תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי עט גרפי לUSB שעבד עד לפני כמה ימים-ואז פשוט המנורה מהבהבת והWINDOWS לא מזהה אותו, בדקתי במחשב אחר וזה עובד! והכניסות USB שלי עובדת! יש לי מכשירים אחרים והם עובדים באותם כניסות, לא משנה שהוא בכלל מזהה אותו רק לא מצליח לקרוא לו בשם. אז זה בטוח לא בעיה של USB פגום, אלא סתירה בתוכנה...השאלה איך אני מחזיר את המצב אחורה(בלי RESOTRE) חיפשתי בתוכנות שהתקנתי אבל יש כאלה שכנראה רק ברשומות ולא בהסר התקן של ה WINDOWS... ממש יעזור לי אם תענו כי זה לעבודה..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי WD3200AAKS והמחשב שלי לא מזהה אותו יש לי AMD ATHALON 3000 ABIT KV8PRO לוח אם כיום יש גם WD 120 אני מתקין את הHD והמחשב ניתקע הBIOS לא מזהה אותו לא יודע מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסדרת המחשבים של HP HP Pavilion dv6500 הדגם של המחשב הוא dv6514ej שקניתי אותו היה עליו WINDOWS VISTA והכל עבד (מן הסתם) עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP ועכשיו האינטרנט לא עובד (לא WIRELESS ולא ETHERNET) אין ברשותי את הדיסקים של הדרייברים של המחשב הנייד התקנתי את הדרייברים שבאתר של HP והם לא עזרו לי http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3466606〈=en מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... יש מנוף שחור שסוגר את התושבת אבל כשאני מרים אותו ופותח עדיין אי אפשר להוציא את התושבת יש עדיין משהו שתופס אותו. תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני המסך של הווינדוס מופיע לי השגיאה הבאה: windows could not start because of an error in the software please report this problem as: load needed dlls for kernel
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב נייד להפעיל את עצמו ברגע שהוא מקבל מתח, כפי שניתן לעשות במחשבים שולחניים.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש בנסיון להתקין XP PRO SP1 , ההתקנה זיהתת דיסק בגודל 130GB במקום 320GB הדיסק הוא WD SATA2 . יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום , ביצעתי בדיקת טמפרטורה , voltage , fans בתוכנה PC wizard 2008 גרסה הכי חדשה . הערה- הבדיקה בוצעה בזמן מנוחה הנה התוצאות : איך התוצאות ? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי נייד של אסוס: eee 4g surf ביצעתי למחשב פירמוט ונתקלתי בבעיה מטרידה, משום מה לאחר שאני מתקין את התקן השמע שלו ( גם מהדיסק המקורי וגם מאתר הבית של אסוס)המחשב אומר לי, ועוד פעם אני מדגיש שהוא מתקין ואף מציין שההתקן הותקן בהצלחה, שהוא אינו מזהה התקן שמע במחשב... ואם לא הובן, אז אין לי סאונד! מאוד מאוד מתסכל... ...המלצות מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים הרצתי SCANDISK על החיצוני שלי והוא מצא ותיקן כמה תקלות (שום BAD SECTORS או משהו בסגנון), אבל מאז אני לא יכול לגשת לחלק מהתיקיות (ACCESS DENIED) והן מופיעות כ-0 BYTE (חשוב לציין שהרצתי את זה על מחשב אחר ולא על המחשב שההרדיסק מחובר אליו באופן קבוע). מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה ולגשת לתיקיות מבלי למחוק את המידע?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום הקבלים בלוח אם שלי נדפקו וזה אז החלפתי את לוח אם מגת האחריות ואז באתי הביתה וחיברתי הכל, שומעים את כל החלקים עובדים וכאלשם דבר ל מוצג במסך, וגם אחרי שאני מכחה הרבה זמן אין צליל שהווינדוס עלה אז זה לא כרטיס מסך.. הלוח אם שהחליפו לי דפוק? יש מצב זה המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 64 ביט 3000 עם ATI 9600P ולוח ג'יגהבייט K8NS (סוקט 754) אני לא מצליח להפעיל שום משחק או יישום 3D בAGPX8 תמיד המחשב נתקע למען האמת, שאלתי את זה פה בפורום לפני כ 3-4 חודשים ולאף אחד לא היה פתרון שבאמת עבד ניסיתי מס' דרייברים דאז 4.9 ו 5 ולא רשמיים - כלום לא עבד המחשב היה נתקע באופן די מיידי
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן צורב די וי די חדש של סוני הוא צרב לי טוב גם מדיות די וי די וגם מדיות רגילות אבל לפתע הוא הפסיק ליקרוא את הדיסקים שצרבתי בדי וי די וגם הפסיק ליצרוב די וי די (חשוב לציין שהוא קורא די וי די אבל שלא צרבו בצורב הזה ספיציפי) הוא קורא את שאר המדיות וגם צורב את שאר המדיות מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה משנה או לא אבל חשוב לדעת שגם הכנסתי את הדיסקים האלו של הניקוי לכונן אולי זה עשה משהו? למישהו אולי יש שמץ שם מושג מה זה? תודה לעוזרים... נ.ב אני חדש פה שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מהMP3 פה מה הכי טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?? אם יש לכם אתר טוב בנותן מכירים טובים על קניות MP3 שאתם מכירים אותו וקניתם ממנו אפשר לשלוח לי ? תקציב : 200-400 ש"ח אני רוצה בערך 512 MB ואני רוצה חברה טובה לא משהו שנדבר אחרי יום יומיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-