עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחר שהמחשב עשה בעיות, עבד בצורה איטית ונתקע לעיתים קרובות.. שלחנו אותו לתיקון, החליפו לנו את הדיסקים הקשיחים (לפחות ככה הם אומרים..) והחליפו את הזכרונות הפנימיים.. קיבלנו את המחשב והכל היה נראה בסדר.. לאחר כמה ימים כשניסיתי להעיר אותו ממצב שינה הוא פתאום אתחל את עצמו וניסה לעלות את ווינדווס, מה שקרה הוא שהמחשב לא הצליח ושמעתי תקתוקים והוא נדלק ושוב עשה רסטרט וככה כמה פעמים עד שהוא "הצליח" ואז עלב מסך שכתוב בו boot failre ועוד כמה דברים ובנוסף שלוש אפשרויות, אפשרות אחרונה הייתה להיכנס לביוס. נכנסתי לביוס ויצאתי.. הווינדווס עלה לאחר מכן.. למחרת זה שוב קרה, ראיתי בבוקר שהוא על אותו מסך, והיום באמצע העבודה הוא פתאום נכבה ועשה שוב את אותו דבר.. בנוסף לכך, המחשב לא עובד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Godmoney,

פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by bboy,

הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  4. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  6. המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה האם מישהו נתקל בבעיה כזו ופתר אותה ואם כן איך? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by Falcon007,

זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Reset לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה שיש לי. מדובר על מחשב בן 3 בערך, עם לוח אם עם צ'יפסט 945 ומעבד Pentium D. מערכת ההפעלה היא חלונות XP. בכל פעם שמדליקים את המחשב, צריך לבחור איך להתחיל את חלונות, safe mode או התצורה האחרונה שעבדה, ... (כי הוא לא נכבה כמו שצריך, אז הוא שואל כל פעם). אם בוחרים safe mode, הוא נתקע. אם בוחרים להעולת את חלונות רגיל, הוא עושה לעצמו ריסטרט מיד עם הגעתו למסך השחור עם הלוגו של חלונות. החלפתי את ההארד דיסק לדיסק של מחשב אחר, שאני יודע בוודאות שעובד (כלומר שההתקנה של חלונות תקינה), והמחשב עושה ריסטרט פחות או יותר באותו שלב, כלומר עם הגעת המסך השחור עם הלוגו של חלונות. איזה רכיב אינו תקין ? האם ההימור שלי כי מדובר בלוח האם נכון ? אופציה נוספת היא הז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bb,

שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Danman,

בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by nizans0,

שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  12. בדקתי וירוסים ב SAFE MODE ולא נמצא, הרצתי SPYBOT ולא מצא בעיה. ראיתי שנרשם בכלי מערכת, שגיאה ממקור service control manager 'the npkcrypt service failed' שחזרתי מ"ה ולא נפתרה הבעיה. איך ניתן לתקן ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by zy2000,

מחשב AMD XP2500 מערכת הפעלה WIN98SE בעת מתן פקודת כיבוי והפעלה (shutdown and restart) המחשב קופץ לביוס באתחול וכשיוצאים עם F10 מהביוס ממשיך רגיל כיבוי והדלקה רגילים ללא בעיה .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by עינב,

שלום . יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה וחצי בערך פנטיום 4 1.6 .. יש לו מאוור קידמי במארז שאחרי שנה הוא התחיל לעשות לי רעש מחריד , אז ניתקתי אותו... התקנתי מאוורר בפנל האחרוי של המארז מאוורר יותר גדול מהקדמי . יש לציין שהמאוור הקדמי ישב צמוד לHD . מאותו זמן שניתקתי את המאוור הקדמי המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות ... יש לציין שהטמ"פ של המעבד היא בממוצע 27 מעלות צלסיוס ... מה יכולה להיות הבעיה , אודה אם תעזרו ...

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  15. לפעמים תוך כדי עבודה בווינדוס פתאום המחשב מאתחל לבד בלי כל הודעה מוקדמת. יש מצב שזה משהו שקשור לטמפרטורת מעבד? האם הערכים של הטמפרטורות תקינים? כאשר פתחתי פיזית את מכסה המחשב הם ירדו כל אחד ב5-10 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON 2500 מצורפת תמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tiptipon,

קניתי מחשב חדש כולל SSD חדש ועליו מותקנת מע הפעלה WIN10 הוספתי מהמחשב הקודם את שני HD של 2 טרה בחיבור SATA וכל יום המחשב מאתחל את עצמו אני לו יודע מתי מכיוון שאני לא לידו רוב הזמן המחשב נתקע בעליה מחדש במסך של הביוס והדיסק SSD לא מופיע שם רק לאחר כיבוי מלא של המחשב המחשב עולה תקין באם אני מנתק את שני הדיסקים הישנים המחשב עובד תקין ללא שום איתחולים פיתאומיים כיצד אני יכול לדעת היכן הבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. המחשב שלי אחרי שהוא נכנס ל"מצב שינה" (WIN 10), במקום להתעורר ע"י הקשת מקש כל שהוא, הוא פשוט מאתחל מחדש. להלן פרטים שעשויים לעזור: המחשב הוא נייד ישן עוד לפני צאת WIN 10 ו8 לעולם, Lenovo N500 3000. בנוסף לWIN 10 מותקן עליו גם WIN 7 32 bit, שם המצב שינה עובד מצויין. הWIN 10 הוא 64 bit, ככה שיכול להיות שהמחשב לא תאים כמו שצריך לx64 ולא קשור איזו מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין BIOS מחדש, אך ללא הועיל. (מעניין לציין שדרך הWIN 10 לא היה ניתן להתקין את הBIOS, הראה הודעת שגיאה, רק דרך הWIN 7) בעמוד ההורדות של המחשב (בחברה) יש דרייבר שנקרא PMHandler (Power Managenent). בתוך הקובץ יש דרייבר לWIN XP WIN VISTA 32 וWIN VISTA 6…

18. שלום חברים לאחרונה נתקעתי בבעיה מוזרה,ברגע שהמחשב רק נכנס למצב שינה אם אני מזיז את העכבר הוא מבצע ישר ריסט,לאחר מכן הוא נתקע על מסך שחור וקו לבן מהבהב כזה,אם אני מבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש יוצאת לי הודעה שגיאה שצלמתי לכם ומעלה פה (מצטער יצא קצת עקום לא כל ההודעה מופיעה אבל אולי תוכלו לזהות בכל זאת) בהודעה יש שני אפשרויות,אם בוחרים באופציה הראשונה זה מבצע ריסט וחוזר לאותו מצב אם בוחרים בשניה זה מעלה את הוינדוס. נכנסתי ל event viewer לחפש שגיעות קריטיות בסיסטם אבל הדבר היחיד שהוא ציין זה שבוצע ריסט בצורה לא תקינה. לא עדכנתי שום דרייבר ולא בצעתי שום שדרוג בחומרה מעבר לכך שכל החלקים בחשב הזה הוחלפו לפני כ3 חודשים (ועד לשבועיים האחרונים לא הייתצה לי בעיה כזו) מערכת הפעלה WIND…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…

20. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה מתרחשת לי תופעה מאוד מוזרה במחשב. המחשב מחליט לאתחל רק בפעם השניה שאני מנסה להפעיל אותו - הפעם הראשונה, הכוונה היא אחרי שהמחשב כבוי זמן ממושך. בלחיצה על כפתור ההפעלה נדלקות כל הנורות, המאווררים ואורות הבקרה בכוננים, אבל אין תמונה על המסך. בד"כ כיבוי של המחשב והפעלה מחדש פותרת את הבעיה, אבל מדי פעם המסך מפסיק לקבל תשובה סתם בלי סיבה לאחר עליית הוינדוס. המאוורר של כ.המסך נראה תקין וחיזקתי את הכרטיס למקומו. ניסיתי גם להפעיל את המחשב כשכל הכוננים מלבד הכונן הקשיח מנותקים - אולי בגלל הספק. חשבתי שאולי זו בעיית זיכרון אז ניסיתי להחליף את מיקומי הסטיקים או להפעיל רק עם סטיק אחד (יש לי 2X256). בכל הנסיונות התופעה חזרה על עצמה. המחשב לא חדש, כבר בן יותר משנתיים וחצי…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by zivd,

יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. מדובר על הHTPC במפרט בצד הוא פתאום לא עולה ואין שום תגובה ממנו. פירקתי את הכל חוץ מכרטיס מסך זיכרון ומעבד ועדיין אין שום תגובה מהלוח (לא תצוגה ולא צפצוף ) הוצאתי את הזכרונות ויש צפצופים של חוסר זיכרון אבל הבעיה היא שהזכרונות עובדים טוב וגם סטיק של OCZ 2GB שעובד טוב מאוד לא נותן ללוח לעלות. ניסיתי גם לפרק את כרטיס המסך ולהישאר עם המשולב אך ללא הצלחה. יש לציין שהקבלים ליד המעבד נפוחים. אני מאמין שזה הלוח , עוד רעיונות?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. ביום שישי החלטתי לנקות אבק מהמחשב שלי. כחלק מהתהליך החלטתי גם לנקות אבק מספק הכח ובעיקר מהמאוורר שלו. מיותר לציין שתוך כדי עבודה ניתקתי את הספק (ג'נרי) מלוח האם (asus p5l-mx). שסיימתי את העבודה, המחשב עלה כרגיל ואז לאחר מספר דקות הוא נכבה בלי אזהרה מוקדמת (ללא מסך כחול). בהדלקה הבאה שלו כבר קיבלתי את ההודעה הבאה: Overclocking failed! Please enter setup to reconfigure your system. Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and continue כמובן שהופתעתי, כי לא ביצעתי שום דבר שקשור לOC. ממה שהצלחתי להבין בכמה אתרים יש בעיה ידועה בלוחות של אסוס אחרי ניתוק מהחשמל. אני רק אציין שזאת לא הפעם הראשונה שניתקתי את הספק מלוח האם (הפעם הקודמת הייתה בעשיתי סליבינג לספק). …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, יש בעיה במחשב של המשפחה שלי ,מחשב בן כמה חודשים, והוא התחיל לבצע בחודש האחרון ריסט על דעת עצמו כאילו אני לוחץ על כפתור ה RESET. עדכנתי דרייברים אתמול של הכרטיס מסך וכרטיס הקול - עדיין עם אותה בעיה, אשמח לספק פרטים נוספים, בעיה ממש מתסכלת. הריסטרט מתחרש רנדומלית בזמן גלישה באינטרנט, או עבודה באופיס, בעת עבודה עם תוכונות בסיסיות. CPU:Intel Core i3-6100 MotherBoard: Gigabyte H110M Memory: 8 Giga DDR3 GPU: Intel HD Graphics 530 Storage: SSD Samsung 850 Evo 250GB, Samsung HDD 1TB. Windows OS: 10 Pro Power Supply:Corsair VS 450 תודה לכם.

25. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים