תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כזאת במחשב. כאשר אני מכבה אותו הוא לא מתכבה לגמרי - אחרי שהמסך נכבה הנורה של המחשב (נורת החיווי שדולקת כאשר המחשב דולק) מהבהבת ולא כבויה כמו שהיא צריכה להיות. ואז אני פשוט לא מצליח להדליק את המחשב - גם לא דרך כפתור ההדלקה וגם הריסטרט לא עובד. הדרך היחידה שאני מצליח להדליק אותו זה אם אני מנתק אותו מהחשמל עד שהנורה מפסיקה להבהב ואז מחבר אותו שוב ומדליק אותו רגיל. למשהו יש מושג מה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון יש לי בעיה שניקיתי את המחשב מאבק, פירקתי את הקירור של המעבד (frezzer xtream) וגם את הקירור של הכרטיס מסך מרחתי משחה טרמית, ושמתי ספריי אנטי סטטי על כל הלוח של המחשב כדי שלא ידבק אבק אחרי 20 דקות חיברתי את המחשב מחדש והוא לא נדלק בספק כוח מאחורה יש נורה כתומה דולקת וכתוב על הספק שכשהנורה הכתובה דולקת הוא במצב סטנד ביי stand by מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חברים שלום המחשב לא נדלק ולא מגיב בכלל , החלפתי ספק כוח ואין שום תגובה. ממש מת לגמרי. יכול להיות שהלוח אם נשרף ? ואם כן ספק הכוח היה צריך לעבוד (מאוור לפחות) למישהו יש רעיון או נסיון בזה? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל ולרסט אותו הרבה כדי שהמסך ידלק [שאר הרכיבים עובדים לפי מה שאני שומע] ברגע שהוא נדלק הוא מתפקד בלי בעיות כמעט, משחקים עובדים טוב יש ריסטים מוזרים\תקיעות כאלו שקורים לא הרבה שגורם להתעצבן מהם [אולי יש קשר לבעייה ?] והספק טוב לא משהו סיני תודה על כל עזרה מפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4830 (RV770) Monitor LG W2261 (Digital) [22" LCD] …
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום המחשב שלי "נדלק" משמע המאווררים נדלקים והלדים של המאווררים נדלקים אבל חוץ מזה שום דבר, משמע אין ביפ ואין שום תמונה, לא של לוח האם\ביוס...וכו... חוץ מזה המחשב גם לא נכבה כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה למשך 10 שנית והוא גם לא מגיב כאשר אני לוחץ על הכפתור הריסטרט. אני מביא חלקים ספייר לבדוק האם זה הספק או הלוח וכן קראתי בסטיקי את המדריכים ולא מצאתי פתרון בינתיים. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
באתי למחשב, הדלקתי אותו ואז הוא נתן לי הודעה כזאת : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device המחשב לא עבר שום דבר מיוחד לפני שכיביתי את המחשב, פשוט הדלקתי אותו וזה נותן את ההודעה הזאת. אני יכול להיכנס לביוס לפני שזה קורה. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק, אותה הודעה, ניתקתי את הפלופי אותו דבר... מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שמפרטו להלן: Core i3 6100 Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI HEC 8K01 Mini ITX Black + PSU 200W Samsung SSD EVO 850 250GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V - HX421C14FB2/8 Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB 2400Mhz CL15 1.2V - HX424C15FB3A/16 לפני כשבוע וחצי התקנתי לו את סטיק הזכרון השני (16GB, 1400MHz), והוא עבד נפלא במשך כמעט שבוע. בשבוע שעבר הוא נכנס למצב שינה וכשחזרתי לעבוד עליו - הוא כלל לא הגיב. למעשה, הוא לא נדלק יותר וכל האורות שלו כבויים באופן קבוע (LAN, memory, סתם נורות שיש על הלוח). ניסיתי כבר לנתק את הזכרון (כל אחד בתורו ואת שניהם יחדיו), להחליף ספק כוח (עם 3 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד ביום שישי בבוקר. הפסיק לעבוד זה אומר שלא נדלק בכלל! פשוט אין תגובה כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה. אני מייחס את זה לרעם חזק שהיה בלילה ופשוט הפיל את החשמל בבית. המפסק קפץ והיה צריך להעלות אותו בחזרה כדי שהחשמל יעבוד בכל הבית. קיצר, חשבתי שאולי הבעיה בספק הכוח. קניתי ספק כוח חדש. הכנסתי אותו במקום הספק הישן יותר ועדיין המחשב נאלם. אין קול ואין עונה, בשעת הדלקתו. כאן התחלתי לחשוב שאולי זה לוח האם. חיכיתי בלית ברירה להיום שיש עם מי לדבר בחנויות המחשבים. התקשרתי לאיזו חנות ושם אמרו לי לנסות לנתק את כל החיבורים של הספק, מלבד החיבור ללוח האם עצמו. עשיתי את זה ועדיין המחשב סרב לעבוד. אחרי כמה זמן פשוט ניסיתי להדליק מחדש ולפתע יש רעש, מהומה, המאווררים עובדים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, פונה לעזרתכם כי כבר עזרתם לא במספר מקרים. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך msi 580 rx , בן פחות משנה(נקנה יד 2). המחשב עבד בסדר גמור עד היום שפתאום הוא לא עושה boot. כשאני מפעיל את המחשב, אין שום צליל, המסך שחור והוא לא מתחיל בכלל לעשות boot(לא מגיע לbios). כאשר הוצאתי את הכרטיס מסך המחשב עולה בסדר. השאלה היא האם יש אפשרות לוודא שזה באמת הכרטיס מסך בלי לנסות אותו במחשב אחר כי אין לי מחשב אחר? אם זה הרטיס מסך, איך אפשר לוודא שהוא מת סופית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב פנטיום 800 מגה ההרצ לוח של פי סי פרטנאר . עבדתי ב WINDOWS התחלתי את המחשב והמחשב קפא ,נורית ההרדיסק נשארה דולקת נסיתי, לכבות את המחשב על ידי לחיצה קבועה על הPOWER , המחשב לא הגיב , אחרי כמה שניות המחשב התכבה ושהדלקתי אותו הוא לא זכר את הרכיבים כלומר משהו בביוס השתבש , בהתחלה חשבתי שזה אולי הבטריה , אך שאתחלתי את המחשב זה עוד פעם קרה המחשב לא הגיב , נסיתי לכבות אתו ע"י לחיצה קבועה על ה POWER לא הגיב , כיביתי אותו ע"י הוצאת כבל החשמל מהשקע , ושנסיתי להדליק הוא לא נדלק . הוצאתי את כל הרכיבים של המחשב חוץ ממעבד , הוצאתי את הבטריה וחכיתי 15 דקות , לא נדלק . חשבתי נתחיל מהתחלה , הוצאתי את כל הרכיבים כולל הספק , הוצאתי את הלוח ולהפתעתי היה בורג בין ה…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב הנייח שלי עושה בעיות כשאני מנסה להדליק אותו. כשהוא כבוי ואני מדליק אותו, נראה שהוא מתחיל לפעול, המאווררים עובדים, אבל אז לאחר שתי שניות הוא כאילו נכבה ונדלק ישר שוב. ככה בלופ שלא מסתיים.... כשזה קרה בפעם הראשונה, כיביתי אותו, פתחתי אותו וניקיתי את האבק ואז הדלקתי והוא הצליח לצאת מהלופ אחרי פעמיים בערך. חשבתי שהבעיה נפתרה אבל אז כיבית וכשהדלקתי זה שוב קרה. אז הזזתי אותו קצת, נתתי מכה קלה בצד והוא נדלק בסדר. מאז הוא כבר שבוע לא כבוי כי אני חושש שלא אצליח להדליק אותו. גם במצב שינה לפעמים הוא לכנס לשינה ואז יש מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כל הבלאגן מהדיון הקודם וסך הכל מעל 10 שעות של שבירת ראש ומשחק עם כל דבר אפשרי מצאתי שהמחשב לא נדלק כשהרמקולים החדשים מחוברים וזה באמת התחיל לפני כמה ימים שקניתי אותם אני אפרט טוב יותר- כשאני מדליק את המחשב עם הרמקולים מחוברים הוא נדלק לרגע קצר מאוד (הרבה פחות משניה), ומיד נכבה. אחר כך אי אפשר יותר להדליק אותו עם הרמקולים ובלי הרמקולים, הוא שוב ידלק רק לרגע קצר מאוד. כשאני עושה את זה הרמקולים משמיעים מעין פיצוץ חזק ברגע ההדלקה, ואחרי שהמחשב נכבה הם ממשיכים לעשות מעין דופק של שעון בקצב קבוע כדי להדליק אותו אני צריך לנתק את הרמקולים, לנתק את החשמל, ללחוץ על הכפתור הדלקה, ולחבר שוב את החשמל אחרי 2 דקות. ניסיתי לחבר כבל אחר של רמקולים בלי לחבר לשום דבר והוא לא עוש…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב רוב השאלה בכותרת. שמתי לב לזה לא מזמן אבל מסתבר שזה ככה כבר כמה זמן. יש לי שני נגנים - סאנסה ו IAUDIO X5L - וכשהם מחוברים המחשב לא עולה. הוא נדלק אבל לא קורה כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז הבלאגן התחיל היום כשהעברתי את כל החלקים במחשב ממארז אחד לשני, פעם ראשונה שאני עושה את זה אז יכול להיות הרבה גורמים - אבל המחשב לא נדלק. אני די בטוח שחיברתי הכל כמו שצריך, מעבד וזכרונות העברתי AS IS על הלוח אם וכל השאר פרקתי והרכבתי מחדש. הלוח שלי הוא P5KPL-CM של ASUS ויש לו נורת חיווי שדולקת כשהמחשב מקבל חשמל והיא דולקת כשאני מחבר את הכבל חשמל, אבל אם אני לוחץ על הכפתור שמדליק לא קורה שום דבר. הרמת פאניקה די גבוהה ואני די אובד עצות, ניסיתי לשחק שם קצת עם החיבורים למקרה שלא חיברתי משהו טוב ושום דבר לא עובד. אשמח לעזרה, אם צריך אני יכול לצלם את המחשב.
-
- 45 תגובות
- 9.9k צפיות
-