עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by haim855,

היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by nrg man,

יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Deranger,

לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב מהרשת המסריחה הזאת , התקנתי עליו win7 builud 7600 עבד במשך שבוע תקין ואחרי שבוע הלך הכרטיס מסך בטענה שהוא "תקול".סבבה החליפו לי אותו ולאחר שבוע התחילו סדרה של מסכים כחולים..דאגתי לעדכן את כל הדרייברים לגרסה האחרונה ,עדיין התופעה המשיכה..החזרתי את המחשב לחנות והוא נשאר שם בבדיקה שבוע!לאחר מכן אני מקבל טלפון לקחת את המחשב בטענה שהכל תקין המחשב עבר בדיקות של הארד דיסק וזכרון ונמצא תקין.וותרתי בפעם הזאת לקחתי את המחשב אלי כמובן שהמסכים הכחולים המשיכו , התקנתי XP SP2 ופרמטתי את 7 , לא הספקתי לעבוד עליו יומיים וכבר שוב מסכים כחולים..עכשיו הם אומרים לי לשים אותו בבדיקה שוב....מה הייתם עושים במקומי?כבר מיואש , עצבני , רוצה לרצוח מישהו הרי ברור שזו בע…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by proevo4ever,

היי, עברתי עכשיו דירה, בעיקרון הגיע טכנאי של בזק, חיבר את הקו שלי לארון מחוץ לבית. המודם של בזק מסוג DSL699U5 הגדרתי אותו כ-BRIDGE הראוטר TL-WR1043ND מוגדר כחייגן PPOPE. המחשב מחובר ישירות לראוטר ומקבל 70 מגה הלפטופ מצד שני מקבל 15 מגה. לפני כן הייתי ב-40 מגה בדירה אחרת וגם הלפטופ קיבל 40 מגה מלאים. מה יכולה להיות הסיבה שזה ככה?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Forest14,

באתר של אסוס מבקשים לשנות את שם הביוס (2004) בעזרת biosRenamer. לא מצאתי תוכנה כזו. להבנתי שינוי של השם (rename) בלי תוכנה ספציפית אינו מספיק. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (M10HWIFI.CAP) using BIOSRenamer.''" אשמח לתובנות

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by xyair,

שלום לכולם! יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s)) NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA 8GB RAM לוח: elitegroup h67h2-m3 ספק: hutnkey hk700-52pp 700W הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת. המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס). GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז. הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס. קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?) אין ספור תו…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by coperl,

המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה????

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by SSD,

היי , כמה שאלות בעניין:.תודה. 1.איך מומלץ ליישם את המשחה הטרמית , "באמצעות מריחה , או הזרקה של במרכז של הCPU GPU ואז כתוצאה מהלחץ של מהצמדת הצלעות קירור זה יתפזר . 2.האם אפשר לשפוך קצת אלכוהול רפואי בצד(פקק של בקבוק ולעבוד איתו לניקוי המשחה הישנה ? שואל בגלל שהבנתי כשהבקבוק פתוח אז האלכוהול מתאדה  3.האם תרסיס לחץ יהיה יעיל לניקוי הלפטופ ?או שלא כזה הכרחי . 4. יש תוקף למשחה טרמית ? יש לי מספר שנים משחה בשם TG-02 בעיקרון אשמח לטיפים אם יש , יש סרטון הדרכה של פירוק של המחשב ביוטיוב אז אני נעזר בו . תודה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by yuvalshtern1,

מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…

13. ניסיתי נואשות (גם מקצועני הפורםו לא הצליחו במשימה), לבצע את הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43657 נואשתי כמעט לחלוטין, אלא אם יצוץ גאון חדש. בכל מקרה, הוצאתי את חיבור ה RCA מהטלויזיה, והיא חזרה להיות כפי שהיא כבר שנים, מחוברת רק לוידאו ולממיר של מת"ב, אך פתאום לא שומעים סאונד בכלל !!!! מה קרה פה ?!?!

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by boy toy,

היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by sha-256,

ניי, קניתי SSD מדגם EVO 850 של סמסונג, ואני מנסה להתקין עליו Windows 7 מ- USB, אבל אני מקבל שגיאה Disk Read Error כאשר אני מנסה לעשות boot מה- USB. העניין הוא שכאשר אני מנסה לעשות boot מאותו USB כאשר ה-SSD לא מוחבר, הכל עובד טוב וההתקנה של וינדוס עולה. וכשחיברתי את ה- SSD, הוינדוס שמותקן על ה- HDD זהה אותו כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by iveco,

עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by holly man,

שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…

21. Started by ozeini,

קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Yevgeny Shsh,

שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. Started by haim85,

המחשב שלי כל כמה שעות ניתקע רק העכבר זז ..לא מצליח לעשות שום פעולה במחשב העכבר זז בלבד מבלי להתשלט איתו על כלום..רק ריסט מהמארז פותר תבעיה הזו! פרמטתי וזה לא עוזר..מישהו יכול להגיד לי מימה יכול להיגרם דבר כזה פחות או יותר? תוכנה משהו שבודקת רכיבים במחשב שמראה בעיות וכדומה ..פעולה במחשב שמראה מימה נובעת בעיה כל דבר שיעזור לי להבין מימה זה תודה רבהה מיפרט מחשב שלי .. מעבד e8400 כרטיס מסך 4850 4 זכרון 500 גיגה ארדיסק לוח אם גיגבייט dsl3 משהו כזה חח זהההההההההה לאאאאאאאאאאא זכרוןן הבעיה עשיתי סריקה 6 וחצי שעות לא מצא בעיהאחת [= יש בדיקת ארדיסק? מישהו יכול להביא לי והסבר קטן? בדיוק הצלחצתי לצלם שהמחשב ניתקע ..הוא ניתקע אני מנסה ללחוץ על התחל ולעשו תריסט או כל דבר אחר …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by eliran 23,

שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.