תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
למרות שהבעיה אינה ממש שייכת לתמיכה תכנית של חומרה, לא מצאתי מקום אחר לשים את התרד הזה ולכן שמתי אותו פה, כי הוא הכי קרוב לנושא שלי. edit: לא שמתי לב לקיום פורום WINDOWS, נא העבירו לשם בבקשה הבעיה שלי היא מאד מוזרה. כשאתה רוצה להגיע לתיקייה מסויימת במחשב אתה נכנס למחשב שלך, לוחץ על הכונן לחיצה כפולה ונכנס וככה מגיע לתיקייה שלך... אצלי לעומת זאת, זה לא. זה לא עושה כלום. זה לא מגיב ולא נדה. ההיסטוריה: יש לי מלא יצורים מוזרים על המחשב (מסוסים ועד כלבים טרויאנים), ומישהו שיחק לי עם האיקונים של הכוננים והופיע במקום איזה סימן אחר. (גם הופיעו כל מיני תהליכים כמו SMSS ו6xywing). אז כמו כל אדם הגון, הלכתי לfolder options ולסוגי קבצים ושם ניסיתי לשנות את איקון של כוננים. כשעלה…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
מה עושם סה"כרציתי לעשות פרמוט[[ http://img328.imageshack.us/my.php?image=imgp2233pk4.jpg הנה קישור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש אבל ממש חדש מפלני שבועיים מעבד של אינטל 3 ג'יגה עם מגה זכרון מטמון שעובד בבאס של 800 1024 מגה זכרון DDR2 שרץ בבאס 667 הרדיסק של 160 ג'יגה של היטאצי עם 8 מגה באפר שמחובר בSATA לוח אם של אינטל מדגם D102GGC2 עם כרטיס קול מסך ורשת מובנים (שבכולם אני משתמש) ועכשיו לבעיה עצמה,המחשב עושה ריסטרטים בעצמו שזה מאוד אבל מאוד מוזר. אני לא מצליח לראות סרט יותר מ20 דקות רצוף מבלי שהמחשב יעשה ריסטר בעבודת דסקטופ רגילה הכל בסדר חוץ מפעם אחת שהוא עשה לי ריסטר לגבי הריסטרים עצמם,כשאתה עושה ריסטר יזום למחשב הוא פשוט מאתחל את עצמו,כשהמחשב עושה לעצמ ריסטרט פיתאומי עשה כשהו מתחיל לעלות ההרדיסק עושה רעש של הפעלה ז"א כמו הרעש כאשר מפעילי את המחשב (רעש כזה של המנוע של ההרדיסק …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה קורה פורום HWZONE יש לי בעיות רציניות עם כרטיס מסך 7800gs agp הכרטיס עובד , ואין בעיות של אי תאימות או דברים כאלה הספק שלי הוא hec475w אז זה לא קשור לזה ברגע שאני מנסה להפעיל משחקים אחרי כמה דקות המשחק פשוט נתקע בבום ואני חייב לרטסרט בדקתי מלא משחקים [היחידיום שעבדו זה ut2004 וprey וגם הוא נתקע אחרי כמה זמן] הטמפ' במנוחה 42 והכל נראה בסדר גמור אפילו gta sa בלי aa נתקע. ניסיתי כל דרייבר אפשרי [ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס עצמו והוא נתקע בהתקנה בקטע שבו הוא בודק את המשחק ואמור להשחיר לשנייה הוא פשוט משחיר ונתקע שם , גם את הדרייברים החדשים של nvidia ניסיתי] הדרייברים היחידים שעובדים הם 91.31 ואני עובד איתם עכשיו וזה עדיין נתקע , התחרפנתי כבר , אני חושב שמישהו י…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התחיל אתמול בלילה, לפעמים אחרי שעה עבודה, לפעמים אחרי 20 דקות, לא בהכרח במאמץ, אני מכבה את המחשב כל לילה כי הוא רועש, אז הוא גם לא דלוק יותר מידי זמן ברצף יכול להיות שה HD סובל מהתחממות יתר? למישהו יש פתרון? לצערי אין לי מד טמפרטורה לHD הוא WD 80 gb בן כמה שנים... חייב פתרון, זה מתחיל להעיק, תודה
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מדליק את המחשב אחרי איזה 10 15 שעה נכבה המסך נכנס כאילו למצב STAND BY ולא נידלק . עושה ריסטרת לא עוזר אחרי שאני מכבה אותו לאיזה 10 דקות הוא נדלק והכל בסדר . ניסיתי שני כרטיסי מסך אותו דבר 9500 PRO ו 440 MX . מה הבעיה ? לפי דעתי אולי הספק או המסך .
