תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי לשואל אותכם למה אני יכול לשפר את המחשב שיהיה יותר טוב. אתם יודעים כרטיס מסך, זכרון אולי עוד 512, משהו כזה. השאלה האם אני יכול לקנות כרטיס מסך שיתאים לי למחשב, זאת הבעיה. אז הנה ראו:
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התחילו לי לפני יומיים פתאום צפצופים ממש ממש גבוההים מהספק. ניסיתי לפתוח אותו ולנקות אותו אך זה לא עזר בכלל. יש עליו מאוור 120MM אבל שאני מנתק אותו מהלוח הוא לא מפסיק לעבוד.. מוזר? יש דרך לעצור אותו?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? הרכיבים חדשים cpu-amd athlon 3000 am2 לוח am2nf6g-vsta אין לי כרטיס מסך(אני רוצה לעבוד עם המובנה) האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעלות עם כרטיס מסך מובנה? או שהבעיה היא בספק שיש לי שהוא 300w ואין לו את היציאה של ה 4 פינים רק את ה 20 פינים
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות עם המחשב אז הורדתי MEMTEST וצרבתי את זה כאימאג' ושמתי את ה CD ROM שלו שיעלה בבוט התוכנה עלתה והתחילה לעבוד ואחרי 7 שניות ( תחילת הטסט השלישי ) נעצרה. ניסיתי איזה 5 פעמים ואותו דבר: אחרי 7 שניות התוכנה נעצרת ולא ממשיכה וכמובן רק RESET מוציא מהמצב הזה. העברתי את הסטיק של הזיכרון שלו למחשב שלי והרצתי שוב את MEMTEST והפעם התוכנה עברה את 7 שניות אבל נעצרה ב 6 דקות, שוב ניסיתי כמה פעמים ואותה תוצאה. יש לו זיכרון של קינגסטון 512MB. לי יש זכרונות של קורסייר אז הוצאתי את הזיכרון שלו מהמחשב שלי והחזרתי את הזכרונות שלי ( 2 סטיקים של 512MB כל אחד ב DUAL CHANNEL ) עכשיו הרצתי עוד פעם את התוכנה והפעם היא עוברת את ה 6 דקות אבל נעצרת ב 10 דקות... מה זה אומר ? התוכנה אמו…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אז ככה: נתחיל ברכיבי המחשב AMD Athlon 3200+ Socket 939 Gigabyte K8NF-9 Ultra 1Gb Twinmos DDR400 2X512 HD 160GB SATAII Leadtek 6800GS Thermaltake TR2 420W Thermaltake Mozart + MediaLab Toshiba 32WL66 via Hdmi to DVI זה המחשב... הבעיה התחילה לי לפני כחודש פחות או יותר שבא לביטוי בזה שפתאום המחשב מתחיל לקרטע כאילו הרצתי ווינדוס אקספי על מחשב 486 העכבר לא סוחב... המוזיקה מקרטעת בטירוף... אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט... חשבתי שזה טמפרטורות... המעבד היה על 33 מעלות... הכרטיס מסך על 42 וההרדיסק על 63 אז אמרתי זה אולי ההרדיסק לאט לאט התחלתי לבדוק אותו לעומק.. הסתבר שיש בו בד סקטורים החלפתי אותו לאחר 40GB שהיה לי (תקין) ושוב זה חוזר על עצמו.. אמרתי אולי ספק כח.. (בגלל שפעם הייתה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כפולה עם העכבר על הסרטון יש לציין שלפני הפרמוט כל סרטון היה נפתח במסך מלא ע"י הפעולה הנ"ל אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שבמחשב שלי יש בעיית איטיות.. המחשב חדש בן כמה שבועות...והחומרה ממש לא חלשה כך שאי אפשר להאשים אותה (מפרט בצד) זה מתבטא באיטיות בתפריטים ובתקיעות במשחקים כמו MOST WANTED
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק סריאל ATA , פתאום המחשב לא קורא ממנו משום מה ... בביוס זה מוגדר בוט דרך ההארדיסק , אבל הוא לא עושה דרכו בוט וכותב שהוא לא קיים כאילו ... כשאני מכניס הארדיסק שהוא לא סריאל ATA אז הכל עובד מצויין וגם אני רואה את הכוננים של ההארדיסק השני (שהוא סריאל) בווידנווס ... עכשיו מה שקורה זה שבמקום לעשות בוט דרך ההארדיסק סריאל הוא אומר שלא קיים הארדיסק ואז הוא מעלה את nvidia boot agent שסתם לא עושה כלום ... יש לי לוח NF4 .... מה לעשות ? אולי הדריברים של ההארדיסק סריאל נמחקו אם יש כזה דבר בכלל ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-