עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, המחשב שלי הרגע הדלקתי אותו ממחשב המתנה ואז אחרי כמה זמן הוא מרסט את עצמו ושניה לפני הוא עושה מסך כחול (לממש שניה... לא ראיתי מה כתוב..) וזהו... הכל בסדר עכשיו. האם אני צריך לחשוש? ממה זה יכול להיגרם? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by din707b,

שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

הצורב שלי מתחיל לצרוב פעם כן (מצליח) , פעמיים לא (נכשל) , שלוש פעמים כן , פעם לא. לפני שאני מגיע למסקנה שהצורב פשוט גמר את הסוס (שנתיים וחצי) , אני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את זה בודאות שאכן מדובר בתקלה הקשורה אך ורק לצורב , אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה צורב חדש , ומגלה שהבעיה נמשכת גם עם הצורב החדש. השגיאה מתרחשת בשלב ה fixation תוכנת הצריבה היא נרו. אני מצרף את הלוג של הצריבה שנכשלה אולי זה ישפוך אור לוג: 1:32:03 AM #9 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 2137 Recorder: HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B; CDR code: 00 97 15 17; OSJ entry from: Ritek Co. ATIP Data: Special Info [hex] 1: C0 00 90, 2: 61 0F 11 (LI 97:15.17), 3: 4F 3B 46 (LO 79:59.70) Additional Info […

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  6. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by TheReaper,

קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by law89,

היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?

9. לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST מפרט מלא שלי בחתימה. בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום! יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי. העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי". פרטי הלפ-טופ: חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP) וינדוס: 98SE USB: 1.0 מעבד: CELERON 400 MH"Z RAM: 32M"B ==================== הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו. מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר. מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחש…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by TapUdi,

היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by montigo,

יש לי לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (עם צ'יפסט nForce3 250GB) ברשותי 4 כרטיסי PCI (על הלוח יש 6 סלוטים של PCI): 1. כרטיס קול Creative SB Live! Value 2. כרטיס קול Echo Mia 3. כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP 4. כרטיס רשת אלחוטי של LevelOne. בחוברת (המודפסת וגם העדכנית באינטרנט) נרשם שהסלוטים (PCI) בנוים כך: למספר 3,4 יש IRQ נפרד משלהם! לסלוט 1 IRQ משותף עם סלוט 5 לסלוט 2 IRQ משותף עם סלוט 6 (לא התייחסתי כאן ל-Sharing מול USB/AC97/Onboard Stuff כי הם לא מעניינים אותי) אם כך, ניתן להסיק שאני יכול להכניס 4 כרטיסים ללא IRQ Sharing בכלל... עם זאת, גיליתי שכל קשר בין מה שנרשם בחוברת למציאות מקרי בהחלט! הוא מבצע Sharing כל פעם למשהו אחר, ולא כמו שרשום בחוברת (אני לא מסתמך על ווינד…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by pazer005,

שלום, יש לי איזה קטע חדש עם המחשב שפתאום אחרי כמה דקות שאני מפעיל אותו הוא פתאום עושה רסטארט ולפעמים אפילו לא עולה. אני לא רואה איזה בעיה של התחממות. מה שאני כן שם לב זה ששניה לפני זה ההארד דיסק עושה איזה רעש קטן של כאילו נפילת מתח ואז אחרי כמה שניות יש רסטארט. ניסיתי אגב גם לשנות לו ide. מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by ferrari,

המאוורר המקורי מרעיר, ועושה סימנים של מי שהולך למות בקרוב, אני בפאניקה. יש הצעות? איפה אני משיג מאוורר כזה בזוללללללל? בדקתי ב EVEREST, ושמתילבשמהירות הסיבוב היא סביב ה 1000 RPM... כשזכור לי מהתקופה שהלוח היה חדש שהמאוורר הזה הסתובב ב 5000 RPM... מה לעשות!!!!?????!!!????

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by boogie,

לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by ravx,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by ndv,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להרכיס אותו לבד, עכשיו יש לי בעיה קטנה- לאן אני מחבר את החוטים של המארז (כפתור הדלקה, ריסטרט, נורה ירוקה ונורה אדומה) מצורפת תמונה של הלוח אם אודה לכם אם תגידו לי לאן לחבר כל חוט. תודה לעוזרים http://img225.imageshack.us/img225/962/asrockfi4.gif [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by uriya,

יש לי בעיה בנגן שלי, אני מחבר אותו לכניסת הusb והמחשב לא מזהה אותו, אך הוא פעל יופי לפני כמה זמן. המחשב לא עבר המהרה\פירמוט או כל דבר אחר.... ניסיתי להכניס לכניסות אחרות שעובדות אך הנגן נישאר כבוי.... מה שמוזר הוא זה, שאני מנתק אותו אז הוא נידלק כאילו כלום לא קרה.... אך שאני מחבר אותו הוא לא צריך להידאר כבוי ז"א בחיבור הנגן לכניסה במחשב הוא צריך להיטען וזה צריך להדליק את האור של הנגן וכשאני מנתק אותו הוא צריך לעשות איזה שטות עם האור, מה שקורה גם עכשיו, אך ללא חיווי אור הטעינה אם הבנתם למה התכוונתי אנא עיזרו לי אוריה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by pbp,

היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים