עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר בספר כוח של JET 400W והלוח אם הוא DFI INFINTY DF4 ULTRA הבעיה היא שהכבל של החשמל הרחב לא מתחבר ללוח כי הוא לא מספיק רחב כמו בלוח אם הנה מה שמסומן פה בתמונה באדום זה יותר רחב מאשר מה שיש בספק... עכשיו השאלה האם צריך ספק מיוחד? איזה סוג של ספק? תודה לעוזרים!

2. Started by hellyeahmofo,

מה תגידו על זה מחשב עם windows 98 ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by gilloze,

שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by CashMAn,

המחשב שלי ממשיך לעשות RESTART ואני לא יודע למה לפעמים עושה ריסטארט מיד שאני נכנס לWINDOWS ולפעמים הוא לא עושה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ...! :'(

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by asafsee,

עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

איך אני יכול לפרמט כונן לא של WINDOWS אליו דרך WINDOWS אי אפשר כי הוא אומר שהוא משתמש בו אז איך????

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by bd,

יש לי 3 הרדיסיקים 80 40 80 80 40 מחוברים ... אני רוצה להוסיף את ה 80 השני ואין עוד חיבורים לחבר אותו...... מה אני צריך לקנות לעשות בשביל לחבר אותו יש לי פנטים 3 450 לפי המפרט בחתימה שלי

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by gagig,

היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by iyehuda,

מאז שהחלפתי את ה ATA 100 HD 40G 7200 WD ל 8M MAXTOR 120G ATA 133 לוקח המון זמן להדלקות המחשב לאחר מכן הכל מסתדר האם זה קשור ל 8M BUFFER ברגע שרואים את הDESKTOP לא שומעים את הדיסק קשיח למשך כ 40 שניות ורק לאחר מכן שומעים את דיסק קשיח לעוד 30 שניות ורק לאחר מכן המחשב עולה החזרתי את הדיסק הישן שמפוצץ בתוכנות והכל תקין הWINDOWS עולה בחצי מהזמן

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by kobibo,

הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Aloha-Boy,

אוקי בשבוע האחרון קורה לי שפתאום בווינדוס (ורק בווינדוס) מופיעים לי כל מיני קווים שחורים\עיוותים כאלו מוזרים שמחייבים אותו לעשות ריסט. מה שמוזר שכבר ב POST אחרי הריסט...הכלנעלם כאילו לא היה זה קורה רק אחרי זמן מה של עבודה,ולא ישר אחרי הדלקה,מה שגורם לי לחשוב שמשהו מתחמם. כנראה הכרטיס מסך או משהו...מה אתם חושבים ואיך פותרים את זה.??? (זה לא הווינדוס ..כי אני על ווינדוס חדש,אחרי פורמט,ובקודם זה התחיל) יש לי Radeon9500 pro

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  15. אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by itaysp,

יש לי צורב SCSI של ימאהה. קניתי אותו לפני 3 שנים. מאז שהחלפתי ל אקס פי כל פעם שאני מתקין תדריברים אחרי שאני מפרמט אז הוינדוס אומר שהדריברים האלה לא נבדקו................ חיפשתי דריברים חדשים לא מצאתי... ואני חושב שמאז שהחלפתי לאקס פי הצורב לא מתפקד כמו סקזי.. אני כשאני צורב אני בקושי יכול לנגוע במחשב, ואם אני מתעסק עם המחשב יותר מידי אז הצריבה נהרסת.. וזה לא אמור להיות ככה.... הצורב מחובר לכרטיס PCI שמחובר ללוח אם.. כי החיבור הוא חיבור שונה ואין לי כזה על הלוח אםץץץ זה מין IDE רק עם יותר פינים...

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by שמנואל,

שלום. המחשב פשוט קופא. כשבא לו זה קורה עוד כשה XP מתחיל להיטען, כשבא לו הווינדוס עולה - וכעבור דקה המסך קופא. פירמטתי. החלפתי כרטיס מסך. הוצאתי זכרונות (יש לו 384), ניקיתי, החלפתי סוקטים. מצאתי שהכבל להארדיסק קצת רופף - החלפתי אותו. יש ציפצוף אחד בהדלקה- סימן שלכאורה הכל בסדר. ועוד דבר - המסך נשרף לפני יומיים- דהיינו לאחר שהחלה בעיית הקפאון - קנינו חדש. מאווררים פועלים (3). מעבד פנטיום 4. לוח אם OCTEK RHINO. מה עוד נשאר לעשות ? מחכה לעצתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by azorder,

יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. מהירות שאני מגיע היא 3 מגה לשנייה במחשב די חדש יחסית USB 2 יש לי מחשב ממש ישן בבית שם הוא מעביר אפילו יותר מהר 7 מגה לשנייה מה יכול להיות הגורם לזה ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Lea Gleek Agron,

[ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH] יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by 34N1A1N79,

היי, התקנתי ווינדווס 10 , השעון לא תקין, כמה שאני משנה מאוטומט לידני ומה לא, משנה את התאריך והשעה, הכל במקום זמן ישראל ירושלים 2+ כלום לא עוזר, השעה חוזרת להיות משהו אחר לגמרי, מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by gofunky,

שלום, לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תודה לאחראי הפורום על קריאת התקנונים ושאר מאמרים בנושאי תמיכה, אבל זה לא יפתורת את הבעיה שיש בHDD. צירפתי תמונה שבעצם מסבירה את הסטטוס של של הדיסק וכנראה לא אני יודע לפרש את זה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. לאחרונה אני מקבל BSOD שניה לאחר שאני מכניס כבל HDMI לטלוויזיה. מה יכול להיות גורם לבעיה? פרטים: 1. בבדיקת הLOG של התקלה יש לי קובץ kernel מודגש במקום הראשון. אם יש צורך להעלות את קובץ הלוג, אעלה אותו היום בערב כשאחזור מעבודה. 2. מדובר על טלוויזיה Samsung UA40EH5000 LED ‏40 אינץ. שמתי לב עוד מהיום הראשון שכשאני מחבר את כבל הHDMI, כל הלוח עם כניסות החיבורים נכנס מעט בפנים. השאלה שלי, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? האם יש סיבה להזמין טכנאי של הטלוויזיה? להחליף כבל HDMI? המקרה חזר על עצמו מספר פעמים ואני לא רוצה שהמחשב ייפגע מזה (מדובר במחשב חדש גם כן). אני מחבר את חיבור הHDMI לכרטיס מסך gtx660ti תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by בזיק2,

רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by RONEN1N,

שלום התקנתי את התוכנה Mozilla Thunderbird במקום Windows Live Mail ואחרי שהגדרתי אותה אני לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלי וגם כל הודעה חדשה נכנסת לכמה רגעים ל"דואר נכנס" ואז פשוט נעלמת. מישהו יודע אולי מה הסיבה להעלמות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.