תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בפיפא בהתחלה שאני מפעיל תמשחק זה עושה קולות ואור מהכונן תקליטונים מה זה קשור למשחק הכונן התקליטונים??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כל פעם שאהי נכנס לווידוס אני מקל את ההודעה שיש בתמונה , לפי מה שהבנתי הוא מחפש עוד כרטיס מסך שיעבוד ב SLI כאשר יש לי רק כרטיס אחד!!! אם כן ,מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שהודעה זו לא תציק לי כל פעם???? ועוד שאלה, איך אני מבטל את הסמל המעצבן של windows security alerts ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב לכולם !!! יש לי מחשב שב - BIOS לא מזהה את הכונן קשיח- רק כונן ה DVD רשום, חשוב לציין כשקיבלתי את המחשב עם מערכת ההפעלה המחשב עבד כמו שצריך - גם אז ה - BIOS לא זיהה את הכונן קשיח !!! יש מסך אחריי ההפעלה הראשונית שמראה שזוהה כונן קשיח (בעלייה של המחשב) - (זה נראה כמו איזשהו ממשק פנימי של המחשב). * חשוב לציין - "הצמה" של הכונן קשיח ללוח האם טובה בדקתי אותה במחשב אחר - ככה שזו לא הסיבה ! כתוצאה מבעיה זו - אני שם דיסק WINDOWS BOOT ואחרי שאני מנסה להתחיל להתקין - יש הערה במסך הראשוני של ההתקנה : "מערכת ההפעלה לא זיהתה כונן קשיח במחשב שלך - ויציאה מה SETUP"! בבקשה תעזרו לי - אני לא ניתקלתי בבעיה כזו מעולם - איזה מין BIOS זה ???! תודה רבה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה bitdefender עם העדכון הכי חדש והכל אבל כל פעם זה מוצא לא את אותם וירוסים ואפילו אמרתי לתוכנה למחוק וזה לא מצליח למחוק... המחשב שלי עובד לאט מאוד... ההודעות שאני מקבל הם: Win32.Warezov.AM@mm Win32.Stration.Gen@mm Win32.Worm.Stration.AL בכולם זה רושם שהוא מוחק אותם ואחרי זה הם חוזרים עוד פעם...המחשב שלי עובד ממש ממש לאט והכל נדפק... בבקשה עזרהה ???
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 agp*8 ,כשאני מפעיל משחק כמו פיפ"א 2002 הוא נכנס למשחק בוחר את הקבוצות וכשהמשחק נטען הוא לפתע נסגר וקופץ בחזרה לdesktop מה יכולה להיות הבעיה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! קניתי כ.מ של אסוס 7900GS, ויש כבל: אז אני מחבר את ה-6 פין, וכדי למנוע טעויות מיותרות... צריך לחבר את שני הכבלים האחרים או רק אחד מהם? אם זה חשוב.. יש לי לוח אם asus p5b-vm, וספק 400 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
Win XP. דגם הלוח והכונן במפרט שלי בצד (System #1) זה דיי דחוף לי :-\ תודה, Zzzz
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי יש לי כ.מסך 6600 gt , עשיתי o.c סולידי למעבד (של המחשב לא של הכרטיס) (15%). לפני האוברקלוק קיבלתי כ-10000 נק' בגרסא של 2003, אחרי האוברקלוק ירדתי אל מתחת ל5000. ניסיתי הכל- ריסט לביוס, התקנה מחדש של ה 3D , הוצאתי את הכרטיס והתקנתי אותו מחדש ושום דבר לא עזר- אותה תוצאה בדיוק (אני די בטוח שזה בדיוק חצי מהתוצאה הקודמת) תודה מראש אגב- ה- XP, הEVERST וגם ה 3D מזהים את הכרטיס וגם טוענים שהוא תקין.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה הserver? 3D gaming מה ההבדל ? זה עושה לי טמפ' שונות אבל למה ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה הסרטים שאני צופה בהם פשוט חשוכים .... לא יצא לי לגעת בכלל בעיניין הזה וכל סרט שמנוגן במדיה פלייר או סרט TRAILER שמנוגן דרך האינטרנט פשוט חשוך בצורה שרואים אבל בקושי ..
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב שלי נתקע לאיזה 1-2 דק' והוא לא זז בזמן הזה , ואין לו שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי אנטיוירוס מעודכן , עשיתי בדיקה מקיפה של וירוסים ואין כלום מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב - איזה תוכנה יכולה לגיד לי שהכוננים הקשיחים שלי תקינים ולא נדפק בהם משהו ?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360 הם אמרו כך : Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards. את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אחרת לבדיקת HDD Diagnostic Hardisk Maxtor זה הHardisk ואני מחפש תוכנה אחרת לבדיקת בעיות חוץ מהתוכנה שלהם בקיצור תוכנה של חברה אחרת או כל תוכנה אבל שתעבוד והאם זה ימצא באדסקטור זה אומר שHardisk הלך...?
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יבין למה אני מתכוון ויוכל לעזור לי... קניתי כרטיס מסך e-GeForce 7300 GT (כרטיס מסך חמוד...) בכל מקרה הרכבתי אותו על המחשב התקנתי את הדרייבר ואז זה התנגש לי עם הכרטיס מסך של הלוח (GeForce 6300 או 6100 לא זוכר בדיוק עכשיו...) , אז ביטלתי אותו... עד פה הכל היה סבבה פחות או יותר אבל אז.... נעלם לי הקול... הוא אומר שהדרייבר לא מותקן והוא כן... ולא מופיע שום דבר שם שלא מותקן מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-