תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הצורב למחשב שלי,חיברתי את הכבל שמתפצל והולך גם לסי די רום(שכחתי איך הוא נקרא אבל לי יש כבלים עגולים) וגם חיבור מהספק אבל אני לא רואה את הצורב במחשב. מה יכול להיות ששכחתי?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדאוס 7 64BIT הבעיה התחילה להתרחש מהבוקר, בזמן שימוש רגיל בוורד וגלישה, המחשב פשוט נכבה ואי אפשר להפעיל אותו! הוא מופעל לבד 5-15 דקות אחרי. ואז זה חוזר על עצמו, שוב בצורה רנדומלית, נכבה שוב וכן הלאה. לבנתיים זה קרה כבר 8 פעמים מהבוקר! באחת הפעמים, אחרי שווינדאוס עלה, קיבלתי הודעה שכרטיס הקול לא פעיל, אבל זה נפתר אחרי ריסטרט שלי לבד. מה יכול להיות הבעיה כאן? יש לי אחריות על המחשב, אבל זה לשלם דלק, לבזבז שעתיים בזמן תקופת המבחנים וכנראה שיקחו את המחשב אצלם לכמה ימים. אז ממש בעייתי מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי נייד של אסוס: eee 4g surf ביצעתי למחשב פירמוט ונתקלתי בבעיה מטרידה, משום מה לאחר שאני מתקין את התקן השמע שלו ( גם מהדיסק המקורי וגם מאתר הבית של אסוס)המחשב אומר לי, ועוד פעם אני מדגיש שהוא מתקין ואף מציין שההתקן הותקן בהצלחה, שהוא אינו מזהה התקן שמע במחשב... ואם לא הובן, אז אין לי סאונד! מאוד מאוד מתסכל... ...המלצות מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ובכן משכתי את העניין חשבתי שנפטרתי ממנו אבל הוא חוזר בלי הזהרה, בלי תזמון קבוע, המסף מתכבה, אני שומע את הקליק של כיבוי הHD ושאר המחשב פועל.. ספק מאוררים פעם אפילו השיר המשיך לנגן, אבלל א הגיב ללחצני המקלדת, תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. יש לי קטע בסך שאם מוצגת בו תמונה או אתר או כל דבר אחר שמכיל צבעי שחור פתאום צצות עליו נקודות לבנות... צירפתי שני תמונות, בשניהן צילמתי מסך של אתר מסויים והדבקתי בצייר.. כשהתמונה נמצאת בצד הימני יותר הכל תקין אבל בתמונה 2 כשהתמונה בצד השמאלי יותר בתאום צצות נקודות לבנות... המחשב חדש יחסית מספטמבר.. נקי לגמרי מוירוסים וכו'.. דרייברים הכי עדכניים...
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי תופעה מדאיגה במחשב בזמן כל פעולה פשוטה,המחשב פשוט "קופא",אי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר ללחוץ ctrl alt del כלום,רק ריסט. אמרו לי שככל הנראה מקורה של הבעיה היא בהתחממות יתר של המחשב והמליצו לי להוריד את התוכנה speedfan ולבדוק אלה הממצאים,תגידו לי מה דעתכם,אם באמת מקורה של הבעיה היא במאווררים או באמצעי הקירור של המחשב. עריכה: ראוי לציין גם שלא מדובר בוירוס\רוגלה. אני מחזיק במחשב את התוכנות החדשות והמעודכנות וסורק איתן יום יום אם צריך פירוט של המחשב,תגידו
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה רצח. HP 840C הסיפור הוא זה שהיא לא מדפיסה אים חסר דיו באחד הראשים.והראש השני מלא.. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי.. יש למישהו מושג איך ני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם כל מודם בעל יציאת קול וכניסת מיקרופן הוא מודם VOICE , אני יודע שהשאלה נשמעת דפוקה , אבל יש לי מודם שכזה והמחשב לא מזהה אותו בתור מודם VOICE .. אני גם לא ממש מוצא לו דריברים מתאים עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני יכול לפרמט כונן לא של WINDOWS אליו דרך WINDOWS אי אפשר כי הוא אומר שהוא משתמש בו אז איך????
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל להתקע במהלך הרצת משחקים חדשים, זה התחיל (כנראה) מאז שקניתי קירור חדש למעבד, הקודם פשוט היה נתקע ועושה אזעקות. המפרט שלי הוא: מעבד Core2Quad Q6600 כרטיס מסך Geforce 8800GT זיכרון 2GB RAM הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 יש לציין שהקירור הקודם היה בדיוק אותו קירור רק לא Rev. 2, הקירור הזה יושב בצורה קצת שונה מההוא אבל סה"כ הם גם נראים אותו דבר.. בכל אופן, הקירור הנוכחי אמור להיות כמו הקודם אם לא טוב יותר. אבא שלי הלך וקנה אותו בחנות מסויימת, הם התקינו לי אותו בחנות, חזרתי מהבסיס בסוף השבוע שמח וטוב לב עד שראיתי שהמחשב נתקע.. הוא נתקע במשחקים כגון NBA 2k10, Dragon Age, ואפילו Torchlight מדי פעם.. ב-NBA הוא נתקע אחרי דקה או שתיים של מש…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=)
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את Google Chrome ומשום מה הוא באנגלית. איך אני משנה אותו לעיברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-