עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  2. Started by gamingcomputer,

מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ccc,

שמעו, שמתי את הדרייבר, והמחשב עובד הכל כמו קודם, הכל רגיל רק שעכשיו הוא לא עושה בנצ'ים לדיסק הוא עושה בפיסי מארק SKIP TEST ומוציא תוצאות לא הגיוניות בסנדרה (נמוכות מאוד...) לעוד מישהו יש את הבעייה? הייתי שמח לחזור לדרייבר הקודם אבל כל פעם שאני עושה לזה uninstall במנהל התקנים זה עושה ריסט ומתקין אותו אוטומטית שוב. רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by ravx,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by yisheti,

יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by lazygecko,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן AMD עם לוח אם של גיגהבייט דגם GA-7VTX ו ה BIOS עושה לי ים בעיות 9 מתוך 10 פעמים שהמחשב עולה הוא צועק על nvram update failed ואחר כך Backup Bios checksum error ונתקע. ניסתי לאפס את ה CMOS בלוח אם בדקתי את הסוללה (נראה שהיא תקינה, מוציאה 3V) זה תמיד חוזר. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by MasterMan,

אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפה ופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט .... וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זה אבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמו הבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממש הוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT 758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע... תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Rami Benbenishty,

אני מקבל הודעת שגיאה חורת (משום מה בעיקר בפתיחת PDF אך לא רק): C:\WINDOWS\SYSTEM32\API-MS-WIN-CORE-LCALIZATION-OBSOLETE-L1-2-0.DLL אני נפטר מזה על ידי מספר לחיצות רצופות על enter אך זה מעיק...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dagish,

שלום לכולם!! עזרתכם חשובה לי עד מאוד!!!!! המחשב שלי עושה ריסטרטים באופן פטאומי בזמן האחרון לכל פעם שזה קורה מופיעה לי הודעה שאומרת oc fail check your oc setting. הריסטרטים קורים בדרך כלל כאשר אני עובד על משחקים כבדים כמו PES6 או שאני עובד עם הצורב/CD שלי. בחיפוש בגוגל מצאתי 2 גורמים משותפים: לוח אם של ג'יגה בייט (כמו שיש לי ) overclocking - אין לי מושג מה זה אומר. אני מניח שזה קשור לטמפרטורת המעבד. הטמפרטורה הממוצעת של המעבד שלי היא 42-47מעלות כאשר יש לי 2 מאווררים 1 על הלוח והשני בחלק האחורי של המארז(המאווררים נקיים!!!) בכל מקרה לפי שהייאוש מגיע ואני אצטרך לפנות לכל מעבדות המחשב הנוראיות. עזרה!!! מה לעשות!!!!?????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Spybot,

לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  15. לראדון? הם יותר טובים מהדרייברים המקוריים של ATI?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by Pop3Sail,

OMG, yesterday i turned off my comp thru the start shut down thingy... like i normally do.. today i turned it on to see the blue screen of lamers =[ kernel something and then it wrote something about physical dump memory..., then i tried to reboot to see if it's going on like it and it did.. so i changed my fsb that was on 148 working with not much hassle (50c under load) back to 133 fsb rebooted and i had 2 options, one was delete all restore files (something like that) and other was continue with windows load... i picked the first one cuz i went with windows load the other time and it scanned my comp and finy no problems so whati want to know is what the **…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by SixKiller,

בבקשה תעזרו מהר אני "מדבר" מהמחשב השני... תראו אז ככה קניתי גוףקירור לצ'יפסט.. החלפתי אותו שמתי הכל חומר וזה ואני מדליק תמחשב הכל טוב רק מה שמסך לא נדלק.... יש מצב שהלוח אם נשרף... אני יכול לזהות שהוא בווינדוס ולא בתוך הדוס או משהו כי עד שהוא מגיע אל הווינדוס ואני לוחץ על הכיבוי.. זה מתכבה ישר אם זה בווינדוס אז צריך ללחוץ כמה שניות.... אז לא נראה לי שהלוח נשרף בקשה תעזרו אני מת תודה רבה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by cad5011,

יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hg290153,

במשחק ישן לאחר שינוי רזולוציה (בטעות) המשחק נופל בטעינ על הודעה של open gl כיצד מתקנים ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by shalito,

The program can't start because OpenCL.dll is missing הדלקתי את המחשב וזה קפץ לי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לכרטיס החדש שקניתי... 6870 של ATI.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by noamg76,

הווינדווס לא עולה ומציג לי הודעה operating system not found. האם יש מצב לשחזר לXP או שצריך לתקין מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DGV,

בוקר טוב לכולם! אתמול ניתקלתי בבעיה- המחשב לא מזהה פתאום את הצורב DVD (Optiarc DVD RW AD-7170A. הוא מזהה אותו בBIOS ובמנהלי ההתקנים של WINDOWS, אבל יש שגיאה- "ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)". מה אני יכול לעשות? באתר של אופטיארק (או סוני, או נק) אין דרייבירים לצורב הזה... מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לדרייבר/דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!! גבריאל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers

25. Started by Ronll,

i got that error [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים