תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום וכלם יש לי בעיה מוזרה שאולי נשמעת כמשהו טוב אבל בפועל זה ממש לא... התקנתי תוכנה של ASUS (ייצרנית הלוח אם שלי) שאמורה להעלות את הביצועים של הכרטיס המסך המובנה בלוח אם, לאחר מכן לא יכולתי להפעיל שום משחק, כל פעם שהפעלתי משחק הוא קרס. אז הסרתי את התוכנה, אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, המחשב מדלג על הלוגו של הביוס, ועל כל השאר הדברים ב BOOT, וישר נכנס לווינדוס... לוקח לי 8 שניות מהרגע שהמחשב הופעל ועד שהמערכת הפעלה עלתה.. מתוכן 6 שניות זה אחרי שהווינדוס עלה ושהוא פשוט מפעיל את התוכנות כמו אנטיווירוס ו STEAM... איך לעזזל אני אמור לפטור "בעיה" כזו?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני כותב משהו כזה אבל זה אשכרה קורה כל פעם שאני פותח את האור בחדר המחשב עושה רעש שלי חיבור דמדיה למחשב(דיסק און קי, מכשיר סלולרי) אני יודע מה רשמתי ותאמינו לי זה לא פחות הזוי מלכם. יש מישהו שיש לו מושג מה יכול לעשות דבר מוזר שכזה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
התחיל אני רוצה לעשות תוכנה אנטי וירוס שסורק כל דיסקים קשיחים אחרי כמה דקות פתאום מחשב מכבה אתחול חדש...שוב אני מנסה...גם אתחול חדש... :'( חלונות אקס פיי SP1 ותוכנה אנטי וירוס Kaspersky יש בעיה לוח אם או אחר? תעזר לי
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לוח אם ASUS [אין לי דגם מדויק,לא ישן מדיי ולא חדש] דיסק קשיח 160 SATA לא מזהה אותו בביוס!, אבל יש אפשרות ללחוץ ctrl-a לפני הבוט ואז הוא מזהה אותו בתור RAID עברתי מיליון פעם על הביוס הדיי פשוט, לא קיימת אופציה שאני מצאתי לבטל את ה RAID לא ניתן להתקין ווינדוס, כי הוא לא מוצא את הדיסק הקשיח
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה שדחוף לי זה שיהיה מסך מינימום 2k בטרייה טובה מעבד טוב לצורך עבודה [עיצוב פנים] וצרכי בית רגילים כגון סרטים יוטיוב וכו..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לאחרונה משני לוחות אם, 3 מסכים, 4-5 ראם, 5-6 כרטיסי מסך, שני ספקים, אלו הרכיבים הבסיסיים כמובן יש עוד שלא אפרט כי אין צורך. תיאור החלקיםאני לא בבית לא יכול לשלוח תמונות). שני לוחות אם ישנים(אין לי עכשיו את הדגם): 1-עם כרטיס מסך מובנה ואפשרות להרחבה רק ב PCI 2-בלי מובנה עם הרחבת AGP\PCI מסכים: שאני לא בטוח בתקינותם(השבוע אני יביא מסך שעובד 100% ואבדוק אם זה המסך. ראם: סטיקי ה ראם לפחות 2 עובדים 100% כ.מסך: AGP 100% עובד ה PCI לא בטוח ספק: 1 של 300W 1 של 125-150W שניהם עובדים. השאלות שלי: (אם זה לא המסכים) א- בלוח אחד הביפר או איך שקוראים לו עובד ומצפצף לתגובה טובה(ביפ קצר 1) זה הלוח עם ה AGP בלוח השני משום מה הוא לא מצפצף למרות שאני בטוח …
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי לוח חדש { UP5 GIGABYTE } ויש לי 32 גיגה זיכרון 2 סטיקים של קינגסטון ו2 סטיקים של גי סקיל ומה שקורה שאת ה2 של גי סקיל הוא מזהה רק חצי מהנפח שלהם כלומר 4 ליחידה במקום 8 מישהוא נתקל בזה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות ווינדוס מתוך SSD חדש (התקנתי את הווינדוס עם מחשב אחר) אני נכנס לביוס והדיסק קשיח מופיע שם עם השם והכל, אני מגדיר אותו כבוט ראשון והמחשב כותב את ההודעה הרגילה שהוא כותב כשאין ווינדוס. יש למישהו רעיון? זה לוח אם ישן של אסוס, דגם PSG4IT - MLX אשמח לעזרה מיידית
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לקרוב משפחה שלי יש בעיה מוזרה: המחשב מזהה התקני USB מתי שבא לו... יש מספר התקנים שונים שמתחברים למחשב: 2 מדפסות, מצלמת אינטרנט, טלפון נייד, מצלמה דיגיטלית וכו'. אני מפעיל את המחשב, וחלק מההתקנים מזוהים, וחלק לא. אז יתחיל משחק מוזר - אני אנתק חלק מהם, אחזיר בחזרה, אוציא את כולם, אכניס להאבים שונים ומתישהו, המחשב יזהה את ההתקן - יכול להיות שבהאב המקורי שבוא הוא היה לפני כן, רק שהפעם הכל יעבוד חלק...לפעמים כלום לא יעבוד עד שאעשה ריסטרט, ואז הכל יעבוד כמו שצריך....מה הולך פה...? למישהו יש רעיון במה מדובר? זה לא שיש האבים דפוקים לגמרי, לפעמים הם עובדים כמו שצריך, עד שהם מקבלים ג'ננה..... מפרט המחשב: Dual Core 6700 Windows XP Pro SP2 2GB Ram HD WD 320GB (MS…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב עם 6GB זכרון שעובד ב triple channel לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, כ-10% מהמקרים בהם אני מדליק את המחשב אני מגלה שהביוס והווינדוס מזההים רק 4 GB בלבד. לאחר כיבוי והדלקה של המחשב (ריסטרט לא עוזר כאן) הביוס והווינדוס חוזרים לזההות את ה6GB שיש לי במקור הרצתי memtest86 במשך 7 שעות ללא כל שגיאה. אשמח אם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
נראה אתכם פותרים את זה ... מחשב AMD64 על GB-KNS-Ultra כ. מסך של GB Radeon9600 עם ATI חיבור לטלביזיה ב- S-Video והכל נראה (ונשמע) מצויין רק אם כבל החשמל של המחשב לא מחובר להארקה... ברגע שאני מחבר את הכבל רגיל... מתחילות הקפיצות על המסך ישנו איזה תדר הפרעה כזה... אבל אם לא הצלחתם בפתרון ... אנא חוו דעתכם... אני שוקל להפעיל את המחשב ללא הארקה! מסוכן? בעייתי?? תודה SPC
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע. אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו. כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד. זה ממש ממש דחוף לי להיום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזזתי את המחשב נקודה ועכשיו כל פעם שאני נוגע מאחורי המארז כדי לנתק או לחבר משהו אז אני מקבל זרם האם זה יכול להזיק לרכיב מסויים במחשב?,בנקודה הקודמת זה לא קרה לי... תודה
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-