תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאד מאד מאד מאד מאד מאד מעצבנת במחשב אני משתמש ב KAZAA או E מיול לא משנה מה !! אני מוריד כל הזמן דברים בנפח של700 מ"ב ויותר !! אני משאיר את המחשב דלוק כל הזמן אז יש לי פתאום רייייייייסט !!!! במסך כחווול ! (ניסית אי אפשר להיפטר ממנו) אני יכול לחיות עם המסך הכחול אבל לא פה הבעיה הבעיה היא כאשר אני מגיע בהורדה עד 500 או 699 מ 700 מ"ב קורה לי ריסט ופתאום אני מפעיל את המערכת ופשוט הקבצים אינם !!! אני מגיע ל 500 מתוך 700 ופשוט יש לי ריסט והקבצים אינם מה לעשות זה תמיד קורה לי אני משתגע !!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נותנת לעשות התקנה ובעת נסיון ההתקנה זה מתרסק. מה לעשות בבקשה עזרה? העם זה בעיה עם ההרדיסק? כשזה זה עושה checking for old windows installtion זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הצורב הותיק שלי. ללא סיבה נראית לעיין הצורב הפסיק לצרוב ורק משמש כ - CD. יש דרך לבדוק אותו אולי ע"י תוכנה מסוימת כדי לקבוע אם הבעיה בתוכנה,דרייברים או אולי ב WIN עצמו (יש לי XP+SP2). תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מאייבורי עם: -זכרון geil 800 mhz ddr2 2g צלע קירור אלומיניום (כפול 2) -כרטיס מסך gf9600gt 512mb ddr3 pcie -לוח אם p43 neo-f 7.1 1glan msi -מעבד אינטל q8300 core2 quad -ספק כח 550w pfc spire 12cm fan real spire התקנתי על זה וינדוס אקס פי פרופשיונל, התקנתי את כל הדרייבירים של המולטימדיה, התקנתי גם דיירקט 9 ולאחר מכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, כשהתחלתי מחדש את המחשב, גיליתי שאני רואה חרא במסך. הלכתי להגדרות מסך וראיתי שאני לא יכול לשנות את ההגדרות והם תקועות על 4 ביט 16 צבעים, רזולוציה 800 על 600 התקנתי הכל מחדש והבעיה שוב הופיעה. אין לי מושג מה לעשות, ואני לא יודע אם זאת בעיה במסך או במחשב.... עזרה תתקבל בברכה!! תודה רבה רבה שגיא
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר. קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים. עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה? עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב. אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ... קיצר קיבלתי איתו מתאם SVIDEO (קצר כזה שיוצא ממנו שלוש בננות: כחול, אדום וירוק.) להלן: רק שאין את הצהוב.. ויש לי את החוט הזה... ניסיתי לחבר את ה RCA לאחד מהבננות הצבעוניות, אבל זה לא בדיוק הלך... מה אני עושה :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש לי את הכרטיס מסך HD4870 וחבר שלי היה אצלי וסידר לי באפשרויות למטה ב Activate Profiles שיהיו לי מהירויות של מאוור 20 30 40 50.... והשתמשתי בזה והכרטיס מסך לא התחמם הוא היה על טמפרטורה של 53 מעלות מקסימום ועכשיו פירמטתי לויסטה והעתקתי את הקבצים של העוצמה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע איך להכניס אותך ל Activate Profiles שאני יוכל לקבוע ועכשיו הם לא פועלים בכלל והכרטיס מסך שלי רותח הוא 80-82 מעלות אז אני חייב עזרה אם מישו מבין בזה חבר שלי בטירונות אז הוא לא יכול לעזור לי אחרת אז אם מישו יודע איזה קובץ צריך לערוך או שצריך לוהסיף קובץ אני מודה לו זה דחוף!!!!!!!! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לוח אם תקול יכול לפגוע בתמונה במשחקים? יכול לגרום לריצודים וארטיפקטים? בלי קשר לכרטיס מסך, אם לוח אם תקול הוא יכול לגרום לבעיות האלה? ^
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחשב ווינדוס 10 הפסיק לזהות את כונן הDVD. האם ניתן לבדוק אם זאת בעית תכנה ולתקן ללא איפוס?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-