תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
שאני לוחץ התחל-כיבוי המחשב לא מתכבה ואז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אפשר לכבות מהתפריט של סיסמא וכו'.. האם משהו יכול לעזור?תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בביצועים בין מחשב בעל כרטיס מסך משולב לאחד בעל כרטיס לא משולב, בתודה, peshtol *צונזר*
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב יש לי ככה בעיות: כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט הוא עושה לי שגיאת CRC בהתקנות מדיסקים תקינים לחלוטין הוא עושה שגיאות CRC עד שאני לוחץ RETRY כמה פעמים והוא ממשיך עד להודעה הבאה הזכרונות נבדקו אם memtast ההארד דיסק נסרק בסריקה של הווינדוס הווינדוס פורמט הרבה והדרייוורים מעודכנים כולם מה זה יכול להיות? אני מיואש כבר
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה מאוד במחשב שלי. המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. זה קורה בעבודה שוטפת במחשב ולא נמצא מכנה משותף שיכול לגרום לי לחשוד שהאיתחול התבצע כתוצאה משימוש באפליקציה מסויימת. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP SP2 מעבד: Intel Pentium 4 Northwood 1.6A GHZ @ 2.2GHZ Cache לוח אם: Epox EP-4BDA - Intel I845D Chipset זיכרון: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 Samsung 512MB DDR 333/400MHZ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז הוא לא מפעיל לי אותו כך שאני לא יכול להתקין ווינדוס בדקתי בביוס ושמתי את האפשרות הראשונה של הCD ROM מישהו יכול לעזור לי יש לי מקורי אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב ובגלל זה אני לא מצליח כי במחשב הישן זה עובד אני מנסה לחשוב ואני לא מצליח להבין מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם לוח האם הזה של גיגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 ובהרצה של תוכנת הניטור ITE SMARTGUARDIAN מוצגים באדום כמה נתונים חריגים: LDT BUS - 1.85V, NB +1.5V - 3.24V, DRAM - 1.12V. במיוחד הנתון המרכזי נראה קיצוני. עד כמה שידוע לי זו תוכנה אמינה ובכל אופן לא הצלחתי לקבל נתונים כלשהם על הוולטאג'ים הספציפיים בתוכנות סנדרה, אברסט או MBM. בביוס הכל מוגדר לאוטומטי ואני לא מבין מדוע התוצאות האלה. האם זו סיבה לדאגה? בתודה על כל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. שאלתי גם בפורום חומרה\תמיכה טכנית האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה נראה לי הכי מתאים לפה. הבעיה היא שאחרי כמה זמן שהמחשב פועל מוצג על המסך מרובע בצבע תכלת שרשום עליו out of rate ומתחת לזה רשום משהו עם הרצים (hz) אני על רזולוציה 768*1024 וניסיתי לשנות את הhz של המסך מ85 ל75 ול60 ועדיין הבעיה נמשכה (הוי שעושה שזה יציג רק מצבים שנתמכים ע"י המסך מסומן) הנה הטמפ' של הרכיבים שלי לפי everest http://img66.imageshack.us/img66/9726/tempsdb1.jpg מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחר הרכבה של מחשב חדש חיברתי את ה HD והוא לא מזוהה בביוס אני מבין שזו בעיה ידועה וצריך דרייבר אשמח להסבר או קישור אגב הדגם של הלוח אם הוא ?P5L-MX וה HD הוא ?80GB 8MB, SATA II?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים זה די מלחיץ אותי
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בדקתי יציבות ב S&M, הגדרתי 100% למעבד ומשך זמן על LONG, באמצע הבדיקה קפץ warning: (בשלב של FPU) זה בעיה חריגה? או שלאפשר למתח לעבור את ה 12 V ?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהייתה הפסקת חשמל (המחשב היה דלוק), יש לי בעיה במחשב (פנטיום 3 800MHZ). הצלחתי לאתר שזה קשור איכשהו להארד-דיסק. כשההארד-דיסק מחובר לספק מתח, המחשב לא נדלק בכלל. שום דבר לא מגיב. אם אני מנתק את המתח מההארד-דיסק, אז המחשב עולה והכל עובד, אבל כמובן שאין לו הארד-דיסק כדי להמשיך לעלות.מה שמוזר הוא שלמרות שההארד-דיסק מנותק, הנורית האדומה שלו דולקת מרגע הדלקת המחשב באופן קבוע. בדקתי את ההארד-דיסק במחשב אחר והוא תקין. החלפתי ספק כח. החלפתי את החיבור של ההארד-דיסק למתח וללוח אם (הכבלים). חיברתי אותו גם לחיבור IDE השני שיש בלוח אם (החיבור עובד- כי יש עליו CD שמזוהה). אין לי מושג מה לעשות עוד....האם זה הלוח אם??? מה זה עוד יכול להיות??? בבקשה עזרה כי אני כבר די מתוסכ…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-