עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Krot84,

שלום לכם, יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE PLAYER עם היציאה הדיגיטלית, רציתי לדעת אם קיים כבל שמצד אחד הוא מתחבר ליציאה הדיגיטלית ומצד שני חיבור RCA שאותו אני מחבר ל RECEIVER?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by skippy22,

שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. החלפתי היום מ X1950 פרו ל-Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe ולפעמים הווינדוס מודיע לי Display driver atikmdag stop responding and succesfully recoverd, או מסך כחול במשחקים. מה עושים? הכרטיס מריץ משחקים הכל בסדר, עד שקורס\מסך כחול. הכרטיס מקבל ב-3DMARK06 11400 נקודות בערך. יש לי ויסטה 64 ביט. מה עושים? הכרטיס פגום?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by שדגשדג,

שלום יש לי בעיה שבמהלך צפייה ישירה בכול אתר שאני במסך מלא החלון יוצא לי ,לא מפסיק את הסרטון ולא שום דבר אחר גם לא קופצת הודעת שגיאה דומה וכאשר אני רואה סרט לא משנה באיזה נגן שורת המשימות של התחל קופצת כול כמה זמן ניסיתי לסגור את כול התכניות הפתוחות כולל אנטי וירוס ותכנות דומות עדכנתי עדכונים של הדפדפן ושל הווינוס + דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא השתנה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by sgsg,

בעקבות קשיים בהפעלת המחשב, סרקתי את הפורום ומצאתי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקבלים נפוחים. על לוח האם כמה סוגים של קבלים: הכחולים - שנראים שטוחים בתמונה ורוב הקבלים הם ירוקים - נראים קצת נפוחים ראיתי את הכתבה ב PCSTATS, אבל לא דולף לי שום חומר מהקבלים. הבנתי שהייתה תביעה בשנה שעברה נגד מס' חברות ששמו על לוחות האם קבלים דפוקים ולא מצאתי מה הייתה ההחלטה הסופית ונגד איזה חברות התביעה (חוץ מ ABIT ו MSI). הלוח שלי הוא LEADTEK K7NCR18D יש סיכוי שיחליפו לי אותו אחרי שנתיים וחצי ? אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by law89,

הנייד: https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_5_Pro_16ITH6?M=82JF003NIV אני מחבר כונן חיצוני שאמור לתת מהירות מקסימלית של 2,000 קריאה וכתיבה. במחשב ישן עם type a (שמגביל את המהירות) אני מקבל בערך 450 קריאה וכתיבה. חיברתי את הכונן לשתי היציאות של התאנדרבולט והנתונים הם מאוד נמוכים, במיוחד נתוני הכתיבה שיצאו עלובים למדי (357 בלבד). ניסיתי לבדוק ביציאה של type a והמצב עוד יותר גרוע. כתיבה של פחות מ-200. חיבור לחשמל והעברה לפרפורמנס מוד לא הועילה. אוסיף שבנייד קיימת אפליקציה של התאנדרבולט וכשאני לוחץ על לפתוח אותה, לא קורה כלום. בדקתי את הכונן הפנימי של המחשב ושם אני מקבל תוצאות שהן במילה אחת וואו. …

11. זה המפרט הטכני של המחשב שלי : Processor Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz Manufacturer Intel Speed 3.6 GHz Number of Cores 8 Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 750 Ti Dedicated Memory 2.0 GB Total Memory 3.9 GB Video Card 2 Intel® HD Graphics 4600 Manufacturer Intel Chipset Intel® HD Graphics 4600 Dedicated Memory 64 MB Total Memory 1.7 GB Memory 8.1 GB שחקתי ב- battlefield 4,assassin's creed black flag ועוד משחקים עם דרישות מערכת דומות. ובכולם הוא פשוט איטי ברמה זוועתית. אני רק פותח את המשחק, וכבר בכותרות הוא מתחיל לקרטע. במחשב הישן שלי המשחקים עבדו סבבה, ופה הם אמורים לטוס ואני ל…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה

13. שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .

