עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MalGano,

שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  2. תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב : המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצע לאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין. התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש. ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופיר מפרט המחשב : לוח אם ABIT NF-95 מע…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 114508534,

יש לי את הכרטיס הזה , משום מה הוא פתאום הפסיק לעבוד , המאורור עובד כמו שצריך ולא נראה לי שהוא נשרף, בדקתי ויזואלית והכל נראה תקין ולא שרוף. כאשר מחברים אותו למחשב יש צפצופים מהמחשב והמסך לא עולה מישהו יודע אולי מה אני עושה ומה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  4. ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Asafalfa,

אנשים יש לי בעיה הסרטים שאני צופה בהם פשוט חשוכים .... לא יצא לי לגעת בכלל בעיניין הזה וכל סרט שמנוגן במדיה פלייר או סרט TRAILER שמנוגן דרך האינטרנט פשוט חשוך בצורה שרואים אבל בקושי ..

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by orlolz,

שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

10. Started by Dalmedigos,

לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Ramonsito,

שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by DaniB01,

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by EB1000,

שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by groovy,

התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by MDK,

המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by hichcock,

הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אחרי compress drive to save disk space המחשב לא עולה בנוסך יש על המחשב תמונות שצריך לגבות האם אפשר להחזיר את WINDOWS למצב הרגיל ואם לא איך אפשר לגבות אותם ,יש לי את ה Hiren_s_BootCD ככה שאני יכול לעשות בוט עם NTFS אבל מדובר בלפטופ עם כונן אחד ככה שאין לי כונן אחר להעביר עליו

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by looloo,

This device cannot start. (Code 10 השורה הזאת רשומה לי בDEVICE MANAGER אני מנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. דרך אגב הכרטיס מסך הוא 6600gt אם זה משנה משהו..... windows xp sp2 תודה :s05:

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי כרטיס מסך 6600GT של PINE FXF PV-T43A-NDF7 VC.3 W07/05 עם יש למישהו לינק לעידכון שישילח לי

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by mokisho,

שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by Raz20,

כל כמה זמן המחשב שלי נתקע לאיזה 1-2 דק' והוא לא זז בזמן הזה , ואין לו שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי אנטיוירוס מעודכן , עשיתי בדיקה מקיפה של וירוסים ואין כלום מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב - איזה תוכנה יכולה לגיד לי שהכוננים הקשיחים שלי תקינים ולא נדפק בהם משהו ?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by NosNos22,

יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360 הם אמרו כך : Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards. את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה?? תודה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים