עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. דבר ראשון שלום רב ותודה לכם אם תעזרו לי, אני לא בדיוק מומחה מחשבים, יודע לתקן תקלה פה ושם אבל לא בדיוק מומחה. קניתי מחשב לפני בערך שנה וחצי, pentium 4 2.4 GH כרטיס מסך של Ati Radeon 9600 זכרון ram 512 mb יש לי בעיה שקורה לי כל הזמן, לאחר שאני מפעיל משחק כלשהו, המשחק עולה, אך לאחר כמה זמן המחשב פשוט מפסיק לעבוד, שומעים מן צליל כזה של "פיפ" והעכבר נתקע, והתפרון היחיד הוא לאפס את המחשב. הדבר לא קורה כשהמחשב פועל באופן סדיר. כשקניתי את הכרטיס מסך, המוכר שלי אמר לי שהוא בא ללא מאוור ויש לו שיטת קירור חדשה. אני לא יודע אם הבעיה היא שהרכיבים מתחממים כי אני לא יודע איך לבדוק את זה, ובאמת שאין לי מושג מה הבעיה של המחשב, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

מה תגידו על זה מחשב עם windows 98 ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה מתרחשת לי תופעה מאוד מוזרה במחשב. המחשב מחליט לאתחל רק בפעם השניה שאני מנסה להפעיל אותו - הפעם הראשונה, הכוונה היא אחרי שהמחשב כבוי זמן ממושך. בלחיצה על כפתור ההפעלה נדלקות כל הנורות, המאווררים ואורות הבקרה בכוננים, אבל אין תמונה על המסך. בד"כ כיבוי של המחשב והפעלה מחדש פותרת את הבעיה, אבל מדי פעם המסך מפסיק לקבל תשובה סתם בלי סיבה לאחר עליית הוינדוס. המאוורר של כ.המסך נראה תקין וחיזקתי את הכרטיס למקומו. ניסיתי גם להפעיל את המחשב כשכל הכוננים מלבד הכונן הקשיח מנותקים - אולי בגלל הספק. חשבתי שאולי זו בעיית זיכרון אז ניסיתי להחליף את מיקומי הסטיקים או להפעיל רק עם סטיק אחד (יש לי 2X256). בכל הנסיונות התופעה חזרה על עצמה. המחשב לא חדש, כבר בן יותר משנתיים וחצי…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by fl3r,

ערב טוב חברים אני חייב לדעת בדחיפות, האם שאני הולך לעבודה בבוקר (למשך 10 שעות), האם להשאיר את הכפתור האדום שבמפסקים דולק? או לכבות את הכפתור הזה? (תראו תמונה מצורפת, אני מדבר על המפסקים הלבנים שבצד שמאל עם המתג ON/OFF האדום: http://img409.imageshack.us/img409/1184/dscf01482yd.jpg ) ונגיד וכשהמתג האדום מכובה ואני מדליק אותו, אז המחשב כזה נדלק ל3 שניות ואז מתכבה, האם זה גורם לו נזק? תשובות מקצועיות בלבד בבקשה! תודה רבה וערב טוב לכולם שי.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by ari02,

יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בקשר ללוח ולזיכורונת: המחשב שלי היה עושה לעצמו ריסטים לבד, הוא היה נופל כל פעם ומציג מסך כחול שבו היה כתוב על זה שהתקנתי חומרה חדשה ולא התקנתי אותה טוב. מה שהיה כתוב במסכים הכחולים לא היה קבוע כל פעם משהו אחר,אבל היו איזה 3- 4 שמביניהם כל פעם משהו אחר. זה בזמן שעוד היה לי ווינדוס במחשב, בזמן שהשתמשתי במחשב הוא היה עושה ריסט ומסכים כחולים בנוסף לפעמים הייתי מדליק את המחשב והוא היה מצפצף. או ציפצוף אחד ארוך של 3 שניות מקסימום ניראה לי או ציפצוף ארוך ובסופו שניים קצרים. (מה אומר כל אחד מהם?) [הבנתי שזאת כמובן בעיית חומרה או בזיכרונות, בלוח אם או בכרטיס מסך] בקטע הזה נפל לי הווינדוס. אין לי מושג איך חחח אז מה שעשיתי זה פירמטתי כי גם ככה רציתי לפרמט והתחלתי לנסות, שאנ…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. חבר'ה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס XP בשנית. משום מה המחשב לא מזהה שום התקני שמע (רמקולים, מיקרופון, אוזניות) ואני לא שומע שום דבר! מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by GezerOfDeath,

היכן אפשר לבדוק מהו הHardware Hash שלך?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by ani,

כשאני מדליק את המחשב לפעמים הוא כותב שיש 113(כן 113 ) ראם ולפעמים 512 (לפני שהוינדוס עולה) יש פעמים שאני אפילו מקבל הודעה: האוברקלוק נכשל. ואז אני מקבל מסך כחול שאומר שהוינדוס לא יכול לעלות. לא יודע אם זה קשור אבל המחשב עצמו בקושי זז (גם אחרי שהוחלף האר דיסק, לוח אם וכרטיס מסך) לדעתי סתם טימטום *המחשב אף פעם לא עבר שום אוברקלוק והסטיקים של הזכרונות יושבים טוב על הלוח אם. מעבד של אינטל 2.4 סלרון לוח אם של אסוס סוקט 478(לא זוכר איזה - המחשב לא שלי והוא לא לידי כרגע) זכרונות ג'נרים256*2 וספק ג'נרי בקשר למעלות לא בדקתי אבל קבלתי את ההודעה על האוברקלוק גם כאשר המארז היה פתוח אני בטח שלא מהמומחים אבל לדעתי הספק נותן לפעמים יותר מידי מתח ומכאן ההודעה על האוברקלוק האם ל…

