תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביקשתי מחבר שלי שיפתח לי את הנושא הנ''ל, מכיוון שיש לי בעיה במחשב. לפני כשבוע, פתחתי את המחשב וניקיתי את כולו. ( לחץ אוויר, סמרטוט יבש ). פתחתי את המחשב יום למחורת, וגליתי שצצה לי בעיה אחת, או שתיים. 1. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל המסך שחור לחלוטין. צריך ללחוץ שוב ריסטרט, ואז הוא נדלק והכל בסדר. ( או שלא! ). תמיד שאני פותח את המחשב ( בפעם השנייה ), ווינדוס פותח לי כמה אפשרויות: ( אני לא יודע איך קוראים לזה, אני לא כ''כ בקיא בתחום המחשבים ). Windows Normly, Safe Mode, וכדומה. 2. בעיה קצת טיפשית, אבל אני אשמח שתעזרו. לאחר שניקיתי את המחשב, נתקלתי בעיה במשחק פיפא 2010. השחקנים זזים לי, אבל בצורת לאגים. ( 100% כתוצאה מהניקיון של המחשב, מה לעז…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב הבעיה היא שאני לא יכול להשאיר אותו בלילה דולק מכיון שהוא מאוד מרעיש ואי אפשר להירדם כך אני רוצה לפתור את הבעיה ולקנות לו חלק חדש שלא יעשה רעש כמו שהוא עושה עכשיו. רציתי לדעת מהו החלק שעושה את הרעש?(המחשב נקי מאבק-הוא פשוט תמיד היה כך המחשב מאוד ישן) רציתי שתאומרי לי האם מה שמרעיש במחשב זה המאוורר או חלק אחר?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש חדש לפני כמה ימים קיבלתי - AMD Athlon 64 Bit 512 RAM 120 GB לוח אם של Gigabyte כרטיס מסך של ATI RADEON לא משהו קיצר המחשב צריך לטוס לפי המפרט.. לא היה לי כוח לפרט יותר מדי. בכל מקרה הוא זז ממש טוב והכל נפתח מהר אבל מדי פעם אני הוא נתקע למצב כזה שאני צריך לעשות ריסט 20 פעם בחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בדרך כלל אני זה שתומך באחרים, הפעם אני זה שצריך את התמיכה שלכם. מצרף סרטון (סליחה על האורך) עם תקלה שאני גורר כבר חודשים. כל פעם שהמחשב שלי בביוס, אפילו כשהוא מנותק מהאינטרנט (לא כבל רשת ולא ווייפיי) - אין אינטרנט בבית. קרה לכם? יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל בדל מידע... מקווה לצלם חלק שני בקרוב עם הפתרון (עדיין לא סגור מה המקור לבעיה המטורפת הזו).
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אסוס בן 3 וקצת שנים (כן נגמרה האחריות). המחשב התחיל ליות איטי במשחקים ואחרי כמה bsod ניצלתי את ההזדמנות להוספת זכרון והחלפת דיסק קשיח. ביצעתי התקנה נקיה של win התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia אבל יש לי אחרי שימוש רגיל תקלת bsod כשהמחשב מציף כי מקור הבעיה בnvlddmkm.sys. ביטול כרטיס המסך באמצעות מנהל ההתקנים מונע קריסה של המחשב אבל מצד שני אי אפשר לשחק. מה הפתרונות?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
לוח אם תקול יכול לפגוע בתמונה במשחקים? יכול לגרום לריצודים וארטיפקטים? בלי קשר לכרטיס מסך, אם לוח אם תקול הוא יכול לגרום לבעיות האלה? ^
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך VIA/S3G UniChrome Pro IGP ושאני נכנס למשחקים נגיד NFS MW, MUONLINE וכ'ו.. אז יש תקיעות כאלה אז הבנתי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך אבל לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה לחברה הזאת (VIA) מישהו יכול להגיד לי איך לעדכן או לשדרג את הכרטיס? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ... קיצר קיבלתי איתו מתאם SVIDEO (קצר כזה שיוצא ממנו שלוש בננות: כחול, אדום וירוק.) להלן: רק שאין את הצהוב.. ויש לי את החוט הזה... ניסיתי לחבר את ה RCA לאחד מהבננות הצבעוניות, אבל זה לא בדיוק הלך... מה אני עושה :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מאייבורי עם: -זכרון geil 800 mhz ddr2 2g צלע קירור אלומיניום (כפול 2) -כרטיס מסך gf9600gt 512mb ddr3 pcie -לוח אם p43 neo-f 7.1 1glan msi -מעבד אינטל q8300 core2 quad -ספק כח 550w pfc spire 12cm fan real spire התקנתי על זה וינדוס אקס פי פרופשיונל, התקנתי את כל הדרייבירים של המולטימדיה, התקנתי גם דיירקט 9 ולאחר מכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, כשהתחלתי מחדש את המחשב, גיליתי שאני רואה חרא במסך. הלכתי להגדרות מסך וראיתי שאני לא יכול לשנות את ההגדרות והם תקועות על 4 ביט 16 צבעים, רזולוציה 800 על 600 התקנתי הכל מחדש והבעיה שוב הופיעה. אין לי מושג מה לעשות, ואני לא יודע אם זאת בעיה במסך או במחשב.... עזרה תתקבל בברכה!! תודה רבה רבה שגיא
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-