תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר. השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קיבל הלם אחרי הפסקת חשמל ולא מצליח להגיע למערכת ההפעלה. הוא נדלק, יש תמונה של הביוס וניתן להיכנס אליו, אבל תמיד המחשב מגיע אל: preparing automantic repair diagnostic your PC ואז הוא טוען שמחשב לא אותחל כראוי ואני יכול לאתחל אותו שוב או להיכנס לאפשרויות מתקדמות. פרקתי חשמל מספר פעמים בדקתי שאין קבלים נפוחים על הלוח איפסתי ביוס כולל הוצאת סוללה ניסיתי לתקן את הווינדוס מהדיסק התקנה (נותן שגיאה לא ברורה) ניסיתי לעשות שחזור לנק' שחזור (הוא לא מצליח למרות שקיימת) נכנסתי לCMD והקשתי: bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot למרות כל זה המחשב ממשיך להראות לי אפשר…
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי אין חיבורי SATA לכן קניתי כרטיס PCI בעל חיבורי SATA. לאחר חיבור כל הרכיבים הדרושים והתקנת הדרייברים, המחשב לא עולה(הווינדוס לא עולה). הוא נתקע במסך שבו הוא מראה כמו תמיד את מערך הרייד שקיים, ומתחתיו את הנתונים החדשים לגבי כרטיס ה-SATA ונתוני הארד דיסק החדש, אך לא ממשיך משם את תהליך הההפעלה הרגיל. אשמח לפתרון לבעיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב משרדי פשוט, להלן המפרט, ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך שכבר קיים ברשותי - MSI_GeForce_GTX_1050 כאשר אני מחבר את כרטיס המסך המחשב לא עולה, אני רואה מסך שחור ואפילו לא מגיע לאפשרות לפתוח BIOS. אני חושד שהבעיה היא ספק הכוח, אשמח בבקשה לעזרה
-
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי כמעט תמיד עובד, וכשהוא לא עובד הוא על מצב שינה. כבר תקופה ארוכה שמתי לב שכאשר המחשב נמצא במצב שינה ארוך, ואני מנסה להעיר את המחשב. המחשב פשוט נדלק וקופא. המחשב נדלק אך המסך לא. ולא ניתן לעשות ריסט או כיבוי רגיל ורק כיבוי הספק של המחשב ידנית מאפשרת לי לעשות ריסט. למישהו יש מושג מה הכיוון של הבעיה? תודה רבה! תמיר.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב מצאתי זמן לנקות את המארז של המחשב אצל אבא שלי. יש לו מארז מסוג Antec GX500 לוח אם Asrock G41C-GS מעבד Intel E8400 tray קירור למעבד Arctic Alpine 11GT rev. 2 זיכרון G. Skill DDR3-1333 CL9-9-24 1.5V 4GB כונן SanDisk 64GB SDSSDP064G כרטיס מסך NVidia Geforce 9500GT ספק כוח Xtreme P-4 500W ניתקתי את הלוח מכל החיבורים והוצאתי את המארז כדי לנקות אבק ולכלוך (לא מהלוח עצמו, הוא יחסית חדש ונראה די נקי). החזרתי הכל למקום וחיברתי בחזרה את כל החיבורים, אבל כאשר הדלקתי את המחשב - כלום לא עלה על המסך, נשאר שחור (no signal). כיביתי, הדלקתי, reset, כיביתי, בדקתי שוב את כל החיבורים, וידאתי שהכל מחובר נכון. שום דבר, רק אורות ומאווררים מסתובבים. הנורה של הדיסק הקשיח דל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS דגם X555LAB, היה מותקן בו ווינדוס 10, והמחשב היה דיי איטי בגלל שבמחשב יש 4gb ram, והווינדוס 10 משתמש ברובו, רציתי להתקין ווינדוס 7, יש לי דיסק מקורי, ביצעתי פירמוט בעזרת הדיסק, המחשב עלה בסדר בהתחלה, אך מכיוון שהדיסק משנת 2011, אין בו דרייברים של המחשב הנ"ל, החל מUSB ועד לכרטיס רשת, משמע אני יכול להעביר דרייברים רק בעזרת דיסק, כאשר הפעלתי מחדש את המחשב הוא נתקע על המסך הזה של הפתיח. מה ניתן לעשות?