12. חבר שלי קיבל מחשב מהעבודה, P3, איך אני יודע האם מותקן אצלו כרטיס WIRELESS? אם כן, אז מתחת לבית שלו יש בית קפה שסטודנטים רבים יושבים מסביבו עם לפטופים... - איך אני מחבר ת'מחשב גם לרשת הזו שמתחת לבית שלו?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. ה-device manager שלי לא מראה לי כלום שאני פותח אותו... גם כשפותחים את המחשב שלי לוקח לו זמן למצוא את הכל.. (מראה לי כזה searching עם הפנס הזה למשך איזה דקה בד"כ).. חיפשתי בגוגל פתרונות ולא מצאתי.. כלומר ראיתי בפורומים שלאנשים יש את הבעיה הזאת ואני לא היחיד.. והיו כאלה שמצאו לזה פתרונות אבל אני פשוט כל פתרון שראיתי שפרסמו לא עזר לי........... חיפשתי גם בפורומים פה אבל לא מצאתי.. אני ממש ממש אודה למי שיעזור לי למצוא פתרון כי כבר אני סוחב תבעיה הזאת כמה חודשים ואני לא יכול לשים רשת בבית כי אני לא יכול להגדיר את הכרטיס רשת.. (או כל דבר אחר).. תודה מראש, שי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by cold-fire,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס המסך הזה תומך ב sli ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E תודה לעוזר

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by Atlon-Xp,

אני מתכוון שאני מפעיל את המחשב אז הווינדוס עולה והכול ואז לוקח לו זמן להגיב למשל שאני פותח משהו את START ועד שהוא נכנס לאתר וכו'... שאני פותח עוד דף אקספלורר זה לוקח זמן ויש לי מחשב חזק לא מזמן קניתי אותו,יש לי את הפיירוול של הווינדוס מותקן עשיית סריקה אתמול נגד SPYWARE בתקווה שזה יעזור אבל זה לא ממש עזר... היה לי בWindows task manager משהו שנקרא Starwind משהו יש המשך אך אני לא יודע מזה... ביטלתי את זה איך שהו לא זוכר איך אך זה לא עולה (בנתיים),יש לכם הצעות לסריקה מחיקה של דברים שיכולים לרפא לי את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by KF,

שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by shu sha,

קניתי מחשב חדש בשבוע שעבר ואני הרכבתי אותו בעצמי הכל טוב ויפה חיברתי הכל כמו שצריך אבל כונן הדיסקטים לא פועל.. יותר נכון פועל-נורית החיווי הירוקה שלו דולקת תמיד אבל המחשב לא מזהה אותו בבוט אפ מישו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by omemo,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב של אחי (מחשב חדש), אני מקבל הודעה: NTLDR is missing Press alt+ctrl+del to restart לפני כן ניסיתי להתקין עליו את WinXP x64, אבל הדיסק כנראה נשרט והוא לא מצא איזה קובץ. עכשיו כשאני עושה restart זה נותן לי את ההודעה ההיא, עוד לפני שאני יכול לבחור דרך איזה כונן לעשות boot. (ל-BIOS אני כן יכול להיכנס, אבל גם אם אני בוחר שם את ה-CD ככונן boot, אני מקבל את ההודעה עוד לפני שהמחשב ניגש אליו) יש פיתרון? :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אוקי, היה לי מסך כחול בזמן ששמעתי מוזיקה,עשיתי ריסט,המחשב עולה,ההאוזניות לא עובדות (המדוזה שלי,הם בUSB),מנסה לסדר,מתקין דריורים מחדש לאוזניות המחשב לא קולט אותם...משחק קצת אם כפתור ההפעלה שלהם,ופוף המחשב נעצר,עושה ריסט,המחשב עושה בוט ואז עובר בסטאפ של הרייד מגיע לבדיקת החלקים המחוברים עושה כל מיני בדיקות לא רגילות משהו עם הרבה fים,ואז הוא אומר put boot disk and press enter. מכניס את הדיסק של ג'יגהבייט ואז הוא מגיע למסך שאומר searching emi או משהו בסגנון ואז הוא מזהה את הדיסק של ג'יגהבייט ושואל אם לעשות בוט מהדיסק אם אני לא אומר לו הוא נתקע בbooting from hard drive,אם כן אז הוא אומר לי שההארד דיסק לא מותקן,בדקתי בסטינג של הרייד וההאר דיסק מזוהה,אין ריח של שרוף ממנו וכו'. נ…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות

25. Started by oded6188,

פנטיום 4 עם לוח Asus P4C800 E-Deluxe והמחשב לא נדלק. הכל התחיל כשחיברתי הארד-דיסק חיצוני דרך ה USB, המחשב נתקע, ומאז שעשיתי ריסט הוא לא מראה כלום על המסך... מי שמכיר קצת לעומק את הלוח בטח יודע שהוא אומר את התקלה במילים (דרך הרמקולים של המחשב)... מה שהוא אומר זה: "System feild, CPU Test"... הסתכלתי בחוברת של הלוח... וכתוב שאם השגיאה הזאת נאמרת אז סימן שצריך לבדוק שהמעבד יושב טוב בתוך הסוקט... וככה עשיתי... אבל זה לא עוזר... מה שאני יודע זה שלמרות שלא רואים כלום על המסך, והשגיאה נאמרת בלי סוף ברמקולים - המעבד מתחמם... כאילו הוא מקבל זרם... ברגע שאני מפעיל את המחשב כשהמעבד מחוץ למחשב אז זה אומר שגיאה אחרת ("No CPU Instelled")... מה אתם אומרים נדפק? הלוח אם או המעבד? אני מזכי…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.