תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, אז בחודש האחרון נתקלתי בכמה מסכים כחולים (אלה של המוות), בדרך כלל במהלך צפייה במדיה או במהלך משחק. השגיאה שאלה הציגו הייתה KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. חיפוש רחב מימדים בגוגל הציג גורמים ופתרונות שונים, כך שהייתי די חסר אונים. ניסיתי לשער מה יכולה להיות הבעיה, היות ולאחרונה החלפתי מכרטיס מסך של ATI לכרטיס של NVIDIA ללא התקנה נקייה. כמו כן, מאחר ובדיוק באותה תקופה נשבר לי הקונקטור מפלסטיק של ה-SATA ב-SSD, חשבתי שאולי החיבור רופף, והוא זה שמוביל למסכים הכחולים. החלטתי לפני מספר שעות להריץ בדיקה לזכרונות. במהלך הבדיקה, כאמור, התגלו 31 שגיאות. בתצלום המסך המצורף תוכלו לראות זאת בעצמכם. רציתי רק לדעת האם זה אומר שהזכרונות כבר גמורים (הם פועלים על אוברקלוק כבר משהו…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ניסיתי נואשות (גם מקצועני הפורםו לא הצליחו במשימה), לבצע את הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43657 נואשתי כמעט לחלוטין, אלא אם יצוץ גאון חדש. בכל מקרה, הוצאתי את חיבור ה RCA מהטלויזיה, והיא חזרה להיות כפי שהיא כבר שנים, מחוברת רק לוידאו ולממיר של מת"ב, אך פתאום לא שומעים סאונד בכלל !!!! מה קרה פה ?!?!
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם את\ה טנאי\ת איזה דיסקים תקחו איתכם ללקוחותיכם...? מה יכילו הדיסקים נא לפרט: איזה תוכנות עזר וכו... ;D
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי אז לפני בערך כמה שנים היה לי עבר שחדל לפעול, עזבתי אותו ועכשיו בא לי לתקן אותו אז אשמח אם תעזרו לי אני די בטוח שזה הבעיה, החוט מעוות כזה וגורם לעכבר לא לפעול איך אני מתקן/לאן לפנות?? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי , כמה שאלות בעניין:.תודה. 1.איך מומלץ ליישם את המשחה הטרמית , "באמצעות מריחה , או הזרקה של במרכז של הCPU GPU ואז כתוצאה מהלחץ של מהצמדת הצלעות קירור זה יתפזר . 2.האם אפשר לשפוך קצת אלכוהול רפואי בצד(פקק של בקבוק ולעבוד איתו לניקוי המשחה הישנה ? שואל בגלל שהבנתי כשהבקבוק פתוח אז האלכוהול מתאדה 3.האם תרסיס לחץ יהיה יעיל לניקוי הלפטופ ?או שלא כזה הכרחי . 4. יש תוקף למשחה טרמית ? יש לי מספר שנים משחה בשם TG-02 בעיקרון אשמח לטיפים אם יש , יש סרטון הדרכה של פירוק של המחשב ביוטיוב אז אני נעזר בו . תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
באתר של אסוס מבקשים לשנות את שם הביוס (2004) בעזרת biosRenamer. לא מצאתי תוכנה כזו. להבנתי שינוי של השם (rename) בלי תוכנה ספציפית אינו מספיק. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (M10HWIFI.CAP) using BIOSRenamer.''" אשמח לתובנות
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה שעות ניתקע רק העכבר זז ..לא מצליח לעשות שום פעולה במחשב העכבר זז בלבד מבלי להתשלט איתו על כלום..רק ריסט מהמארז פותר תבעיה הזו! פרמטתי וזה לא עוזר..מישהו יכול להגיד לי מימה יכול להיגרם דבר כזה פחות או יותר? תוכנה משהו שבודקת רכיבים במחשב שמראה בעיות וכדומה ..פעולה במחשב שמראה מימה נובעת בעיה כל דבר שיעזור לי להבין מימה זה תודה רבהה מיפרט מחשב שלי .. מעבד e8400 כרטיס מסך 4850 4 זכרון 500 גיגה ארדיסק לוח אם גיגבייט dsl3 משהו כזה חח זהההההההההה לאאאאאאאאאאא זכרוןן הבעיה עשיתי סריקה 6 וחצי שעות לא מצא בעיהאחת [= יש בדיקת ארדיסק? מישהו יכול להביא לי והסבר קטן? בדיוק הצלחצתי לצלם שהמחשב ניתקע ..הוא ניתקע אני מנסה ללחוץ על התחל ולעשו תריסט או כל דבר אחר …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי זיכרון ddr3 של 1600 הרץ 8 גיגה. של adata במחשב שלי קיימים שני זיכרונות של 2 גיגה בתדר של 1800 הרץ. לאחר התקנה של הזיכרון החדש בנוסף לקיימים המחשב לא מזהה אותו. אשמח לעזרה. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-