תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהייתה הפסקת חשמל (המחשב היה דלוק), יש לי בעיה במחשב (פנטיום 3 800MHZ). הצלחתי לאתר שזה קשור איכשהו להארד-דיסק. כשההארד-דיסק מחובר לספק מתח, המחשב לא נדלק בכלל. שום דבר לא מגיב. אם אני מנתק את המתח מההארד-דיסק, אז המחשב עולה והכל עובד, אבל כמובן שאין לו הארד-דיסק כדי להמשיך לעלות.מה שמוזר הוא שלמרות שההארד-דיסק מנותק, הנורית האדומה שלו דולקת מרגע הדלקת המחשב באופן קבוע. בדקתי את ההארד-דיסק במחשב אחר והוא תקין. החלפתי ספק כח. החלפתי את החיבור של ההארד-דיסק למתח וללוח אם (הכבלים). חיברתי אותו גם לחיבור IDE השני שיש בלוח אם (החיבור עובד- כי יש עליו CD שמזוהה). אין לי מושג מה לעשות עוד....האם זה הלוח אם??? מה זה עוד יכול להיות??? בבקשה עזרה כי אני כבר די מתוסכ…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בשבוע שבועיים האחרונים המחשב לא נדלק! כלומר רק אחרי מלא ניסיונות של "כיבוי - והדלקה" הוא מועיל בטובו להתעורר. מה שקורה בעצם שכל המאווררים עובדים - כולל של הכרטיס מסך - מעבד - ספק כוח - הנוריות של הרשת מהבהבות - אבל המקלדת והעכבר לא מקבלים לא נדלקים בנוסף אין תמונה על המסך כלומר המסך לא מקבל שום תקשורת מהכרטיס מסך. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולשים את ה DVI על הכרטיס מסך המובנה של המחשב ועדיין אותה התוצאה. אני פרקתי חשמל מהמחשב - כלומר הוצאתי את הכבל חשמל של המחשב - לחצתי כמה שניות על כפתור הדלקה - המחשב "נדלק" לכמה שניות ונכבה.. ועדיין זה לא עובד. עוד משהו אני חייב לציין - השארתי את המחשב שלי דולק במשך 5 ימים ואתמול הוא פשוט נכבה מעצמו - ומאז הוא מסרב להידלק. מה הבעי…
-
- 32 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
היי, בשישי האחרון הייתה אצלי הפסקת חשמל, היום באתי להדליק את המחשב ולא קרה כלום, הוא פשוט לא מגיב, ניתקתי מהחשמל וחברתי שוב, החלפתי כבל, שקע שונה וכלום, האם הספק כוח הלך? איך אפשר לוודא מה התקלה? המחשב מחובר למגן ברקים זה לא אמור למנוע דברים כאלה? תודה
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע ממה זה קרה לו אני חייל וכשחזרתי הוא לא עבד והתירוץ הוא שהמחשב לא עבד מאז שיצאתי .. עכשיו ניסיתי לבדוק מה הבעיה .. כשאני מדליק את המחשב הנורית בכרטיס מסך דולקת לשנייה ואז נכבת. הכל מקבל מתח כל המאוורים פועלים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שלא נדלק. לחיצה על Power לא גורמת לכלום. אחת לכמה עשרות ניסיונות, הוא פתאום כן נדלק ועובד כרגיל, אבל יכול להכבות בפתאומיות. כשהמחשב כבוי, בדקתי עם מולטימטר, והספק מוציא 5V. כשהמחשב דולק, הוא מוציא 12V תקין. ניסיתי לקצר את הסוויצ' של ה-power בלוח האם, כשהספק מחובר והמחשב כבוי, וזה לא גרם לכלום, מה שמעיד על בעיה אפשרית בלוח. אחת לכמה ניסיונות, זה כן מצליח להדליק את המחשב. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. יש דרך טובה יותר לבדוק את תקינות לוח האם בנושא?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה קיבל מכה קלה ולאחריה החליט לא להדלק יותר. נורית החיווי על הלוח אם דולקת, החלפתי ספק ושום דבר לא קורה. לפעמים יש סיבוב של עשירית שניה של המאווררים ולאחר מכן הם לא זזים יותר. מעבר לזה כלום לא קורה, אין ציפצוף גם מהרמקול. השאלה שלי היא האם דבר כזה יכול להיגרם מזיכרונות תקולים? או סלוט תקול? ואם לא (כנראה שלא) אז רוב הסיכויים שהתקלה היא הלוח אם? תודה, אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בזמן עבודה על המחשב הוא כבה לפתע ולא נדלק שוב. פירקתי את המחשב הבוקר וחיברתי את הספק שלו למחשב אחר, המחשב האחר נדלק. אחרי שחיברתי שוב את הספק למחשב התקול וניסיתי להדליק