עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Jordan10,

תודה מראש לכל מי שיעזור קצת רקע על הבעיה: יש לי מחשב בבית שכנראה היה נגוע באיזה וירוס שלאט לאט הרס את המחשב לגמרי, החלטתי לפני כמה ימים שאני מפרמט את המחשב אבל כשניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע לי למסך הזה שממנו ניתן ללחוץ F2 לBIOS SETTINGS או F10 לBOOT MENU אבל לא משנה על מה אני לוחץ או כמה זמן אני מחכה המסך הזה פשוט תקוע על המחשב. אבא שלי לקח את המחשב לאייבורי שם אמרו לו שהבעיה היא שפשוט יצא כבל שקשור לכרטיס מסך וזה הכל. כשחזרתי הביתה ראיתי שהמחשב אכן דולק ועובד כרגיל, לאחר שגיביתי את הפריטים הרצויים כיביתי את המחשב בכדי שאוכל להיכנס לBIOS ולהגדיר לו שיעלה את המידע מהדיסק בכדי שאוכל לפרמט את המחשב, אבל שוב המחשב עולה עד למסך הפתיחה ושוב נתקע שם ולא משנה מה אני לוחץ או כ…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by latismu,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2012, והוא היה מאוד מהיר עד שהפסיק לעבוד עכשיו, ואני רוצה לראות אם אוכל להחיות אותו המפרט: הלוח אם שלו הוא GA-H77-D3H GIGABYTE המעבד שלו הוא Core i7 1155 Quad 8MB הבעיה: כשמדליקים את המחשב המאווררים מסתובבים, אבל במקום שיישפע הציפצוף beep שמציין שה-BIOS עלה בהצלחה, אחרי כעשרים שניות עד דקה הוא מתכבה לרגע וכאילו מתאתחל מחדש (המאווררים מפסיקים ואז ממשיכים) והוא נתקע בלופ הזה לנצח. מה כבר בדקתי: החלפתי סוללת CMOS ממחשב אחר, זה לא עזר לא להידלק מעניין לדעת ש: לפני שהמחשב איבד את היכולת שלו לעלות, הוא עבד מהר ולשביעות רצון. לקראת ימיו האחרונים מדי פעם הוא היה נכשל בלהידלק, והיה נרא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by avram,

שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by cad5011,

יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Dubek,

אחרי שהחלפתי את המאוורר במחשב הישן שלי, ניסיתי להפעיל אותו וראיתי שהמחשב לא נפתח. המחשב מקבל חשמל אך הוא לא שולח אות למסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס מסך, אז החלפתי את הכרטיס לכרטיס מסך תקין ממחשב אחר, ולא היה שינוי. בדקתי את הזכרון במחשב אחר, וגם הוא תקין. בעת הרכבת המאוורר החדש, היתה לי בעיה למקם את המאוורר והמשחה התרמית נמרחה קצת על המעבד גם מחוץ לליבה. האם יכול להיות שהמשחה התרמית היא הגורם לתקלה, ואם כן, האם זה הפיך?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by uziliv,

היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by i022052,

יש לי מחשב AMD, לוח ג'יגהבייט K8NF-9. בביוס נראה שה CPU בסדר המחשב נדלק, אבל כאשר הוינדוס אמור לעלות, המחשב נתקע. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר, והוא ללא וירוסים ו chkdsk עבר בהצלחה. עשיתי כבר defrag על הדרך ניסיתי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר, ולא עולה בכלל. הוצאתי כרטיס מסך, הוצרתי זכרונות והמחשב לא מצפצף. לי נראה שהלוח אם הלך. האם יש עוד מה לבדוק? האם כדאי לבדוק זכרונות? לנסות ולהתקין וינדוס מחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bigblue,

שלום לכם. קנית מחשב חדש הרכבתי הכל כמו שצריך הפעלתי אותו רק כדי לבדוק שהכול עובד וכיביתי למחרת באתי להדליק את המחשב ואין תגובה, פתחתי אותו ניתקתי את הכבל חשמל והכל היה בסדר החזרתי את הכבל חשמל ואז המאוורר של המעבד הסתובב איזה 2 שניות והפסיק עדיין לא מותקן כלום על המחשב, מגיע חשמל ללוח - האור בלוח דולק בדקתי מה קורה פה ???

