עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Gliding,

היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  3. לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. Started by w7_znay,

חבר שלי בא אלי לעזור לי בכמה דברים פתחנו תמחשב וראינו כמה דברים ואז הוא הוציא סטיק אחד של 256 MBRAM ולי יש 512 בכלליות , אחרי זה אני והוא לא הצלחנו להכניס את ה-256 . ובדקנו כמה פעמיים והמחשב לא קרא אחרי זה הוא הצליח ואז כשניסינו להדליק את המחשב היה כתוב שייאה והוינדוס לא עלה . ואחרי שאוצנו את ה-256 המחשב פעל אז השאלה שלי היא עם זה אומר שהMBRAM ה-256 שרוף . תודה לכול מי שעוזר .

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. יש לי צורב של SAMSUNG והכל עבד מצוין, אבל עכשיו שאני מכניס את הכבל USB ללפ-טופ הוא לא מזהה בכלל את החומרה החדשה ולא מגיב. שהכנסתי את הדיסק אונקי זה עבד. מישהו יודע למה זה לא עובד ואיך אני מסדר את זה ?? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. לאחרונה אני נתקבל בתופעה מוזרה יש לי חלונות 7 רישיון מקורי לפני כמה ימים הופיעו לי 2 עדכונים: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP,‏ Windows Server 2003,‏ Windows Vista,‏ Windows 7,‏ Windows Server 2008,‏ Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 ‏(KB2600217) כל הפעלה מחדש שאני מבצע במחשב העדכונים הנ"ל מתקינים את עצמם מחדש מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by gilloze,

שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by eranisra,

שלום רב, לפני שבועיים רכשתי מחשב חדש מTMS, המפרט הוא: http://www.tms.co.il/preview/spec/epjc2nr7 הבעיה היא שכל בערך יומיים פתאום המחשב שלי פשוט קופא ואני חייב לאתחל אותו מהמארז , השגיאה שאני רואה בEVENT VIEWER שהSOURCE הוא nvlddmkm והשגיאה - The description for Event ID 14 from source nvlddmkm cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer. If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event. The following information was included with the event: \Device\Video3 CMDre 00000008…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  10. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by ברק2000,

כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח, הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות: להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס. אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורר אבל לא מצאתי.. :s05: איפה זה נמצא?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by oshri-d,

בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב נייד להפעיל את עצמו ברגע שהוא מקבל מתח, כפי שניתן לעשות במחשבים שולחניים.

18. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by nitros,

בבקשה תעזרו לי....יש לי בעיה אני חיברתי מצלמה מסוג סילבר ליין קניתי אותה לא היה אפילו דרביירים עכשיו במנהל התקנים כתוב לי סימן שאלה על CIF SINGLE CHIP מה לעשות תעזרו בבקשה לא מוצא כלום באינטרנט בקשר לזה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by amitle22,

המחשב נדלק מראה את התמונה של לוח אם הכל עובד ורגע לפני עליית הווינדוס ניכנס מסך שחור וכתוב שם המון דברים והמחשב מבקש System Cd הלכתי למעבדת מחשבים והוא אמר לי שהדרך היחידה זה לפרמט לא איכפת לי לפרמט אבל יש שם 40 ג'יגה של תמונות חשובות של המשפחה אין אולי דרך להעתיק אותם? זה ממש דחוף תודה מראש לכל העונים

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by codvir,

שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by LL@SS,

שלום! נשרף לי הלוח אם במחשב, הלכתי לחנות ,החליפו בחדש, הכל טוב ויפה, אני מגיע הביתה ועדיין לא עובד, ז"א אין פוסט בכלל, הזכרונות תקינים, הכרטיס מסך תקין, הכל נבדק בחנות ,גם אני בדקתי אותם אצל חבר שיש לו מערכת מבוססת INTEL ככה שחוץ מהמעבד בדקתי הכל, הלוח הקודם נשרף בוודאות כי זה קרה כתוצאה משקל שנכנס לי לכונן בצורה הזוייה, לא משנה, מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by pc student,

יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Elad1992,

שלום הקבלים בלוח אם שלי נדפקו וזה אז החלפתי את לוח אם מגת האחריות ואז באתי הביתה וחיברתי הכל, שומעים את כל החלקים עובדים וכאלשם דבר ל מוצג במסך, וגם אחרי שאני מכחה הרבה זמן אין צליל שהווינדוס עלה אז זה לא כרטיס מסך.. הלוח אם שהחליפו לי דפוק? יש מצב זה המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by itaysp,

יש לי צורב SCSI של ימאהה. קניתי אותו לפני 3 שנים. מאז שהחלפתי ל אקס פי כל פעם שאני מתקין תדריברים אחרי שאני מפרמט אז הוינדוס אומר שהדריברים האלה לא נבדקו................ חיפשתי דריברים חדשים לא מצאתי... ואני חושב שמאז שהחלפתי לאקס פי הצורב לא מתפקד כמו סקזי.. אני כשאני צורב אני בקושי יכול לנגוע במחשב, ואם אני מתעסק עם המחשב יותר מידי אז הצריבה נהרסת.. וזה לא אמור להיות ככה.... הצורב מחובר לכרטיס PCI שמחובר ללוח אם.. כי החיבור הוא חיבור שונה ואין לי כזה על הלוח אםץץץ זה מין IDE רק עם יותר פינים...

• 6 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים