עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה המחשב שיש לי ב"מפרט שלי".. חוץ מהזכרונות... שהם לא תואמים.. אז שלחתי אותם להחלפה ובנתיים חבר שלי הביא לי 512 מגה.. של DDRII 533 (סמסונג) התקנתי וינדוס והכל.. ואחרי בערך 3 שעות עבודה.. הפיירפוקס ניתקע וגם האיסי התחיל להיתקע.. (כל הזמן הייתי צריך להפעיל מחדש..) ואז פתאום כל המחשב קפא.. ובום.. מסך קריסה (הכחול) עשיתי רסט.. ניכנסתי לוינדוס.. בערך 5 שניות אחרי שזה ניכנס.. זה עושה לי מסך קריסה... וכבר ניסיתי 4 פעמים.. וגם ניסיתי לכבות אותו.. לנתק מהספק ולהחזיר.. לא עוזר מה לעשות?! =\\\ עריכה:... זנ הלינק לקבצי DUMP: http://rapidshare.de/files/31370435/Desktop.rar.html

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  2. כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???

4. Started by ashkenazone,

אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by hen1235,

יש לי מחשב שקורס כל הזמן. הוא יכול לעבוד תקופה ממושכת ופתאום לקרוס. עשיתי לו כל בדיקה אפשרית. ניסיתי לעבוד בלי התקנים חיצוניים וכלום לא עזר, המשיכו הקריסות. בדקתי את הקבצי minidump ושם הופיעה שגיאה במערכת הקבצים NTFS. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש - לא עזר. החלפתי דיסק קשיח - לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by eitanbts,

אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by simon15,

שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. לא יודע אם היתי צריך לשם את זה פה אבל זה היה המקום הכי מתאים.. יש לי שאלה בקשר לזיכרונות מה זאת אומר התיזמונים שלהם יעני CL 4-4-4-4-4 או CL 5 או לאיודע מה זה אומר מישהו יכול להסביר לי

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. לפני השדרוג של הלוח והמעבד היה לי מעבד P4 2.8C ולוח ASUS P4P800SE. עכשיו יש לי AMD 3800+ X2 ולוח ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ומאז ששדרגתי המחשב פשוט לא סוחב! כשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים בה המחשב נתקע לאיזה חצי דקה, כשאני מכווץ קובץ או מוציא אותו מכיווץ המחשב בקושי זז, כשאני רואה סרטים הוידאו לפעמים קופץ, אם אני רואה וידאו וגולש למשל או משתמש במחשב באותו הזמן הסאונד קופץ, ורוב הפעמים המחשב נתקע כשאני רואה קובץ וידאו להרבה זמן.. יכול להיות שבוידאו זה קשור לעבודה שאני עם כרטיס מסך מובנה? זה GF 6150... יש למישהו מושג מה כדאי לי לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by VL,

תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by yaadhadar,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by shai888,

אז ככה לוח אם Intel d915gev הורדתי את כל הדרייברים מהאתר של INTEL עובדים והכל טוב רק הכרטיס רשת עושה בעיות כותב בנהל משימות שהוא לא מותקן לא מוגדר כראוי פעם קוד 28 ופעם קוד 1 אמרו לי שאני צריך דרייבר יותר ישן פשוט אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? השם של הכרטיס רשת לפי התוכנה EVEREST Home Edition הוא Intel ICH6 Pro/100 VE Network Connectio המערכת הפעלה שלי היא xpPRO תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by nir1992,

יש לי צורב LG X 16 GSA-4167B הבעיה איתו היא שכשאני מכניס דיסק הוא הוא לא מגיב, (אמנם המנורה על הצורב מהבהבת כשמכניסים אבל לא יותר מזה) וכשאני לוחץ על האייקון של ה-DVD כדי להפעיל אותו בעצמי הוא אומר לי להכניס דיסק , מה קרה לו?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by rani,

שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!

19. הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

23. Started by blackmonkey,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, שעובד מצוין. כעת- אני מעוניין לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (WD 100GB) המתחבר באמצעות חיבור IDE חיברתי את כל הכבלים הדרושים, ג'ימפרתי את ההארדדיסק, והפעלתי את המחשב. בעת ההלאה (ב-BIOS) המחשב סרק את הכונן, והעלה את הווינדוס (מאוד לאט, אבל העלה). עם זאת- הכונן הנוסף לא הופיע ברשימת הכוננים שבמחשב שלי. 1) איך אני פותר את הבעיה? 2) מדוע המחשב שלי עלה כלכך לאט, והאם זה ימשך כך גם לאחר שאפתור את הבעיה מהסעיף הראשון?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by maor6,

לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…

25. Started by iakovl,

אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.