15. Started by ano,

שלום. אהמ... זה המחשב שלי : Q8200 2.3 GTX275 4ג'יגה ראם 500W PSU לוח אם של MSI שאני לא זוכר את שמו... וזה מה שקורה ... זה TF2 על הגדרות נמוכות : http://img810.imageshack.us/img810/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות : http://img815.imageshack.us/img815/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות + בוטים : http://img96.imageshack.us/img96/1148/kothviaduct0000e.jpg שום דבר לא חם מידי, הדריוורים מעודכנים ולשום דבר אין OC זה קרה גם שהיה לי XP SP3 וגם עכשיו על WIN7 64. ניסיתי אפילו את הFPS CONFIG האלו שגןרמים למשחק להראות כמו DOOM הראשון... וגם זה לא עזר. ב COD4 אותו הדבר, ב FO3 אותו הדבר ( המשחק נתקע לכמה שניות כשאני מסתכל על השמש )…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by IlanF,

טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…

17. Started by Judas Iscariot,

הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by livne21,

יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בכל מיני מצבים: מצב ראשון זה במשחקים אני משחק במשחקים לא משנה באיזה אחרי 5 דקות או יותר פתאום אני רואה שהכל מתעווט כל הטקסטורות משתנות...(למשל אני רואה את הטקסטורה של הרובה פרוסה לי על המסך) זה מתחיל שהמסך קופא(הכוונה שהקול ממשיך ברקע) אבל אחרי כמה שניות זה כזה חוזר לשניה ושוב נתקע אבל הפעם עם קול חוזר על עצמו...ובהמשך זה נתקע לגמרי והדרך היחידה לצאת זה ריסטארט ידני... ואני חייב לציין שזה קורה עם כל משחק ולא משחק ספציפי... לצורך העניין המשחק ששיחקתי הרגע הוא FALLOUT3 ואחרי בדיקה באתר "CAN I RUN IT" שידוע גם בשמו SYSTEM REQUIREMENTS LAB משהו כזה וזה כותב שהמחשב שלי אמור להריץ את המשחק על ריקומנדד בלי בעיות... מצב שני זה באינטרנט שהאינטרנט קופא והע…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by טל וייס,

שלום לכולם, אחרי שכיביתי את המחשב בצורה לא טובה, מופיע לי בכל עליה critical process died , ניסיתי שחזור, רענון, ואת כל האפשרויות האפשריות, מה עוד אפשר לעשות ? אני צריכה את החומרים שעל המחשב.. זה מחשב ביתי, עם מערכת הפעלה חוקית ווינדוס 10.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. היי חברים קניתי מחשב חדש לפני שבוע והרכבתי אותו בעצמי הוא לא עלה עם 2 RAM מחוברים כמובן שהם תואמים והלוח אם מתאים להם לפי האתר הרשמי. רק עם סטיק אחד הוא עולה ועושה POST ושבדקתי את הסטיק השני בסלוט שהסטיק הנוכחי עובד בו אז אין תגובה התייאשתי לא מצאתי פתרונות שלחתי את המחשב לחנות למעבדה והיום התקשרו אמרו שזיהו פין עקום בסוקט של המעבד להבנתי ברגע של נזק פיזי בטח שהחנות לא הרכיבה אז אין אחריות מה עליי לעשות מכאן? לשלם על תיקון אם יגידו? להחליף לוח אם?

23. שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. ניסיתי נואשות (גם מקצועני הפורםו לא הצליחו במשימה), לבצע את הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43657 נואשתי כמעט לחלוטין, אלא אם יצוץ גאון חדש. בכל מקרה, הוצאתי את חיבור ה RCA מהטלויזיה, והיא חזרה להיות כפי שהיא כבר שנים, מחוברת רק לוידאו ולממיר של מת"ב, אך פתאום לא שומעים סאונד בכלל !!!! מה קרה פה ?!?!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by MortaL,

יש לי p4 1800 256 מגה 333 לוח MSI _________________________________________ אני מריץ unreal tournament , המשחק סבבה ורץ כמו שצריך בלי תקיע, אבל מה , הCPU על 100% non stop! וזה משגע אותי למה הוא כל הזמן על 100% כאשר אני משחק, וכמובן אני לא יכול להפעיל כלום חוץ מהמשחק כי הוא "חושה על זה" מה לעשות ? איך אני מסדר את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים