עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nadav_g,

לפני כשבוע נשרף לי הלוח M והיו אס בי של המודם היה עובד עכשיו החלפתי לאותו לוח אם כמו שהיה לי וכל ה USB עובדים חוץ מהמודם אמרו לי לעדכן את הדרייבירים ולהתקין windows xp sp1 מה לעשות..?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by spastic,

שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by דרומי,

מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by benzi28,

זקוק דחוף לשני דרייברים:נמחקו לי: samsung cd-r/rw sw-252f hl-dt-st dvd-rom gdr8162b מי שיעזור לי הוא גדול תודה מראש בנצי

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by ghadad,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש בנסיון להתקין XP PRO SP1 , ההתקנה זיהתת דיסק בגודל 130GB במקום 320GB הדיסק הוא WD SATA2 . יש למישהו רעיון ? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by itail,

אהלן, המחשב של חברה שלי פעל לאט בזמן האחרון. הסתכלתי ב-CPU-Z וראיתי משהו מוזר. האם המעבד שלה הוא under-clocked? אם כן, מישהו יודע איך אני משנה את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. אוקי היתה לי בעייה שהמערכת לא היתה עולה או שעולה לאט או חלקית...החלפתי מקלדת ואת המיקלדת הבעיתית הרכבתי במחשב השני זהו לבינתים ניפתרה הבעיה,וכן הבעיה עברה למחשב השני... דבר נוסף שעדין לא פתרתי,בזמן שהאימיול עובד לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ ומסנגר,יש לי רשת שמחובר בכבלRJ45 הבעייה קיימת גם בשרת וגם בתחנת קצה

9. Started by ydyehuda,

היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה

10. או קיי אני אתחיל עם כל הסיפור, לפני כחודש היה אצלי ווינדוס אקס פי וראדיאון 9600 פרו, הכול עבד יחסית חלק באף פי אס גבוה(משחקים ותוכנות גראפיות למיניהן) לאחר תקלה במחשב שלי שגרמה לקריסת הרשת אצלי בבית, נאלצתי להחליף לווינדוס 2000... לאחר שהתקנתי את הווינדוס אלפיים ואת הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש, שמתי לב לירידה משמעותית באף פי אס(מ250 בערך ל20) אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא בווינדוס, אז התקנתי שוב את ווינדוס אקס פי, ושוב לאחר התקנת הווינדוס מחדש והדרייבר של הכרטיס מסך, שמתי לב שלא חל שום שינוי באף פי אס... זה הניחוש שלי למקור הבעיה: זה מה שזה מראה לי כשאני מראה את נתוני המערכת שלי למישהו במירק:12(CPU12) 1-AMD Athlon XP 2100+, 1750MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 132/25…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by gilloze,

שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה. כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה. כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשה http://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpg בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by nirb91,

ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. הווינדוס לא עולה לי וזה ההודעה שמופיע והמצב בכללי שצילמתי: http://img25.imageshack.us/img25/8403/67892344.mp4 http://img256.imageshack.us/img256/5788/41573733.mp4 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. בעליה המחשב זורק אזעקה שBOOT FAIL b נא הכנס דיסק,בבדיקה בביוס נראה כאילו המחשב אינו מזהה את הארד דיסק האם יש קשר?? ואיך ניתן לאלץ את המחשב לזהות את הHD גל

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי בעיה הבאה: קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2 לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה. המפרט שלי: כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN מעבד: P4 2.8 והלינק לבעיה שהייתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0 אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוט עזרו לי לגלות את מקור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב נייד להפעיל את עצמו ברגע שהוא מקבל מתח, כפי שניתן לעשות במחשבים שולחניים.

22. Started by IdL,

אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by maormark,

יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by niva401,

לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by eyal00,

לפני המסך של הווינדוס מופיע לי השגיאה הבאה: windows could not start because of an error in the software please report this problem as: load needed dlls for kernel

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים