עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RoNeR,

שאני מנסה להפעיל את המצלמה במסנג'ר זה מנתק לי את המסנג'ר בהודעה "אל תשלח" (ניסיתי כבר שתי מצלמות על המחשב שניהם עובדות במחשבים אחרים וניסיתי גם להסיר את המסנג'ר להתקין גירסא אחרת.. להתקין את הדריברים מהתחלה. וכלום לא עזר) תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by vitali02,

שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by SAM-MY,

אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by MODI,

לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. מראש כל הכתיבה היא GPU/mem, אני בעל 6950 פתוח ל-6970 גירסה מדוייקת: Sapphire 6950 Dirt 3 2GB הבעיה היא כזו: כשאני מפעיל את המחשב ללא OC אין בעיה (OC מהדרייבר עובד מעולה מקסימום 840/1325) הבעיה מתחילה כשאני עובד עם Sapphire TRIXX. בדקתי הכול כאשר אני על 925/1375 הוא יציב ואין קריסות, אין ירידות מתח אין נפילות וולטים אחרים, אבל כשהוא יורד ל-150/250 או 500 (ב-GPU) במצב מנוחה בזמן OC (לא מהדרייבר) הוא מתחיל לבצע את הבעיות האילו שנישראות גם אחרי שאני חוזר לפעולה מקסימלית: http://youtu.be/svp1rHUaffA המחשב משמש לגיימינג ולמטרות BITCOIN (לכן ה-OC בגבוה) והיום חוויתי BSOD : Attempt to reset the display driver and recover from time-out failure הייתי רוצה עזרה לפתור את זה. לפי היד…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by eldangab,

התקנתי היום מעבד פנטיום 4 531 על לוח של ג'יגהבייט (GA-8I915MD-GV), בכל אופן בשלב מסוים היה קצר חשמלי ונשמע קול פיצוץ קטן. חשדתי שהמעבד נשרף - בדקתי, הוא לא נראה שרוף וגם לא מריח ככה, כנ"ל לגבי הלוח - אין קבלים מנופחים והלוח נקי. החלפתי ספק - המחשב נדלק. יש לציין שהפעלתי את המחשב ללא זיכרון - רציתי לבדוק אם הלוח מגיב - הוא צפצף - משמע אין זיכרון והוא מגיב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם המעבד לא היה תקין, הלוח היה מצפצף בכלל (כשאין זיכרון עליו)? אני פשוט רוצה לשלול את האפשרות שנשרף המעבד. מצטער על הבלאגן בהודעה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by tomer952,

שלום לאחרונה החלה בעיית סאונד בצפייה בסרטונים ביוטיוב ובצפייה בסרטים בצפייה ישירה (אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב) כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה כגון יוטיוב נשמע רעשי "פיצוצים" ברקע. הבעיה לא קשורה לרמקולים כיוון שגם אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב וגם כי עדיין שומעים את הרעשים כשאני מחבר אוזניות תקינות. לאחר מספר ימים ביצעתי פירמוט שגם לא עזר. המחשב הוא מחשב נייד של חברת HP אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. תומר

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by ofek_fel,

צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by yehieldn,

שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by nadav_g,

לפני כשבוע נשרף לי הלוח M והיו אס בי של המודם היה עובד עכשיו החלפתי לאותו לוח אם כמו שהיה לי וכל ה USB עובדים חוץ מהמודם אמרו לי לעדכן את הדרייבירים ולהתקין windows xp sp1 מה לעשות..?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by dinsh,

DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by liranss,

שלום יש לי במחשב שני מאווררים לא כולל של כרטיס מסך מעבד וספק הרצתי תוכנת SPEED FAN והוא מראה לי נתונים רק ל FAN 2 הוא מראה לי בשני 2800 RPM הוא לא מראה נתונים למאוורר הראשון, מה עושים.. בבקשה בבקשה לשלוח לי תשובה לאייסיקיו 167806010 לכל העונים אני מודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  13. רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by benzi28,

זקוק דחוף לשני דרייברים:נמחקו לי: samsung cd-r/rw sw-252f hl-dt-st dvd-rom gdr8162b מי שיעזור לי הוא גדול תודה מראש בנצי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by POPCORN,

יש לנו חדר מחשבים עם 20 מחשבים אתמול הגעתי וראיתי ש15 מתוך ה20 מחשבים קרסו (הודיעו על diagnos ואחר כך נכנס לפותר הבעיות של ווינדוס) על המחשבים מותקן Windows Update Blocker v1.6 ומותקן toolwiz time freeze כולם מחוברים לdomain על כל המחשבים מותקנים אותם תוכנות וכל המחשבים זהים (אותו הארדיסק, אותו לוח ואותו מעבד) איך יכול להיות שרק 15 נהרסו? כל נסיון לבצע תיקון דרך פותר הבעיות של ווינדוס לא עבד (שחזור, תיקון התחל וכו') יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? לפני שנה בערך היה בעיה עם המחשבים האלה שההויינדוס של כולם התחיל להיות איטי מאוד בוצעה התקנה מחודשת על כולם (בהתקנה היו שלושה אימייגים שונים לכל כמה מחשבים…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. קניתי צורב dvd sata של סמסונג 203b השחור הכשיו שאני מחבר אותו ללוח אם בחיבור של sata כמובן הוא לא מזהה אותו רק אם אני מחבר צורב בחיבור ide הוא מזהה והלוח שלי תומך sata שלקחתי את המחשב חנות מחשבים אמרו לי שצריך אולי לעשות עדכון לביוס כמובןן שהם בדקו את כל האפשריות והגיעו למסקנה שצריך לעשות עדכון לביוס הדגם של הלוח אם שלי הואGA-K8NXP-9 GIGABYTE אם מישהו יש לו פיתרון או רעיון אחר שיגיד לי או מי שיודע איך אני עושה עידכון לביוס ויודע מאיפה אני מוריד את העידכון המדויק שיגיד לי בבקשה תודה לכל התותחים שידעו לתת לי תשובה על השאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by ori14,

הי, הלוח שלי GB gap35Ds3l והפנאל הקדמי של המארז compucase 6a19 או משהו כזה, לא מזוהים בויסטה מסיבה לא מובנת. התקנת כל דרייבר אפשרי, מהאתר של ג'יגבייט, פרמטתי, התקנתי מהדיסק, ושוב מהאתר, פרמטתי והתקנתי רק מהאתר, ושום דבר לא גורם למחשב לזהות את הפנאל הקדמי, למרות שאת יציאות הUSB הוא כן מזהה. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני צריך לעשות? אני לא יודע איפה הבעיה אבל הנחתי שהחומרה לא תואמת לויסטה אז בגלל זה פרסמתי כאן, אם זו בעיית תוכנה אשמח אם תעבירו לפורום המתאים, וסליחה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by sLoGy,

אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  20. בזמן האחרון אני משחק בבטלפילד 2 המחשב שלי דיי חזק ליבה כפולה 1.5 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס 7600 GS 256 בקיצר הוא פועל טוב אבל הבעיה היא שלפעמים דיי הרבה פעמים לאחרונה הוא פשוט מחליט פתאום לצאת מהמשחק עכשיו לפני כמה זמן הוא אפילו הפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה אולי קשור לספק כי יש לו עומס זה ספק של 230V

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by אברהם חסון,

חברים, יש לי לנובו Lenovo IdeaPad Flex 5 והטאצ' הפסיק לעבוד לי. יודעים מה אפשר לעשות בנידון?

22. Started by MasterOr,

יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by The_MG,

הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by solysr6,

יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים