תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב : המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצע לאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין. התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש. ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופיר מפרט המחשב : לוח אם ABIT NF-95 מע…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3000. 1 גיגה זיכרון.כרטיס מסך 6800gs נוודיה 256mb . דיסק קשיח 200 גיגה sata 2. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי התחמם עד שניהיה פסים בכל המסך אז שלחתי אותו לחברה ותיקנו לי אותו.אחרי שהוא חזר אלי התקנתי אותו במחשב ומאז נהיו לי בעיות במשחקים הם זזים לי לא טוב. [דרך אגב הכרטיס שתוקן היה אצלי 3 שבועות בלי הכבל מתח שלו והוא עבד אצלי בצורה חלשה כי לא היה לו מספיק כוח .אחרי שלושה שבועות שלחו לי הביתה את הכבל מתח ואז חיברתי אותו לכרטיס ואז שהפעלתי משחקים הם עבדו לי באטיות ויש לציין שבהתחלה המשחקים האלה היו עובדים לי ללא בעיה.וגם הכבל מתח חיברתי אותו לשני כבלים חשמל היו במחשב.וגם יש לי דרייברים טובים.תודהההההההההההההההההההההההההה ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק לכונן ופתאום הוא לא נפתח הוא עושה רעש כזה... הרבה נקישות... כשלוחצים על הכפתור פתיחה ואז אחרי איזה חצי דקה מפסיק לנסות לפתוח והרעש נפסק. כשלחצתי על EJECT דרך המחשב שלי אותו הדבר קורה. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי compress drive to save disk space המחשב לא עולה בנוסך יש על המחשב תמונות שצריך לגבות האם אפשר להחזיר את WINDOWS למצב הרגיל ואם לא איך אפשר לגבות אותם ,יש לי את ה Hiren_s_BootCD ככה שאני יכול לעשות בוט עם NTFS אבל מדובר בלפטופ עם כונן אחד ככה שאין לי כונן אחר להעביר עליו
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא עושה ריסט לפני שהוא טוען את הווינודס לפעמים יש מסך כחול ואז הוא עושה ריסט לפני שהוא התחיל לעשות ריסטים אז הוא היה נתקע לגמרי בכל מיני מצבים ורק ריסט היה יכול לעזור בהתחלה חשבתי שזה בעיה בווינדוס אז פירמטתי ולא עזר וגם עשיתי סריקת וירוסים ולא עזר חשבתי שאולי זה בגלל שהטמפ של המעבד גבוהה אז ניקיתי את המחשב וגם את המאווררים ועכשיו הטמפ מקסימום 45 מעלות מה לעשות ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועים בערך קניתי KVM והדגם זה של EDIMAX גירסה EK-PS2C. עכשיו ככה המקלדת והעכבר שלי הם שנהם USB וקניתי מתאם ל-PS2 שיתחבר לשנהם ומשם ישר לKVM כמובן שחיברתי הכול. וכאשר אני מעלה את המחשב הוינודס עולה ואין לי שליטה לא על העכבר ולא על המקלדת, והמסך שינה רזולוציה. קראתי את ההוראות שקיבלתי יחד עם המוצר וניסתי ללחוץ במקלדת על מה שרשמו לי וזה לא השפיע לי על כלום!! יכול להיות שה-KVM לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הנורא מכל קרה (חוץ ממוות אולי). לאחר נסיון צריבה כושל עשיתי איתחול מסודר והמחשב התקשה בזיהוי IDE. הוצאתי את ה DVD שהיה בכונן ולחצתי על RESET ועכשיו המחשב מת. לא יודע למה או מה הקשר אבל עכשיו אין אפילו POST. הוצאתי את הזכרון והמעבד וניתקתי התקנים ובכל מקרה אותה התגובה - אין צפצופים ואין אפילו POST. כל מה שאני מפרק לא משפיע על המחשב. האורות דולקים והמאווררים עובדים אבל כלום. המעבד מתחמם אבל לא מצליח לאבחן מה לעזאזל קרה. האם הלך הלוח ? המעבד ? כרטיס המסך ? זיכרון ? מעולם לא ניתקלתי במצב כזה. מדוע אין ולו ציפצוף אחד לנחמה ? מיואש וזקוק לעזרה. :'(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום קניתי 7600GT ל AGP עם מעבד אטלון 3000 של AMD כל פעם שאני מפעיל משחק כמו FEAR אן DARKSTAR על הרמה הכי גבוה המחשב פשוט נכבה ולא מעביר נתונים למסך.... האם יש פתרון ????? או שנדפקתי ???? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה, ולאחר שני מסכים בדיוק, הופך למסך שחור בלי כלום, בלי תגבה (במקום המסך שהווינדוס מתחיל להיטען). ניסיתי לטעון דיסק התקנה של ווינדוס . הוא מראה לי לכמה שניות Setup is inspecting ואח"כ חוזר למסך השחור הזה. למישהו יש מושג מה הבעיה\ איך פותרים ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה , משום מה הוא פתאום הפסיק לעבוד , המאורור עובד כמו שצריך ולא נראה לי שהוא נשרף, בדקתי ויזואלית והכל נראה תקין ולא שרוף. כאשר מחברים אותו למחשב יש צפצופים מהמחשב והמסך לא עולה מישהו יודע אולי מה אני עושה ומה הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
:'( שלום לכם! ברשותי מחשב שהתקלקל על פי החשד, כתוצאה מתקלה ברשת חשמל הביתית (בבית לא היתה הערקה). אני זקוק להמלצה על מעבדה רצינית ובלתי תלויה אשר תוכל לבדוק מהו הגורם לתקלה של המחשב (האם היתה תקלה מכנית או תקלה כתוצאה ממתח חשמל חריג) ומהו הנזק שנגרם למחשב. בצירוף של הצעת מחיר לתיקון. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לוח אם: P5GL-MX. קניתי כרטיס מסך 7300GS ואחרי שהתקנתי אותו על הלוח אני רואה על המסך כל מיני קווים וצבעים משונים. הווינדוס עלה וניסיתי להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך. במהלך ההתקנה המסך פשוט התכבה ולא רצה להידלק. אחרי איתחול הוא נדלק. ושוב חזרו הצבעים המשונים. מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-