תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי ווינדוס לא עשיתי פורמאט ועכשיו במקום 320 GB יש לי 127 האם הבעיה היא בהארד דיסק או בגלל שלא פירמטתי? התקנתי שוב את הווינדוס עם פורמט (כולל מחיקה ויצירה מחדש של פרטישן) ועדדין זה מזהה רק 127 GB
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתם לא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני.. בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיות ועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל. למה הם לא נכבים?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אולי בחנות לא חיברו משהו נכון ? זה ע"פ שתי גרסאות של אוורסט. * ועוד שאלה על הלוח אם: איך יהיו לו יציאות אודיו דיגיטליות כמו שהוא אמור לכלול ? כי אני לא רואה יציאות כאלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 Motherboard TWIMNOS1024MB DDR1 400MHz CL2.5 PC3200 AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case זה המפרט, עם דיסק קשיח WD 40GB IDE, חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), הנה הבעיות: הנורות של המארז לא נדלקות (בדקתי כמה פעמים את תקינות החיבורים של המארז), כל המאווררים כן עובדים, המעבד כן מתחמם הדיסק הקשיח והצורב DVD שמחובר למחשב כן פועלים ומתחממים. ללוח יש כרטיס מסך עליו חיברתי אותו למסך והמסך מראה כאילו המחשב כבוי או משהו, שום דבר לא קורה, כפתור הריסט שבמארז לא עובד ושוב, שום נורה לא נדלקת לא HDD ולא POWER LED. מה יכולה להיות הבעיה?? ד"א את…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח ASUS TUF 270 - ו2 כוננים SSD למערכת וכונן WD 4TB לחומרים. התקנתי וינדוס 10 PRO על SSD והכונן השני לא מופיע בניהול דיסקים. בביוס הוא מופיע- במנהל ההתקנים תחת DISK DRIVES הוא מופיע אבל אין לי אפשרות לגשת אליו בניהול דיסקים עצמו להקצות לו אות או לעשות בו כל שימוש מעשי. גם באמצעות מג'יק פרטישיין ניסיתי ליצור מחציות אבל הכונן הרלוונטי פשוט לא מופיע שם.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מחשב חדש , מעבד amd64 , זכרון USI , לוח ga-k8ns ultra ,דיסר WD . המחשב הותקן כמו שצריך כולל מערכת הפעלה XP. מאז שהתחלתי לעבוד עליו מצאתי תופעה משונה: המחשב מאתחל את עצמו ומתחיל לבצע קליק אחד ארוך (לא ברור מאיזה חומרה זה מגיע). בנוסף , כרטיס הקול לא עובד (כנראה בגלל התקנה לקויה). מה הסיבה לאתחולים הללו ? מדוע הקליקים הללו ? מדוע כרטיס הקול לא עובד. אשמח לעצות תודה
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שוב שלום ... קיבלנו מחשב חדש היום. חיברתי את כל החיבורים על מנת להתקין את הווינדוס. לחצתי על כפתור ההפעלה, עלה מין מסך של הלוח אם (M2NPV). אחרי זה נהיה מסך שחור ולמעלה בצד ימין יש מקף תחתון מהבהב. אי אפשר להזיז כלום, ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים - אין תזוזה. כשאני מנסה לסגור את המחשב על ידי לחיצה על הכפתור הפעלה\כיבוי - אין תגובה. רק על ידי ריסטרט או לחיצה מאחורה על כפתור שמעל הכבל חשמל - שיש בו | ו-O (כאילו כשO מסומן, אי אפשר להפעיל את המחשב). מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם טמפרטורה של 57-58 מעלות במנוחה (למשל, מיד עם ההדלקה) ללוח האם סבירה? טמפטורת החדר - כ- 20 מעלות. כל שאר הרכיבים (CPU, SSD, HDD) סביב 25-30 מעלות. מדובר במחשב חדש לגמרי. להלן החלקים הרלוונטים במפרט: i5-2500K Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 MSI H61MA-E35-B3 Zalman Z9 (ללא כרטיס מסך ייעודי) נ.