תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אין וירוסים, חשד לבעיה ברשת כי ה TASKMANAGER נתקע שאני מעביר לדפדפת של NETWORKING. אני מוריד את ה EXPLORER.EXE דרך ה TASK MANAGER ואז מפעיל אותו מחדש וזה מסתדר..בערך אבל זה חוזר כל כמה זמן... למישהו זה קורה? WINXP PRO SP2
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי כולם. אתמול קיבלתי את דיסק הWD250ks החדש שקניתי. הוצאתי את הדיסק הישן (זה שאני כותב ממנו עכשיו אחרי שחיברתי אותו מחדש) שעשה הרבה בעיות, חיברתי את החדש (בעזרת כבל SATA רגיל - הכונן הוא SATA 2) במקום הקודם, הכנסתי את כבל הסאטא לסאטא 1 על הלוח וחיברתי לדיסק, ובנוסף חיברתי את כבל המתח מהספק של הדיסק הקודם. הדלקתי את המחשב ועליתי דרך הדיסק התקנה של וינדוס. היה זיהוי מלא של הכונן, ואני חילקתי אותו לשני פרטישנים. התחלתי בהתקנה, ובמהלכה, באמצע הקטע של installing devices נראה שההתקנה הפסיקה לזוז. נתתי בסבלנות למחשב שעה ורבע ואין תזוזה. ריסאט של המחשב גרמה לפתיחה מחדש של דיסק ההתקנה, ושם נכתב לי שאי אפשר להתקין את הוינדוס כי הוא לא מזהה דיסק. כיביתי את המחשב לגמרי, הדלקתי מחדש,…
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חברה בבקשה תעזרו אני צריך מן מדריך לפתיחת פורטים : יש לי ראווטר של אדימקס ואני צריך לפתוח פורטים של המשחק WARROCK TCP: 5340 and UDP: 5350 בקשה תגידו לי איך......... תודה לעוזרים!!! בבקשה תעזרו אין לי שמץ של מושג בזה .. בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אז ככה: היה לי שטח לא מוגדר ב-HD שך 8 GB, אך ה-2000 לא הצליח לפתוח partitionחדש, אז שינתי ל upgrade to dynamic disk. ואז ה-2000 לא עלה, אבל ה-partitons היו שם - אז הרצתי התקנה של XP כי במילא שוכב לי בבית XP (עם רשיון כבר חודש שקיבלתי במתנה) ביקשתי שיתקין את עצמו על שטח שלא מוגדר - אז הוא איחד את כל הפרטישנים לpartition אחד של 40 GB. מיד יצאתי משם והעפתי את HD מחוץ למחשב. עכשיו אני חייב לשחזר מידע משם - העצות? (ומה בדיוק קרה שם?) ## מעדיף אופציות שלא משנות מידע על HD כי אז אם לא עובד בטח תוכנות אחרות לא יעזרו## ##חוץ מזה יש דרך לגבות את HD עם "מידע לא נמצא" שם ע"מ לנסות כמה אופציות?## אגב, ניסיתי lost@found הוא מצא יותר 20000 קבצים על גבי partition אחד (לא נראה שזה הכל -…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לאחר משחק קצר של 5 דקות בערך ב MOH:AA המשחק נתקע ויצא לWIN. זה קורה לי בעוד כמה משחקים לא ממש כבדים. לא בוצעה OC לכרטיס מסך ולמעבד, יש לכרטיס מסך את הדריברים כמעט הכי חדשים. ולא התקנתי את הVIA 4IN1 בכלל כי לא היה לי כוח להתעסק עם הבולשיט הזה, DX8.1 למרות שבסנדרה הוא רושם לי זה DX7, ניסיתי להתקין את הDX מחדש, אבל אין שאני לוחץ על כפתור ההתקנה הוא ישר כותב שההתקנה הולשמה. הטמפרטורה של המעבד במאמץ עובד בערך על 62, שזה לא רציני למעבד הזה, עברתי ימים הרבה יותר חמים עם המעבד הזה(ראו מפרט). הביוס לא מהודכן לגירסה הכי חדשה, אני לא יודע עם זה קשור. יכול להיות שהבעיה נגרמת בגלל שלא מתקן הדריברים של 4in1? אני יודע שצריך להתקין את הדריבר הזה בהזשהו סדר, מהו?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס ME הדרייברים של ה - USB משום מה לא מותקנים אוטומטית. בבדיקה מצאתי שהלוח הוא של VIA VT82C596B (זה בכל אופן מה שהיה כתוב) לא הצלחתי למצוא את הדרייבר ל - USB שעל הלוח הזה, אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לפטופ ("ZEUS") שקניתי אצל KSP לפני שנה בערך, בעל מעבד סלרון 2000 עם לוח של SiS (כ.מסך מובנה של 32 מגה בערך, נראה לי אולי פחות). בזמן האחרון (חודש חודשיים) המחשב מחליט להתכבות כל כמה זמן (לא פרק זמן קבוע) ובתדירות הרבה יותר גבוהה בזמן שאני משחק. כיוון שהכ.מסך לא יכול להחזיק אף משחק נורמלי (אפילו MOHAA מקרטע באיזה חצי FPS) אני משחק במשחקים שעבר זמנן, כגון: Heroes 3, Worms World Party, carmageddon וכדומה. לאחר שהמחשב מכבה עצמו צריך לחכות 10 שניות לפני שמדליקים אחרת הוא יתכבה עוד בשלב ה-POST. לא מדובר בבעיה של פתחי האוורור, זאת אומרת - יתכן ומדובר בבעיה של איוורור (מבחינת העוצמה של המאווררים) אבל פתחי האוורור בכלל לא חסומים ואין בעיה כזו. אני לא חושב שזה בעיה של …
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רק לפני כמה ימים היציאה עבדה בלי בעיות ופתאם החיבור לטלויזיה הפסיק לגמרי לפעול. לא רואים כלום. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין. בדקתי את הטלויזיה והכבל. שניהם בסדר. החלפתי לדרייבר ישן יותר (אני עם 4.11) - ללא שינוי. ניסיתי את כל הפורמטים (pal וכו'). מה אתם אומרים? לגשת לחנות? תודה לעונים ולקוראים.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אנשים תראו יש לי ווינדוס אקס פי ויש לי ביעה מאתמול שאני משחק קונטאר המחשב כול פעם קורס באמצע אני כבר משחק קונטאר 3 שנים וזה לא היה לי אףפעם מאתמול זה התחיל מתי שאני נכנס לסרבר קצת זמן עובר ואז נתקע ואמר שהלף ליף ביצע פעולה לא חוקית ואז הוא יסגר וככה הוא כול המזן עושה ואז אחרי כמה ניסונות שוב להכינס לסרבר וזה שוב ושוב קרה קיבלתי מסך כחול מהיר כזה שהיה רשום בו טונה זבל ואז המחשב עשה ריסארט איך אני מסדר את זה? עדכנתי תאטני וירוס וסרקתי וגם עם אד וור אין כלום מה לעשות! אולי זה בגלל שאח שלי בעט במחשב לפני יומים זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מקלדת וחלק מהכפתורים שלה לא עובדים(כל התוספות של המקלדת) אני צריך דריבר למקלדת שלי בשביל שכל הכפתורים יעבדו המקלדת שלי היא MICROSFOT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A תנו לי קישור להורדה(ולא לאיזה אתר כי אני תמיד מסתבך) בתודה מראש לכל העונים מצפה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-