עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…

3. Started by noise,

מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by dingo,

הביוס מראה לי בהתחלה שהמהירות שעון היא 200 מגה הרץ. לפי מה שידוע לי אמור להיות 400 מגה הרץ פעם היה כתוב גם מהירות המעבד עכשיו רק מהירות השעון כתובה בהדלקה. חוץ מזה הכל עובד טוב והאקס פי מזהה את המעבד כמו שצריך רק לא יודע למה זה קרה ועם זה משנה????????? אשמח עם מישהו יסביר לי עם זה תקין מפרט amd 3000 +64 bit gigabyat k8nf-9 512 ddr hardisk 160 geforce 6600 gt 256

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by RVDRKO,

יש לי מיני PC מסוג GIGABTTE דגם GB-BKI3HA-7100 . לפני יומיים המחשב שבק חיים , לא עולה לא נדלק , בחיבור לחשמל יש רק רעש חלש של מתח מהמחשב אבל כלום לא עובד גם לא אור של כפתור ההפעלה. יש מושג למישהו ? ואם שווה בכלל תיקון?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by alia,

גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים: 12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב: p-4 3000/2mb דגם 630 asus p5s800-vm inno3d 6600/256mb/agp יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי לילה טוב אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by taI,

בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by TapUdi,

היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by dovik,

הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by boogie,

לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by gagig,

היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by orendia,

שלום רב, תופעה מוזרה קוראת לי כאשר אני מכבה את המערכת באופן מסודר (או לא). המחשב נכבה וכעבור מספר דקות נדלק לבד ומעלה את מערכת ההפעלה. למישהו השמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by Par-C,

שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?

20. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום. לסיכום: נמחקו לי כל הקבצים בכרטיס של המצלמה הדיגיטלית, זה קרה איכשהו כשחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד החדש שקניתי וזה עבד לאט אז הוצאתי אותו וחיברתי למחשב הרגיל של הבית שלי ופתאום כל הקבצים נמחקו, האם המחשב הנייד החדש הרס לי הכל? הפירוט הוא כזה: קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד חדש של HP G6 PAVILION I3 4GB. היום צילמתי משהו תמונות ווידאויים ממש חשובים באירוע ממש חשוב. הגעתי הביתה והדלקתי את המצלמה ראיתי שהתמונות והסרטים שם עברתי עליהם קצת וכיביתי את המצלמה. הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהמצלמה כרטיס של 8 ג'יגה, הכנסתי אותו למקום שאפשר להכניס במחשב הנייד את הכרטיסים של המצלמה. ראיתי שהתמונות עולות ובאתי להעתיק את הכל אבל זה עבד ממש לאט אז החלטתי לנסות להעביר את זה דרך הכבל של …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Sheda,

אני בטוח שכבר שאלו על זה אבל לא מצאתי בחיפוס את הבעיה שלי... פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי WIN XP HOME SP3. אני מחבר כל מחשיר לUSB כמו PSP, SANSA 2GB... והוא כותב לי את ההודעה שאם הייתי מחבר את המכשיר לUSB2 אז זהייה עובד טוב יותר , אבל יש לי USB2 ... "The USB mass storege device is a hi - speed USB ...." כאילו שאין לי USB 2 .... ואני לא יכול להכניס שירים חדשים לMP3 שלי , מה לעשות ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום.. יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by בזיק2,

רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים