עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by noise,

מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. המחשב שלי בן שנה, ולמרות שיש לי פילטר של אבק בפרונט של המארז, נכנס אבק למאוור שמקדימה (די הגיוני, זאת לא הבעיה) פתחתי את המחשב, ורציתי לנקות אותו ולשמן (כמו המדריך שבאתר) אבל קיבלתי חום מכל הקונסטרוקציה ואין לי מושג איך לפרק אותו אני משער שאתם בטח יודעים יותר טוב ממני איך לפרק את המאוורר והמחשב וכו' וכו' וכו'.. העלתי כמה תמונות על מנת שתראו איך העסק נראה. אם אתם צריכים תמונה של משהו יותר מדוייק, תגידו. בתמונה הראשונה זה המאוורר המדובר ב''כלוב'' הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by RVDRKO,

יש לי מיני PC מסוג GIGABTTE דגם GB-BKI3HA-7100 . לפני יומיים המחשב שבק חיים , לא עולה לא נדלק , בחיבור לחשמל יש רק רעש חלש של מתח מהמחשב אבל כלום לא עובד גם לא אור של כפתור ההפעלה. יש מושג למישהו ? ואם שווה בכלל תיקון?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  5. שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by idoo_e,

אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שבוע עם כרטיס מסך של Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-Eומעבד של Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, TrayIntel עכשיו קניתי בשביל משחקים כמו קונטר סטרייק בשביל שיעבוד לי חלק עכשיו התקנתי ווינדוס 7 ותדרייבר המעודכן לכרטיס מסך זהו זה מה שעשיתי למחשב בהתחלה עבד די חלק המשחק על 100FPS עכשיו שאני נכנס זה הולך תקוע קצת והFPS רץ לא נשאר על מספר קבוע משתגע יש איזה משהו שאפשר לעשות בשביל שיעבוד לי חלק? סה"כ זה קונטר סטרייק אין לו דרישות גבוהות ונראה לי שהחלקים האלה שקניתי קטלנים למשחק כמו קונטר סטרייק דרך אגב יש לי 4 גיגה זיכרון ולוח אם של Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  7. אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by RONEN1N,

שלום התקנתי את התוכנה Mozilla Thunderbird במקום Windows Live Mail ואחרי שהגדרתי אותה אני לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלי וגם כל הודעה חדשה נכנסת לכמה רגעים ל"דואר נכנס" ואז פשוט נעלמת. מישהו יודע אולי מה הסיבה להעלמות?

9. Started by שמנואל,

שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by ConRoe X Fire,

אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר. קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים. עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה? עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב. אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by gagig,

היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  12. לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by roiroi2,

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by mafisto00,

דבר ראשון אני מצטער אם פרסמתי בפורום שלא מיועד לנושא. במידה וזה נכון אני אשמח אם האדמינים יאמרו לי איפה אני אמור לפרסם את זה וכמו כן יעבירו את הנושא שלי לשם. טוב אז ככה... את האמת אני על גבול היאוש בנושא, כבר כמה חודשים שאני משחק עם לאגים מטורפים. מה שקורה הוא שאני משחק Unreal Tournament ישנם לאגים מאוד לא סימפתיים. אלו לאגים שמרגישים כאילו יש עומס גרפי על המחשב. מה שלא אמור להיות לאור היכולות שלו. לפני חודשיים שלושה החלפתי כרטיס מסך ל GForce 6600GT, בתחילת השימוש הרגשתי את השינו מהכרטיס הקודם GFORCE 4MX. לאחר זמן מה.. שמתי לב שיש לי לאגים נוראיים, קטנים קטנים אבל הכי מציקים, טויקים של לאגים קטנים שנותנים תחושה של עומס גרפיקה ( ב - UT!! ?!?!:< ) עכשיו שקלתי אפשרו…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. Started by GeforceFX,

שלום כל פעם שאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות קופצת לי השגיאה הבאה: מה לעזאזל אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. שלום , ביצעתי בדיקת טמפרטורה , voltage , fans בתוכנה PC wizard 2008 גרסה הכי חדשה . הערה- הבדיקה בוצעה בזמן מנוחה הנה התוצאות : איך התוצאות ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  18. הוא עובד רק במאמץ ? או שיש בעיה אחרת (נגיד הכבל התנתק או משהו...)?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by edayagi,

אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  21. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  22. חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. שלום יש לי מצלמת אינטרנט של TRUST לאחר ההתקנה ופעלתה לאחר זמן לרא קבוע אני מקבל את ההודעת הבאה במסך כחול: KEBUGCHECKEX:CALLED BY c002030F code: is: 44 Parmetes: d894489000 משתנה המספר בכל פעם שאני מקבל מסך כחול system halted ע"מ להקהל על המחשב נכנסתי להפעלה והורדתי את התוכניות שלדעתי לא צריך - אז הפסיקתי לקבל מסך כחול - אבל אז קופא המחשב בהפעלת המצלמה. נתוני מחשב.3 450 RAM 320 כל התופעות קורות רק שהמצלמה פועלת HD 40 WIN98 SE 4/10/04 - שעה 1400 עד עכשיו התקנתי והסרתי את המצלמה 3-5 פעמים מצפה לתשובות יותר מקצועיות מלהסיר ולהתקין לדעתי בכיוון של זיכרון / התנגשויות בין ההתקנים

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים