תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS וכל משחק שאני מפעיל הוא קורס פתאום בלי שום הודעה מישהו יודע אולי מה הבעיה בדקתי גם בI can Run it והוא מראה שהוא כן יריץ את המשחק המשחק לא פרוץ
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , כמה שאלות בעניין:.תודה. 1.איך מומלץ ליישם את המשחה הטרמית , "באמצעות מריחה , או הזרקה של במרכז של הCPU GPU ואז כתוצאה מהלחץ של מהצמדת הצלעות קירור זה יתפזר . 2.האם אפשר לשפוך קצת אלכוהול רפואי בצד(פקק של בקבוק ולעבוד איתו לניקוי המשחה הישנה ? שואל בגלל שהבנתי כשהבקבוק פתוח אז האלכוהול מתאדה 3.האם תרסיס לחץ יהיה יעיל לניקוי הלפטופ ?או שלא כזה הכרחי . 4. יש תוקף למשחה טרמית ? יש לי מספר שנים משחה בשם TG-02 בעיקרון אשמח לטיפים אם יש , יש סרטון הדרכה של פירוק של המחשב ביוטיוב אז אני נעזר בו . תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי p4 1800 256 מגה 333 לוח MSI _________________________________________ אני מריץ unreal tournament , המשחק סבבה ורץ כמו שצריך בלי תקיע, אבל מה , הCPU על 100% non stop! וזה משגע אותי למה הוא כל הזמן על 100% כאשר אני משחק, וכמובן אני לא יכול להפעיל כלום חוץ מהמשחק כי הוא "חושה על זה" מה לעשות ? איך אני מסדר את זה ?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם 2 חיבורי SATA 6 GB ו2 חיבורי SATA 3 GB. הכוננים שאני מנסה לחבר הם דיסק קשיח סטנדרטי 500GB התומך ב-SATA 3/2, דיסק SSD 64GB התומך ב-SATA 3/2 וצורב DVD. חיברתי את כולם בכל מיני וריאציות ואני לא מצליח להגיע למצב שכולם מזוהים. הצורב מזוהה תמיד, אך הכוננים מתנגשים זה עם זה. כשאני מחבר את כולם והוא מזהה רק את ה-500GB והסי.די, וכשאני מנתק אותו הוא מזהה רק את ה-64GB והסי.די. למה אני לא מצליח שכולם יהיו מחוברים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניי, קניתי SSD מדגם EVO 850 של סמסונג, ואני מנסה להתקין עליו Windows 7 מ- USB, אבל אני מקבל שגיאה Disk Read Error כאשר אני מנסה לעשות boot מה- USB. העניין הוא שכאשר אני מנסה לעשות boot מאותו USB כאשר ה-SSD לא מוחבר, הכל עובד טוב וההתקנה של וינדוס עולה. וכשחיברתי את ה- SSD, הוינדוס שמותקן על ה- HDD זהה אותו כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מקצר את עצמו הכוונה היא שברגע שאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שנייות ואז מתכבה. ונכנס ללופים של הדלקה כיבוי, המאווררים עושים תנועה שהם מתחילים לעבוד ואז מפסיקים. הוא לא מעלה לי תצוגע על המסך. עד עכשיו הכל היה תקין איתו ופתאום הוא עשה לי מסך תכלת (ללא כתוביות או משהו) פשוט מסך חלק ולא נתן לעשות כלום. עשיתי ריסטרט ואז הכל השתבש. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך (geforce 1070) אז החלפטי לכרטיס מסך אחר ועדין המחשב מקצר. הוצאתי את הכוננים לגמריי כדי לבדוק שהם לא מקצרים ועדין הוא מתכבה ונדלק. הדבר היחידי שלא בדקתי זה הספק כוח. אין לי כרגע ספק נוסף לבדוק. הספק שיש לי הוא callibre Series PSU 500w אשמח לעזרה תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית עם ווינדו 10. אני לא מצליח להיכנס לאתרי ממשלה. חלק מהאתרים מסתיימים ב: …@gov.il, וחלקם ללא סיומת מיוחדת. איך אני פותר את הבעיה? איך המחשב מזהה שאלו אתרי ממשלה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב השאלה שלי היא כזו:האם כשהמחשב נתקע,הכוונה אני מוציא אותו לריסט דרך הווינדוז והוא לא מתרסט,אין לי מושג למה זה קורה,אפשר אם זה קורה פעם ב לעשות את הריסט דרך הכפתור במחשב?זה פוגע במחשב עצמו?כי למשל בשבוע שעבר או השבוע אני לא זוכר,כנראה ששבוע שעבר כי השבוע רק התחיל חח,זה קרה לי פעמיים בערך,וכל פעם אני חושש שהמחשב נהרס שאלה נוספת:אבא שלי התעסק עם המחשב עם כבל רשת וזה,ובטעות כיבה את המחשב,זה הורס את המחשב גם כן אם זה קורה פעם בהרבה זמן?או שזה לא כזה נורא? כי המחשב שלי נורא יקר,וכל פעם שזה קורה אני נורא חושש שהפעם הוא יהרס... תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם המחשב. הוא עולה לי רק במצב בטוח. במצב רגיל עולה המסך של הXP,כמו שצריך,ואז מסך שחור... חיכיתי כל הלילה אבל, ניסיתי שחזור מערכת לכל יום בחודש האחרון,לא עבד האם אני צריך פירמוט? מה הבעיה? אשמח לתשובה,תודה רבה! עדן
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי רק עם הארדיסק אחד של SATA בלוח שלי הוא מוגדר כמאסטר של IDE3(הוא היה דיסק 0, ועליו היה את כונן C) עכשיו הוספתי כונן ב-IDE במאסטר, זאת אומרת כ-IDE1, ואין boot בכלל disk failure, please insert system disk אני חושב שזה כי הדיסק 0 צריך להיות על IDE1 (למרות שבסדר boot ב-bios סדרתי את הכונן של ה-SATA לפניו) איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-