עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tal_p,

המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Phantasm,

אוקיי אני אתחיל מההתחלה ואסביר הכל אולי זה יעזור לכם להבין טוב אתמול עשיתי אוברקלוק למחשב עד לגבול שתמיד הצלחתי להגיע כשה סופרפיי עדיין רץ כמו שצריך שאלתי פה בפורום אוברקלוק איך אני יכול לעבור את המגבלה הזאת שהגעתי אליה ואמרו לי להוריד את המכפלות אז הורדתי וניסיתי להגיע לאותה מהירות וזה לא הלך והסופר פיי לא סיים אז חזרתי לביוס והחזרתי להגדרות הרגילות שהם הדיפולט של המעבד והזיכרונות אוקיי אז אני יוצא מהביוס והווינדוס מסרב לעלות ממש לפני שאמור להופיע הבוט סקרין יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז ריסטרט אוקיי אז החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס אז מחקתי את התיקייה הישנה של הווינדוס והתקנתי מחדש והכל פעל כמו שצריך התקנתי את כל הדרייברים(צ'יפסט,כרטיס מסך,כרטיס קול,מודם ועכבר) והתחילו …

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by *AlCHEMY*,

שלום, יש לי בעיה מוזרה עם מחשב HTPC שלי (ראה מפרט). הוא עובר בהצלחה בדיקות Memtest ובדיקות יציבות ב-Windows, אבל לפעמים עושה ריסטים באמצע עבודה ותוך כדי עליית Windows. קורה גם עם מערכת הפעלה נקייה לחלוטין, ללא דרייברים. המעבד והזיכרון הגיעו ממחשב ישן = תקינים לחלוטין טמפרטורות נמוכות, מעבד לא עובר 50 מעלות במאמץ, מתחים יציבים. ראיונות ?

4. Started by אבירמי,

שלום,תמיד שאני נכנס למשחק שהורדתי בשם קאונטר סטרייק אחרי כמה דקות שאני משחק יש לי על המסך קווים צבעוניים ואחרי 10 שניות בערך המסך נעשה שחור וצריך לנתק את המחשב ולחבר מחדש כדי שהמחשב יפעל שוב למה?איך פותרים בעיה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה מקרב לב !

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager‬ 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by Cpu,

לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

הבעיה לא ממש אצלי היא אצל חבר שלי שאני מדליק אצלו את המחשב ורוצה להכנס למצב בטוח אני לוחץ f8 אבל כלום לא קורה הוא מעלה תווינדוס כאילו כלום הדבר היחדי שמופיע עם אופציות לחיצה לא כמו במחשב רגיל שיש לך את ה מסך הזה עם הכוכב הצהוב בצד ימין סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך קוראים לו אולי המסך של הביוס או משהו אצלו באופן רגיל תמיד מופיע לי מסך בצבע כחול של אסוס ויש לי אופציות לחיצה של alt+f2 אני נכנס לזה ואין לי שום אופציה להכנס למצב בטוח ובדרך כלל אחרי כמה ריסטים המחשב אצלי בבית מביא אופציה של להפעיל תווינדוס רגיל או להכנס למצב בטוח וסופר כלפי מטה אצלו משום מה זה לא מופיע איך נכנסים למצב בטוח במחשב שלו אני חייב לסרוק תמחשב במצב בטוח אצלו למה הסריקה לא מצליחה להסיר את הווירו…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by rafi01,

היי חברים ברשותי מערכת creative inspire t7900 7.1 וכרטיס Sound Blaster X-FI elite pro הורדתי את כל הדרייברים הנדרשים. כאשר אני מפעיל את ההגדרות דרך תוכנה של הכרטיס קול וגם של המחשב ואני עושה בדיקה האם יוצא קול מכל ה 7.1 רמקולים אז הכל עובד מצויין. כאשר אני שם מוזיקה מיוטיוב, סרט וכל דבר אחר, יוצא קול רק מהרמקולים הקידמיים. מה לדעתכם הבעיה ואיך ניתן לשמוע את הקול יוצר בסראונד מכל ה 7 רמקולים? נ.ב בעבר הכרטיס כל והרמקולים היו מחוברים למחשב אחר והכל עבד כרגיל.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by RayZ,

הרכבתי היום סוף סוף מחשב חדש, והכל היה בסדר יחסית, אבל כשבאתי עכשיו לחבר מסך (ה-DELL 2209WA) הוא כותב לי No signal DVI משהו כזה, והכל מחובר. ניסיתי אפילו לחבר בכמה דרכים, להחליף לכבל USB, לא עזר. אני חייב לציין שהכבל מולקס חובר לכרטיס מסך בכמה דרכים (ישירות מהספק, מתאם ממולקס לכבל שיוצא מהספק, שניהם גם בתצורה של 6 פינים וגם 4 פינים- שום דבר מהם לא עבד, אותו הדבר.) והמאוורר שעל הכרטיס מסך מסתובב, ככה שהוא גם עובד ויושב בסדר על הסלוט. עכשיו, זה לוח GIGABYTE X58-UD7 והוא משום מה לא בא עם ספיקר, לכן אני לא שומע צפצוצים או משהו, והכל חובר בהצלחה. למישהו יש מושג מה הבעיה? יש סיכוי שהכרטיס פגום או שהלוח פגום? (למרות שקשה לי להאמין, הלדים שעל הלוח והמסך LCD הקטן שעליו דולקים ומג…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  11. אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by lior0,

שלום לכולם, קניתי צורב חדש pioneer dvr-115. חיברתי אותו והכל טוב ויפה אך המחשב לא מזהה אותו. ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהוא לא מזהה את הכונן החדש. הבעיה גוררת גם בעיה של זיהוי כונן הDVD שעובד ולא עובד לסירוגין. המחשב ישן יחסית : intel pentium 4 cpu 2.40ghz תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. שלום! ברשותי המפרט שיש בחתימה שלי (Amd 64 3200+ GF6800GT Epox 8kda3j adata vitesta ) הרצתי את המבדק של 3dmark וקיבלתי רק 5960 נקודות.. לפי מה שהבנתי זה ציון נמוך לכ.מסך שלי מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הקטע המוזר, בכל הבאנצים של הכ.מסך הFPS לא ירדו מתחת ל40 אבל בבאנצים של הCPU הם היו מאד מאד נמוכים, בסביבות ה15 FPS wtf?? ) בדקתי שהזכרונות על 200mhz ,המעבד על 2200, והגיפורס על המהירויות סטוק שלו, כל הטמפרטורות סבירות (50+- ) גם עדכנתי ביוס וציפסט , וגם את הכ.מסך ואת הווינדוס ל SP2 הבעיה השניה שלי היא שאני לא מצליח להתקין שום וינדוס מלבד XP כשניסיתי להתקין 98 הוא לא הצליח לפרמט כי הוא לא מצא את הכונן (sata ) וכשניסיתי להתקין 2000 הוא התחיל לפרמט ואחרי הפירמוט כשהוא מעתיק א…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by EvilBoy,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי מחשב יחסית חדש וטוב... אבל יש לי בעיה איתו כבר זמן ממושך!! כל פעם שאני משחק איזה משחק "כבד" כמו למשל COH או C&C3 פתאום אחרי זמן מה, בין 15-60 דקות של משחק רצוף המחשב פתאום נתקע!! נתקע לגמרי !! מהרמקולים יש ציפצוף של קול גבוה כזה ורועד.. או משהו כזה! והמחשב ממש נהיה לבנה!! המקלדת והעכבר לא מגיבים, על המסך יש חצאי תמונות רועדות וקבעות (התמונה לא משתנה!).. ורק RESET יכול להציל אותו!! ד"א בדקתי טמפ' הכל נורמלי, כל הדרייברים מעודכנים FIX! אני לא יודע ממה זה נובע!! אשמח לקבל עזרה בדחיפות..! יש לי וויסטה אבל הבעיה היית גם כאשר היה לי XP.. זה המפרט פחות או יותר: E6600 X1900XT 2GB ram .... תודה!

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by samsam76,

היי, קניתי מחשב חדש. גיליתי שיציאות הUSB3 אינן עובדות. הדרייבר היה מותקן. החזרתי למעבדה. החזירו לי אותו ואכן הUSB3 עבד, לפחות איציאה הקידמית אותה הספקתי לבדוק. עבר יום או יומיים, ושוב היציאות מעבירות כUSB2 וגם חלק מהן מתנתקות לפעמים.... מה אפשר לעשות לפני שאני רץ שוב למעבדה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by midgetmc,

שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!

18. Started by smoke_man,

יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. Started by fartuk,

יש לי : לוח אם :http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2842&ProductName=GA-EP45-DS3R זיכרון:http://www.dealtime.co.uk/xPF-OCZ-OCZ-2GB-2-x-1GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240-pin-Memory HD: מערך RAID 5, חברת 320GBX3 ,Seagate כ. מסך : gigabyte gv-nx76t256d-rh ספק כוח: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=150 zalman cnps9700 led:CPU COOLER הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב לא עוברות כמה שניות ומיד הוא נכבה ושוב נדלק ושוב נכבה.... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by TheGame,

תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזה נגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזה ובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ... עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300 כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MB זיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ) * אם צריך עוד איזה פרטים תגידו ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. תראו המפרט הזה…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. הבעיה היא כזאת יש לי מצלמה trust דגם 120 spacecam הורדתי לה דרייברים למחשב וכשאני מתקין אותה ההתקנה עוברת בסדר אבל אז בלוח בקרה ליד המצלמה יש לי סימן קריאה וכתוב שיש בעיה כשאני נכנס פנימה לראות כתוב שישנה איזשהי בעיה ושעליי להתקין דרייבירים חדשים יותר מה לעשות?? זה הדרייברים הכי חדשים שיש!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים