עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ras81,

שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by tomegozi12,

שלום המחשב נייד דגם אסוס eeebok איפסתי הגדרות של המחשב. ואז הופיעה הודעה. ללחוץ על מקש f12 ועוד אפשרות שאני לא זוכר לחצתי f12 ועכשיו המחשב עושה ריסטרט ומופיע מסך כחול שיש בעיה בריסטרט. וסוג הבעיה היא. Inaccessible boot divse מה לעשות עכשיו ? אשמח לעזרה עכשיו מופיע לי מסך שחור

3. שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by elerock,

העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  5. שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by shnozlid,

הייתה הפסקת חשמל בביתי לאחר מכן ניסיתי לעלות את המחשב.. הנוריות פועלות גם כן המאווררים..אבל המסך לא מגיב..ואין את הצלילים המעצבנים של הלוח אם. עזרה מישו..? מה עושים? מה נהרס?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by asaf556,

ערב טוב המחשב שלי לא עולה אחרי הפעלה מחדש רק איפוס לביוס גורם לו לעלות והוא עובד תקין כל זמן שהוא עובד אבל ברגע שמכבים אותו ומנסים להדליק שוב הוא לא עולה אלה רק אחרי איפוס ביוס

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by nadavy11,

היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום , קניתי היום כרטיס מסך HD5450 למחשב הישן: AMD 3000 K8NF-9 ספק 400w המחשב נדלק אך לא מגיב (אין אות למסך , וה numlock לא מגיב) מישהו מכיר בעייה כזאת? הכרטיס הוא PCIE2 אבל אמור להיות תאימות לאחור...

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by kkffiirr,

המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc

12. Started by rap_tr,

אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. פתחתי את המחשב לצורך ניקוי המאוורר של הצ'יפסט, שחופר לי כבר חודש. ברגע שהחזרתי הכל למקום, המחשב נדלק, המאווררים פועלים, אבל המחשב לא עולה. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך (המסך טען שאין אות וידאו), ועכשיו המסך סתם לא מקבל כלום. ניסיתי להוציא את הסוללה כדי לאפס את הביוס, גם לא עזר. מה עוד שווה לנסות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. המחשב הוא בעל לוח של ABIT NF-95 מעבד 3200 סוקט 939 עידכנתי הביוס הכול עבר חלק , עשיתי איפוס לביוס וכלום המחשב לא מציג כלום על המסך אשמח להצעות ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by fuflik,

השארתי את המחשב דולק ללילה כאשר המסך היה מכובה,בבוקר כאשר הדלקתי את המסך הוא נדלק בערך לכחצי שניה ולאחר מכן נכבה,כך זה קרה בערך כעשרה פעמים המסך המדובר הוא (q17). יום למחרת רכשתי מסך חדש לאחר שבדקתי שהמסך לא עובד גם על מחשב אחר כמובן,כעת הבעיה אחרת המחשב לא עולה,כלומר הוא כן עושה בוט אבל כאשר הוא מגיע לטעינת הווינדוס קופץ מסך כחול לאחר כ-5 שניות אשר מופיע לשבריר שניה מה שעושה את העתקת השגיאה לבלתי אפשרית והמחשב נדלק מחדש. השאלה שלי: האם יש קשר בין הידפקות המסך למחשב,ויש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  18. עשיתי בדיקה ובכל פעם שאני מחבר את הכרטיס מסך החיצוני שלי (nVidia GTX 960), אין ביפים, אין תצוגה, כלום, הוא נדלק (ללא תצוגה אבל עם מאווררים ואורות דולקים) ואחרי 10 שניות בערך עושה ריסטארט. הוצאת הכרטיס מסך מסדרת את הבעיה והמחשב עולה מעולה עם הonboard gpu חשוב לציין שכל הכאוס הזה התחיל אחרי שפירמטתי את המחשב לראשונה לפני שבוע. יש עצות?

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by eranir,

בחלק מהפעמים שאני מדליק את המחשב, נראה שתהליך האתחול לא מתבצע בצורה תקינה. הסימפטום היחיד שאני יכול לראות הוא שהמסך אינו נדלק, אבל אני לא יודע אם זה קורה בגלל כרטיס המסך, בעיה בחיבור שלו ללוח האם, או בכלל רכיב אחר שקודם לו בתהליך האתחול. פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את המגעים, ותדירות התופעה ירדה, אבל אני לא יודע אם יש מובהקות סטטיסטית לקשר בין הפעולות. רעיונות? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by ita123,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, המחשב אצלי כמה שנים בזמנו הרכבתי אותו בעצמי . אתמול באתי להשתמש בו, הוא היה במצב שינה , הכנתי סיסמא והוא התחיל לטעון ונתקע... כיביתי אותו והדלקתי שוב והמחשב לא עולה ... שום מסך לא הופיע יש רק אור צהוב בכפתור של המסך שמראה שהמחשב סגור. גם שמעתי רעש מוזר במאוורר של המעבד אז פתחתי וניקיתי אותו ורעש הפסיק אבל המחשב עדיין לא עולה. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הלוח אם כדי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. יש הצעות? מפרט: לוח אם אסוס M2N-E מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SHAPIR 1900GT זכרון 4GB 667MHZ **** עריכה ניסיתי לנתק את הכוננים והארדיסיקים וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הראשון של ASUS ושם זה נעצר.אבל כשניסיתי בפעם נוספת זה לא עלה בכלל.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים