דיסק (תחת אחריות),אמרו לי שהבעיה נפתרה והנה הבעיה שוב חוזרת על עצמה אחרי כמה ימים של שקט פתאום זה שוב קורה,אני רק רוצה לציין שהפעם הראשונה המחשב היה מרסט את עצמו פעם בכל לילה ואז כבר הגיע מצב שהוא היה נכנס ללופים של ריסטרטים ,נדלק ,נכבה,נדלק,נכבה וחוזר חלילה,אשמח לעזרה. INTEL CORE I5 3470 GIGABYTE H77 DS3H זכרון 8 ג"ב ווינדוס 7 -64 בייט כרטיס גרפי בלוח אם (משתמש רק לראות סרטים) אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אחד המחשבים של חבר טוב שלי עושה לו צרות, חשבתי להתייעץ איתכם בעניין, ברגע שהוא מפעיל משהו שמעמיס על המעבד (סרט, משחק וכו'), המחשב מרסט, בעת ההפעלה מחדש - הוא נותן את המסך של "הכנס דיסק בוט ולחץ אנטר". בעת כיבוי מסודר של המחשב והפעלתו מחדש - זה לא קורה טמפ' המעבד נבדקה ונמצאה תקינה, אין חימום יתר, הגוף יושב טוב על המעבד. כמו כן, הHDD נראה תקין מבדיקה של קריאה וכתיבה. הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מסוימת שממש מרגיזה אותי, המחשב שלי נכבה כל כמה שעות ולפעמים כל כמה דקות... הבעיה היא לא כתוצאה מחימום יתר (בדוק.), בדרך כלל זה קורה אחרי ששיחקתי במשחק אבל זה לא תמיד זה יכול לקרות לי בכל מצב. לא ניסיתי לבצע אוברקלוק על המעבד או כרטיס מסך... החלפתי זכרונות כבר ועדיין זה ממשיך. מפרט למי שצריך לדעת: מעבד : AMD Phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: ASUS MotherBoard M4A88T-M קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: INNO3D GTX470 1248MB GDDR5 DX11 ספק: 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (מקסימום מעלות במהלך משחק 40מעלות) בדקתי את החיבורים לשקעים והכל תקין. יש לכם רעיון למה זה מרסט כל הזמן? עריכה: לפעמיים יש כמה צפצופים כשהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה שלאחר הפעלת המשחק BUBBLE SHOOTER המחשב מרסט עם BLUE SCREEN. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST ועברתי 10 לופים תקינים. כל שאר הפעולות במחשב מתבצעות ללא בעיה. יש לציין שיש דרייברים עדכניים ביותר למחשב והמערכת נקייה לאחר פירמוט. האם הבעיה בכרטיס מסך שלי?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום בבואי להפעיל את המחשב הוא מרסט עצמו כל פעם מחדש ברגע שהוא בא להעלות את הWIN (אחרי שהלוגו על גב המסך השחור מוצג). ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא לא נותן לי . הכנסתי את הדיסק של WIN ונכנסתי לאזור ההתקנה של WIN על מנת לנסות לבצע תיקון של רכיבים (מקש R).לאחר שאני מגיע לשם הוא מציג לי מסך שחור שואל איזה כונן של WIN אני רוצה לתקן ומבקש סיסמאת מנהל .שהתקנתי את הWIN לא הגדרתי סיסמא אז רציתי לשאול מה אני עושה עם הסיסמא הזאת על מנת להמשיך בביצוע נסיון של תיקון? תודה,
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי החל לפני כשבוע להכבות ללא סיבה, לפעמים זה אחרי דקות ממושכות של עבודה ולפעמים זה אחרי שניה שהווינדוס עלה ניסיתי להחליף לזכרון אחר - הבעיה המשיכה שמתי מאוורר בייתי מול המחשב - בעיה המשיכה אני חושד מאוד שזה ההארדיסק, מכיוון שלפני כחודשיים הוספתי הארדיסק 20GB שהיה במחשב ישן, ויש מצב שהוא די זקן ותקול האם התקלה יכולה לנבוע מרכיב אחר במחשב או ש100% זה ההארדיסק הישן?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך המחשב בהתחלה היה שקט, ועל המארז היתה מודבקת מין סלוטייפ מוזר כזה הורדתי אותו ומאז המחשב התחיל לעשות לפעמים רעשים,ניסיתי לשים מחדש סלוטייפ אחר וזה לא עזר המחשב עושה את הרעשים האלו אחרי זמן ממושך של עבודה כשהוא נדלק אז הוא לא עושה רעש, הרעש מתחיל רק אחרי חצי שעה בערך וגם כשעושים ריסטרט הרעש נעלם לא הצלחתי להבין ממה הרעש נגרם ניסיתי לשמוע אבל לא ממש הבנתי.. המפרט : Intel Cure Due E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L GeForce 8800GTS מארז Hec 6A19 ספק Hec 400TRT ממה יכול להגרם הרעש ? ואיך אפשר למנוע אותו ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות רעשים בחודשיים האחרונים. זה לא קורה בזמן ספציפי, לפעמים זה קורה בזמן עומס (כאשר משחקים, או רואים סרט) ולפעמים זה גם קורה שהמחשב במצב IDLE... לי זה מרגיש כמו רעש של אחד המאווררים, אבל אני לא מצליח למקד את הבעיה, או מישהו יוכל לעזור. מה שמוזר זה, כאשר יש רעש, אם אני לוחץ על המארז, הוא משתתק, מה שעוד יותר מקשה עליי להבין את הבעיה. אני מצרף פה שני סרטונים שממחישים את הבעיה. הבעיה עצמה, הרעש ואיך הוא משתתק: הבעיה - Youtube צילום של כל המאווררים במחשב (לא מרעיש) כל המאווררים - Youtube אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא עם מארז Macase KA-k80 ,שני דיסקים, צורב ו DVD - ומרעיש בצורה לא נורמלית ! (המהום חזק ומעצבן) - אני חושד בספק הכח - למישהו יש נסיון ? מה אני יכול לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואז יש רעש ממש חזק כמו של סירת מנוע, אני מיד מכבה ואז מדליק שוב. לפעמים זה לא מרעיש בפעם השניה ולפעמים צריך להדליק ולכבות עוד כמה פעמים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-