אותו, המחשב ריצד (מנורות הלד של המאווררים נדלקו לרגע) והפסיק לעבוד, תופעה זו חוזרת. אני חושב שמדובר בלוח אם. מכיוון והמחשב מאוד ישן, אם לוח אם נשרף המחשב הולך לפח. יש סיכוי שזה לא לוח אם? תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 2.6 על לוח IS7-E של ABIT) החליט פתאום שלא בא לו להידלק. היו לי איתו בעיות גם לפני כן אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיב. הבעיה היא כזאת: שכל המחשב מחובר אני מדליק והנורה של ה HD נדלקת ישר ובאופן קבוע. המסך לא נידלק אין פוסט ונראה גם שההארד דיסק והכונן דיסקים גם לא מגיבים. שאני מנתק את הכבל IDE מהכונן דיסקים ומהארד דיסק, הכוננים נדלקים וכך גם ההארד דיסק עושה "רעש" של נידלק פתאום. מזה יכול להיות והאם אפשר לסדר או שהמחשב ז"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, יש אצלי מחשב פנטיום 4 עם XP. אחרי כמה נסיונות הדלקה, עלייה של XP והיעלמות המסך (פתאום הוא כאילו נכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד) ניסיתי לבדוק מה הבעיה. ניתקתי הכל מבפנים ורציתי לראות אם עולה הפוסט. כשרק הספק מחובר ללוח-אם ניסיתי להדליק: המחשב נדלק לשניונת ומיד נכבה ואחרי זה כבר לא נדלק. חיברתי את החשמל למעבד ואז אני שומע צפצופים: צפצוף ארוך מאד והפסקה וחוזר חלילה. לא מצאתי הסבר לצפצוף אחד ארוך (הביוס הוא של PHOENIX בלוח MSI 865PEM2). אשמח לקבל עצות ורעיונות..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העכבר אלחוטי שלי התקלקל באתי להחליף עכבר לעכבר USB החלפתי עשיתי ריסטארט למחשב ואז הוא לא נדלק עולה כל הרשימה הרגילה על המסך השחור לפני הסמל של הווינדוס ואז למטה כתוב לי No Keyboard Detected! (שפה ניתקתי את המקלדת אלחוטית, שמתי רגילה של usb והסתדר) אבל כתוב לי עכשיו את זה USB device over current status detected !! System will shut down after 15 seconds. קראתי שלהוציא את הבטריה של הלוח אם הוצאתי את הבטריה של ועכשיו יש לי שגיאה, של הביוס והוא בקושי נכנס לביוס נכנס פעם אחת אחרי 30 פעם שלא נכנס שוב הוא נכנס, מישהו יודע מה לעשות? אמרו לי שאני חייב מקלדת עם פינים במקום USB הבאתי אני לוחץ f1 זה נכנס פעם ואחרי כמה דקות המחשב התכבה ואני לא מצליח להיכנס יותר וזהו מתכבה אחרי 15 שנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 (ישן, בן 4-5 שנים) לאחרונה היום בעית בספק מתח (לעיתים הייתי מוצא מחשב כבוי) ,עד שהוא הפסיק בכלל לעבוד. החלפתי ספק. הבעיה נפתרה. אחרי חודש באופן פתאומי המחשב כבה תו"כ עבודה. מאז לא שב. תוך כדי הנסיונות, גם בטעות העברתי ל-100V לשבריר שניה, אבל כנראה שזה בכל מקרה גמר את הספק. בכל מקרה, קניתי ספק חדש (שונה מהקודם שקניתי) אבל ההחלפה לא עזרה. לא מצליח להפעיל את המחב - נדלק לשניה (נורית הפעלה נדלקת, מאוור המעבד מתחיל להסתובב) ואז נכבה. אפילו אין רעש צפצוף, כלום. האם הלך לוח אם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי , לפתע המחשב הפסיק להגיב ואי אפשר להגיע לביוס אפילו. המחשב עצמו נדלק (יש תאורה והמאווררים מסתובבים). ניסיתי לנתק כרטיס מסך , ניסיתי לנתק זכרונות , ניסיתי clr cmos אך כל אלו לא עזרו. קוד התקלה שמופיע על הלוח הוא 4D. למישהו יש מושג מה הבעיה? 5900x asus dark hero corsair 850w 6800xt
-
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
- 2 followers
-
-
החלפתי לאחותי את המחשב הישן שלה במשהו שהיה לי טיפה יותר חדש. מעבד AMD 3800 כפול ליבה, זיכרונות ולוח של DFI NF4. הכל עבד אצלי עד לא מזמן (שבועיים). כשחיברתי הכל היום למארז שלה והדלקתי אני רק רואה את הלוגו של הלוח לפני הפוסט וזהו לא קורה כלום, ניסיתי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-