תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הם זה בסדר ש ארדיסק SATA2 250G אשר אותו חילקתי ל4 החלק של ה150GB לוקח הרבה זמן לעשות פורמת 45דקות בערך? הוא לא אמור להיות מהיר (WD
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המעבד הדו-ליבתי (הישן) שלי נראה כאילו יש לו ליבה אחת, וכך גם מזהה אותו הווינדוס שלי. יש לכם מושג למה? (האם המעבד מזוייף/פגום, או שזה יכול לנבוע מהגדרות מוטעות בלוח אם?) תודה מראש! מצורפת תמונת מסך של CPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי עכשיו עידכון ביוס לF4 לפי מה שאני רואה העידכון הצליח, יכול לקרות משהו ללוח אם? אם כן עשיתי גיבוי של הביוס הקודם להחזיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה שגורמת לקפיצות של חלונות של error פתאום... רשום שם על משו כמו: generic host process for win32 services שהוא עשה פעולה לא בסדר והוא יצטרך להסגר או משו על app לא בידיוק מבין...לאחר שבדקתי באיזה קובץ מדובר ראיתי שזה ה- services.exe קראתי על זה באינטרנט ודיברו שזה איזה וירוס...אז סרקתי וסרקתי ולא עלה דבר! לאחר מכן קראתי שזה בעיה של חוסר עדכון (update) אז ניסיתי לעשות עדכונים אבל לא הצלחתי מנהל העדכונים של הווידווס לא עולה לי...בלי שום טענה או משהו כזה. פשוט לאחר לחיצה לא עושה כלום...ובטריי (tray) יש סימן של אבטחת ווינדווס ורשום לי שהעדכונים לא פעולים ועל אף שניסיתי להפעיל אותם הם לא עבדו. עצות? תודה רבה שחף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש intel duo core 6300 gigabyte 965p-s3 2xtwinmos 667MHz 512MByte gigabyte 7600gs HDD WD 160G sata HDD WD 160G IDE (פשוט היה לי אז שמתי אותו במחשב החדש) dvd rw pioneer 111d foxconn 570A + 400W אך אין לי דקת נחת מהמחשב. לפחות פעם ביום זורק מסך כחול. בהתחלה התקנתי דרייברים ללוח אם מהדיסק המצורף ואחרי מסכים כחולים פיענחתי MINIDUMPS והיה סלט: פעם כרטיס רשת, פעם כ. מסך, פעם זכרון, פעם סתם win32k.sys. כמה וכמה פעמים עשיתי פירמוט והתקנתי XP מחדש.פעם אחרונה התקנתי בזהירות דרייברים הכי חדישים להכל עם איתחול אחרי כל אחד ואחד. עבד יום אחד ולמחרת הודיע בצבע כחול: I'm back . MINIDUMP הודיע על win32k.sys. הרצתי MEMTEST הכל היה תקין, למרות שהרצתי…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המפרט שלי INTEL PENTIUM 4 2.93MHZ לוח אם ASUS P5VDC-MX לא ארחיב כי אני חושב שאין צורך לבנתיים. רציתי לדעת אם בלוחות אם שהחברה שייצרה אותם (לדוגמא ASUS )בדקה עבורם תאימות זכרונות וכרטיסי מסך שהלוח תומך רק בהם ולא בזכרונות או כרטיסי מסך אחרים? קניתי ללוח שלי 2 זכרונות מחברת TWINMOS DDR2 533MHZ שלא פועלים במחשב שלי. כשבדקתי בחוברת של הלוח אם שלי בחלק של תאימות זכרונות החברה של הזכרונות בכלל לא נתמכת בלח אם שלי ולכן הם לא פעלו. רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסי מסך. בתודה עמית...
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני משחק CS\ Flat-out 2 וכל משחק אחר, וחייב להיות לפחות 2 פעמים, תקיעה במשחק למשך 10-15 שניות. עם הCS יש לי מסכים כחולים לעיתים קרובות, צירפתי קבצים של הMINIDUMP, כדי שתוכלו לעזור לי, כי אין לי מושג איך לקרוא את הקובץ... בFLAT-OUT אני נכנס למצב משחק מסויים, והמשחק יוצא, ומפויעה הודעת ה-"אל תשלח". אני מאמין כי כל הבעיות באות בעקבות הבעיה של המסך הכחול, כי כולן מתחילות באותה צורה, תקיעה של אותו משחק למשך של 10-15 שניות, ולפעמים מסך כחול. אז מי שיוכל לומר לי מה הבעיה לפי הקבצים שצירפתי, ממש יעזור תודה רבה מראש, [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 17" רגיל של MAG והצבע הכחול בו לא עובד. מישהו יודע איך או אם אפשר לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט החלפתי הארד דיסק לא עזר ניקיתי מלא אבק וזה :\ הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST p4 1.5ghz 384 ram סטיק של 256 וסטיק של 128 fx5200 מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה. הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום. הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS . הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם. הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה ) באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע. לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי ומחשב שכל הזמן כבה. הוא לפי אברסט וSPEEDFAN 65 מעלות אבל לפעמים הוא מזייף ואומר שזה 21. לא מבין מה הולך פה. המחשב כל הזמן נכבה, חשבתי שזה הלוח אם, החלפתי, הסתדר לכמה ימים, ואז התחיל שוב לרסט. הספק הלך? אני רק יודע שזה זכרונות, לא HD, לא לוח אם ולא כרטיס מסך. ניסיתי את כל המצויינים למעלה להחליף אבל זה לא עזר. נשאר רק הספק והמעבד, אבל המעבד לא מראה טמפרטורות גבוהות מידי. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-