תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש ברשותי זכרונות PC5400 של GSKILL 1GB שפועל בערוץ כפול.. עכשיו כמה שאלות: 1. התקנתי את התוכנה CPUZ ורשום שהזכרונות הם PC5300 ולא PC5400 (שכך רשום על הקופסא) עכשיו הזכרונות הם מסוג DDR2 667MHZ..ואני חושב שהם פועלים 5-5-5-13 למרות שרשום על הקופסא 4-4-4-12...אולי צריך לכוון משהו בביוס? שיוריד את התזמונים שלהם? 2. רשום על כל זכרון (בCPUZ) שהוא פועל ב333MHZ האם זה בגלל שהם ערוץ כפול? תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שהכונן לבד על הכבל IDE מה עדיף שיהיה מאסטר או על סינגל?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (: *אופס זה היה צריך להיות בפורום תוכנה.. אפשר למחוק..*
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כן , לא נעים להודות , אבל שרפתי את הלוח, האם החנות ממנה קיניתי החלקים תצא לקראתי ? ובכלל מה מכסה האחריות , אם בכלל ? אף פעם לא הזדקקתי לאחריות , אז אין לי מושג מה ניתן לעשות במקרים כאלו.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השתמשתי באיזה וכנה כדי לשנות גודל של תמונות וזה ממש אימץ לי תמעבד והוא הגיע ל55 מעלות וגם הלוח לסביבות ה50...והתחלתי ממש להרגיש את החום יוצא מהמחשב....האם זה יכל לגרום לי נזק למעבד\לוח או משו? כי המחשב ממש התחמם ועצרתי את זה באמצע :\....גם התעסקתי במלא דברים אחרים ברקע שהעמיסו עליו עוד יותר... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הבאתי מחבר כרטיס טלויזיה של חברת life view ואין לו את הדרייבר עכשיו אני לא יודע את הדגם של הכרטיס איך אפשר לדעת את הדגם של הכרטיס טלויזיה? ונכנסתי לאתר של life view הורדתי את כל הדרייברים ואף דרייבר לא מתאים יכול להיות שהורדתי דרייברים לא מתאימים נ.ב הכרטיס עצמו בצבע כתום כזה חום כזה זה לא כרטיס חדש! ואיי מי שעוזר לי גדוללללל !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברים, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה, ושמתי לב שהמחשב אינו שומר את קבצי ה MINIDUMP מה עושים ?! אני משתגע =[ בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יוצא לי להיות על המחשב משהו כמו שעה עד 3 ביום רוב ימות השבוע, והן לרוב רצופות. יש טעם להשאיר את המחשב דולק כל הזמן, או שבסדר לכבות אותו כל יום בסוף השימוש? הוא אחרי חצי שעה כבר עובר למצב שינה וצורך כלום-חשמל, אבל סתם נראה לי מיותר להשאיר מכשיר חשמלי פועל 21 שעות שלא לצורך. יש איזה חיסרון או נזק בהפעלה יומית של מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הייתה לי בעיה במחשב עם דיסק C, והBOOT לווינדוס לא עבד (דיסק ישן של WD, אני מתקין עליו רק מערכת הפעלה) אחרי שעשיתי לו CHKSDK הבעיה נפתרה והווינדוס עלה, אבל עכשיו הוא לא נותן לי להכנס לדיסק הראשי שלי ומבקש לפרמט אותו (דיסק של 1TB!!) יש לי שם המון דברים, איך אפשר להמנע מזה? הדבר היחיד שעשיתי זה להוציא את הכבל SATA ולהחזיר כדי לבודד את הבעיה הראשונה ועכשיו זה מה שזה עושה לי הצעות?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-