עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by halo,

בפיפא בהתחלה שאני מפעיל תמשחק זה עושה קולות ואור מהכונן תקליטונים מה זה קשור למשחק הכונן התקליטונים??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by Shumy2,

המחשב שלי עולה, ולאחר שני מסכים בדיוק, הופך למסך שחור בלי כלום, בלי תגבה (במקום המסך שהווינדוס מתחיל להיטען). ניסיתי לטעון דיסק התקנה של ווינדוס . הוא מראה לי לכמה שניות Setup is inspecting ואח"כ חוזר למסך השחור הזה. למישהו יש מושג מה הבעיה\ איך פותרים ?

3. היי יש לי כ.מסך 6600 gt , עשיתי o.c סולידי למעבד (של המחשב לא של הכרטיס) (15%). לפני האוברקלוק קיבלתי כ-10000 נק' בגרסא של 2003, אחרי האוברקלוק ירדתי אל מתחת ל5000. ניסיתי הכל- ריסט לביוס, התקנה מחדש של ה 3D , הוצאתי את הכרטיס והתקנתי אותו מחדש ושום דבר לא עזר- אותה תוצאה בדיוק (אני די בטוח שזה בדיוק חצי מהתוצאה הקודמת) תודה מראש אגב- ה- XP, הEVERST וגם ה 3D מזהים את הכרטיס וגם טוענים שהוא תקין.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שבועים בערך קניתי KVM והדגם זה של EDIMAX גירסה EK-PS2C. עכשיו ככה המקלדת והעכבר שלי הם שנהם USB וקניתי מתאם ל-PS2 שיתחבר לשנהם ומשם ישר לKVM כמובן שחיברתי הכול. וכאשר אני מעלה את המחשב הוינודס עולה ואין לי שליטה לא על העכבר ולא על המקלדת, והמסך שינה רזולוציה. קראתי את ההוראות שקיבלתי יחד עם המוצר וניסתי ללחוץ במקלדת על מה שרשמו לי וזה לא השפיע לי על כלום!! יכול להיות שה-KVM לא טוב?

5. Started by swg,

אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by oz12,

מזה הserver? 3D gaming מה ההבדל ? זה עושה לי טמפ' שונות אבל למה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 agp*8 ,כשאני מפעיל משחק כמו פיפ"א 2002 הוא נכנס למשחק בוחר את הקבוצות וכשהמשחק נטען הוא לפתע נסגר וקופץ בחזרה לdesktop מה יכולה להיות הבעיה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LiL Gangster,

אני מדליק את המחשב והוא עושה ריסט לפני שהוא טוען את הווינודס לפעמים יש מסך כחול ואז הוא עושה ריסט לפני שהוא התחיל לעשות ריסטים אז הוא היה נתקע לגמרי בכל מיני מצבים ורק ריסט היה יכול לעזור בהתחלה חשבתי שזה בעיה בווינדוס אז פירמטתי ולא עזר וגם עשיתי סריקת וירוסים ולא עזר חשבתי שאולי זה בגלל שהטמפ של המעבד גבוהה אז ניקיתי את המחשב וגם את המאווררים ועכשיו הטמפ מקסימום 45 מעלות מה לעשות ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת

11. Started by spinchicken,

המחשב שלי נדלק ונכבה כעבור מספר שניות. בדקתי את כל המאווררים והם דווקא עובדים בזמן שהמחשב נדלק, הזזתי את כרטיס הזכרון לסלוט שונה וניסיתי לבדוק אם זה זה אבל זה לא נראה לי. למישהו יש הצעה מה זה יכול להיות?

12. Started by MalGano,

שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  13. תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב : המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצע לאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין. התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש. ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופיר מפרט המחשב : לוח אם ABIT NF-95 מע…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by 114508534,

יש לי את הכרטיס הזה , משום מה הוא פתאום הפסיק לעבוד , המאורור עובד כמו שצריך ולא נראה לי שהוא נשרף, בדקתי ויזואלית והכל נראה תקין ולא שרוף. כאשר מחברים אותו למחשב יש צפצופים מהמחשב והמסך לא עולה מישהו יודע אולי מה אני עושה ומה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  15. ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by Asafalfa,

אנשים יש לי בעיה הסרטים שאני צופה בהם פשוט חשוכים .... לא יצא לי לגעת בכלל בעיניין הזה וכל סרט שמנוגן במדיה פלייר או סרט TRAILER שמנוגן דרך האינטרנט פשוט חשוך בצורה שרואים אבל בקושי ..

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by orlolz,

שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

21. Started by Dalmedigos,

לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by Ramonsito,

שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by DaniB01,

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  25. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.