עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BlackDiablo,

ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by War-Hammer,

שלום. זאת לא הפעם הראשונה שלי שאני מנסה לפרמט ואני נתקל בבעיה כזאת, גם במחשב הנייד שלי וגם בפיסי יש אותה בעיה. כל הזמן אני מפרמט ככה: שם דיסק של ווינדוס 98 בכונן נכנס לביוס ואומר למחשב לעשות BOOT מהכונן דיסקים, ואז אני בוחר שהמחשב יעלה עם תמיכה של סידי, ואז מגיעה לשורה כזאת A:\ ואז אני כותב דבר כזה: A:\ Format d: (אם אני למשל רוצה לפרמט את D) Enter ועכשיו הוא כותב לי Bad folder or file name לא משנה מה אני עושה, ניסיתי הכל (אלא עם כן יש לכם להציע לי משהו שעוד לא ניסיתי) ככה זה גם בפיסי שלי וגם בנייד, מה אני עושה?? תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by TapUdi,

היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro

6. כנראה שלא יהיו קצרים יותר אבל בכל מקרה בכל פעם שיש קצר אני צריך לנתק את ה- Hard Disk ולחבר אותו ל- S-ATA אחר. מה שמוזר זה שרק במחשב שלי זה קורה ובמחשב אחר שיש בבית זה לא קורה. יכול להיות שמשהו במחשב לא בסדר? (ספק, לוח אם, הארד דיסק?) כי זה די מעצבן אותי לעשות את אותו תהליך שוב ושוב.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by שמנואל,

שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by The Father Simon,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מחשב חדש, לוח של ASUS עליו מובנים כרטיס רשת, מסך וקול. מאז שהתקנתי עליו את הווינדוס (Windows 7) היו כל פעם בעיות מוזרות. בתחילה היו תופעות של Restartים כל כמה זמן עם מסך כחול לפניו שהתריע על MEMORY_MANAGEMENT הבעיה כנראה נפתרה אחרי שהתקנתי את הגירסה הכי חדשה של ה-Driver של הכרטיס מסך (Intel HD Graphics). (כרטיס מובנה - ניהול הזיכרון הוא מול המחשב וכנראה עשה בעיות). נשארתי עם בעיות התקנה, משום מה לא מצליח להתקין את Acrobat Reader 10 למרות שהורדתי אותו משני מקומות שונים כולל האתר של Adobe עצמם, כעת גם ההתקנה של Photoshop cs 5.2 לא עובדת והתופעה היא הודעת שגיאה מוזרה באמצע ההתקנה וחזרה אחורה של תוכנית ההתקנה. מה שהכי חשוב לי, כי לתוכנות הנ"ל יש תחלי…

10. Started by spinchicken,

המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות. בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק, הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי. למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?

11. Started by Sango,

הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by most,

בזמן POST מיד לאחר הדלקת המחשב שלוש הנורות של המקלדת מהבהבות במהירות וללא הפסקה יש גם בעיה עתיקה של הביוס שאינו שומר הגדרות (שומר כל עוד מחובר לחשמל - וכן...החלפתי סוללת ביוס לחדשה) גם כשהווינדוס עולה (לפני שניתקתי מהחשמל, אח"כ עולה עד למצב שמודיע לי כי ההגדרות אינם מתאימות ואז לא ניתן להמשיך בגלל המקלדת) לא ניתן להשתמש במקלדת עם מקלדת USB אין בעיה מה דעתכם??

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by alergic,

כבר אמרתי שאחזור עם לוח אחר (ראו הודעות קודמות) בלוח הזה הבעיה שאחרי שהוא נדלק, מספר שניות אחרי הוא פשוט נכבה. חשבתי שאולי הבעיה בספק ושמתי ספק CORSAIR CMPSU-400CX אבל עדין אותה בעיה. אין צפצופים. מה עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by tomerk1,

השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by vitali02,

שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by yehieldn,

שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by יוספי,

בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by Evergreen,

שלום לכולם, על מחשב חדש (ראו מפרט) התקנתי Windows XP Pro SP1a. מספר פעמים בתוך מספר ימים נתקלתי במסך כחול, כשערכי ה-bugcheck משתנים בכל פעם. בין השאר קיבלתי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וכן יותר מפעם אחת CID_HANDLE_DELETION (שעליו לא מצאתי מידע באף מקום - מייקרוסופט רק מוכנים לנדב את העובדה שהוא מתרחש 'infrequently'. שום מידע אחר). כל הדרייברים וכן ה-BIOS מעודכנים. טמפרטורות המעבד והלוח נראות סבירות (בין 32 ל-40). אין אוברקלוקינג. אין IRQ משותפים מלבד אחד או שניים שבהם השיתוף הוא בין USB להתקנים 'זניחים' (אין לי כרגע שום דבר מחובר באופן קבוע ב-USB). המחשב מוגן מבעיות ברשת החשמל על ידי אל פסק. אנשים טובים, עוצו עצה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by liranss,

שלום יש לי במחשב שני מאווררים לא כולל של כרטיס מסך מעבד וספק הרצתי תוכנת SPEED FAN והוא מראה לי נתונים רק ל FAN 2 הוא מראה לי בשני 2800 RPM הוא לא מראה נתונים למאוורר הראשון, מה עושים.. בבקשה בבקשה לשלוח לי תשובה לאייסיקיו 167806010 לכל העונים אני מודה מראש.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Gliding,

היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by buuhaa,

אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  24. בזמן האחרון אני משחק בבטלפילד 2 המחשב שלי דיי חזק ליבה כפולה 1.5 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס 7600 GS 256 בקיצר הוא פועל טוב אבל הבעיה היא שלפעמים דיי הרבה פעמים לאחרונה הוא פשוט מחליט פתאום לצאת מהמשחק עכשיו לפני כמה זמן הוא אפילו הפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה אולי קשור לספק כי יש לו עומס זה ספק של 230V

• 5 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים