עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by R.E.A,

הנה הבעיה: ****בעיה אצל חבר שלי **** טוב אז ככה היה לי win 2000 pro . שמח וטוב לב רציתי לפרמט את המחשב אחרי הפירמוט התקנתי את הדריוורים של הכרטיס סמך שלי msi gf4 ti 4200 128 ddr . טוב התקנתי אותם עשיתי ריסטרט אבל אבוי!! הווינדוס לא עלה לי! נכנסתי ללחץ הכרטיס עלה לי המון למה לעזזל זה לא עובד לי! טוב התקנתי על 2000 xp (לא היתה לי אפשרות כניסה ל 2000 פשוט זה מיאן להכנס המחשב ניתקע). אחרי סיימתי את התתקנה הורדתי מהאתר של אנווידה את הדריברים הכי חדשים. התקנתי ועשיתי ריסרט ושוב אותה בעיה אחרי שזה מסיים לטעון הווינדוס לא עולה המסך ניהיה שחור והמחשב ניתקע! למזלי ב xp יש אפשרות שחזור דרך הדוס. אני עכשיו ב xp אבל בלי דריוורים לכרטיס! לא נראה לי שזו בעיה בכרטיס כי עובדה שהכל …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by natla,

שלום, ביום חמישי קניתי סטיק זכרון נוסף של 256 מגה. אולם, אחרי שהתקנתי אותו גיליתי כי המחשב לא מזהה אותו בכלל. פתחתי את המחשב שוב ווידיאתי שהסטיק יושב היטב ב-slot. אבל כלום. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי הסטיק עצמו דפוק?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by nouvac,

I recently bought those two items and installed them, now i have this slight problem that i can't really understand nor fix, i would appriciate any help given. My Aquamark3 score ar as followed: CPU: AMD Athlon XP 2500+ CR: 1837 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (*StarStorm* 44.67q) CM: 304 / 635 MHz VRAM: 128 MB DRIVER: 6.14.10.4467 # 1 AquaMark Score: 22659 (CPU: 3379, GFX: 3408) FPS: 22.66 TPS: 7550 K Compare RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High View My problems origin is at the CPU score , it is 3379 which is kinda weird considering all thee other compared systems with th…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …

5. Started by michaelsko,

שלום. לחבר שלי יש לוח אם ABIT NF7 REV2.0, מעבד AXP1700+ ו256MB זיכרון של SAMSUNG ORIGINAL PC3200. הכל עבד יופי כחודש, אבל עכשיו המחשב מאתחל את עצמו מידי פעם. בדיקה קצרה העלתה שמתח הI/O הוא 2.57 כאשר הוא צריך להיות 3.3. נתון זה מופיע גם בביוס וגם בתוכנה לניתור חומרה שבאה עם הלוח (WINBOND משהו). מישהו יודע מה זה בכלל מתח I/O ואיך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?

7. Started by DamneD,

אוקיי אז ככה... יש לי ספק של 300w, ואני רוצה לחבר מאוורר רגיל נוסף למחשב שלי... הבעיה היא שכל היציאות חשמל בכבלים שלי תפוסות! כשחיברתי את הכרטיס מסך הייתי צריך לחבר עוד הספקת חשמל נפרדת שמתחברת לספק, ומהחיבור של הרדאון 9700 פרו יש עוד פיצול נקבה. על אותו כבל חשמל שיוצא מהספק יש שני יציאות, האחת חיברתי להארדיסק, השניה חיברתי לכרטיס מסך... השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לפיצול על הכרטיס מסך מאוורר רגיל נוסף מבלי לגרום לבעיה בהספק החשמל לרכיבים על אותו כבל? ז"א, האם המאוורר יגרום להארדיסק\כרטיס מסך לא כראוי? תודה מראש למי שיתן לי תשובה מקצועית (=

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. זה מפחיד המחשב שלי נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ הוא נשמע כמו המכונת כביסה שהיא עובדת (קצת יותר שקט) הלכתי לישון וקמתי עם הרעש הזה....... :'( מה זה יכול להיות?!?!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

תודה מראש לכל העוזרים, או לפחות למנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by Mr.wiz,

אני לא יכול להתקין תוכנות בגלל הודעת שגיאה זו? איך פותרים את זה?the msi.exec.exe file is linked to missing export MSI.DLL:222

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by kikkler,

הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by LinkTree,

שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by BENNY66,

יש פה מישהו שמבין בוינדוס אקס פי ויש לו אי סי קיו

16. Started by yambtz,

זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי זיכרון sdrm 64 100 mhz, קניתי זיכרון sdrm 128 ( 100 mhz ) הרכבתי אותו אבל המחשב לא מזהה אותו אז ניכנסתי לסדנה והוא מזהה אותו בתור 16 אז סמתי אותו בסולט אחר והוא הפך ל 32 ובסוף סמתי רק את ה 128 והמחשב עשה רק ציפצופים ולא עלה מה אני עושה ??? אני לא יודע אם זה יעזור אבל הלוח אם שלי הוא ms 6163 תודה לעוזרים !

18. Started by yot,

מצורפת תמונה מהמשחק AAO שבה אתם יכולים לראות בבירור שבצל של הסולם יש כל מיני צבעים מוזרים. זה ככה בהרבה מאוד משחקים, ולא משנה איזה דרייברים אני מנסה (עכשיו 40.72). מישהו יודע למה? *הכרטיס לא באוברקלוק.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by yhalperin,

שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by fofo66,

שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by bamba10,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yot,

שלום, הכל התחיל לפני אול שבוע כשהתקנתי את האיי-פוד ואז גיליתי שנעלם לי ה-CD-DVD Drive. יש למישהו רעיון למה?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  24. שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by Boomer,

הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.