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1.למה הווינדוס מזהה רק 256 זיכרון ram למרות שיש לי 1024 2.באתחול המחשב (לפני windows) יש ריצודים של המסך לכל האורך. יש לי מסך viewsonic va912 מה הסיבה האם זה נפוץ ? 3.יש לי hard disk wd 250 gb למה ב windows הוא מראה שיש לי רק 236 gb ? 4.יש לי בעיה בהגדרת טלויזיה כמסך משני יש לי כרטיס ati radeon x1600 pro לא הצלחתי להגדיר ואין לי מושג מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני רוצה להתקין תדרייברים שלכרטיס מסך והוא דורש .Net framework ושאני מתחיל תהתקנה של זה זה רושם An error accoured while windows installer was initializing. Setup will now close יש דרך לתקן את זה?!? :s05: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה המסך נדלק וכבה מדי פעם (הבעיה מקורה בכרטיס - הכנסתי כרטיס של חבר וזה היה בסדר). העניין הוא שבSAFE MODE זה עובד, וגם כאשר הדרייברים של הכרטיס לא מותקנים זה עובד (אבל אז חווים את האיטיות המעצבנת של וינדוז כשהכרטיס לא מותקן - גלילה מאוד איטית וכאלה). מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום!!! הצורב לא קורא סרטי dvd צרובים, ומישחקי dvd . לאומת זאת משחקי cd וסרטי dvd מקורי הוא כן קורא העם ה-dvd לא תקין או שזה משהוא בתוכנה. תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך של ג'יגבייט - 7600GS על לוח של ג'יגבייט DS3 והכרטיס חם מאד במצב מנוחה . נכנסתי להגדרות הכרטיס וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 63 מעלות הדרייברים עודכנו לאחרונים . האם זה הגיוני ? אם לא , מה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הכיבוי האחרון, המחשב עושה הרבה צרות. בהתחלה היה רעש מהספיקר (הצפצוף הרגיל הזה שמדליקים את המחשב) שארך כ-3 שניות עם עליות וירידות. והמחשב לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס, וזה זה הפסיק. אבל מאז המערכת לא עושה BOOT. זה פשוט נתקע בחלק שהווינדוס נטען. בהתחלה כדי לא לאבד נתונים פשוט התקנתי עוד ווינדוס על מחיצה אחרת. התקנה חדשה. אותה בעייה. התעצבנתי, עשיתי פרמוט לכל הכוננים, ואותה בעייה. זה נתקע בטעינה של הווינדוס. אני אובד עצות. ניסיתי להכנס לדיסק הקשיח דרך דוס, והכל שם. יש גישה מלאה להכל אבל אין BOOT לווינדוס. אפילו פירמוטים לא עזרו. איזה פתרון יש?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי החל לפני כשבוע להכבות ללא סיבה, לפעמים זה אחרי דקות ממושכות של עבודה ולפעמים זה אחרי שניה שהווינדוס עלה ניסיתי להחליף לזכרון אחר - הבעיה המשיכה שמתי מאוורר בייתי מול המחשב - בעיה המשיכה אני חושד מאוד שזה ההארדיסק, מכיוון שלפני כחודשיים הוספתי הארדיסק 20GB שהיה במחשב ישן, ויש מצב שהוא די זקן ותקול האם התקלה יכולה לנבוע מרכיב אחר במחשב או ש100% זה ההארדיסק הישן?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה.. לחבר שלי יש בעיה במחשב (שמתואר בכותרת) של ריסטרט כל כמה דקות ומסך תקוע מידי פעם... הטמפ' של המעבד שלו במצב מנוחה לפי אברסט היא 56 מעלות. ולפי הביוס 64 מעלות... איזה מהם רוב הסיכויים מזייף? זה הגורם לבעיה של ההתקעות והריסטרטים? יכול להיות שחידוש משחה טרמית והחלפת מאורר יעזרו? אשמח לעזרה והמלצות לפתרון... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
משום מה זה לא נכנס לי כונן דיוידי שלי... כשאני מכניס דיסק זה לא קורא לי את התוכן של הדיסק... למישהו קרתה בעיה דומה והוא הצליח לפתור אותה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. לפני 20 דקות עוד הייתי באמצע נסיון לסדר את המחשב בגלל שכל דבר שהייתי לוחץ עליו עם העכבר היה נפתח אלף פעם.. הפעלתי את המחשב מצב בטוח חיפוש בוטים וירוסים.. לאחר כמה דקות אני מגלה שהאוזניות שלי יושבות על לחצן האנטר בצד ימין חחח.. טוב קיצר הכל טוב ויפה אני מעלה את המחשב בווינדוס רגיל פתאום אני את זה: (זה כל הזמן מופיע אי אפשר להפטר מזה לאחר שאני עושה ביטול הוא מתחיל להתקין שוב.. מה עושים? (אין לי מושג מזה הדיסק של trayapp) ואין לי מושג מזה..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לוח אם intel i865-ich5 עם כרטיס קול מובנה אין לי תדרייבר שלו ואין כרגע קול מישהו יכול לשלוח לי לינק לדרייבר אני ישמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא בטוח האם זה הפורום הנכוןף אז להעביר בבקשה אם צריך. אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני משתמשים שישתמשו במחשב בו זמנית. כלומר, ממש שתי עמדות מחשב (שתי מקלדות, עכברים וכו') אבל רק עם מחשב אחד. האם זה אפשר? אם כן, כיצד? ראו את המפרט שלי כדי לקבוע אם המחשב מספיק חזק לזה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי סלוט אחד של 512MB DDR2 533MHZ.. בדקתי ב cpu-z אם אכן זו המהירות אך הוא מראה לי שהמהירות היא 267MHZ.. המחלק נראה לי חשוד..אך אני לא מבין בזה כ"כ. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-