עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by SecretAgent,

שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by freesoul23,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

6. Started by Demagh,

אז ככה, לאחר החלפת לוח אם למחשב ישן של האחיות שלי, המעבד (P4 2.6GHZ) התחיל לעבוד על חצי מהתדר - 1.3GHZ. ב-BOOT מופיע התדר המקורי. לא מצאתי בביוס שום אפשרויות הנוגעות לתדר המעבד או כל אפשרות בכללי, לחוהיא את האפשרות להפעיל HT. הלוח הוא GD-865GV-L להלן תמונה מ-CPUZ

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by dbx22,

אהלן. לפני כמה ימים פתאום התחילה אצלי בעיה מוזרה מאוד. כשאני מנסה לפתוח דפדפן(כרום) אני מקבל הודעת שגיאה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לפתוח רק אז הוא נפתח רגיל. בעיה בטעינת אתרים, בפתיחת טאבים חדשים, נגיד אני פותח טאב וזה לא טוען את האתר, אם אני מנסה להכנס ישירות מהעמוד שאני נמצא בו במקום לפתוח בטאב חדש, זה נכנס. ניסיתי גם באקספלורר, ניסיתי אפילו להתקין פיירפוקס. אותו דבר, לא עזר. בדקתי וירוסים, אין. עשיתי ניקיון עם spybot, עדיין לא עזר. אני מצרף צילום מסך של ההודעות שגיאה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by dro,

אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by refaelna11,

לפני כשנתיים מחשב עם לוח אם של אינטל PealsCreek 667 DDR2 G31, ומעבד Core 2 Duo E6320 1.86GHZ 1066. התקנתי מערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט WIN 7 לפני כשבועיים ורכשתי כרטיס מסך של innoD GeForce 9400GT 512MB, וכאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה אני מגיע להתקנת המערכת החדשה, אני נתקל במסך כחול (Blue Screen). ניסיתי להוציא את כרטיס המסך שלי ולהפעיל דרך כרטיס המסך שמובנה על לוח האם, וככה זה כן עובד. החלטתי לקחת את כרטיס המסך לבדיקה במעבדה של אייבורי ולאחר הבדיקה שלהם נמצא כי כרטיס המסך תקין. ובאייבורי טוענים כי יכול להיות שמדובר בתקלה בלוח האם. האם ישנה תקלה גורפת בלוחות האם הללו כשמדובר בהתקנת WIN 7? במידה וכן מה ניתן לעשות, ובמידה והתשובה היא לא - האם ניתן לפתור את הבעיה הזו או שאנ…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, כבר זמן רב שאני נתקל בבעיה מאוד מטרידה, המחשב פשוט קופא בפעולות פשוטות. יש לי Windows 7 והבעיה הייתה גם בויסטה (רק ב XP זה היה תקין), כמעט כל פעולה פשוטה או מסובכת גורמת לאפליקציה שאני מריץ ולמחשב לקפוא. ההקפאה מתבטאת בכך שהתוכנה שאני מריץ לא מגיבה (Not responding) ושאר המחשב קופא, שמתי לב לרוב שכשאני פותח את המנהל משימות (Task Manager) אז יש תזוזה ושחרור. חשוב לציין שהעכבר לא קופא ברוב הזמן ואני יכול להזיז אותו, הפעולות קורות גם כשלא רצה שום תוכנה ברקע. זה יכול לקרות כשאני פותח את התריט הימני של הווינדוס, פותח את האקספלורר או הכרום, פותח לשונית חדשה, מריץ תוכנת אופיס וכו'. זה מאוד מתסכל ומפריע לעבודה השוטפת. לאחר ההתקנה הראשונה של ה Win7 חשבתי שהבעיה …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by MOX,

שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by GaTor120,

אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Z5745,

הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני כמה ימים ואין לי מושג מה גרם לה.. פתאום המחשב נתקע באמצע העלייה על החלון של ה- WIN XP עם הקוביות הכחולות שזזות ולא זז משם. לא התקנתי שום תוכנה ושום עדכון לפני שזה קרה. מה יכול לגרום לכך?וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ללא פירמוט ומחיקה של הקבצים? נ.ב. למצבי ה- safe mode למיניהם הוא נכנס ללא בעיה. תודה רבה לעוזרים.

17. Started by Rinus,

היי, יש לי הודעה ב POST... אפשר לדעת מה זה בדיוק אומר? פירוט מלא בבקשה... : Detecting IDE Primary slave.... None Detecting IDE Secondary Master... None Detecting IDE Secondary Slave.. None תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Forest14,

מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...

20. Started by Teknik,

שלום, ברשותי לוח אם DG31GL. העברתי אותו עם כל החלקים למארז אחר. ובהדלקה הראשונה הכל עבד מעולה- עשיתי boot מדיסק און קי, חיברתי מקלדת, עכבר. לאחר התקנת הווינדוס הפורטים הפסיקו לתפקד. יש חשמל אבל אין data. גם לא בדוס ו\או ביוס. ניסיתי לאפס ביוס, בדקתי שה וUSB מאופשר בביוס וגם שדרגתי ביוס לגרסה חדשה יותר. כבר ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, זכרון, מעבד וספק (ספק תקין בוודאות) - אך ללא הצלחה לפתור את הבעיה. אולי התשובה כבר ברורה, אך החלטתי להתייץ בכל זאת. יכול להיות שזכרון או מעבד אחראים לבעיה? או שנשאר להסיק שיש תקלה בלוח? ומה שנשאר לעשות זה להתקין PCI TO USB... תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Eyal Birkental,

מעוניין לחבר LAPTOP אשר יש לו את כל היציאות למחשב AIO. למחשב AIO יש יציאות: 2 USB USB SS HDMI OUT. האם יש דרך לשתף את המחשב הנייד על גבי המחשב AIO ?

22. אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by PCguy,

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT ואם 64 אז של מי ולמה? ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  24. DVDRW של LITEON, קרה פתאום אחרי חזרה של המחשב ממצב STANDBY. מישהו נתקל בזה, או שזה פשוט אומר שהכונן מת?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.