עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הבעיה המוזר היא כזאת: המחשב של אימא שלי נידלק ועובד בסדר ואחרי כרבע שעה, הוא מתחיל לצפצף רצוף, ציפצוף של משהו חורק זה 100% לא הPC SPEAKER(כי ללוח אין כזה ולמארז אין כזה) זה 100% לא הHDD, כי החלפתי לאחד תקין, וניסיתי להפעיל את המחשב ללא כוננים כלל, וזה עדיין עושה צליל של חריקה ניסיתי ידנית לעצור לשניה כל מאוורר שיש, ועדיין יש את אותו הרעש המעצבן מפרט: AMD- AXP-2400 ללא OC KingStone 512MB DDR 333MHz M.Board: GA-7VM400MRZ מארז V30 של Compucase ספק מיני HEC 200SR-T בטמפרטורות אין שום דבר חריג, וגם המתחים סבירים(כי אין יותר מדי חומרה על המחשב) מה לדעתכם מקור הרעש? אני חושד בעיקר בספק שמתחמם יותר מדי ומתחיל לקדוח בראש עם הרעש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by eliXir,

היי, חבר שלי רק קיבל חזרה את המחשב מתיקון לאחר שהחליפו לו לוח אם שנהרס. המחשב עבד והכל, והיום פתאום המסך לא נדלק לו. הוא ניסה להחליף מסך אחר, עדיין לא עובד. הוא אף ניסה לחבר את המסך לכרטיס מסך שמובנה על הלוח אם שלו, את שני המסכים, וגם לא עובד. הוא טוען שהמחשב לא עושה את הרעש הזה שפותחים את המחשב (משהו כזה.. אנערף) בכל מקרה, מה נראה לכם יכולה להיות הבעיה? לפי מה שהוא אומר הכל תקין (מאווררים, ספק, דיסק קשיח וכו') והוא לא מבין מה הולך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by bennnn,

המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by Randy Orton,

יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by No-Limits,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by UgiPletzet,

אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל זה הולך ככהה!@ אני בקרוב עומד לפרמט תמחשב ואני לא יודע מה עדיף לי ... יש לי 2 הארד דיסקים אחד 200 GB ואחד 250GB ב SATA II עכשיו אני לא יודע מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים ויציבות לשים בחיבור SATA או בRAID ? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by eddboy,

יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by deso,

חבר שלי מודאג מאוד משתי בעיות שקורות אצלו במחשב,והוא לא מוכן להדליק את המחשב,אז זה דחוף. הנה הבעיות: 1.הלוח אם שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות,האם זה קריטי?מה עושים על מנת להוריד את החום? (מאוחר יותר אני אתן את שם הדגם,תתנו תשובות על בעיות כלליות ופתרונות) 2.המאוור של המחשב עושה רעשים מוזרים שמשתנים מתי שהFrame במשחק מחשב משתנה. תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by snoopyman@,

שלום לכולם, תחילה אציין שהמחשב הורכב בחנות שקניתי אותו והמאוורר במארז מותקן כאשר הוא מפיץ רוח כלפי חוץ המארז, וגם הקירור אף פעם לא מספיק למחשב. רציתי לשאול אם זה תקין או שאולי כדי לי להחליף להחליף את הכיוון של המאוורר.

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by someone,

המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by yoyoyo,

אני צריך לעשות פורמט וניתקלתי בבעיה הזו: stup did not find any hard disk drives instald in your computer. make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturersupplied diagnostic or setup program. בעיה זו הופיעה במסך הכחול

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. יש לי בעיה מוזרה... המחשב שלי רק בן 3 שבועות בערך... P930, 1800XT ARCTIC 7 על המעבד BELKIN WIERLSESS PCI AUDIGY 2 ZS 2X512 CORSAIR DDR2 667 NOISTAKER 485W GIGABYTE 8I945P-G מידי פעם, כשאני בDESKTOP, הכל פשוט קופא... לא עבדתי עם תוכנות כבדות או משהו - בפעם האחרונה זה היה מסנגר, ECLIPSE (סביבת פיתוח בJAVA), FIREFOX, NOD32, וה WIERLESS UTILITY... כשהשארתי את המחשב דלוק בלילה שעבר הוא לא נתקע... וגם לא כששיחקתי משחקים די כבדים (אבל לא שיחקתי הרבה, אין זמן, אז קשה להסיק הרבה מזה).[ הוספתי טמפ' ומתח לפי EVEREST בתמונה לא עשיתי שום OVERCLOCK [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by ShahafH,

תראו... בכל משחק שאני משחק יש פתאום תקיעה של המשחק לאיזה 8 שניות ואז זה חוזר וזה בכל משחק ככה... בזמן ה7 שניות האלו אז גם איזה 2 שניות אין קולות ואז זה חוזר. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות במשחק וזה עדיין עושה את זה. בעבר זה לא קרה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. פווו... טוב אחרי יום ארוך אני יתחיל לספר מה עבר היום... לאחר שראיתי שהנוד32 לא מצדיק את עצמו (עושה כל מיני בעיות) עברתי לקספרסקי שישר שהתקנתי מצא כמה ווירוסים... הקובץ הראשון שהוא מצא מודבק בווירוס היה קובץ DLL שהיה חינוי למערכת ההפעלה! כמובן שלא שמתי לזה ולאחר שהוא הודיע שהוא לא מצליח להפטר מהווירוס - תמיד זה ככה משום מה... ועשיתי לקובץ DELETE !! כמובן שאחרי מחיקת הקובץ אחרי הריסטארט המחשב בתחיל להתחרפן וביקש קבצים מוזרים מאוד.. ניסיתי כל מיני דברים ואפילו ראיתי שאני יכול לשחזר את קובץ הDLL מהקספרקי אבל משום מה גם אחרי שיחזור הקובץ המחשב עשה בעיות וביקש קבצים שונים על עליית המחשב... התחלתי בפירמוט ועכשיו סיימתי הכל (כולל דרייברים וכל המסביב) מפרט A3200 גיגה זיכרון…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by omrit,

עדכנתי את הביוס של הלוח שלי- DFI Lanparty UP ultra-D, דרך WINFLASH (טעות חמורה- אני יודע, לא להטיף בבקשה) העדכון (נראה ש) עבר בהצלחה, ולאחר ריסטרט, המחשב קפא, ולא עלה, גם לא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהתקע... הזזתי את הג'מפר על הלוח שמאפס את ה CMOS, ועכשיו המחשב עלה. כאשר אני מחזיר את הג'מפר- המחשב שוב לא עולה... כרגע הוא רץ עם הג'מפר במצב CLEAR CMOS. מה לעשות? בבקשה שיגיב רק מי שמבין ומכיר את הלוח, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. זו מצלמת לוג'יטק פשוה שעולה 100 ש"ח אבל לא תארתי שעד כדי כך גרוע רואים (עוד אחרי שניסיתי שם את כל האופציות!!) זו המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. יש לי PENTIUM 4 3.0 GHZ 512 DDR400 ספק 500W כל השאר לא נראה לי רלוונטי... בקיצור, בזמן האחרון המחשב מתכבה (לגמרי! לא RESTART ) בעצמו, בד"כ במשחקים, בלי שום ERROR או מסך כחול (למרות ששיניתי את ההגדרות) עשיתי את הבדיקות לפי מדריך ה - FAQ - אני בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפ' בסדר גמור, אפילו טובה. -הרצתי MEMTEST86 וכאן קרה משהו מאוד מוזר: במקום לדווח לי על שגיאה, המחשב פשוט נכבה באמצע הבדיקה (הרצתי אותה פעמיים). האם זה אומר בוודאות שהבעיה היא בזיכרון או שיש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.