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 / 333 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Windows XP Pro, SP2 - אחרי פירמוט! היום קניתי סטיק של 512 DDR 333 MHZ... הוצאתי את הסטיקים של הSDRAM, הכנסתי את החדש והוא נכנס סבבה... אני בא להפעיל את המחשב וכלום לא עולה וגם הוא משמיע צפצופים חזקים במרווחים קבועים... מה לעשות??? עכשיו החזרתי את שני הSDRAM של והמח…
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 550 עם מהירות באס 100hz על לוח MSI 6154va וספק של 235W. ע"פ האתר של MSI הלוח תומך במעבד 1 גיגה עם מהירות באס 100hz. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=111 החלפתי מעבד לפנטיום 3 1000 SL4C8 במהירות באס 133hz ו..המחשב לא עולה. המאוורר מסתובב, הנורה הירוקה של הדיסק הקשיח בקידמת המארז דולקת אבל אין אפילו ציפצוף ראשוני של הביוס וכמובן שעל המסך לא רואים כלום. מבחינת הגמפרים על הלוח כיוונתי למהירות 133 וניסיתי מכפלות של 7.5 ו-8. ניסיתי גם להחליף ספק ל-400W (לא היה לי ספק של 300W) והתופעה נמשכת. רעיון למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפנות 50gb ממחיצה D לטובת C עם תוכנת EaseUS partition master במחיצה C היו 20gb פנויים לפני השינוי, כשהסרתי 50gb מD ולחצתי apply, הכל עבד מצוין כשהוספתי את החלק הזה לC התוכנה מבקשת לבצע אתחול ע״י לבצע את איחוד לC מאותו רגע כשאישרתי אתחול, המחשב לא עולה יותר ותקוע על המסך הראשוני עם הלוגו של אינטל ולוח האם גם לתפריט bios ולשאר התפריטים הוא לא נכנס הוא נתקע במסך הזיהוי חומרה מחוברת (כוננים, USB וכו׳) תודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מדובר על המחשב של אחי, נשרפו לו לוח האם + ספק בשבוע שעבר. רכשתי חדשים והרכבתי בעצמי. המפרט שלו: Pentium 4 3.2Ghz MSI 478 motherboard 2x256mb ddr GeForce 6600GT WD 120GB Sata כשניסינו להעלות את הווינדוס הוא מגיע למסך כחול- ללא שורה המציינת את הבעיה. ניסיון להפעיל במצב safe mode- גורם לריסט של המחשב. טוב, אמרתי לעצמי שזה לוח אם חדש והדרייברים לא מותקנים- נתקין התקנת שדרוג של XP וניתן לו לזהות את החומרה: * הווינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח: Windows did not find any hard drive... * כשאני רוצה להיכנס ע"י R ל-recovery console אותה הודעה הנ"ל מוצגת. * תחת Fdisk הכונן הקשיח מוצג כקיים. * החיבורים של הכונן הקשיח תקינים. מה אתם ממליצים לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי לא מציג תמונה לאחר המסך טעינה ל WINDOWS... נכנסתי ל- SAFE MODE והורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עזר. הורדתי את ה DRIVER והמעודכן אך עדיין אותה הבעיה. יש לי כרטיס מסך X1900XT. ממה יכולה לנבוע הבעיה ? WINDOWS/DRIVER/הלך הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב לא עולה לווינדוס, הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה. *עדיין לא ניסיתי להכנס לסייף מוד, אין לי מושג למה ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. אחרי זה החלטתי לבדוק את הזכרונות. תפסתי דיסק של אובונטו והעלתי MEMTEST, אחרי בערך 10 דקות של בדיקה המחשב קרס ונכבה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל, אני מדליק אותו, המאווררים לא מסתובבים, ורק נדלקת המנורה שמראה שהמחשב דלוק. חוץ מזה כלום לא קורה. מה זה יכול ליהיות? כשהמחשב נכבה הוא היה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלא עובד כלל(לוחץ על כפתור הפעלה ולא קורה כלום). פתחתי אותו וראיתי שהנורית של הלוח אם דולקת. ניסיתי להחליף ספק כוח והמחשב כן עלה הבעיה היא שהספק ישן ולא מכיל א החיבור לכרטיס מך. אני מבין שהבעיה היא בספק כוח, אבל אני לא מבין למה הנורית בלוח אם בכל זאת דולקת. תודה לעזרים, מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב המדיה סנטר שלי קיימת תקלה מוזרה. מותקן בו ספק של Thermal Take מדגם TR2. המצב שלי היה שמעת לעת לחיצה על כפתור ההפעלה הביאה להפעלת המאווררים בלבד, כאשר המחשב אף לא היה נכנס למסך ה-Setup של ה-BIOS. לחיצה על כפתור ה-reset באותו זמן עברה ללא תגובה. הייתי סוגר את המחשב, מנסה להדליק כעבור מס' דקות והכל היה מתעורר לחיים. יש לציין כי מדובר גם באתחול ממצב סגור לגמרי. אני וטכנאי (KSP - יופי של שירות אגב) עברנו על הרכיבים ובדקנו זאת, כאשר החשד היה על הספק או לוח האם. הוחלט להחליף לספק זהה חדש (במסגרת אחריות). הדבר היה לפני כחודש ומאז הכל עבד יפה. לפני מס' ימים אני מנסה לפתוח את המחשב והתקלה חזרה, רק שהפעם גם המתנה של מס' דקות לא אפשרה את הפעלת המחשב. ניסיתי לשים ספק אחר במקום ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שיחקתי לי NFS פתאום המשחק נתקע מסך שחור בלית ברירה הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא נדפק פעם כשהייתי מפעיל את המחשב הוא היה עושה ביפ קצר כזה וממשיך עכשיו כשאני מדליק הוא עושה ציפצוף ארוך מוזר כזה והמסך לא פועל בכלל נראה לי נדפק לי איזה רכיב במחשב... המפרט שלי: E6600 GB 965p-ds3 8800 320MB עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-