עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oziz_2,

הי, אז אתמול אחרי 3 שנים ללא בעיות ,המחשב פתאום לא נדלק. הוצאתי וחיברתי את הספק כח מחדש ללוח אם ואז הוא כן נדלק ,לאחר שהוא נדלק הוא שאל אותי אם להפעיל את וונדוס בסייפמוד ואמרתי לא והוא הופעל כרגיל והכל עבד טוב ויפה. היום בבוקר המחשב שוב לא נדלק אבל הפעם בכלל לא . שמתי לב שכשניסיתי להדליק בבוקר הוא כאילו התחיל להידלק ואז שוב כבה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Tal .A,

שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?

3. Started by Aviad56,

אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! …

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by eyal00,

שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by charge,

אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?

6. Started by geniaXP,

אתמול כיביתי את המחשב כרגיל(התחל>כיבוי), היום אני בא להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק, לא מגיב בכלל. הקבלים של הלוח אם נראים בסדר. מה יכל לקרות? הספק מת? הפסק דרך אגב ג'נרי מחזיק כבר איזה 5 שנים.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by ran_cohen,

בלילה המחשב קרס כאשר הכנסתי אותו למצב sleep, אז נתתי לו לישון כבוי. הבוקר, כאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה לא קורה כלום. לחצתי כמה פעמים על הלחצן וכלום לא קורה. המחשב לא נדלק ולא מראה סימני תגובה. מה יכולה להיות הבעיה? מדובר על מחשב עם Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ו Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150.

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום רב, השארתי את המחשב שלי דלוק למס' שעות. שחזרתי, המסך היה כבוי ונורה אדומה הופיעה על המחשב. סגרתי אותו והפעלתי מחדש. כשאני פותח את המחשב, המסך לא נדלק (עד עכשיו היה פועל אוטומטי). המחשב לא עולה. כלומר אני שומע שהוא נדלק אבל המסך לא מקבל מספיק חשמל כדי להידלק. גם כוונני הסידי וה-DVD לא נפתחים. אני לא מצליח לראות כלום. המסך שחור (יש נורית כתומה בחלק התחתון של הפאנל שנשארת כתומה כל הזמן ולא מתחלפת לכחול). פתחתי אותו וראיתי שהמאווררים עובדים ויש נורה ירוקה שדולקת על לוח האם. חברתי את המחשב למסך אחר וגם שם הוא לא עולה והמסך נשאר כבוי. נתקתי את הכבלים בצורה מדורגת המחוברים להתקנים אבל זה לא פתר. אודה לכל על כל סיוע ועצה.

11. Started by Yossi22,

יש לי מחשב פנטיום 3 mhz 600 והבעיה היא כזאת, כשאני לא נוגע במחשב זמן מה הוא מרסט את עצמו. הבעיה הזאת נמשכה לי כבר כמה חודשים אך מאז השבוע האחרון זה הלך ונהיה בתדירות יותר גבוהה, המחשב פשוט נכנס ללופים של ריסטרט ואתמול ניסיתי להדליק את המחשב ולא הייתה שום תגובה. איפסתי את הביוס הוצאתי את הבטרייה והחזרתי ניסיתי להדליק עם זיכרון אחד במקום שניים ושום דבר. חוץ מזה שהספק עובד ומוציא אוויר ויש שני לדים דולקים שום דבר לא זז, הספק די חדש בסביבות ה- 400 וואט. אם למישהו יש איזה פתרון אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by mrraz,

אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. Started by vk,

כשאני מנסה להדליק אותו אין אורות, המאווררים לא מסתובבים אין תגובה בכלל. המחשב עמד חצי שנה בלי שיגעו בו אם זה משנה משהו. מה ניסיתי: להחליף ספק כח (בדקתי את הנוכחי והוא עובד בכל מקרה), להחליף סוללה, במקרה שהכפתור לא עובד הוצאתי את החיבור וניסתי לקצר עם מברג את שני הפינים של PW, לאפס את הביוס ע"י קיצור הפינים, לנתק את המחשב מהחשמל לקצר את הפינים של ההפעלה לחצי דקה.

