עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by McMerc,

כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by eli eli eli,

שלום מחפש צורב DVD ל IBM THINKPAD R51 מאחר והקודם Matshita DVD-RAM UJ-811 Standard CD-ROM drives סיים את הקרירה בגלל התחממות יתר ואינו קורא DVD תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה ענקית לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by M@or,

יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by RDS,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הכל טוב, פועל מעולה, אבל מה, כשאני בודק כמה זיכרון נמצא בשימוש (דרך מנהל המשימות->ביצועים-> זיכרון פיזי) אני רואה שבזמין יש לי פחות מ-500000, כאשר ברקע פועלות תוכנות מינימליות (מסנג'ר, AVG, deamon tools)... המפרט שלי: AMD 3800 Dual Core Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 Socket AM2 Motherboard TwinMose 1G 667 WD 160 GB Sapphire X1950 PRO 256 MB אני משתמש בווינדוס XP.... תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by hakoki,

שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by יונדב,

שלום. יש לי Xp Professional. הייתה לי בעיה עם הקובץ Kernel32 וכו', תיקנתי את הבעיה ע"י מחיקת ה SP2 (בהמלצת נציג מייקרוסופט..) עכשיו המערכת הפעלה עובדת, אבל עובדת ממש לא טוב.. כמעט כל תוכנה שאני פותח לא עובדת, אי אפשר להעתיק קבצים וכו' , וכמעט בכל התקנה חדשה שאני רוצה להתקין מופיעה ההודעה הבאה: Setup failed to launch installation engine: The RPC server unavailable. מה לעשות??? ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט כדי לעשות WinUpdate אך זה לא עזר..(ניסיתי ע"י חיבור רשת + חיבור Wireless) ושום דבר לא עובד.. ניסיתי להיכנס ל"תוכנה" Services שנמצאת בתוך הקטגוריה Administration שנמצאת בלוח הבקרה, מצאתי בServices את RPC, ניסיתי לעשות לו Start, אחד עבד אחד לא עבד.. תעזרו לי, בבקשה!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by TemaniH,

פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by naoriko,

יש לחבר שלי בעיה שהוא מפעיל את המחשב הווינדוס מתחיל לעלות זה מראה את הרקע ואת העכבר..........ואז פתאום מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e (0xc0000005,0x80625479,0xf4d3a84e,0,00000000 בבקשה תעזרו לייייייי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by talbion,

אהלן חבר'ה. קניתי צורב DVD של LG: X 16 Dual layer לא משהו יוצא דופן. השאלה שלי היא פשוטה: מה 2 השכבות (DUAL LAYER) נותנות לי? למה הן מיועדות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by silky,

בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by adirnasri,

שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by doctor hardware,

אז ככה המפרט הוא כזה : CONROE 6600 GIGABYTE 965 DS4 KINGSTON 1 GB 667 X 2 WD 250 GB SATA2 LEADTEK 7900 GT 256 POWER SUPPLY - THERMALTAKE 470 WATT CASE - GIGABYTE ALUMINIUM DVD WRITER SONY-NEC FLOPPY בדקתי זיכרונות באמצעות MEMTEST במשך 24 שעות והכול תקין . עדכנתי את הגרסה של ביוס ל F6 הורדתי מאינטרנט את הדרייברים הכי חדשים , התקנתי מע הפעלה (התקנה נקיה) XP PRO CORPORATE ENG כולל כל התוכנות ,עדכונים ,אופיס וכו. עדיין הרסטארטים לא הפסיקו , פעם זה קורה באמצע משחק או סתם במהלך גלישה. אני חושד בספק כוח , אם אני צודק? תדה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by i022052,

יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by Moty_p,

אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by בתאל:],

היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by lidorosh,

חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.