עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dalbayob,

ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.

3. Started by ano,

שלום. אהמ... זה המחשב שלי : Q8200 2.3 GTX275 4ג'יגה ראם 500W PSU לוח אם של MSI שאני לא זוכר את שמו... וזה מה שקורה ... זה TF2 על הגדרות נמוכות : http://img810.imageshack.us/img810/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות : http://img815.imageshack.us/img815/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות + בוטים : http://img96.imageshack.us/img96/1148/kothviaduct0000e.jpg שום דבר לא חם מידי, הדריוורים מעודכנים ולשום דבר אין OC זה קרה גם שהיה לי XP SP3 וגם עכשיו על WIN7 64. ניסיתי אפילו את הFPS CONFIG האלו שגןרמים למשחק להראות כמו DOOM הראשון... וגם זה לא עזר. ב COD4 אותו הדבר, ב FO3 אותו הדבר ( המשחק נתקע לכמה שניות כשאני מסתכל על השמש )…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה לעשות, בתור טכנאי מחשבים בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. זה התחיל כשנגמרה תקופת השימוש של הנרוטון. אחרי זה המחשב עשה הפעלה מחדש, והמאוורר של המעבד הופעל על המקסימום. לא הבנתי למה, בדקתי כמה דברים וראיתי שהוא רץ על 100 מעלות בערך. נכנסתי לביוס, הורדתי את התדר ואותו הדבר. פרמטתי את כל הכוננים במחשב, ועדיין אותו הדבר. התקנתי מערכת הפעלה חדשה, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש מושג?! אני חייב עזרה כאן מצטער על התמונות, פשוט אני מהנייד ואני מאוד מוגבל באפשרויות שלי...

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by o12y,

שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by pc34,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון. תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי . אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by eli_xXx,

בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Daniel Shteren,

שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by EAD,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם התקלה הבאה אני בא להדליק את המחשב, הוא פשוט תקוע, לא מעלה מסך, לא כלום, רק מסך שחור (הרבה לפני ה BIOS, עליית המערכת הפעלה וכו') קיצר, פתחתי את המחשב, ומה שאני רואה על הלוח אם, ב LED הזה ליד הביוס זה את הקוד הבא כל הזמן 15-3B-32 קיצר כל פעם בקוד 32 הוא נתקע ועושה reboot מה שכן, אחרי שזה קורה זמן מה, אני מכבה את המחשב (7 שניות וכו') ואז הוא מעלה את הביוס, אומר שמשהו נדפק ואם אני רוצה לעשות RESET להגדרות ברירת מחדל וכו' אני נכנס ל bios, מעלה את ההגדרות שלי, ואז המחשב עולה שאני מכבה אותו, ומדליק מחדש - זה חוזר שוב חלילה וכל פעם נתקע ב 32 וכו' ניסתי בין היתר להחליף זכרונות (יש לי עוד זוג ספייר של DDR3), ניסתי לשים רק סט…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Guy950,

שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …

17. שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.

18. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. ברשותי מחשב P4 2.4. להלן הנתונים מ- CPU-Z : מעבד: Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 9 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 -------------------- CPU Clock Speed 1209.9 MHz Clock multiplier x 12.0 Front Side Bus Frequency 100.8 MHz Bus Speed 403.3 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 1209.9 MHz (Full) -------------------- לוח-אם: Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model GA-8SG800P, 1.x BIOS vendor Award Software Inter…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by yoyo123233,

המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by xyair,

שלום לכולם! יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s)) NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA 8GB RAM לוח: elitegroup h67h2-m3 ספק: hutnkey hk700-52pp 700W הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת. המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס). GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז. הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס. קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?) אין ספור תו…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by שלומי אבי,

עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by coperl,

המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים