עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dror Arasheven,

לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?

3. Started by wombat,

שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by AsherM,

היי, יש ברשותי מחשב לנובו יוגה 900 ופתאום הוא הפסיק להדלק לי. נורת החיווי של ההטענה עובדת, אז המחשב נטען, אבל לא משנה כמה זמן או פעמים אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא עולה. יש למישהו מושג מה יכול להיות שקרה לו?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  5. Started by exit tips,

קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by nivbrn,

שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח בטכנולוגיית SATA2 של 500GB.... למחשבי לוח אם MSI מדגם K8MM-V. מה עלי לעשות כדי לחבר את הדיסק הקשיח שיזהה אותו בביוס? שניסיתי הוא לא זיהה אותו. וניסיתי להתקין דרייברים מסוג VIA PIDE/SATA RAID Drivers & Utility. אנא עיזרו לי לפתור בעיה זו. בתודה מראש, ניב

8. יש לי ווינדוס 10 מקודם שהדלקתי את המחשב התחלתי לשחק ופתאום שמתי לב שהבירות כל כמה שניות יורדת ואז נהיית בהירה בחזרה... יש פתרון לבעיה הזאת?

9. שלום לכולם... אני טכנאי מחשבים וותיק ויש לי עסק (הבנתי שיש כאן עניין של גילוי נאות...) אך נתקלתי בבעיה במחשבי האישי וזה בלוח אם מהסוג שפורט למעלה וכמובן הבעיה המדוברת היא בהאצת הזיכרונות כלפי המעבד בצ'יפסט והעניין הוא כזה... בהתחלה כשרק קניתי את הלוח לפני שנתיים לערך הכל עבד מושלם כלומר הפעלתי את המצב של ההאצת זיכרונות והמערכת היתה יושבת בצורה מעולה וגם בטסט שעשיתי עם PRIME95 למערכת המבחן יצא בסדר גמור הלוח עבר שני עידכוני ביוס עד היום היו לי זיכרונות מסוג NCP בתיזמונים 3.4.4.8 והכל עבד פרפקט עד לפני חודשיים בערך... הבעיה שהתגלתה היא שכיום כשאני מפעיל את האצת הזיכרונות המערכת הפעלה קרסה כל פעם והייתי צריך לשים את זה על AUTO כדי שמערכת ההפעלה לא תקרוס בעליה... מהחשש שאולי …

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by scorpion,

אוקיי אז אחרי שהחלפתי את ההרד דיסק שלי כי מת לי הibm (דווקא הצלחתי לתקן אותו עכשיו........) אז יש לי בעיה אחרת הcpu usage שלי קבוע על 100.......... מחקתי את הווינודס והתקנתי מחדש ועדיין ללא הצלחה...... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. עד עכשיו ב HD היה מחולק ל -3 כוננים C D E אבל היום פתאום באופן תמוה , לאחר RESTART יש לי 4 כוננים C D E F ה CD שהיה F הפך ל G ו E פשוט לא נגיש(במאפיינים הכל 0 BYTES),ןללא LABEL הכונן שהיה E, יותר נכון מה שהיה בו עבר להיות F. שום נתון לא אבד(נראה לי...) . SCANDISK פשוט נתקע למה?????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, יש לי windows 64 bit ואני משתמש בכרטיס מסך geforce gtx 460 והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך אתמול. בזמן ההתקנה קיבלתי מסך כחול ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: http://oi44.tinypic.com/25j8vpy.jpg אשמח אם תוכלו לעזור לי לטפל בזה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה

14. Started by ranash,

כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של סמסונג מסידרה 5 בדגם--NP530 ומה שקורה היה על המחשב וינדוס 8, והחלטתי להחליף את הוינדוס לוינדוס 7, אחרי שפירמטתי את המחיצות, והתקנתי את הוינדוס 7, המחשב מאז נתקע על הBOOT MENU. אני בוחר את הכונן הקשיח שלי, ועדיין הוא מחזיר אותי לBOOT MENU. ניסיתי להחליף לכונן אחר שיש לי בבית, ומנסה להתקין את הוינדוס 7 והוא עדיין מחזיר אותי לשם. הבעיה שאין לי אפשרות להתקין וינדוס 8 חזרה, מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברס. לאחרונה המחשב סבל מנפילות פתאומיות לא מוסברות , ואני מדגיש פתאומיות. בדקתי כל מה שאפשר, אפילו הטמפרטורות מצויינות. היה חשש זה הספק המעפן אבל אני עדיין לא חושבב שזה הוא. במחשב שלי יש שני סטיקים של 256MB PC3200 = ביחד 512MB. עכשיו מבדיקה אקראית של המחשב ראיתי בEVEREST שרק סטיק אחד של 256MB מזוהה. עדיין הסטיק השני מחובר ואני חושש שזה הוא ה"אשם". יש לציין שלאורך הבוטים שלאחר הנפילות היו לפעמים צפצופים ממושכים מהלוח אם שמעידים על בעיה מעין צפצוף ארוך שלא נפסק והמחשב לא עולה. אני שואל, האם הגיוני שזה הזכרון שגרם לנפילות? אני יכול לדעת איזה סטיק זה בהנחה שהסטיק שנמצא בDIMM 2 מתוך ה3 בEVEREST הוא זה שמזוהה ופועל וזה שהוא לא האמצעי הוא הבעייתי? בתודה ובברכת חג שמח, ניב…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by poltergeits,

אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות

20. היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש

21. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by d_h,

יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by minor,

כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. שלום, דיסק c ב laptop מכיל 409 ג'יגה ואני מייעד אותו אך ורק ל system. הוא התמלא עד גבול יכולת הקיבול שלו ואינני מסוגל להמשיך ולעבוד ב laptop (windows 10) !! שאלתי: איך ניתן לאתר קבצים, מוסתרים קרוב לודאי, כאלה שנשתלו באמצעות אתרי אינטרנט או התקנת תוכנות חינמיות למיניהן, ב c. עברתי על פני כל התיקיות ב c ולא מצאתי אף אחת שאיננה שייכת ל system !! יתר על כן, מחקתי תיקיות *ריקות* של תוכנות שהתקנתי בעבר והסרתי. התוכנות הללו מועלות אוטומטית ב startup תחת השם program ברשימת ה startup במצב disable. אף על פי שהן disable, קיימת אפשרות להסירן מרשימת ה startup כדי שהרשימה תהיה קצרה להקל איתור תכניות בלתי נחוצות? תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by ccar,

אהלן, בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי! ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס. עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב? מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך. בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר. מתחנן לעזרה מכם. כל דבר! תודה מראש.. *ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו! בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.