עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pazer005,

שלום, יש לי איזה קטע חדש עם המחשב שפתאום אחרי כמה דקות שאני מפעיל אותו הוא פתאום עושה רסטארט ולפעמים אפילו לא עולה. אני לא רואה איזה בעיה של התחממות. מה שאני כן שם לב זה ששניה לפני זה ההארד דיסק עושה איזה רעש קטן של כאילו נפילת מתח ואז אחרי כמה שניות יש רסטארט. ניסיתי אגב גם לשנות לו ide. מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by ferrari,

המאוורר המקורי מרעיר, ועושה סימנים של מי שהולך למות בקרוב, אני בפאניקה. יש הצעות? איפה אני משיג מאוורר כזה בזוללללללל? בדקתי ב EVEREST, ושמתילבשמהירות הסיבוב היא סביב ה 1000 RPM... כשזכור לי מהתקופה שהלוח היה חדש שהמאוורר הזה הסתובב ב 5000 RPM... מה לעשות!!!!?????!!!????

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. Started by pbp,

היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. Started by orlf,

אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

אהלן באחד מהמחשבים הניידים שלי בזמן האחרון התחילה בעיה... המחשב נהיה ממש ממש ממש איטי, וכל המאווררים עובדים בעוצמה מלאה 24/7. ההיגיון שלי אומר שמדובר בבעיית התחממות שנובעת מהצטברות אבק. אבל איך בכלל פותחים לאפטופ בשביל לנקות אבק? הלאפטופ הוא של DELL אחד הדגמים עם ה 1800 מה"ז(אני לא יודע איזה בדיוק). צירפתי דו"ח של CPUZ - אולי הבעיה שם. (שימו לב שהמעבד רץ משום מה על 1200 מה"ז - זה בסדר[כי זה לאפטופ] או שצריך להתערב ולשנות את זה חזרה ל 1800 מה"ז?) תודה, דקל CPU-Z version 1.28.6. CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4-M Code Name Northwood Specification Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 - M CPU 1.80GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  10. הוא עובד רק במאמץ ? או שיש בעיה אחרת (נגיד הכבל התנתק או משהו...)?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by רועיקי,

אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by roi777,

הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה

13. Started by edayagi,

אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. 1. אני מניח שזה קרה בערך בחודש מאי- כל משחק שהרצתי על המחשב שלי, ממשחקי חד מימד מטופשים שמותקנים אצלי על הDOK, עובר בGTA3 ועד HALF LIFE 2- רצים פשוט נורא. המשחק והעכבר זזים פעם בכמה שניות, עד כדי שאי אפשר בכלל לשחק, שלא לדבר על האיטיות. אם אני עושה שחזור מערכת לתאריך מוקדם יחסית- לכמה דקות הראשונות זה בסדר, ואז זה שוב עושה בעיות. הטמפרטורות של הרכיבים שלי בסדר(בסביבות 40 מעלות צלזיוס) והתקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי, היישר מהאתר של AMD-ATI. כמו כן, לפני זה, הכל רץ חלק. (מפרט בצד) מה הבעיה, ואיך אני מסדר אותה? 2. יש לי במחשב דיסק קשיח של 250 GB, והטכנאי הכין לי 2 מחיצות. מחיצה ראשונה- 100GB, מערכת NTFS. מחיצה שניה- שאין בה כלום. 0 מקום פנוי, 0 שטח בשימוש.. מע…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. החלפתי לאחרונה מכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT ל- ATI RADEON X1650. יש לי יציאת AGPx8. הבעיה שלי היא שמסך הפתיחה של הביוס (שרשום בו דגם לוח האם שלי) מופיע בצבעים מוזרים, וגם בביוס עצמו הצבעים קצת מוזרים. חוץ מזה אין לי בעיה עם הצבעים או משהו כזה. היום גם הפעלתי את המחשב בבוקר, וכשחזרתי בצהריים היה מסך כחול. אני יכול לחשוד בארבעה דברים: 1) הזיכרון של הכרטיס הוא DDR2 והזיכרון בלוח האם הוא DDR. זה משנה? 2) יכול להיות שהצ'יפסט פשוט לא תומך בכרטיס מסך? 3) בשביל לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח הייתי צריך להשתמש בכבל שהיה באריזה של הכרטיס. יכול להיות שאני פשוט לא צריך לחבר את הכרטיס לספק? 4) יש לי רעשים מספק הכוח. יכול להיות שזה קשור? בבקשה תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  20. כשאני מדליק את המחשב אני שומע 2 ציפצופים כשאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך אני לא יכול להעלות את המהירותשל הזכרונות במילימטר יש קשר או שהבעיה אחרת?

21. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by azorder,

יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by THE-MASTER,

יש לי מקלדת וחלק מהכפתורים שלה לא עובדים(כל התוספות של המקלדת) אני צריך דריבר למקלדת שלי בשביל שכל הכפתורים יעבדו המקלדת שלי היא MICROSFOT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A תנו לי קישור להורדה(ולא לאיזה אתר כי אני תמיד מסתבך) בתודה מראש לכל העונים מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by tfo,

יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים