עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomomo,

קניתי מחשב חדש הנה פירוט חסר: asus a7n266-e athlon 1700 asus gf2 mx400 maxstor 40 win xp pro אין oc ואין קירורים מיוחדים חוץ מהסטדנדרטים עכשיו כל פעם שאני משחק באיזה משחק כלשהו או לפעמים סתם אפילו בword המחשב עושה ריסט... הטפר של המחשב בעומס יכולה להגיע ל67 ביום קיץ לוהט אבל בדרך כלל עד 60... יש לכם רעיונות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by yes,

שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ash Binary,

לחבר שלי היה מחשב אם לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L וכרטיס מסך Inno3D Geforce 9600 ללוח יש בעיות יציבות אז החלפתי לוח ל MSI K9N NEO MS-7260 v1.0 (כולל מעבד מתאים) הלוח החדש מצפצף ולא נותן תמונה בכרטיס מסך. הצפצופים הם של תקלה בכרטיס מסך (2 ארוכים ו 8 קצרים) הכרטיס מסך לא ממש תקין (מתחמם), אבל הלוח הישן וכמה לוחות אחרים שניסיתי הדליקו אותו ללא בעיה (עברו POST ונכנסו למשחקים) מה יכולה להיות הבעיה שהלוח הזה לא מזהה את הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by jambo222,

שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון

6. Started by darkspell,

שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by רוןרון,

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה

8. Started by crow3d,

מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by shlomi7293,

אשמח לעזרה חברים, יש מספר תקלות עם המחשב נייד: 1. בזמן הדלקת המחשב המסך כל הזמן שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 2. בזמן הדלקת מחשב והמחשב לא עולה בכלל. 2. בזמן פתיחת המחשב (ממצב שינה) המסך שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 3. הבהובים בזמן השימוש במחשב. מצורף סרטון לתקלות שבמחשב לפי הסדר. *לציין שכל התקלות לסירוגין נתוני המחשב: WIN: 10 עברית מחשב: Asus UX305LA DDR3, 4 GB RAM intel core i3 5005u 2.00GHz HD GRAPHICS 550 כל הדרייברים מעודכנים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by EvyatarM,

אהלן אנשים, אז ככה, אני מתכוון לפרמט למישהו את המחשב ואין לו שום דריבר...כלום. את הדרייברים זה לא בעייה להוריד (כרטיס קול מסך וכו') אבל הבעייה היא באינטרנט. אחרי שאני מפרמט אין לו תדיסק של התקנת האינטרנט. צריך להוריד רק חייגן? או גם דריבר? כי לבנאדם אין שום דיסק שקשור לזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by joker8834,

שלום, המסך לא נדלק אבל אני לא חושב שהוא נשרף או משהו כזה אז רציתי להתייעץ איתכם. יש לו חיבורי USB בצד המסך ואם אני מחבר לשם מכשיר כל שהוא כמו פנס USB אז הפנס עובד. הכפתור הדלקה שלו הוא כפתור מגע, אז חשבתי שאולי הבעיה איתו אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eranratzon,

שלום, מאז העדכון האחרון של ווינדוז 10 המחשב לא נכנס למצב שינה אחרי 30 דקות-כמו שמוגדר בצריכת החשמל-ההגדרות תקינות. המחשב כן מכבה את המסך אחרי 5 דקות. ריסטארט וכיבוי לא עזרו. יש עיצה? ערן

15. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200 של חברת POWER COLOR כשאני מתקין את הדרייבר הוא מבקש להפעיל את המחשב מהתחלה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא כמעט נכנס לווינדוז ואז מפעיל את עצמו מחדש לבד ובפעם השניה הוא נכנס במצב בטוח כשאני במצס בטוח מוחק את הדרייבר הוא נכנס לווינדוז רגיל מה הבעיה ? יש לי ווינדוז 98 רגיל אם יש למישהו לינק לדרייבר שובד שייתן לי בקשה ניסיתי מכל מיני מקומות להוריד וזה לא הולך

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by law89,

מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?

18. שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. שלום אנשים הבעיה היא שהיום קניתי כרטיס מסך מKSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik כרטיסמסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי אותו יחד עם ספק ועוד זכרון של 1GB והכל טוב ויפה ומדהים... חיברתי את הכרטיס המסך לספק עם 6 פינים וחיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך לפי הציור הוא פועל יפה מאורר הכל אבל הנה מתחילה הבעיה כשאני מחבר את הכרטיס המסך ללוח אם כמו שזה אמור להיות המסך לא נדלק וכשזה מתחיל לפעול יש נורה קטנה על הכרטיס מסך בצבע אדום שמהבבת.... כשאני לא מחבר את הכרטיס מסך ללוח אם כמו שזה לא אמור להיות המסך נדלק... ויא אפשר להתקין דרייברים וכו' כי זה לא מזהה את הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי ! תודה למגיבים תמונה של החומרה שלי : http://i…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. לאחרונה המחשב שלי מסרב לעלות כמו שצריך. באמצע הטעינה מופיע מסך שנראה ככה: לאחר שהמסך מופיע המחשב מסרב להמשיך לעלות. ניסיתי לעשות את מה שמוסבר בסרטון (www.youtube.com/watch?v=vPt78weVKac) וזה החזיק מעמד לריסטרט אחד, אבל אז הבעייה חזרה. ניסיתי להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר, ולאחר מכן דרייבר ישן מ-2011 אבל שניהם לא עזרו. יש הצעות אחרות? (חוץ מלא לעשות ריסטרט לעולם...). יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT, ו-Windows 7 64bit

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by L1ron,

שלום לכולם ,הייתי בחוץ לארץ והמחשב שלי לא הופעל 3 חודשים , בניגוד למה שהיה לפני זה ..עכשיו יש רעש מהמארז ולפעמים יש רגעים כאלה של איטיות במחשב. המחשב די חדש ונקנה רק לפני חצי שנה.. לדעתכם זה בעיה שקורת כי לא משתמשים במחשב הרבה זמן? ואיך אפשר לבדוק את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by barakaaron,

שלום. את המחשב שלי אתם יכולים לרארות בצד, ומערכת ההפעלה שלי היא XP. ומשום מה לפעמים המחשב עושה ריסטארטים מוזרים... בדרך כלל הוא לא עושה את זה במשחקים... בדרך כלל זה קורה שאני סתם בשולחן העבודה הוא מריץ משהו קליל... בדקתי אם זאת בעיה של חום וזה לא בעיה של חום. כי אחרי שהוא עושה ריסטארט אני נכנס לביוס ורשום לי שמעבד על 47 ו "System Back" על 35. אז מה זה יכול להיות? הספק אולי? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Mike_IL,

שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.