תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לאחר החלפת לוח אם למחשב ישן של האחיות שלי, המעבד (P4 2.6GHZ) התחיל לעבוד על חצי מהתדר - 1.3GHZ. ב-BOOT מופיע התדר המקורי. לא מצאתי בביוס שום אפשרויות הנוגעות לתדר המעבד או כל אפשרות בכללי, לחוהיא את האפשרות להפעיל HT. הלוח הוא GD-865GV-L להלן תמונה מ-CPUZ
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אומנם זו לא תקלה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים(בטח הרבה יותר מפורום מסכי מחשב), מצטער אם אני טועה.. אני קונה מחשב חדש שימשמש אותי לעבודה בשביל בלימודים בלבד, ואני רוצה להשאיר את המחשב הישן בשביל גלישה באינטרנט וכל מיני שטויות כאלה.. אבל מיותר לי להשתמש ב2 מסכים בשביל זה..(וגם אין יותר מידי מקום בשולחן) רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לאיזה מפצל או משהו בסגנון שאני אוכל להשתמש ב-2 מחשבים במסך אחד(בלחיצת כפתור או משהו כזה) ואם כן, איך עושים, כמה עולה וכל מיני כאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פתאום התחילה אצלי בעיה מוזרה מאוד. כשאני מנסה לפתוח דפדפן(כרום) אני מקבל הודעת שגיאה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לפתוח רק אז הוא נפתח רגיל. בעיה בטעינת אתרים, בפתיחת טאבים חדשים, נגיד אני פותח טאב וזה לא טוען את האתר, אם אני מנסה להכנס ישירות מהעמוד שאני נמצא בו במקום לפתוח בטאב חדש, זה נכנס. ניסיתי גם באקספלורר, ניסיתי אפילו להתקין פיירפוקס. אותו דבר, לא עזר. בדקתי וירוסים, אין. עשיתי ניקיון עם spybot, עדיין לא עזר. אני מצרף צילום מסך של ההודעות שגיאה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לפני כשנתיים מחשב עם לוח אם של אינטל PealsCreek 667 DDR2 G31, ומעבד Core 2 Duo E6320 1.86GHZ 1066. התקנתי מערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט WIN 7 לפני כשבועיים ורכשתי כרטיס מסך של innoD GeForce 9400GT 512MB, וכאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה אני מגיע להתקנת המערכת החדשה, אני נתקל במסך כחול (Blue Screen). ניסיתי להוציא את כרטיס המסך שלי ולהפעיל דרך כרטיס המסך שמובנה על לוח האם, וככה זה כן עובד. החלטתי לקחת את כרטיס המסך לבדיקה במעבדה של אייבורי ולאחר הבדיקה שלהם נמצא כי כרטיס המסך תקין. ובאייבורי טוענים כי יכול להיות שמדובר בתקלה בלוח האם. האם ישנה תקלה גורפת בלוחות האם הללו כשמדובר בהתקנת WIN 7? במידה וכן מה ניתן לעשות, ובמידה והתשובה היא לא - האם ניתן לפתור את הבעיה הזו או שאנ…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן רב שאני נתקל בבעיה מאוד מטרידה, המחשב פשוט קופא בפעולות פשוטות. יש לי Windows 7 והבעיה הייתה גם בויסטה (רק ב XP זה היה תקין), כמעט כל פעולה פשוטה או מסובכת גורמת לאפליקציה שאני מריץ ולמחשב לקפוא. ההקפאה מתבטאת בכך שהתוכנה שאני מריץ לא מגיבה (Not responding) ושאר המחשב קופא, שמתי לב לרוב שכשאני פותח את המנהל משימות (Task Manager) אז יש תזוזה ושחרור. חשוב לציין שהעכבר לא קופא ברוב הזמן ואני יכול להזיז אותו, הפעולות קורות גם כשלא רצה שום תוכנה ברקע. זה יכול לקרות כשאני פותח את התריט הימני של הווינדוס, פותח את האקספלורר או הכרום, פותח לשונית חדשה, מריץ תוכנת אופיס וכו'. זה מאוד מתסכל ומפריע לעבודה השוטפת. לאחר ההתקנה הראשונה של ה Win7 חשבתי שהבעיה …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, יש לי הודעה ב POST... אפשר לדעת מה זה בדיוק אומר? פירוט מלא בבקשה... : Detecting IDE Primary slave.... None Detecting IDE Secondary Master... None Detecting IDE Secondary Slave.. None תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני כמה ימים ואין לי מושג מה גרם לה.. פתאום המחשב נתקע באמצע העלייה על החלון של ה- WIN XP עם הקוביות הכחולות שזזות ולא זז משם. לא התקנתי שום תוכנה ושום עדכון לפני שזה קרה. מה יכול לגרום לכך?וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ללא פירמוט ומחיקה של הקבצים? נ.ב. למצבי ה- safe mode למיניהם הוא נכנס ללא בעיה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי. זו פעם ראשונה שלי כאן. אני ברוך הבא? בכול מקרה..הבעיה שלי התחילה כאשר אחי בן ה5 לחץ לי על כפתור הריסט ומאז... נעלמו עקבותיו של אחד ההרדיסקים שלי..יותר נכון כונן די, שהוא מין הסתם ה SECONDERY שלי. תנו לי לחדד - הוא נעלם במסך "המחשב שלי".אין לי גישה אליו. גם נכנסתי ל MY COMPUTER - MANAGE - DISK MANAGMENT והוא גם לא מופיע שם. מה עושים מה עושים? בתודה מראש, המאבד..
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן ATI RAGE PRO AGP. + יש לי לוח (לא כזה חדש) של Gigabyte 7ZXE . //תוקן הגרסא של הAGP של הכרטיס מסך לא ידועה, אבל אני יודע שהוא AGP x2, (הכרטיס מ98) הגרסא של הAGP של הלוח היא AGP 2.0 והלוח תומך בעד AGP X4. עוד משהו, הצורה של הקוננטור של הכרטיס מפוצלת, כמו של הPCI, הAGP שעל הלוח לא מפוצל, (הכרטיס מתחבר). האם אני יוכל להתקין את הכרטיס הזה על הלוח הנ"ל, בלי שמשהו ישרף?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק: Gravis Game Pad 4 Button משהוא נורא ישן אבל נוח... ניסיתי לזהות ב- Windos XP דרך לוח בקרה-->Game Controlers-->הוסף בקר משחק.... בחרתי Gravis GamePad 4 button ואז מופיעה ההודעה הבאה: Your gameport or gameport drivers are not properly configured, Please consult the device manger ניסיתי עוד אפשרויות אחרות של התקנים ועבור כל התקן קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מה עושים??? /הכותרת נערכה - קרא את חוקי הפורום בבקשה/
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-