עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RONEN1N,

שלום התקנתי את התוכנה Mozilla Thunderbird במקום Windows Live Mail ואחרי שהגדרתי אותה אני לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלי וגם כל הודעה חדשה נכנסת לכמה רגעים ל"דואר נכנס" ואז פשוט נעלמת. מישהו יודע אולי מה הסיבה להעלמות?

2. Started by slim_shady,

מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by SteelCat,

יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 שאני רוצה לעשות כמחשב נוסף אבל אני לא מצליח להתקין חלונות XP עליו. הוא עושה בוט מהדיסק, עושה פירמוט, אפילו מתחיל להתקין את הוינדוס וכמעט מגיע לסוף. אבל איפשהו לקראת הסוף מופיע לי סתם חלון כחול (לא BSOD) והמחשב נתקע. במחשב יש רכיבים בסיים ביותר. לוח אם עם כ.מסך מובנה, זכרון SDRAM והארדיסק שאותו ניסיתי להחליף עם אחד אחר. אותה בעיה. רעיונות מישהו?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by jara14,

אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by amits1995,

תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  6. יש לי עט גרפי לUSB שעבד עד לפני כמה ימים-ואז פשוט המנורה מהבהבת והWINDOWS לא מזהה אותו, בדקתי במחשב אחר וזה עובד! והכניסות USB שלי עובדת! יש לי מכשירים אחרים והם עובדים באותם כניסות, לא משנה שהוא בכלל מזהה אותו רק לא מצליח לקרוא לו בשם. אז זה בטוח לא בעיה של USB פגום, אלא סתירה בתוכנה...השאלה איך אני מחזיר את המצב אחורה(בלי RESOTRE) חיפשתי בתוכנות שהתקנתי אבל יש כאלה שכנראה רק ברשומות ולא בהסר התקן של ה WINDOWS... ממש יעזור לי אם תענו כי זה לעבודה..

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by MDK,

גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by roiroi2,

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by jacobra,

זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by biotech326,

12. Started by mafisto00,

דבר ראשון אני מצטער אם פרסמתי בפורום שלא מיועד לנושא. במידה וזה נכון אני אשמח אם האדמינים יאמרו לי איפה אני אמור לפרסם את זה וכמו כן יעבירו את הנושא שלי לשם. טוב אז ככה... את האמת אני על גבול היאוש בנושא, כבר כמה חודשים שאני משחק עם לאגים מטורפים. מה שקורה הוא שאני משחק Unreal Tournament ישנם לאגים מאוד לא סימפתיים. אלו לאגים שמרגישים כאילו יש עומס גרפי על המחשב. מה שלא אמור להיות לאור היכולות שלו. לפני חודשיים שלושה החלפתי כרטיס מסך ל GForce 6600GT, בתחילת השימוש הרגשתי את השינו מהכרטיס הקודם GFORCE 4MX. לאחר זמן מה.. שמתי לב שיש לי לאגים נוראיים, קטנים קטנים אבל הכי מציקים, טויקים של לאגים קטנים שנותנים תחושה של עומס גרפיקה ( ב - UT!! ?!?!:< ) עכשיו שקלתי אפשרו…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by GeforceFX,

שלום כל פעם שאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות קופצת לי השגיאה הבאה: מה לעזאזל אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי?? זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול... יש למישהו משהו להציע.......??

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by LRa,

הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by roi777,

הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה

17. שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. מתי שאינ מדליק את המחשב בזמן המסכים השחורים לפני הלוגו של הXP היה היום צפצוף ארוך מאוד והמסך נתקע שם לשתי דקות, יש לכם מושג מה הבעיה,בזמן זה המחשב השמיע גם קודם רעשים מוזרים כמו של טרקטור, אני מנסה לחפש את הבעיה באתרי ביוסים אבל אין שום דבר,עזרה...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי בבית מחשב דיורון 1.3 מולחם על לוח מעפן של ECS.לפני כמה ימים הוא חטף וירוס לפי מה שהבנתי מאחותי.מאז ה WINDOWS עלה כמה פעמים אבל היום הוא כבר לא עולה יותר.עכשיו אני לא בטוח שזה בגלל הוירוס אלא יש לי הרגשה שאיזה חלק נדפק.נראה לי ההארד דיסק כי שניסיתי לחבר אותו למחשב שלי הביוס זיהה אותו אבל המחשב לא עולה.תודה מראש על כל פתרון.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by BeN-T,

יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. אני רוצה להוריד אותו למטה הוא מחובר ב PCI איך אני מזיז אותו אמרו לי פשוט להוציא ולהוריד למטה.... כשהמחשב מכובה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by TzV-EyE-GeR,

לפני כשבוע התחילה אצלי בעיה רצינית כאשר כמה דקות לאחר הפעלת האי מיול הוא נתקע ותוקע אחריו את כל המחשב. ניסיתי כמה גירסאות כולל הבסיסית ביותר, פירמטתי גם את המחשב, אך לשווא. האי מיול עדיין לא עובד, ועדיין נתקע לאחר כמה דקות של פעולה. מחקתי גם את כל תיקיית ה-TEMP כיוון שחשבתי שאולי זה מה שגורם לתקיעת התוכנה, אך מסתבר שגם כאן הבעיה לא נפתרה. ניסיתי להריץ את האי מיול מבלי ששום תוכנה רצה במקביל וגם כאן האי מיול נתקע ותקע אחריו את כל המחשב, רק ריסט פותר את הבעיה במקרה הזה. הייתי רוצה מאוד למצוא פיתרון לבעיה זאת, כיוון שאיני מעוניין לוותר על תוכנת האי מיול. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים