עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

אז ככה, אני לא יודע כלום על הארדיסק הזה, רק שהוא בנפח של 40G של MAXTOR. פשוט נדפק לי הדיסק הנוכחי, אז חבר הביא לי את הדיסק הזה... אני מחבר אותו, במטרה ראשונית - לפרמט אותו, אבל גם את זה אני לא יכול לעשות. נותן לי שגיאה כזו: NTLDR is Mising Press CTRL+ALT+DELETE to Restarted ומכאן ניסיתי פה ושם לשחק עם ההגדות ב CMOS (איפה שלוחצים DEL איך שמדליקים את המחשב כדי להגיע לשם) אבל זה לא הלך. תודה לעוזרים, אביב.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by hichcock,

הפעלתי את המחשב, עבד. היה רעש מוזר מהמארז, הסתכלתי, המאוורר של המסך קירטע וכמעט ולא עבד. ישר כיביתי את המחשב (עבד איזה 5 דקות) ניתקתי מהחשמל ניקיתי את המאוורר מאבק מדליק שוב, המאוורר עובד אבל המסך לא עולה....... יש סיכוי שהלך המעבד? האחריות כבר נגמרה... החברה פשטה רגל.... יש הצעות? :-\ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by a_beilis,

היום סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי(מפרט בצד)והכל טוב ויפה שאני מחבר הכל ובא להדליק המחשב נדלק..אין ציפצופים אבל אין תצוגה על המסך...לא רואים כלום!!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by abyss20,

מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  6. בדרך כלל כשמדליקים את המחשב, הוא קורא את ההתקנים, וממשיך לwindows בזמן האחרון, כשאני מדליק אותו, הוא ממשיך לחשוב בלי הפסקה, לתיאור העניין- מי שיש לו למשל מאווררים של זלמן, יודע שכשמדליקים את המחשב, המאווררים פועלים בכל הכח, ואז נרגעים, אז העניין הוא, שאצלי המאווררים ממשיכים לפעול +הדיסק קשיח. אחרי שאני מכבה ומדליק שוב, זה מסתדר. מה הסיבה לזה? תודה על העזרה. מפרט: Antec TX1088 DFI LanParty NF4 ULTRA-D AMD Athlon 64 3700 Zalman Fatality FS-C77 Zalman Vga Cooler VF900 Corsair CMX512-3200X WinFast PX7800GT סתם לידע כללי...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by shimon__17,

חברה כול פעם שאני יושב במחשב ומשחק או סתם באינטרנט המסך מתכבה לי והמחשב ממשיך לפעול מה עושים? ( זה קורא שעה או שעתיים אחרי שאני מדליק את המחשב.)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכם, כאשר אני מפעיל את הסימולטור או משחק אחר לאחר מספר דקות המסך קופא, המוזיקה נשמעת כמו דיסק תקוע ולאחר מס' שניות מופיעה הודעה שגיאה ושהתוכנה חייבת להיסגר או שהמחשב עושה ריסטרט. בבדיקת dxdiag - direct3d מופיעה שגיאה בבדיקה 9 (מצורף צילום), העניין הוא שהתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך הרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אך לאחר ריסטרט הכל חזר לאחור. הדרייברים מעודכנים , כרטיס, ביוס צ'יפסט, הטמפ' תקינות. תודה מראש לכל אחד אשר יוכל לעזור גמר חתימה טובה, עופר מפרט: intel e6300 core 2 duo לוח: gigabyte ga965ps3 זכרון: 2gb כרטיס מסך:gigabyte 7900 gt [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by ben_amitai,

שלום לפניי יומים הורדתי פיפא 07 אני מפעל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציית 1024X720 כל הפילטרים למיניהם בגיימפלי המשחק רץ טוב אבל כל פעם כשיש הילוך חוזר או קיטעי מעבר אפילו כשאני עושה פאוס זה מקרטע לי בצורה רצינית2FPS מערכת: 6300CORE 2 DUO GYGABYTE RADEON X1800XT 512MB CROSSAIRE 512X2 גם כשאני מוריד את השופטים שם את ההגדרות על MED זה מקרטע אבל פחות7-8 FPS ( )

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי מחשב חדש וטוב והמחשב עובד מהר הכל סבבה רק בעיה אחת כשאני נכנס למשחקים , למשל לדמו של פיפא 07 אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויוצא לווינדווס עם הבשאיה של ה"שלח \אל תשלח" , וזה לא מחשב מסכן - קונרו e6300 והכרטיס מסך geforce 7600gt 256 mb ככה שזה אמור לאכול את הדברים האלה או שאני נכנס לדום 3 וכעבור כמה דקות המחשב נתקע ועושה ריסט או שיוצא לווינדווס כשהצבעים והסיביות משתנים פתאום להגדרות נמוכות המחשב היה אצל הטכנאי שאמר שהחשב בסדר גמור ושאצלו אף אחד מהדברים הנ"ל לא אירעו ... אני לא יודע מה לעשות כי אנימתבאס שהשקעתי 5 אלף שקל(ללא מסך) במחשב שלא נותן לי בינתיים את התמורה המתאימה. הדרייברים המותקנים אצלי הם העודכנים ביותר אז מה יכול להיות מקור הבעיה? הכרטיס ,המעבד הלוח מה??

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ICblood,

היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by buuhaa,

אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?

17. Started by Cool_DuDu,

שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by itzik2025,

שלום חברה אז הבעיה שלי להיום היא ככה: לפני ארבעה חודשים בערך קיבלתי זכרון חדש של קינגסטון.. 512 MB , שני סטיקים.. בסה"כ 1 GB אחרי חודשיים בערך סטיק אחד נפל ולא הצלחתי להפעיל אותו מאז.. לפני שבוע המחשב התחיל לזהות חצי מסטיק קיים של 512 ועכשיו הוא מזהה 256 ניסיתי לפתוח ולשים על הדרך גם את הסטיק הנוסף שלא עבד.. כשהדלקתי היה ריח של שרוף וישר כיביתי, כשהסתכלתי ראיתי שהסלוט של הזכרון שלא עבד נשרף בקצה ולאחר כמה נסיונות הצלחתי להריץ את המערכת עם הזכרון שכן עובד אך שוב ב50% ממנו.. מה הבעיה? ומה לעשות עם הסלוט השרוף? תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by חבובניק,

אני משערת שאין הרבה סיכויים שתוכלו לעזור לי, אבל אני מנסה בכל זאת כי אני נואשת. אני משחקת SWAT 4, ומריצה גם DEDICATED SERVER של המשחק. בחודש הראשון הכל עבד סבבה ובלי שום בעיות. יום בהיר אחד פתאום המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן שהשניים יעבדו ביחד. אני מריצה את השרת, ואז מפעילה את המשחק ולאחר מספר דקות של משחק נורמלי פתאום המעבד שלי קופץ לגבהים (ולפעמים נתקע גם ב-100%), המשחק נתקע ומשתחרר כל הזמן והגרפיקה מתכערת. ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב עליו, כולל (כן, כן) פרמוט מחדש של ההארד דרייב. הבעיה נותרה בעינה. פרטים טכניים: יש לי ג'יגה זיכרון ב dual channle, מעבד intel pentium D 2.8 וכרטיס מסך Radeon x800GTO ULTIMATE 256MB. אשמח לכל רעיון או אפילו ניחוש למה פתאום זה לא עובד. תודה.

21. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by yosi yosef,

משום מה קיבצ bin שאני צורב על dvd הכונן שלי לא מצליך ליראות כלום בעוד שמחשב אחר כן רואה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by shimon__17,

חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. Started by Kerberos,

אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים