תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX 3vbm+ אתמול עוד שמעתי מוזיקה היום שפתחתי ת winamp/win media player לא שומעים כלום בדקתי חיבורים,בדקתי הגדרות, ניסיתי לנגן דיסק דרך הסידי גם אין קול וגם המיקרופון לא עובד נדפק לי הכרטיס קול? (הכרטיס קול מובנה על הלוח אם) ================================ טוב הוא נדפק אז עכשיו אני יקנה כרטיס מיוחד לקול ואיך אני צריך לבטל את זה שיש על הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד AMD 4800 מארז NSK2400 עם ספק 380W לוח אם ASUS M2A-VM זיכרון OCZ הבעיה: המחשב לא נדלק כשלוחצים על כפתור ההפעלה. אם אני מנתק את חיבור החשמל ללוח אם כבל 4 פינים (12V?) אז המחשב נדלק כל המאוררים פועלים אבל כמובן שאין תצוגה במסך. האם הלוח אם הלך או המעבד? תודה יוגי
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה השמע פורום חומרה מביאים לי מחשב חדש עוד יומיים אז יש לי שאלה קטנה 1)אני יודע כבר איך לפרמט אבל מה אני עושה במחשב החדש הרי כלום לא מותקן אליו אמרו לי שאני צריך לפרמט כרגיל כמו במחשב שהווינדוס כבר קיים? 2)-איך אני מפצל כוננים אמרו לי שצריך ללחוץ с ואז תווצר תיקיה חדשה אין שום דבר אחר שאני צריך לעשות אחרי פעולה זאת??
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן באחד מהמחשבים הניידים שלי בזמן האחרון התחילה בעיה... המחשב נהיה ממש ממש ממש איטי, וכל המאווררים עובדים בעוצמה מלאה 24/7. ההיגיון שלי אומר שמדובר בבעיית התחממות שנובעת מהצטברות אבק. אבל איך בכלל פותחים לאפטופ בשביל לנקות אבק? הלאפטופ הוא של DELL אחד הדגמים עם ה 1800 מה"ז(אני לא יודע איזה בדיוק). צירפתי דו"ח של CPUZ - אולי הבעיה שם. (שימו לב שהמעבד רץ משום מה על 1200 מה"ז - זה בסדר[כי זה לאפטופ] או שצריך להתערב ולשנות את זה חזרה ל 1800 מה"ז?) תודה, דקל CPU-Z version 1.28.6. CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4-M Code Name Northwood Specification Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 - M CPU 1.80GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני שומר את זה למשל: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi106.photobucket.com%2Falbums%2Fm272%2Ffalconsfan321%2Fskull.gif&searchTerm=triple%20h&pageOffset=6 וזה לא שומר לי את הסרטון,אלא את התמונה לא זזה,זה אמור לשמור שזה זז. למה זה ככה? ועוד משהו. אני רוצה לשמור את כל המועדפים ותיקיית המסמכים וכל זה,מה פשוט לצרוב את כל תיקיית המסמכים. ואיך אני מגיע למועדפים,פשוט לצרוב את המועדפים מכונן C?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מה יכולה להיות בעיה? אני בדקתי סריקה וירוסים ונימצא נקי.עשיתי בדיקה דיסק קשיח אין סקטורים פגומים. עשיתי בדיקה זיכרון ונימצא תקין. היסרתי דרייבר כרטיס מסך והיתקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה תקלה. בחלונות XP PRO בדקתי בהוספה הסרה תוכניות אם יש תוכנות חשודות. ונימצא תוכנות נקי. נקיתי אבק מאוורר למעבד 478 ונימצא נקי ולא חסר משחה טרמית למעבד. נקיתי מגעים בלוח אם ונימצא נקי ועדיין יש בעיה תקלה. בלוח אם אין קבלים נפוחים. שאלתי את הבן של אחי האם היו לכם הפסקות חשמל בבית הוא אמר : כן קרה פעם אחת. אעולי חשבתי שיכול להיות ספק חשמל משהו לא בסדר אולי חשוד. אבל מאחורי ספק חשמל מאוורר מסתובב ותקין ואין אבק. בדקתי בביוס בלוח אם טפרטורה מעבד נורמלי 55 מעלות. אם אני מדליק מחשב ועולה חלונות XP.…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוף אזככה היה לי לוח אם Epox 8RDA3+ והציג לי במסך של הPOST C1 אז אמרו לי בפורום ובמיכתב מהחברה לעשות כל מיני ריסטים לביוס וכו' ועדיין הציג אז הם אמרו לי טוב שלך את זה ונישלח לך חדש אז שלחתי וקיבלתי את הלוח שהסריאל נמבר היה עם הפרש של 12 (כאילו מספר דגמים אחרי כן) וחיברתי הכל ושוב אותו דבר ואני מזה מבואס עכשיו, הלוח זה הגירסה האחרונה ומה ששלחו לי זה דגם שניראה מאוד חדש. ההודעה היא C1 וזה אומר בספר : Detect Memory Auto-detection of DRAM sizq type and ECC Auto-detection of L2 cache(socket 7 or below) הזיכרון הוא של Hynix 512 DDR 3200 400MHZ מה אני אמור לעשות??? נאם זה בעיה בלוח או מחלק אחר? כי ניסיתי זיכרון אחר מעבד וכרטיס מסך אחר :-[ ??? :'( :'( :'( ה…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקי היתה לי בעייה שהמערכת לא היתה עולה או שעולה לאט או חלקית...החלפתי מקלדת ואת המיקלדת הבעיתית הרכבתי במחשב השני זהו לבינתים ניפתרה הבעיה,וכן הבעיה עברה למחשב השני... דבר נוסף שעדין לא פתרתי,בזמן שהאימיול עובד לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ ומסנגר,יש לי רשת שמחובר בכבלRJ45 הבעייה קיימת גם בשרת וגם בתחנת קצה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי צורב של SAMSUNG והכל עבד מצוין, אבל עכשיו שאני מכניס את הכבל USB ללפ-טופ הוא לא מזהה בכלל את החומרה החדשה ולא מגיב. שהכנסתי את הדיסק אונקי זה עבד. מישהו יודע למה זה לא עובד ואיך אני מסדר את זה ?? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איך מבצעים את ההחלפת המערכת ? ניסיתי לפי הנחיות באתרי אינטרנט ולא הצלחתי .
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי שלום וברכה לכולם, יש לי מחשב המעבד ללא מאמץ ככה סתם על שולחן עבודה מגיע ל 60 מעלות בין 50/62 מעבד :Intel Core i9900K @ 3.60GHz Arctic Freezer 34 eSports DUO :קרור מעבד לוח אם :ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME Z390MPLUS (LGA1151) Samsung SSD 860 EVO PRO 2TB Samsung SSD 860 EVO 4TB INTEL SSD 3TB NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti ASUS ROG כרטיס מסך 11GB RAM 64GB /2666HZראם : מארז : MASTERBOX MB530P RGB ספק כוח : 750 CX
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי לפטופ ("ZEUS") שקניתי אצל KSP לפני שנה בערך, בעל מעבד סלרון 2000 עם לוח של SiS (כ.מסך מובנה של 32 מגה בערך, נראה לי אולי פחות). בזמן האחרון (חודש חודשיים) המחשב מחליט להתכבות כל כמה זמן (לא פרק זמן קבוע) ובתדירות הרבה יותר גבוהה בזמן שאני משחק. כיוון שהכ.מסך לא יכול להחזיק אף משחק נורמלי (אפילו MOHAA מקרטע באיזה חצי FPS) אני משחק במשחקים שעבר זמנן, כגון: Heroes 3, Worms World Party, carmageddon וכדומה. לאחר שהמחשב מכבה עצמו צריך לחכות 10 שניות לפני שמדליקים אחרת הוא יתכבה עוד בשלב ה-POST. לא מדובר בבעיה של פתחי האוורור, זאת אומרת - יתכן ומדובר בבעיה של איוורור (מבחינת העוצמה של המאווררים) אבל פתחי האוורור בכלל לא חסומים ואין בעיה כזו. אני לא חושב שזה בעיה של …
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני כשבוע התחילה אצלי בעיה רצינית כאשר כמה דקות לאחר הפעלת האי מיול הוא נתקע ותוקע אחריו את כל המחשב. ניסיתי כמה גירסאות כולל הבסיסית ביותר, פירמטתי גם את המחשב, אך לשווא. האי מיול עדיין לא עובד, ועדיין נתקע לאחר כמה דקות של פעולה. מחקתי גם את כל תיקיית ה-TEMP כיוון שחשבתי שאולי זה מה שגורם לתקיעת התוכנה, אך מסתבר שגם כאן הבעיה לא נפתרה. ניסיתי להריץ את האי מיול מבלי ששום תוכנה רצה במקביל וגם כאן האי מיול נתקע ותקע אחריו את כל המחשב, רק ריסט פותר את הבעיה במקרה הזה. הייתי רוצה מאוד למצוא פיתרון לבעיה זאת, כיוון שאיני מעוניין לוותר על תוכנת האי מיול. תודה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-