תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה,ואיתו כל התוכנות בהתחלה, יש אזושהי תוכנה שמשום מה נראה לי שייכת לכ.מסך הוא רושם לי משהו על LOW LEVEL DRIVER או משהו כזה....מישהו יודע במה מדובר ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן יש לי אלבום תמונות בעל שיתוף ציבורי בPICASAWEB ואני רוצה להוריד את כל התמונות בבת אחת - ולא תמונה תמונה מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte SQ 800 וכרטיס קול און בורד ובאנריל 2003 ואנריל 2 יש בעיה בסאונד ממש מעצבנת הסאונד כזה נמרח ויש הד כזה מעצבן בקיצור עדיף לכבות את הרמקולים במקום לשמוע לזה חיפשתי באתרים של אנריל תיקון לזה אבל לא מצאתי מישהו אחר נתקל כבר בבעיה הזאת ? כי גם לחבר שלי שיש את אותו כרטיס קול און בורד יש את אותה בעיה תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35C-DS3R של ג'יגהבייט ומארז 3D AURORA של ג'יגהבייט. היציאות של הלוח אם שאמורות בעצם לפנות לאחורי המארז לא מתאימות לחורים שחצובים בחלק האחורי של המארז, שמיועדים ליציאות האלה. מה עושים? עריכה: הצלחתי, עכשיו הבעיה היא שאין לי ברגים כדי לחזק אותו. אין בקופסא של הלוח. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קניתי הארד דיסק של 250GB חדש. היום חיברתי אותו(בנוסף ל-20GB שכבר יש לי) ושמתי אותו SLAVE בעוד ההארד דיסק הקיים הוא MASTER. חיברתי ואז ניסיתי להדליק את המחשב, עכשיו הבעיה זה שהמחשב עולה, אבל על המסך רואים חושך והמחשב משמיע צפצופים מדי כמה שניות, זה צפצופים זהים ומעצבנים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק וזה לא עזר, זה ממשיך. למעשה לפני שחיברתי אותו ניתקתי את CD-ROM שלא הייתי צריך, ומאז זה פשוט מסרב לעלות - מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב : p4b 2.4ghz 512mb ram generic 266mhz via p4vaxd GF4MX440 64mb ושני דיסקים קשיחים של western digital wd400 ואחרי התקנת לינוקס הם עבדו יופי לינוקס וווינדוס ואז אבא שלי(שמבין טוב במחשבים אבל לא בלינוקס) עשה משהו ובום אין ווינדוס וכל פעם שאני מנסה להתקין אחרי שwindows xp עובר לשלב התקנה הגרפית אז הוא כותב erorr loading operation system אבל win98se עובד אבל לא רציתי אותו אז החלפתי את הארד דיסקים באחד של maxtor 8gb שהיה לי זרוק ואז הצלחתי להתקין את הwindows xp מה זה יכול להיות הדיסקים התנזרו מווינדוס(כי לינוקס אפשר להתקין העליהם וזה עובד פיקס והדיסקים עברו הרבה פירמוטים אז לא להגיד תפרמט)? ומה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש WIN XP. מה אפשר לעשות כדי לבדוק? (לא פירמוט) לא קורא בפעולה מסויימת.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום רב המחשב הוא מחשב חדש פנטיום 4 3ghz פרסקוט לוח אם של אסוס p4p800 se דיסק קשיח של wd 80gb sata זכרון 512 של קינגסטון מחשב לאחר התקנה חדשה של דיסק משולב xp+sp2 לא מצליח להתכבות שמנסים לכבות אותו דרך התחל->כיבוי נותן מסך כחול ניסיתי כבר לפרמט כבר את המחשב מחדש דיי מייאש גם בגלל שזה מחשב חדש וישר על התחלה יש בעיות אשמח לקבל עזרה בעניין
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך מגדירים שהאינטרנט יתחבר לאחר כל הפעלה מחדש של הוינדוס ? מצאתי לנכון פה לכתוב או שזה צריך במחשבים כללי -> תוכנה ? לא מצאתי מקום אחר... תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן, במחשב שלי בבית, כאשר המחשב נכנס ל-Sleep Mode, כל המאוררים מפסיקים לעבוד והמחשב שקט בצורה מוחלטת. לעומת זאת, במחשב של חברה שלי, כשהמחשב נכנס למצב שינה, הקירור למעבד ממשיך לעבוד והמחשב עדיין נשמע כאילו הוא במצב עבודה רגיל. ניסיתי לבדוק קצת את ה-Power Settings ולא מצאתי שום דבר מועיל שם. אשמח לעזרה, טיפים, עצות או כל דבר אחר. ובעיה נוספת, קטנה הרבה יותר - המאורר במארז של המחשב המדובר עושה טיפה רעש, ניקיתי אותו מאבק, הידקתי את הברגים כדי שלא תהיה תזוזה מסיבית של המאורר בעת סיבוב, והוא עדיין לא שקט מאוד. מצד שני, המארז במחשב הזה הוא מארז ג'נרי ומכאן אני מניח שגם המאורר הוא לא איזה זלמן, אז אולי זה קשור. שבת שלום לכולם, ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי זכרון במחשב אחר בבית. לאחר החלפת הזכרון(הזכרון החדש הוא של PQI 2.5-3-3-6. הזכרון הישן אני לא בטוח. נדמה לי 3-4-4-8 של Kingston.) המחשב עלה, נכנס לוינדוס, עבד 20 שניות ונפל. בפעם הבאה שניסיתי להעלותו הוא עבד 5 שניות ונפל. אח"כ ניסיתי להחזיר את הזכרון המקורי, אבל המחשב פשוט לא עלה. אחרי שהמקורי לא עלה, החזרתי את החדש, ולהפתעתי המחשב פועל, אבל לא מגיע לווינדוס כלל. וגם אין לי גישה ל-BIOS, (הוא מגיע למסך שבוא כתוב ללחוץ DEL אבל לא מאפשר לי) למישהוא יש מושג מה הבעיה פה? (דגם של הלוח אם הוא 661FX-M של EliteGroup (יענו ECS). עם 2 מקומות לזכרונות...כל פעם שאני שם בשמאלי זה לא עובד בכלל. כל פעם שאני שם בימיני זה עולה עם בעיה זו או אחרת. כל פעם שאני שם בשניהם זה עושה…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש אם פתחתי את הדיון בתת פורום הלא נכון. מספר שבועות אני שובר את הראש בדילמה הבאה: ברשותי DVR של חברת provision, מחובר ישירות לטלוויזיה (טיפשה) באמצעות כבל HDMI. אני רוצה לשכפל/לשקף את התצוגה שבמסך הנ"ל למסך שנמצא בגינה, בהתחלה ניסיתי סטרימר ואז גליתי שהוא נעול לאפליקציות חיצוניות כגון הAPP של החברה. חשבתי על לקנות סטיק PC אבל אני חושש שהחומרה שלו לא תתאים לדרישות של התוכנה וחבל לי על הזמן המתנה שיכול להתברר לחינם (מעבר לעלות הכספית) חשבתי על סוג של hdmi extender (אלחוטי), אבל אני זקוק לכזה שלא יבטל לי את המסך הראשי. בקיצור? הלכתי לאיבוד בתשובה שסביר להניח הרבה יותר פשוטה. אשמח לעזרה והצעות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://img153.imageshack.us/my.php?image=98132131ra3.jpg http://img153.imageshack.us/my.php?image=untitlediq6.jpg ניסיתי לשנות את הגודל של המחיצה עם Acronis PartitionExpert אבל זה מראה כאילו היא 122 ולא 100 ככה שזה לא נותן לי לעשות כלום יש למישהו איזה רעיון?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב למשל כשאני מדליק את המחשב הוא ניכנס ל WINDOWS מהר אבל לוקח לו הרבה זמן לעלות את הדברים ליד השעון ... ועוד הרבה דברים מוזרים מה אתם אומרים ? גם OC אני אלא מצליח יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512 סמסונג DDR 400 ראדיון 9500 XT ויש לי ספק 300 וואט של HEC ...
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בלוח זה ישנם IDE1 IDE2 IDE3... IDE2 וIDE3 יש להם אופציה ל RAID... אני חיברתי את 2 הHD שלי לIDE1 ואת הצורב לIDE2... כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס, הוא מזהה לי רק את שני הHD-ים ולא את הצורב... ניסיתי גם לחבר את הצורב לIDE1 ואת הHD-ים לIDE2 (כך שהHD-ים בRAID) והביוס מזהה לי רק את הצורב ולא את הHD-ים. לפי מה שהבנתי מזה שכאילו הביוס מזהה רק את IDE1 ולא את IDE2 ו IDE3... אחרי שעות רבות של "החלפות" בין הIDE-ים השונים איכשהו הצלחתי לפרמט HD אחד ולעלות את הווינדוס; אבל עכשיו 2 הHD שלי מחוברים לIDE1 והצורב לIDE2 והוא לא מזוהה... אחרי שהעלתי את הווינדוס התקנתי מהדיסק של הלוח אם אופציה לעדכן ביוס דרך האינטרנט ועידכנתי אותו... משום מה כשעשיתי ריסטרט הביוס בכלל לא השתנה ועדי…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שקיימת בעית חומרה מציקה במחשב שלי, ואני מנסה לגלות מה גורם לה - בלי הצלחה ... אולי מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא: בגדול המחשב עובד מצויין ומהיר - אבל אחרי תקופת זמן מסויימת שהוא דלוק וזה יכול לקרות אחרי דקות או אחרי ימים ... משהו קורה והמחשב מתחיל לקרטע לשנייה כל פעם, כלומר לאגים כאלו, גם העכבר עוצר לרגע וגם אודיו, ווידאו וכל אנימציה רציפה מקרטעת עם קפיצות באודיו. אחרי כמה דקות נוספות, התצוגה פשוט קופאת! גם הסימן עכבר והכל - המחשב פשוט נעצר. יותר מזאת, שאני מנסה להפעיל את המחשב מחדש הוא משמיע "יללה" ארוכה או פשוט מהבהב את הנורה ולא מציג כלום על המסך. כמה הפעלות מחודשות או המתנה של רבע שעה פותרת את הבעיה (שלפעמים קופא שוב כ5 דקות אחרי שהמערכת עולה) אין בעיות …
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-