עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לה לוח אם של אסוס P5QPL-AM סטיק אחד של סמסונג 2GB רגיל כרטיס של ספיר 5670 512MB כונן קשיח של WD 250 SATA רגיל ומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZ שמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלק החלונות 7 סבבה הכל פיקס אבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעות ייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק? מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  2. היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ptyahoo,

לא מזמן קניתי את נגן iriver h-10 שתומך ב-usb2. עד לקנייה לא ממש הייתי צריך את ה-usb2 ולא השתמשתי בו ולכן לא היה אכפת לי שיהיה usb1. הלוח שלי- chaintech sk8t800, תומך בחיבור המהיר ובה עם דרייברים לחיבור. בהתחלה נאמר לי במקום אחר שאני חייב sp1 לפחות. אז התקנתי sp2 ולא היה בעיות. החיבור עדיין מזוהה כ-usb1 וכשאני מחבר את הנגן כתוב לי שאין לי חיבורים של usb2 במחשב. ניסיתי בלי הדרייברים בהתחלה כי היה כתוב בחוברת של chaintech כי למי שיש xp+sp1, לא צריך דרייברים. לא הלך וגם ניסיתי עם דרייברים. תעזרו לי! שמעתי שיש הבדלים גדולים בין החיבורים והעברת השירים הרבה יותר מהירה. תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה! למעוניינים פשוט הסרתי את הדרייברים של הלוח אם וזה עבד בלעדיהםת כנראה ה-sp2 מובנה בדר…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by rollita,

פעמיים בחודש האחרון, אחרי עבודה רציפה של כמה שעות טובות המחשב מאתחל עצמו. מה יכולות להיות הסיבות? איך אני יכול לעלות על הבעיה? ומה בדיוק לעשות? המחשב אגב פנטיום 3 בן כ-4 שנים, ללא החלפת מאוור מאז (אולי זו הסיבה...)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Trol,

אני נכנסתי למנהל המשימות וללשונית ביצועים בכדי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד. אני קודם יגיד שהמעבד שלי זה Intel P4 1.7 מה שקורה, זה לדוגמה שאני נכנס לדפדפן FireFox אחוזי השימוש בCPU קופץ ל100% אחר כך יורד ל-50 ובמשך כל הגלישה זה משחק על 20-70% ואם אני פותח לשונית נוספת זה קופץ שוב ל100% ויורד, וככה זה בשאר הפעולות במחשב, דוגמה נוספת זה פתיחת ה"מחשב שלי" וכד'.. הינה תמונה לדוגמה: http://img366.imageshack.us/img366/8682/53ts.jpg עוד פרט: Windows Xp Pro SP2 יש דרכים לשיפור? אני בעיקר לא מעוניין לראות את זה קופץ ל 100%, מילא , 80-90% רק לא 100. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by jj516,

שלום, קניתי מחשב חדש לחבר שלי, מחשב לעבודות, AMD DURON 1200, 224 SDRAM 40 GB ולוח M של אסוס, בכול מקרה המחשב עובד טוב והכול, אבל הבעיה היא שאחרי שאני מכבה אותו הוא נדלק לאחר חצי שאה - 45 דקות שוב!, למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה? נ.ב. במחשב מותקנת WINDOWS XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by vourt,

היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Kaspersky מחק לי דברים שאני צריך באמצע סריקה מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by ORrrr,

תרחיש: בדיקה של 3dmark2003 רצה. לפתע לפני עליית מבחן אחד זה עוצר באמצע הטעינה שאיזושהיא סיבה (אולי חום).. מעשה: לחיצה על כפתור ריסט במחשב כי שום דבר לא הגיב. תוצאה: הדיסק הקשיח אתחיל להיות יותר רועש.. מה זה יכול להיות להיות? האם אני צריך לדאוג?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך שלי. http://www.siz.co.il/my.php?i=nu1mntlowgnj.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=wuidmnm5ozgd.bmp תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום! לפני פחות משלושה חודשים קניתי מחשב חדש מרשת KSP הנה המפרט שלו Amd 64bit 3000+ s-939 a-data 2*256 abit av8 excelstor 80 gb sata 7200 rpm xfx 6600 gt זהו נראה לי זה מה שהיה במחשב אני חושב עכשיו בערך שבועיים שלוש אחרי שקניתי תמחשב התקנתי משחקים ובכל פעם שהיתי עושה אלט טאב (אם זה היו משחקים כבדים יחסית כמו NFSU2 prince of persia החדש וכו'...) המחשב היה עושה מסך כחול ומיד ריסט אחרי זה פשוט הפסקתי לעשות ALT+TAB. היום אתמול ולשום תואם לא הדלקתי שום מחשק כלום רק גלשתי באינרטנט ודיברתי במסנג'ר ופתאום המחשב עשה מסך כחול אותו מסך רק שהפעם בלי הריסט מה זה אומר? הוא אומר לי לעושת בדיוקת חומרה או משהו כזה האם ללכת ביום ראשון למעבדה? אני פשוט מפחד שיפרמטו לי שם ב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofer1928,

כאשר אני מפעיל תוכנות שמצריכות שימוש רב במחשב (בעיקר זה קורה שאני משתמש בNERO VISION ) המחשב מתחיל להשמיע קולות צפצוף, בהתחלה כמה בודדים ולאחר מכן אחד ארוך!!!! מישהו יכול לעזור לי , אין לי מושג ממה זה נובע. אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by kobim,

יש לי מהירות גלישה איטית למרות שמהירות ההורדה והעלאה רגילות (לא אטיות)..... יש פה אנשים שגם להם זה קרה בזמן האחרון? ואם הצלחתם לפתור את הבעיה בקשה תעזרו לי כי זה בלתי נסבל.... צריך לחכות כמה דקה לפעמים שתיים לפני שהוא אפילו פותח לי את הפורומים פה! יש לי מהירות של 1.5MB דרך יס אם אני לא טועה ספקית בזק בינלאומי. אשמח לכל עצה אפשרית.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב איך שהאור של הכפתור הדלקה נדלק אז המחשב פתאום קורס רק שהוא נדלק הוא כבר קורס מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by freetalk,

שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אז ככה, למחשב שלי יש מספר תופעות- 1.הDUAL BIOS של הלוח אם שלי תקול (המשני) לפעמים הלוח אם מנסה להעלות את הביוס במשני ומאתחל. ואז נכנסים ללופ של אתחולים ביוס משני->אתחול וכך הלאה הפתרון הוא לסגור את המחשב או מהסוויץ מאחורה או בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ואז חוזרים לביוס הראשי והכל עובד 2.אחרי שמכבים את המחשב ברוב הפעמים המחשב לא נדלק בכלל. לוחצים על כפתור ההפעלה וכלום לא קורה פתרונות (לא בטוח מה מהם עובד) א. ניתוק זכרונות, להכניס אחד, להדליק ולראות שעובד ואז לכבות ולחבר את השני ב.ניתוק המתח מהכרטיס מסך (אל תשאלו איך הגעתי לזה) ג.אם מקצרים את הCLR_CMOS אז אפשר לשמוע שהרמקולים נדלקים לשניה ואז נכבים (הקיצור מדליק את המחשב בוודאות כאשר הכל עובד) 3.המחשב נדלק אבל המסכים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by Ski Farm,

לי יש מחשב פנטוים 3 כאשר אני מתחיל להתקין את הWINDOS אז יש את החלק שהוא נמצא במסך כחול שבו הוא מתחיל את ההתקנה ושואל היכן להתקין וכו' לאחר מכן כאשר הוא מסיים הוא מבצע אתחול מעלה את הDOS ואז מתחיל את ההתקנה כאשר יש את החלונות עם הכתוביות של החלונות שמתחלפות. הבעייה שלי היא אחרי האתחול הוא מריץ את הDOS ולפני המשך ההתקנה רושם לי שחסר קובץ כאשר החלפתי לחלונות אחרים אז אותו קובץ חסר באותו מקום וגם כאשר החלפתי את הדיסק הקשיח אז אותו קובץ חסר ובאותו מקום אבל אותו דיסק כשיח כאשר מתבצעת ההתקנה במחשב אחר הכול עובד כרגיל ללא שום בעיות. כאשר מותקן כבר חלונות בדיסק הכשיח ממחשב אחר ואני מחבר למחשב שלי אז אותו קובץ חסר באותו מקום מה הבעייה ואיך פותרים אותה. בתודה רבה SKI FARM

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. 1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by huckaaui,

המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.