ב. הבדיקה גם דרך ה- BIOS, וגם דרך HWMonitor.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש עם i5 10400 ולוח אם B560M DS3H של גיגהבייט. הורכב אתמול. בחלק מהפעמים שבוצעה הדלקה, מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות מה-SSD - תקוע על העיגול המסתובב עם הלוגו של הלוח אם או שרשום Preparing automatic repair. חיפשתי המון את התקלה בגוגל אבל מה שמוזר זה שכשזה קרה, בוצע גם ניסיון להעלות את המחשב מדונגל bootable עם התקנה של ווינדוס (אותו דונגל שממנו הותקן הווינדוס על הSSD) וגם זה לא עלה - היה תקוע על העיגול המסתובב. אחרי כמה כיבויים והדלקות וניתוקים מהחשמל זה בסוף מסתדר והמערכת עולה מה-SSD. זה גורם לי לחשוב שיש איזושהי בעיית חומרה. בכל מקרה בוצע שחזור לנקודת שחזור בווינדוס שנלקחה אוטומטית קצת אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה …
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש. הכל מחובר תקין. כאשר מדליק, באמצעות כבל DVI (אין כניסת VGA), המסך מרצד. פסים אדומים לרחובו, ואיבוד אות אחת לכמה שניות. ווינדוס עוד לא הותקן. החיבורים נראים תקינים. החלפתי כבל והעניין נשאר. האם מדובר בתקלה ברמת הלוח? או שכדאי להתקין ווינודס ולנסות לפתור את הבעיה אח"כ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בחיבור מחשב חדש השתמשתי בכבלים של המחשב הישן. עושה רושם שהכל מתחבר כהלכה - העכבר והמקלדת מגיבים, כבל תקשורת מהבהב ומראה שהוא פעיל בסלוט שלו, אבל המסך - שחור. סוכם שתותקן מערכת הפעלה חלונות 11 ואני אדאג למפתח מוצר והחשבונית גם מראה שעבור ההתקנה של מערכת ההפעלה חויבו כמה עשרות ש"ח. הכבל של המסך הוא HDMI ומחובר תקין למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Windows 7 Ultimate 64-bit מעודכן ולא נראה לי שזאת בעיית תוכנה. האקספלורר של הקבצים (לא IE) מתרסק ואז בא מסך כחול בכל איזה חצי שעה. המתחים ב-SPEEDFAN לא תקינים בכלל - האם זה רלוונטי או שהתוכנה מזייפת. 12V זה 0V ו-מינוס 12V זה 1V וכו'. בנוסף הטמפ' של ה-GPU שהוא 240GT היא 50-60 מעלות במנוחה. בדקתי SMART לדיסק הקשיח - תקין. גם בדיקת שגיאות מקוצרת ב-HDTUNE נמצאה תקינה. יש עוד משהו שצריך לעשות בהנחה ששתי בדיקות יצאו תקינות? זה מה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 000000000004D007 BCP3: 0000000000000002 BCP4: 000…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהילן חברים, קניתי מחשב חדש GIGABYTE P35 DS3L G-Skill 2*1GB INTEL 2 QUAD Q6600 Arctic Cooling freezer 7 pro GIGABYTE 8800GT 512mb CORSAIR 450W חיברתי הכל (בדקתי 10 פעמים שהכל נכון) אני לוחץ על כפתור ההדלקה - המאווררים מתחילים להסתובב - הוא לא עושה צליל של POST והמסך לא מגיב, ואז המאוררים מפסיקים לעבוד (המחשב נכבה). אחרי 3 שניות שוב המאווררים נדלקים ל5 שניות ואז שוב כובים, כששום דבר לא עולה על המסך ואין צליל של POST. ניסיתי לעשות RESTART לCMOS, לא עזר. בדקתי עם ספק אחר (480W של Thermaltek) - בדיוק אותה בעיה. החלפתי קירור למעבד - לא השתנה כלום. ניתקתי את כל הפריפרלים מהלוח, אותה בעיה. מה זה יכול להיות? בעיה בלוח אם אני מניח, מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-