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amirxbox,

היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by daniell13,

<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by guyby,

שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by pazer005,

יש לי שאלה מוזרה. המחשב לא רוצה להדלק וכבר עשיתי הכל. הבאתי לחנות את המחשב ובא אליי הטכנאי ואמר שזה בגלל שחיברתי את המאוורר לכניסה אחרת ולא ל-CPU FAN. מכיוון שהכבל היה רחוק לא יכולתי לחבר לחיבור הזה. הוא טוען שכדי שהמחשב יפעל אז המאוורר חייב להכנס לכניסה הזאת. אז אמרתי לו, הנה בוא תפעיל את המחשב גם ללא המאוורר אז הוא אמר שחייבים לחבר אותו ולא זה לא יפעל. בקיצור, חשבתי כמוכם שזה שטויות אבל הוא לקח את הספק ובדק שהוא תקין במחשב אחר. הספק נקנה מהחנות הזאת וגם הלוח. העניין הוא שנראה לי שהוא סתם מנסה להוציא כסף או משהו כזה ויענו להראות לי שזה הבעיה שלא חיברתי את המאוורר נכון ואז לקחת כסף על הרכבה.. פחות מטריד הכסף על ההרכבה, יותר מעניין אותי מה אתם אומרים על זה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רכשתי מחשב חדש (בחלקים) הרכבתי אותו (לא המחשב הראשון שאני מרכיב) והוא לא נדלק. כשאני אומר לא נדלק זה פשוט שום דבר לא קורה. (גם המאווררים לא מסתובבים, אף אחד מהם) חשבתי אולי הבעיה בספק אבל יש לי מכשיר שבודק ספקי כח של אנטק והוא מראה שהספק תקין לגמרי. חשבתי אולי יש איזה בעיה מפגרת במפסק של ההפעלה אבל ניסיתי גם לחבר את המפסק השני (של הריסט) וזה לא עזר ואפילו ניסיתי לקצר בעצמי עם מוליך בין הפינים הרלוונטים אך ללא הועיל. החלקים נקנו מ- KSP ואני שוקל לתת להם אותו לתיקון. אני פשוט לא יודע איזה חלקים להביא להם? אם יש לכם רעיונות או הצעות מה לעשות בין אם משהו שאני יכול לעשות בעצמי או הצעות איזה חלק יכול לגרום לתופעה אשמח לשמוע. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gal Peretz,

לפני כמה ימים הייתה לי את אותה תקלה הוצאתי את הזכרון ראם והכנסתי שוב והסתדר אתמול כיבתי את המחשב והורדתי את המפסק מאחורה עכשיו ניסיתי להדליק לא מגיב בכלל ניסיתי שוב להוציא את הראם ולא עזר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ricebus,

שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by samos,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד. כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה מיד. ניתקתי את הכל פרט לחשמל וזה לא משנה. החלפתי ספק ויש אותה תופעה, אני מדליק את המחשב והוא נכבה מייד. כאשר החלפתי ספק שכחתי לחבר את החיבור של 4 פינים מהספק ללוח ואז המחשב נדלק אבל לא הגיב, לא ראו כלום במסך ולא היו ציפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם הלך הלוח? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by wooper,

היי הוצאתי את הלוח אם בשביל להתקין קירור מוגן 2 עכשיו אני לוחץ על כפתור הדלקה ולא קורה כלום את החיבורי חשמל אני שחיברתי טוב איפסתי את הביוס מה שאני לא מבין בו כ"כ זה FRONT PANEL לכן חיברתי רק את ה POWER SWITCH ל2 פינים בלוח אם של הפלוס והמינוס והחלפתי כיוון אין הדלקה לפני כן המחשב עבד מצוין הצעות?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 18:17:13 מה יהיה אנשים לא יודעים בכל מקרה פתרתי את הבעיה שכחתי להניח מתחת ללוח אם את backplate של הקירור כנראה זה גרם לקצר בין הלוח אם למארז

25. Started by tzvikaboom,

אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.