תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום הלוח הוא gigabyte p965 ds3 הספק הוא enermax liberty 400w מקודם ניסיתי לפרק את הבורג של הכרטיס מסך כי הוא לא היה מחוזק וזה הפריע להכניס כבל של TVIN/OUT כנראה ששכחתי להוציא את הכבל של החשמל, ושהבורג או המברג נגעו בלוח או במשהו שחובר אליו אחרי זה ניסיתי להדליק שוב את המחשב ופתאום אני רואה שהוא לא נדלק הכל מחובר, בדקתי אז אם זה קצר? הלך הלוח? מנגיעה של גוף מתכתי שהכבל של החשמל היה בפנים? תשובה חשובה לי מאוד
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פתאום אחרי הפעלה מחדש אני לא מצליח להכנס להארד דיסק השני שלי ברגע שאני לוחץ עליו הוא כותב שהארד דיסק לא מפורמט ושואל אם ברצוני לפרמט אותו הארד דיסק הזה היה עמוס בדברים שאני מאד מאד מאד צריך איך אני מציל את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי WIN98SE כי אני לא יכול להתקין XP ולא WIN2000 ניסיתי ביותר מ4 דיסקים .. winxppro winxpgamerplus win2000 אין כולם נתקעים לי איפו שאני נכנס לחלון הכחול כדי לעשות התקנה.. ( זה איפו לוחצים ENTEר ונכנס להתקנה. לוחצים F3 לא יודע מה עושה) ניסיתי בשני הארדיסקים אבל אותו דבר.. יש לי: AMD2700+ 768RAM GA-7VT600-L FX-5600XT128MB
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש, הבטיחו לי 512MB DDR. מערכת ההפעלה מזהה רק 447MB וכך גם תוכנת EVEREST. למישהו יש רעיון למה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. למה משמש הזיכרון? 2. מה זה GHZ וMHZ? מה הם עושים? 3. למה משמש המעבד? 4. למה משמש הלוח M? 5. למה משמש הכרטיס מסך? 6. למה משמש הארד דיסק? 7. מה זה אוברקלוק < בבקשה הסבר מפורט. 8. כל החלקים מתאימים? אני יכול להרכיב איך שבראש שלי מחשב וכל החלקים יותאמו? 9. איך העכבר האופטי עובד? 10. בלוח M יש פינים מיוחדים? שהם במיוחד לחלקים מסוימים? 11. מה זה DDR2 וDDR1? 12. מה זה PCI-I ו PCI-E? X: אני יודע חלק מהתשובות אבל בשביל לחדד את המידע יותר אני שואל. אני מאוד אוהב מחשבים וברצוני ללמוד עליהם כמה שיותר.. כמה שאני נשמע לך פה נוב, ניוב, נאב =] אני אשמח לראות פה תשובות מפורטות..
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כוננים קשיחים... אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה... הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט... פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה: The disk in drive D is no formatted. Do you want to format it now? אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי! יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד... יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום נכבה ולא נידלק יותר זה קרא בזמן שהתקנתי מחדש כרטיס מסך איפוס ביוס לא עזר ניתקתי את כל מה שעפשר הסרתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הלוח מחובר לספק אבל עדין לא נידלק איך אפשר לדעת אם הבעיה בלוח אם או בספק? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחשב נייד: IBM ThinkPad A21p 2629-HTG נתוני מחשב: PIII 850MHz (256KB) 384MB RAM 32.0 GB-HS 15.0 TFT 1600x1200 8X-DVD מערכת הפעלה מקורית : Windows 2000 לפני כחודש או חודשיים לערך החלו בעיות בעת גלישה באינטרנט פתאום באופן מפתיע המחשב היה כבה. המחשב יכול לעבוד שעות ללא בעיה גם כאשר משחקים במשחקי רשת (BATTLENET וכו) אך כאשר מתחילים לגלוש באקספלורר לאחר מס' דקות המחשב כבה לפתע ללא מסך כחול או הודעת שגיאה (גם לא בבדיקת אירועי המערכת דרך ניהול המחשב לאחר שהמחשב כבה). כדי לגרום לבעיה לצוץ באופן מידי כל שעלי לעשות הוא להיכנס ל- add remove program ב-control panal ואז שתי שניות לאחר שנפתח חלון הסרת התוכניות המחשב כבה לאחר בדיקות רבות של חומרה ותוכנה כולל עידכוני דרייבירים וביוס גיל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים החלטתי לשדרג את המחשב אז קניתי 2 סלוטים של400HZ Kingston 512MB במחשב שלי היה A-data 256 X2 לוח אם asus p4s800d עכשיו לבעיה : כשאני מכניס את הזכרונות חדשים ביחד עם הישנים המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך אבל אם אני מוציא את הישנים ושם את החדשים הכל עובד .. ניסיתי את המצבים הבאים המיקום DIMM A1 B1 (זכרון חדש) , DIMM a2 b2 (זכרון ישן) = לא עובד dimm a2 b2 זכרון חדש - עובד (אבל בלי הישן) בקיצור ניסיתי את כל המצבים ובדקתי שכל הזכרונות תקינים אבל אני לא מצליח להפעיל את המחשב שיהיה לי 1.5GB זכרון אולי זה משהו שצריך להגדיר ב BIOS ? אם אתם יודעים את התשובה אנא עזרו לי בתודה מראש פליקס
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב DVD של LG. הבעיה היא שאני מנסה לצרוב כמה סרטים ביחד אז בסוף ההתקנה כאשר אני מחזיר את הדיסק לכונן ורוצה לראות אם זה צרב אז הסרטים לא שם. אבל הוא אומר שהוא צרב כG3.00(למשל) וגם רואים פיזית שזה צרב!! דרך אגב אני צרבתי בלי multisession!!! ניסיתי מ2 סוגים של חברות של דיסקים לצרוב בשניהם לא עבד! כאשר אני צורב דברים אחרים כגון משחקים וכול זה פועל!!! תודה לכול העונים!
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כאשר מופעל משחק מהכונן, או כאשר אני צופה בסרט מהכונן, המחשב קופא כל 5-6 דקות בערך. בזמן הקפיאה הכונן רועש ונישמע שהוא מסובב את הדיסק במהירות גדולה, כנראה הוא עושה buffering כמו בצפייה בסרטים באינטרנט. לא נראה לי שזה ההתנהגות תקנית. עדכנתי ל firmware האחרון מהאתר של nec. הצורב יושב על ה secondary ide channel כתור master, אין עוד רכיבים המחוברים לכבל הזה. יש לי winxp pro sp2 ולוח GIGABYTE K8NF-9 מה ניתן לעשות כדי לגרום למנגנון ה buffering לפעול בצורה יותר יעילה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-