תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש וטוב והמחשב עובד מהר הכל סבבה רק בעיה אחת כשאני נכנס למשחקים , למשל לדמו של פיפא 07 אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויוצא לווינדווס עם הבשאיה של ה"שלח \אל תשלח" , וזה לא מחשב מסכן - קונרו e6300 והכרטיס מסך geforce 7600gt 256 mb ככה שזה אמור לאכול את הדברים האלה או שאני נכנס לדום 3 וכעבור כמה דקות המחשב נתקע ועושה ריסט או שיוצא לווינדווס כשהצבעים והסיביות משתנים פתאום להגדרות נמוכות המחשב היה אצל הטכנאי שאמר שהחשב בסדר גמור ושאצלו אף אחד מהדברים הנ"ל לא אירעו ... אני לא יודע מה לעשות כי אנימתבאס שהשקעתי 5 אלף שקל(ללא מסך) במחשב שלא נותן לי בינתיים את התמורה המתאימה. הדרייברים המותקנים אצלי הם העודכנים ביותר אז מה יכול להיות מקור הבעיה? הכרטיס ,המעבד הלוח מה??
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הרכבתי בעצמי מחשב חדש המיפרט שלו מופיע בצד וכשאני מדליק אותו הוא נידלק לכמה שניות ואז נכבה ואז שוב פעם אחרי כמה שניות נידלק וניכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל בבקשה תעזרו אני לא יודע מה הבעיה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:05:40 מישהו?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי כרגע את המחשב החדש, הבוט עולה, כל הרכיבים מזוהים. שאני מכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס הוא מתחיל את הטעינה וברגע שהוא מסיים ואמור להעלות את מסך ההתקנה המחשב מרסט או נותן מסך כחול. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. I5 INTEL WG PNY 4GB 1333 PCP 750W ההארדיסק לא חדש והיה בשימוש במחשב הקודם.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט הוא מעבד i7 4770K זיכרון (16) 4X4 Corsair Vengeance Pro לוח אסוס Asus Maximus VI Formula כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX780 OC ספק Corsair rm 550. קירור CoolerMaster Eisberg 240L חיברתי מסך ישן אבל תקין ב100 אחוז דרך מתאם מ vga לdvi ולכרטיס. (בלוח יש רק יציאת hdmi) הלוח מנסה להפעיל כמה פעמים וכותב (במסך בקרה הקטן שלו) '99'. אציין כי מלבד הכרטיס כל החומרה חדשה לגמריי ואף הכטיס תקין לגמריי ועבר שימוש של כמה חודשים בלבד. אשמח לעזרה. [h=1][/h]
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אנשים, אני חייב ייעוץ! הרכבתי אתמול את המחשב שלי לתוך מארז חדש, עם אותו ספק אותם כוננים והכל, ומשהו מוזר קורה. ברגע שמכניסים אותו לחשמל, הLED של המארז נדלק ולא נכבה, שמנסים להדליק אותו, המאווררים מתחילים להסתובב לשנייה בערך, ואז הכל נכבה. איפה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי את החלקים הבאים וחיברתי: gigabyte z77 ud5h i7 3770 4*4GB Gskill seasonic 620w SI12 antec p193 וכל המאווררים פועלים (המאוורר של הספק מופנה כלפי מעלה לא החוצה - לא יודע אם קשור..) ניסיתי להעביר את הכונן עם הווינדוס והכל מהמחשב הישן - ולא עבד. קראתי בפורום שלא תמיד ניתן לעשות זאת עם ווינדוס אז קניתי כונן קשיח WD caviar blue 1TB התקנתי ווינדוס ומדי זמן לא מוגדר המחשב קופא - אי אפשר להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl+alt+del או כלום. ואז אחרי מספר דקות הוא נכבה. הווינדוס מעודכן עד אחרון העדכונים. בדקתי טמפרטורה במספר תוכנות כל אחת אומרת משהו אחר : realTemp http://i45.tinypic.com/1zzlseo.jpg בסביבות 40 מעלות speedFan http://i48.tinypic.com/1o63wm.jpg בסביבות 20 מעלות Bios …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש עם 8 ג'יגה זכרון RAM, מעבד i5 דור 2, 2 כרטיסי מסך AMD Radeon 6850HD משורשרים וספק 550WATT. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות גרפיות בעיקר (גוגל ארת', פוטושופ וכו') לאחר מספר דקות עבודה המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד אבל לא רואים כלום. הדרך היחידה לגרום למחשב לחזור לעבודה רגילה הוא ע"י ריסטרט פיזי של המחשב. שמתי לב, שכשאני משחק משחקים שהם 32 ביט, כמו למשל Modern Warfare 2, המחשב עובד במלוא העוצמה ובלי להיכבות, אבל מספיק שאני אפתח פוטושופ ואעבוד מספר דקות הוא ייכבה לי (פוטושופ 64 ביט). השאלה שלי היא מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה פה? הרצתי memtest על המחשב ולא עלו בעיות בזכרון, אבל בעצם הבעיה יכולה להיות נעוצה בלוח האם, בהארדיסק, או אפילו חל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב , קניתי מחשב לפני כ 3חודשים ,והמחשב הזה מתחמם יתר על המידה -כך שהמקלדת של המחשב מאוד חמה ובנוסף המחשב נתקע ללא אפשרות לגעת בו עד שהוא חוזר לעצמו אחרי זמן מה . סוג המחשב : https://ksp.co.il/web/item/181830 החברה מציעה להחליף את חלקי המחשב -המאוורר ועוד חלקים נוספים -אני יודעת שאם פותחים מחשב זה הורס את האיכות שלו ,ואני חוששת להיתקל לבעיות נוספות שעלולים להיגרם בהמשך . אשמח לייעוץ,האם זה בסדר לפתוח את המחשב ? מה ניתן לעשות ? בתודה מראש , מיכל
-
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
- 4 followers
-
-
אהלן,אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הבעיה הזאת: טוה אז ככה, קניתי מחשב לפני חודש וחצי בערך, מחשב טוב לפי דעתי. מעבד: INTEL E4400 2GHZ ליבה כפולה זכרון:1024MB DDR2 667MHZ לוח אם של גיגהבייט 945GCM-S2 בהתחלה הכל היה בסדר אבל בזמן האחרון המחשב נהיה איטי. הכל זז לאט, כשאני מפעיל פוטושופ ועוד תוכנות זה ממש איטי. האנטרנט איטי, החלונות עולים לאט. בקיצור הכל ממש לא זז!!!! אני עושה בערך כל שבוע ניקוי דיסק ואיחוי! אז למה??? אני לא מבין גדול במחשבים אבל שמעתי משהו על זכרון ווירטואלי וקובץ החלפה ???! האם זאת הבעיה?? או שזה משהו אחר??? בבקשה תעזרו לי. רק מי שמבין בזה ולא סתם לזרוק תגובות כמו: תחליף מעבד או משהו כזה! תודה רבה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המהירה! הזמנתי מחשב חדש מחנות מוכרת, והמחשב חטף מכה בזמן המשלוח. המחשב נמצא במארז Fractal Core 3000 ונפל על חלקו התחתון / אחורי של המארז כאשר הוא ארוז כהלכה באריזת היצרן (קרטון וקלקרים), המחשב הכיל 2 דיסקים קשיחים, SSD וקירור Arctic 7 Pro אך ללא כרטיס מסך חיצוני (כמובן לוח, מעבד וספק כוח). הקרטון כנראה נפל על משהו מגובה של לפחות מטר וחטף מכה טובה(המתוארת בתמונות), כתוצאה מהמכה רוסק הקלקר בנקודת הפגיעה. הנזק הפנימי הנראה כאשר פתחתי את המארז היה: 1. תופסני המתכת של הפילטר התחתון (ספק כוח) היו עקומים / שבורים (איזור המכה - כלומר החפץ הפוגע עבר את הקלקר ופגע בפילטר עצמו במארז). 2. הדיסקים הקשיחים ושאר המסילות הפנויות של הדיסקים היו תקועים באלכסון…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין עליו תוכנות בשבוע הארון הוא פשוט נתקע אין לי מושג מתי ולמה אני מנסה לאפיין את הבעיה ותא מצליח התקנתי אופיס 2007 ואמיול המחשב נתקע בצורה רנדומלי לפחות מבחינתי כרגע וצריך להפעילו מחדש מה האפשרויות למה זה קורה לי תודה מראש נעם
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. קניתי מחשב וקיבלתי אותו לפני יומיים בכללי מעבד q8200 זיכרון: 4 גיג'ה ddr 3 כרטיס מסך gigabyte 9800 gt ולוח : gigabyte e945c-ds3 מה שמוזר שהוא נתקע במשחק אחד לפחות שניסיתי call of duty 5 אבל המעבד לא מתחמם.. איך אני יכול לבדוק את המחשב ולמה זה קורה ? תודה רבה
-
- 44 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים בצעתי שדרוג למחשב (לוח אם כרטיס מסך מעבד וספק כוח) הכל עובד אבל פעמיים קרתה לי תקיעה מוזרה ופעמיים באותו מצב של צפיה ביו טיוב,פתאום המסך נתקע בצבע מוזר ורוד/סגול כזה לא מגיב לשום לחיצה במקלדת או תזוזה של עכבר ודורש ריסט של המחשב,לצערי בשל המצב הזה גם לא הצלחתי להציג לכם תמונת מסך, מבחינת חומרה הכל ניראה תקין כנ'ל מבחינת מעלות חום יש לכם רעיון איך להכווין אותי לפיתרון התקלה??אם יש פרטים מסויימים שאתם צרכים מבחינת המפרט אספק אותם גם כן,אחרי הריסט הכל חוזר לפעול רגיל אבל התקלה הזאת חזרה פעמיים במשך שלושת הימים האחרונים עדכון: בדקתי ב event viewer ולא מצאתי תקלה כלשהיא בנושא הזה.
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, ימים ספורים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש, הוא החליט "להשתולל" והעכבר והמקלדת לא תיפקדו. בלית ברירה כיביתי את המחשב ידנית, והפעלתי מחדש. כעבור מספר דקות שוב קרה אותו הדבר. הפעם השארתי את המחשב פועל, ויצאתי מהבית. כאשר חזרתי, הופיע הודעה שחלונות נאלץ לבצע שחזור. מאחר ולא ידעתי בדיוק מה מקור הבעיה, החלטתי לשחזר את גיבוי האימאג' שאותו יצרתי מיד עם קבלת המחשב, ואשר כלל את התקניה נקייה של חלונות ודרייברים מעודכנים. לא עבר זמן רב מאז, והנה אתמול שוב אותה בעיה. האמת שאפילו קשה לי לתאר את התקלה, אבל בעקרון נוצר מצב שבו המחשב כאילו קופא, ושום דבר אינו פועל. כעת אני כבר די משוכנע שלא מדובר בוירוס (או בסיבה אחרת הקשורה לתוכנה) אלא בבעיה של חומרה או מנהל התקן . למרות שמדובר במח…
-
- 69 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש שמשום מה קופא\קורס מדי פעם, כל פעם שאני משחק יש תקיעה של 4\5 שניות וזה חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נתקע וחייב לעשות ריסט ידני, בדקתי ב event viewer וזה לא אומר הרבה חוץ מ -event id 1001 או kernal error המפרט שלי הוא asrock z390 pro i59600k 32gb crucial m.2 rtx2080 יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? איזה דברים אני יכול לעשות כדי לוודא שכל החלקים תקינים לפני שאני שולח לבדיקת מעבדה? צילמתי תמונה מבדיקה שחבר אמר לי לעשות, זה נראה לכם תקין? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מדובר על core i7 920 2.66 Asus P6X58D Asus 5850 OCZ GOLD 1600 2x3 WD 500gb black caviar SeaSonic 750w Silver s12d מסך גם חדש Acer שתדעו על מה מדובר - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824009167 עכשיו לבעיה: חיברתי את הכרטיס ב HDMI למסך. הווינדוס [7] עולה הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך Catalyst 9.12hotfix עשיתי ריסט ושהווינדוס עלה זה הציג הכל בקווים וורודים ארטיפקטים והכל היה נראה שבור כזה לא יודע בלאגאן.. בקיצר בדקתי אם הסלוטים או משו אחר דפוק עדיין אותה בעיה עד שהחלפתי ל DVI וזה הציג תמונה כרגיל המשחקים רצים אין ארטיפקטים כלום.. *למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני רוצה לדעת כי אני טס חזרה מארה"ב וישלי אפשרות היום להחליף אם מ…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב בחלקים וחיברתי בעצמי חוץ מהמעבד יחד עם היחידת קירור שלו החלקים שקניתי : I5 3570K לוח אם גיגה בית Z77-HD3 corsair 1600 2X4GB זיכרון וכרטיס מסך גיגה בית gtx7600c 2gb כל השאר יש לי בקיצר חיברתי הכל העלתי את המחשב בפעם הראשונה עם דיסק של ווינדוס לקח לו כמעט שעה להתקין עשה לו שלוש ריסטארט ואז גם שהתחלתי לעבוד עדין הוא היה מאוד איטי ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולהתשמש בכרטיס שעל הלוח האם וזה עדין איטי כרגע אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזה שהוא בעיה במעבד או בלוח האם עוד משהו שאני רוצה לציין הטכנאי שהרכיב לי את המעבד הוציא והכניס את המערכת קירור כמה פעמים אז אולי משהו עם המישחה טרמית לא טוב? אשמח לתגובה מהירה! שכחתי להוסיף: ניסיתי להחליף את המיקומים של כ…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. קניתי מחשב חדש חזק ויקר (9000 ש"ח), משום מה כשהתקנתי עליו את התוכנות שלי, במיוחד קורל דרו גירסה 8 + אדובי אקרובט ודיסטליר, וניסיתי לעבוד איתן, הוא תוקע אותם לפעמים. כאילו נתקע באמצע פעולה של ייבוא וייצוא קבצים וכדו'. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה (התכונות עם רישיון עובדות נהדר במחשב הישן יותר שלי) מפרט המחשב: CURE 6400 לוח ג'יגה בייט DS3 כרטיס מסך ג'יגה ביט 7600 GS 2 GB של קורסייר DDRII 667 וכו'...
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון קיבלתי מחשב חדש, התקנתי ווינודס 7 64 ביט, התקנתי את כל העדכונים , כמו כן התקנתי את כל התוכנות של הלוח אם ועדכנתי אותו דרך אחת התוכנות המצורפות. יום לאחר ההתקנה של הכל (בבוקר) בהתחלה היו לי בעיות שמחשב עלה אך יציאות הUSB לא עבדו כלל! לא המקלדת ולא העכבר השארתי את המחשב "תקוע" כמה שעות וכשחזרתי המחשב עלה עם תקלת בלו סקרין שלא הופיעה יותר,מאז לא היו בעיות עם הUSB. היום שוב אחריי כמה שעות שלא הייתי מול המחשב הופיע לי תקלת BLUE SCREEN, המחשב בציע ריסט לבד וקיבלתי הודעה כפי שמופיע בתמונות המצורפות. [ATTACH=CONFIG]6060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6062[/ATTACH] מה אומרת התקלת? למה זה קורה? * מפרט המחשב מעבד i7 4770 לוח אם GA-Z…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-