עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום :] ניסיתי להדליק את המחשב השני שלי בבית וכשהדלקתי אותו המערת או כלום לא עלה . פשוט היה רשום על המסך "NO SINGAL / NO SIGNAL" וזה מה שהיה אח"כ הוא מתכבה , הוא עושה Self CHeck mode ודברים כאלו . מה זה יכול ליהיות ? יש מצב לכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by m.l,

התקנתי היום אחרי פירמוט של מחשב חדש את הדרייברים של הכרטיס קול וכול השאר, ופשוט אין שמיעה בכרטיס קול. לא שומעים... יש פיתרון לזה? המדיה פלייר רושם: בעיה בכרטיס קול (משהו כזה-אני לא יודע לדייק כי המחשב לא עובד כעת) כמו כן יש במנהל התקנים משהו שמופיעה בסימון צהוב של אזהרה: "PCI DEVICE" יש למישהו רעיון על הבעיות האלו... אם יש הצעות אני אשמח לדעת מה לעשות.

4. Started by dro,

אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא ממש ידעתי איפה לבקש עזרה לגבי זה. אז ככה....מה אני יכול לעשות כדי להשתיק את המחשב כי הוא עושה הרבה מאוד רעש, אני משאיר אותו דלוק בלילה ואני לא יכול להירדם לא יודע אם צריך עוד מידע אבל לפי מה שהבנתי זה קשור למארז ולספק, יש לי COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  7. יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by oded900,

כל כמה דקות שהמחשב פועל גם בלי מאמץ הוא קורס , הוא לא נכבה,אלא יוצא למצב שינה, יותר נכון מצב קומה , כי אי אפשר להעיר אותו ובשביל להפעיל אותו מחדש צריך לנתק אותו מהחשמל. למישהו יש פיתרון לבעיה?יכול להיות שהבעיה היא בספק?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור) המחשב הוא - Amd 64Bit 3000+ s939 Nforce 4 neo4-f 512X2 PQI cas 2 2336 PowerColor X800XL HD 160 GB S-ATA Western Digital RaidMax Cobra NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows) כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול. זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו. לא חיברתי את ה- USB הקדמי, …

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי בעיה הבאה: קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2 לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה. המפרט שלי: כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN מעבד: P4 2.8 והלינק לבעיה שהייתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0 אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוט עזרו לי לגלות את מקור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by IdL,

אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  14. רציתי לדעת אם המתח הנכון למעבד הוא ה DEFAULT שיש בביוס 1.5V חוץ מזה הוא עם זוג זכרונות של קורסאייר - אלה עם הלדים והמתח שלהם הוא 2.65 אם אני לא טועה המחשב שייך לבן דוד שלי ככה שאם אני הייתי לידו בטוח הייתי פותר את הבעיה בשניה, יש מצב שהווינדוס שלו דפוק (אחרי התקנת SP2 זה רק התגבר) אההה חשוב לציין שאין שום אוברקלוק והוא נמצא על המוד הכי חלש אם תרצו לקרוא לו כך 2224MHZ או משהו דומה לזה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  15. יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by composite,

אז ככה, קיבלתי היום את ה- Audigy 2, וכדי להתקין הייתי צריך להוזיז את הכרטיס רשת. אז הוזזתי, חיברתי מחדש והכל היה בסדר. ככה גם עם הכרטיס, חיברתי אותו שלב שלב, כמו שהיה כתוב בחוברת. כשהגעתי למערכת ההפעלה (Windows XP Pro), רציתי להגיע לפה כדי להתייעץ אתכם לגבי הבעיה בסאונד (שנפתרה כרגע), אבל הרשת שלי לא פועלת. למישהו יש פיתרון? :-\

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. אז ככה אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי כמה פרטים עליו : לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 שתי זכרונות של Samsung 512MB DDR2 667 Original Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e כרטיס מסך ספק כח Topower TOP-550P5 Low Noise 24 pin ומעבד Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box עכשיו כמה דברים.. דבר ראשון אני מקבל רעש מוזר כזה מתי שאני מתקין את כל הדברים.. מה HARD DISK אני חושב.. שהוא Hitachi Deskstar 200GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II זה בסדר? זה יפסיק? דבר שני היה לי פעם בעיה במחשב שרציתי להתקין את המשחק WARCAFT 3 זה היה כותב שיש שגיעה בדיסק וזה לא מצליח לקרוא את הדיסק.. הפתרון היה שקניתי CD ROM חדש וזה הסתדר.. ולצערי זה שוב …

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by SecretAgent,

שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  20. יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה מאד מאד מאד מאד מאד מאד מעצבנת במחשב אני משתמש ב KAZAA או E מיול לא משנה מה !! אני מוריד כל הזמן דברים בנפח של700 מ"ב ויותר !! אני משאיר את המחשב דלוק כל הזמן אז יש לי פתאום רייייייייסט !!!! במסך כחווול ! (ניסית אי אפשר להיפטר ממנו) אני יכול לחיות עם המסך הכחול אבל לא פה הבעיה הבעיה היא כאשר אני מגיע בהורדה עד 500 או 699 מ 700 מ"ב קורה לי ריסט ופתאום אני מפעיל את המערכת ופשוט הקבצים אינם !!! אני מגיע ל 500 מתוך 700 ופשוט יש לי ריסט והקבצים אינם מה לעשות זה תמיד קורה לי אני משתגע !!

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by yoav1000,

הרצתי MEMTEST86 בעקבות קריסות מוזרות שקורות כל הזמן. אחרי 20 שעות (ועוד ממשיך) נמצאו 2 שגיאות מה לעשות?

23. Started by motorishta,

יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by waizman,

אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by noise,

מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים