עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Avishay86,

אז הבעיה היא שכל משחק שאני מפעיל מופיע לי המסך הכחול והקוד הוא: DX0000008E החלפתי כל זיכרון וזה הוכיח לי שהבעיה לא בזיכרון , גם החלפתי כרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת. הוצאתי הרד דיסק אחד (לא הראשי) ועדיים הבעייה קיימת. יש לי מחשב פנטיום 3 667 וחשוב לציין שהבעיה הזאת אף פעם לא הייתה לי. לא מזמן החלפתי לוח אם חדש והמחשב עבד בהתחלה טוב אך כאשר חזרתי מהצבא להפתעתי גיליתי את הבעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה? תודה מראש

2. חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. אוקי היתה לי בעייה שהמערכת לא היתה עולה או שעולה לאט או חלקית...החלפתי מקלדת ואת המיקלדת הבעיתית הרכבתי במחשב השני זהו לבינתים ניפתרה הבעיה,וכן הבעיה עברה למחשב השני... דבר נוסף שעדין לא פתרתי,בזמן שהאימיול עובד לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ ומסנגר,יש לי רשת שמחובר בכבלRJ45 הבעייה קיימת גם בשרת וגם בתחנת קצה

6. Started by azorder,

יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. שלום מה המצב? יש בידי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT 128MB ולוח אם של ABIT NF7 -S2G גירסא v1.0 האם יש בעיית תאימות כלשהיא בין שתי החלקים הללו? כי בדקתי כל דבר אפשרי והכרטיס מסך עושה לי שגיאת VPU RECOVER בהרבה משחקים. בדקתי מעלות , עידכנתי ביוס, פירמטתי ואפילו ניסיתי ספק אחר ושום דבר לא השתנה. (לינק לדיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98955.0) שלחתי את זה לKSP וכל החלקים שבמחשב שלי הם מהם חוץ מהספק והדיסק קשיח . ספק החפתי ויצאתי מנקודת הנחה שזאת לא הבעיה. אז אין לי מושג כבר מה לעשות האים יש בעית תאימות כלשהיא בין הלוח אם שלי לכרטיס שלי ? מקווה שתתנו לי תשובה מספקת תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Miros,

אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by sroolik,

שלום, הגיע לידיי לוח אם GA-8ST800 והביוס שלו נעול, ניסיתי להוציא את הסוללה ל- 5 דקות והחזרתי וזה לא עזר אין לי סיסמא וכנראה שאני לא אצליח להשיג את הסיסמא איך אני יכול לפתוח את הביוס ? (ד"א, אני יודע שזה נשמע קצת חשוד, אבל הלוח הגיע אליי בדרך ישרה לחלוטין...........)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by peled99,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  16. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by gizunt,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by Kcupid,

יש לי בעיה כבר כמה זמן במחשב. בהתחלה שמתי לב שאחרי שהרבה זמן שלא נגעתי במחשב והמסך "נכבה" הוא לא חזר לדלוק אחרי שהוזזתי תעכבר רק אחרי ריסט. עכשיו לפני כמה ימים זה הגיע למצב שזה עבד לאיזה כמה שניות-דקה, הפסיק לעבוד (העכבר והמקלדת), ואם הייתי מחבר ומוציא לUSB זה שוב היה עובד לכמה שניות ושוב הפסיק. ועכשיו זה בכלל לא עובד, גם לא עם עכברים ומקלדות אחרים שניסיתי. (אני כותב מהמחשב של אחי עכשיו) דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר לי שזה בעיה בספק כוח של המחשב, שאני יקנה חדש והוא יבוא להרכיב לי. אבל בגלל שהוא הניח שזה ככה מהטלפון ולא בא לבדוק רציתי לוודא שזה באמת הבעיה ולא משו אחר שאני לא סתם יוציא כמה מאות שקלים עכשיו סתם. תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. צהריים טובים, לפני שקניתי את הכרטיס CONNECT3D RADEON X1950 PRO (שבא עם 256 DDR3 אם זה משנה - תראו בהמשך), הפעלתי כל לילה את מצב הAPI (מצב שינה, לחיצה על SHIFT + מצב המתנה בתפריט הכיבוי) ובבוקר כשהדלקתי יכולתי להמשיך מאתמול בערב. מהרגע שהחלפתי, הAPI עושה אחד מהבאים: -מתחיל לבצע תהליך מצב שינה, אבל לפני שהוא מגיע לPROGRESS BAR חוזר לWINDOWS, מקפיץ הודעה "WINDOWS - שגיאת מערכת, למערכת לא הייתה אפשרות לבצע את הAPI", ואחרי 3 שניות המסך נתקע על המצב שלו בלי לזוז (עד הריסט). -מכבה את המחשב תוך כמה שניות, אבל משאיר אותו דלוק (המסך נכבה, אבל המחשב עדיין פועל). עד ריסט זה לא פועל. כמובן שב2 המצבים המחשב לא חוזר למצב שהוא היה בו.. בכרטיס הקודם (ATI X700) לא הייתה אפילו בעיה אחת. כמו…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום אנשים. יש לי מידע חשוב על ההארד דיסק והווינדוס עליו נדפק. ניסיתי להתקין מחדש אבל הוא דורש לעשות פורמט . איך אני מציל את המידע על ההארד דיסק מבלי לפרמט . למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, מעבד Core i7 2600k, זכרון 8 ג'יגה 4gb x 2 Mach Extreme 1600 MHz זה קורה בפעם השניה. בפעם הראשונה הצלחתי לאפס את ה-BIOS עם Jumper בלוח אם ולאפס אותו. לאחר שהטכנאי עזר לי לשחזר את הגדרות ה-BIOS, זה עבד למשך כחצי שעה ולאחר שעשיתי restart למחשב, הוא שוב לא עולה והפעם אני לא מצליחה לאפס אותו. אם לא אצליח לסדר את זה היום, מחר אביא את המחשב לחנות אך אני מעדיפה לסדר את זה לבד במידת האפשר. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הצלחתי לאפס את ה-BIOS. נקווה שלא יהיו יותר בעיות ושלא אצטרך לעשות זאת שוב.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. מה יכולות להיות הסיבות?

24. Started by LLLLiran,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש אני בא להתקין את הWindows זה מבקש ממני דיסקט אז נכנסתי מהמחשב הישן שלי לדיסק של הלוח ויש שם קבצי BOOTDRV שנראה לי שצריך לשים אותם על דיסקט וכל הקבצים שלו לא נכנסים לתוך הדיסקט מה אני עושה??

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by ralf7253,

when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים