תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי כרטיס מסוג SAPPHIRE RADEON 9600XT 128 כשאני משחק NFS ופיפא וכו', אני שם לב כשאני נכנס לOVERDRIVE שהמעלות שלו כבר נמצאות בתחום האדום! ז"א 90-100-110 מעלות לפעמים. האם זה תקין? אני חושב שלא. עכשיו המארז שלי הוא מהישנים כולו סגור! אמרתי אולי זה בגלל המארז אולי צריך אחד עם חלון ומאוור או משהו, או שזה דווקא מהכרטיס? יש לציין שאף פעם הוא לא מעוות תמונה נתקע או משהו.... תודה.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם , שהמחשב שלי עולה אני מקבל הודעה: http://www.upit.ws/picture.php?file=9c853e54463e8.JPG צילמתי לכם גם את msconfig למי שצריך: http://www.upit.ws/picture.php?file=f13cdce2ce704.JPG http://www.zix.co.il/images/70714193.JPG סרקתי ווירוסים , ורגלות , לא עוזר.. תודה מראש לכל העוזר ..
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
או קיי אני אתחיל עם כל הסיפור, לפני כחודש היה אצלי ווינדוס אקס פי וראדיאון 9600 פרו, הכול עבד יחסית חלק באף פי אס גבוה(משחקים ותוכנות גראפיות למיניהן) לאחר תקלה במחשב שלי שגרמה לקריסת הרשת אצלי בבית, נאלצתי להחליף לווינדוס 2000... לאחר שהתקנתי את הווינדוס אלפיים ואת הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, שמתי לב לירידה משמעותית באף פי אס(מ250 בערך ל20) אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא בווינדוס, אז התקנתי שוב את ווינדוס אקס פי, ושוב לאחר התקנת הווינדוס מחדש והדרייבר של הכרטיס מסך, שמתי לב שלא חל שום שינוי באף פי אס... זה הניחוש שלי למקור הבעיה: זה מה שזה מראה לי כשאני מראה את נתוני המערכת שלי למישהו במירק:12(CPU12) 1-AMD Athlon XP 2100+, 1750MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 132/25…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני עם לפטופ של HP , DV6 , (WIN7 HOME בעברית(C חדש 2.0.1 , והנ"ל הפסיק לשדר לאוזניות. עשיתי לו ריסט להגדרות ועכשיו הוא משדר לרמקולים גם כאשר האוזניות בפנים. בשאר התוכנות MEDIA PLAYER הכל תקין. אודה לעזרתכם הדחופה, SPIDER1
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-