תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! 8) קודם כל, אני רוצה לברך על האתר הנפלא הזה. מזל טוב, וקיפ אפ דה גוד וורק. עכשיו, חיפשתי בכל מקום כמעט דרייברים של Photomaker 3e אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה אנשים ששאלו על זה בפורומים (ללא תשובה, כמובן). אז חשבתי לנסות את מזלי עם החבר'ה הטובים פה. (חנופה תמיד עוזרת...(; ) אגב, הדרייברים לאקס פי, כמובן. (לא קשה למצוא כאלה למערכות הפעלה ישנות יותר). אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד!!! ;D ושוב, תודה!!! (סתם לתשומת לב...)
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים התחילה בעיה שהמסך מחשב מתחיל להבהב בצבע שחור, כלומר ריבועים שונים בצבע שחור התחילו להופיע על המסך ואז לאחר כמה דקות המסך נכבה לגמרי. מושחר. יש לי כרטיס מסך 5770 של sapphire, מסך ישן של proview 17". למסך ניתן לחבר רק כבל VGA, אז יש לי מתאם DVI ל VGA, שאותו אני מחבר לכרטיס ומהכרטיס למסך. ובנוסף יש לי כבל HDMI שאותו אני מחבר לטלויזיה (טושיבה, 32"). אז בתהחלה החלפתי את המתאם DVI-VGA, שיניתי את המיקום של חיבור המתאם בכרטיס (יש לי 2 חיבורים של DVI בכרטיס) ולא עזר. לאחר מכן הבאתי כבל VGA מחבר שלי, חיברתי אותו במקום הכבל שהיה לי - לא עזר. הוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי, כלומר ניתוק מהספק ומהלוח אם וחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board. - לא עזר. מאז אני עובד רק עם הכב…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם ווינדו 10. אני לא מצליח להיכנס לאתרי ממשלה. חלק מהאתרים מסתיימים ב: …@gov.il, וחלקם ללא סיומת מיוחדת. איך אני פותר את הבעיה? איך המחשב מזהה שאלו אתרי ממשלה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי לפני 8 חודש, ניסיתי היום לחבר כרטיס מסך 460gtx, אחרי שהוא עשה לי מלא בעיות החלטתי להוציא אותו ולחזור להשתמש הכרטיס המובנה. מפה לשם, המחשב לא נדלק יותר. כאילו הוא כן עובד אבל לא המסך לא נדלק, העכבר לא נדלק.. כאילו הוא חצי עובד. ניסיתי הכל, להוציא סוללת ביוס, לשחק עם הזכרונות, להוציא ולהכניס את המעבד.. כלום. שניה לפני שניתקתי את הכרטיס מסך זה עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניי, קניתי SSD מדגם EVO 850 של סמסונג, ואני מנסה להתקין עליו Windows 7 מ- USB, אבל אני מקבל שגיאה Disk Read Error כאשר אני מנסה לעשות boot מה- USB. העניין הוא שכאשר אני מנסה לעשות boot מאותו USB כאשר ה-SSD לא מוחבר, הכל עובד טוב וההתקנה של וינדוס עולה. וכשחיברתי את ה- SSD, הוינדוס שמותקן על ה- HDD זהה אותו כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי p4 1800 256 מגה 333 לוח MSI _________________________________________ אני מריץ unreal tournament , המשחק סבבה ורץ כמו שצריך בלי תקיע, אבל מה , הCPU על 100% non stop! וזה משגע אותי למה הוא כל הזמן על 100% כאשר אני משחק, וכמובן אני לא יכול להפעיל כלום חוץ מהמשחק כי הוא "חושה על זה" מה לעשות ? איך אני מסדר את זה ?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם 2 חיבורי SATA 6 GB ו2 חיבורי SATA 3 GB. הכוננים שאני מנסה לחבר הם דיסק קשיח סטנדרטי 500GB התומך ב-SATA 3/2, דיסק SSD 64GB התומך ב-SATA 3/2 וצורב DVD. חיברתי את כולם בכל מיני וריאציות ואני לא מצליח להגיע למצב שכולם מזוהים. הצורב מזוהה תמיד, אך הכוננים מתנגשים זה עם זה. כשאני מחבר את כולם והוא מזהה רק את ה-500GB והסי.די, וכשאני מנתק אותו הוא מזהה רק את ה-64GB והסי.די. למה אני לא מצליח שכולם יהיו מחוברים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי רק עם הארדיסק אחד של SATA בלוח שלי הוא מוגדר כמאסטר של IDE3(הוא היה דיסק 0, ועליו היה את כונן C) עכשיו הוספתי כונן ב-IDE במאסטר, זאת אומרת כ-IDE1, ואין boot בכלל disk failure, please insert system disk אני חושב שזה כי הדיסק 0 צריך להיות על IDE1 (למרות שבסדר boot ב-bios סדרתי את הכונן של ה-SATA לפניו) איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-