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by KiDi,

העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by Googleness,

קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by marik,

שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל. בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי . הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף . יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by abgs,

שלום, יש לי כרטיס Gigabyte G1.sniper 5 הבעיה אין לי שום אות על המסך, ניתקתי את כל החיבורים למעט לוח אם וכרטיס מסך, על הLED הפנימי יש תצוגה של המספר 15. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש. אהרון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rakshela,

רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by shay972,

שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by PsyDream,

יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm

18. Started by liranmon,

היי, הרכבתי מחשב חדש וכשאני מדליק את המחשב הכל נדלק (מאווררים וRGB ) אבל המסך לא עולה. בדקתי כמה וכמה פעמים את החיבור של הכרטיס מסך ונסייתי לחבר את המסך לחיבור של הלוח אם וגם לא עובד כמובן שניסיתי גם מסך אחר מה יכולה להיות הבעיהה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני יומים הורדתי תוכנה שמעדכנת את הדרייברים במחשב. ביצעתי את העידכונים הקלדתי כמה דברים והפעלתי את המחשב מחדש. במסך הפתיחה של windows המחשב עשה את הסימן של ה" טוען" במשך 5 דקות אז הפעלתי אותו מחדש וזה הביא אותי preparing automatic repair. והוא הביא אותי למסך הכחול והגדרות שם עשיתי פטור בעיות העלאת מחשב וזה הביא אותי למסך שהייתי צריך ללחוץ על "שחזר" והכל הסתדר. היום ניסיתי להפעיל את המחשב וזה חיכה לי בערך 20 דקות במסך של windows אז הפעלתי אותו שוב וזה עשה לי preparing automatic repair לחצתי על ההגדרה שזה מביא אותי לשחזר. אבל במקום זה המחשב אמר שהיא אפשר לבצע תיקון זה והוא המתן לי אופציה לכבות. ניסיתי לעשות הסרת עידכונים של דרייברים וזה לא הצליח. עשיתי פירמוט ל…

20. Started by Dolev Tsuberi,

היי חברה, מה שלומכם? בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בעלייה. אני די בטוח שזאת בעייה חומרתית מאחר וכשאני מדליק אותו אני רואה מסך שחור, כלומר עוד לפני שמגיעים לווינדוס. הוא מצפצף שני צפצופים, ובזה זה נגמר. בנוסף, כשהמחשב במצב שינה, אני מנסה "להעיר" אותו, והמצב דומה - מסך שחור. לרוב אני עושה ריסט ואז יש צפצוף אחד והכל בסדר. בעיה נוספת ששמתי לב אליה במקביל היא כשאני מנסה להפעיל סרטון ביוטיוב בHD הסרטון מקרטע, כאילו הביצועים של המחשב נפגעו. יש לי לוח אם מסוג gigabyte p35 dsl3, כרטיס מסך g8800gt, מעבד q6600. אנא עזרו לי בבקשה למצוא את מקור הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ovid,

הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא עלה, אחרי שעשיתי clear cmos אחרי קצת משחקים זה עזר והמחשב עלה. אחרי פחות משבוע ,כיביתי אותו בלילה ובבוקר הוא כבר לא נדלק... ניסיתי לעשות שוב פעם clear smos ,לשחק עם הזיכרונות ,הוא עלה עד השלב של להגיד לי להיכנס לbios והוא לא יכול להמשיך ואז שוב התחיל לא לעלות... מה כולה להיות הבעיה? זאת בעיית חומרה או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by guymor,

שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by unc0mm0n,

אתמול הכל עבד בסדר, היום בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ממש על ההתחלה (לפני שהוא רושם את הפרטים על הזכרון) ומתאפס, וממשיך לעשות את זה עד שמכבים אותו ידנית. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים