תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מההתחלה. בעבר היו לי קריסות של המחשב עם מסכים כחולים לאחר בדיקה ראיתי שזאת בעיית תוכנית עם הDRIVER של הכרטיס מסך אז כשביצעתי שדרוג ל-windows 10 ביצעתי התקנה נקיה לכול המחשב. עכשיו קימות לי קריסות במהלך משחקים, אבל אני לא מקבל שם מסך כחול או הודעה אחרת פשוט המחשב מאתחל את עצמו ככה סתם. בדקתי טמפרטורות בזמן המשחק מעבד על 55 בערך וכרטיס מסך על 77(מפרט בהמשך). מה שמעצבן עוד יותר אני יכול לשחק שעה והמחשב מבצע ריסט או לשחק חמש דקות או שזה לא יהיה בכלל, זה לא משהו קבוע. המפרט שלי מעבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W DRIVER ים מעודכנים. משהו יכול להצביע על הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשום DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהו בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE PLAYER עם היציאה הדיגיטלית, רציתי לדעת אם קיים כבל שמצד אחד הוא מתחבר ליציאה הדיגיטלית ומצד שני חיבור RCA שאותו אני מחבר ל RECEIVER?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s)) NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA 8GB RAM לוח: elitegroup h67h2-m3 ספק: hutnkey hk700-52pp 700W הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת. המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס). GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז. הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס. קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?) אין ספור תו…
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעקבות קשיים בהפעלת המחשב, סרקתי את הפורום ומצאתי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקבלים נפוחים. על לוח האם כמה סוגים של קבלים: הכחולים - שנראים שטוחים בתמונה ורוב הקבלים הם ירוקים - נראים קצת נפוחים ראיתי את הכתבה ב PCSTATS, אבל לא דולף לי שום חומר מהקבלים. הבנתי שהייתה תביעה בשנה שעברה נגד מס' חברות ששמו על לוחות האם קבלים דפוקים ולא מצאתי מה הייתה ההחלטה הסופית ונגד איזה חברות התביעה (חוץ מ ABIT ו MSI). הלוח שלי הוא LEADTEK K7NCR18D יש סיכוי שיחליפו לי אותו אחרי שנתיים וחצי ? אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אהמ... זה המחשב שלי : Q8200 2.3 GTX275 4ג'יגה ראם 500W PSU לוח אם של MSI שאני לא זוכר את שמו... וזה מה שקורה ... זה TF2 על הגדרות נמוכות : http://img810.imageshack.us/img810/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות : http://img815.imageshack.us/img815/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות + בוטים : http://img96.imageshack.us/img96/1148/kothviaduct0000e.jpg שום דבר לא חם מידי, הדריוורים מעודכנים ולשום דבר אין OC זה קרה גם שהיה לי XP SP3 וגם עכשיו על WIN7 64. ניסיתי אפילו את הFPS CONFIG האלו שגןרמים למשחק להראות כמו DOOM הראשון... וגם זה לא עזר. ב COD4 אותו הדבר, ב FO3 אותו הדבר ( המשחק נתקע לכמה שניות כשאני מסתכל על השמש )…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בכל מיני מצבים: מצב ראשון זה במשחקים אני משחק במשחקים לא משנה באיזה אחרי 5 דקות או יותר פתאום אני רואה שהכל מתעווט כל הטקסטורות משתנות...(למשל אני רואה את הטקסטורה של הרובה פרוסה לי על המסך) זה מתחיל שהמסך קופא(הכוונה שהקול ממשיך ברקע) אבל אחרי כמה שניות זה כזה חוזר לשניה ושוב נתקע אבל הפעם עם קול חוזר על עצמו...ובהמשך זה נתקע לגמרי והדרך היחידה לצאת זה ריסטארט ידני... ואני חייב לציין שזה קורה עם כל משחק ולא משחק ספציפי... לצורך העניין המשחק ששיחקתי הרגע הוא FALLOUT3 ואחרי בדיקה באתר "CAN I RUN IT" שידוע גם בשמו SYSTEM REQUIREMENTS LAB משהו כזה וזה כותב שהמחשב שלי אמור להריץ את המשחק על ריקומנדד בלי בעיות... מצב שני זה באינטרנט שהאינטרנט קופא והע…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שכיביתי את המחשב בצורה לא טובה, מופיע לי בכל עליה critical process died , ניסיתי שחזור, רענון, ואת כל האפשרויות האפשריות, מה עוד אפשר לעשות ? אני צריכה את החומרים שעל המחשב.. זה מחשב ביתי, עם מערכת הפעלה חוקית ווינדוס 10.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr
-
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה שבמהלך צפייה ישירה בכול אתר שאני במסך מלא החלון יוצא לי ,לא מפסיק את הסרטון ולא שום דבר אחר גם לא קופצת הודעת שגיאה דומה וכאשר אני רואה סרט לא משנה באיזה נגן שורת המשימות של התחל קופצת כול כמה זמן ניסיתי לסגור את כול התכניות הפתוחות כולל אנטי וירוס ותכנות דומות עדכנתי עדכונים של הדפדפן ושל הווינוס + דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא השתנה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-