תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי 2 שאלות: שאלה ראשונה: יש לי מארז שיש לי מלפנים חיבור של סאונד הרמקולים+מקרופון. יש לי לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE UAYZ על מנת לחברם אני צריך להוציא ג'מפרים מהלוח אם ולהכניס את אותו הכבל (מהפאנל החיצוני של הכ.קול) אחרי שהוצאתי את הג'מפרים וחיברתי את הפאנל הקדמי ללוח אם ,הכ.קול מאחור (הכ.המובנה) התחיל לא לעבוד ! וזאת הבעיה שלי כאן הוא לא עבד בסדר,הסתפקתי בפאנל הקדמי.עכשיו נדפק לי הפאנל הקידמי ואני רוצה להחזיר את הג'מפרים ואני לא יודע איך הם היו,דיפדפתי בספר שקיבלתי עם הלוח אם לא כתוב שם איך לשים את הג'מפרים. אשמח עם תעזרו לי למה זה מאוד מעצבן להיות בלי סאונד במיוחד כשאני לרוב עובד עם קול שאלה שנייה: יש לי כ.קול שחיברתי,אני מנסה להתקין לו את הדרייבר מהדיסק …
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבניה ...אורך הכבל כ10 מטר ...בנקודת חיבור בסלון מחובר עכבר אופטי ...קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן ...עובד מציון כבר מעל שנה. הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir+ רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר ןהשלט גם יחד. ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון. יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם. האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ו…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני כבר מודיע שבאשכול הזה יהיו הרבה פרטים וכמה שיותר נתונים מכל הבדיקות שלי שיעזרו לכם להבין את הבעיה כמה שיותר ואולי תוכלו לפתור לי אותה בעזרת השם... קודם כל אני ירשום לכם את המפרט שלי ואז יספר את הסיפור אז הנה: Abit nf7 v2.0 a-data pc3200 256X2 T:2.5-3-3-11 @400mhz V2.7 amd mobile barton 2500+ 512k @ 200X11.5=2300Mhz (amd 3500+) 1.6v palit gforce 6800gs agpX8 256mb @ stock speeds (no oc) 500W ps (generi) דבר ראשון אני יודע שהמחשב לא חדיש במיוחד וכו' אבל באמת תחסכו את ההצעות לשדרג כי אם תשארו לראות את כל הבדיקות תבינו שגם המערכת הזאת יודעת לעבוד כמו שצריך... אז ככה, הכל מתחיל לפני כשבוע וחצי שעוד היה לי את ה radeon 9500pro האגדי שעבד כשנתיים+ ב OC דיי מטורף. …
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חלקים יחסית חדשים, וכשאני נכנס למשחקים לא עוברת דקה והוא פשוט נכבה לי בפרצוף,, יכול להיות שהמעבד מתחמם? המפרט שלי: AMD ATHLON II X2 260 DDR 3- 2G NVIDIA GeForce 9500GT
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר של הצאקרה 250mm, איפה ניתן הארץ להשיג מאוורים כאלו גדולים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! יש לאחים שלי מחשב והם מתקינים כלמיני שטויות מפוצצים את המחשב בדברים מיותרים. וזה יוצר מצב שאני צריך כל חצי שנה להריץ גיבוי של ghost. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ גיבוי ghost כל פעם כשהמחשב עולה?! או לחלופין להתקין איזו תוכנה שתעשה פעולה דומה לmagic card. אני רוצה להפוך את המחשב למחשב שאי אפשר לשמור בו דבר בדומה למחשבים שיש בבית הספר. תודה לכל העוזרים! כפיר.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, כל יום בלילה אני מכבה את המחשב ופותח למחרת אחרי בית ספר. ביום מסוים שבאתי לפתוח את המחשב הוא לא עלה. ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי שוב והכל עבד כמו שצריך סגרתי אותו בלילה כמו כל יום רגיל והלכתי לישון. למחרת הוא שוב לא נדלק. שוב ניתקתי מהחשמל חיברתי אך הפעם זה לא עזר. החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק מה הבעיה. מה שגיליתי: כל פעם שאני פותח את המחשב הנורה הכתומה נדלקת לשניה וכל המאווררים במחשב (של הספק כוח, מעבד וכו') נדלקים, ואחרי שניה בערך כולם נכבים חוץ מהספק כוח. מה שקורה הוא בעצם שהספק כוח הוא היחידי שעובד וכאילו לא מספק כוח למחשב אלא רק למשך שניה אחת אחרי ההדלקה. אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה ללא צורך בתיקון אני אשמח, תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקלה הכי מוזרה שקרתה לי בחיים , המחשב עשה פתאום ריסטרט הבקר של המאווררים נכבה לגמרי נעלם ממנו המתח בדרך כלל שעושים RESET הבקר לא אמור להתכבה זאת אומרת שמשום מה המתח לבקר הפסיק חיפשתי בתיקיה MINIDUMP היא ריקה טמפרטורה תקינה , זכרונות תקינים , הכונן הקשיח אין לו בד סקטור אבל EROR עם זאת הבקר של המאווררים לא אמור להתכבות ואם הכונן הקשיח " תקול " הוא אמור לעשות רק RESET אני חושד בספק כח שמתקרבים לספק יש צליל חשמלי אבל זה עובד ככה 3 חודשים רק היום קיבלתי RESET ראשון עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין מאז לא נכבה התפעלתי OCCT לאמץ את הספק כח , מעבד , זכרונות כלום הכול תקין , גם הטמפרטורה של המעבד
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת HP שמשרתת אותי יפה אבל לפעמים יש לה איזה שיגעון להודיע על "הדפסת המסמך נכשלה" מבקש את עזתכם.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שרכשתי אתמול: לוח Gigabyte DS3L מעבד E8400 3.0G זכרון Geil Ultra CL4 2G בסטיק אחד HD 500 GB + 250 GB פנימיים SATA HD 80 GB + 80 GB פנימיים IDE כרטיס מסך MSI 4850 ברשותי גם 2 כוננים קשיחים חיצוניים של WD בנפח 500 GB כל אחד. הכוננים הללו מתחברים ל- USB. מה שקורה - כאשר הם מחוברים ואני מפעיל את המחשב, עוד בשלב ה- BIOS המחשב כל הזמן מתרסט, פשוט כך. אוכל לצלם בוידאו אם זה יעזור. לוקח 3-4 שניות, הוא מתרסט, חושב, ושוב לאחר 3-4 שניות מתרסט. שמתי לב לפעילות בכוננים הקשיחים החיצוניים כאשר זה קורה, אז ניתקתי אותם מה- USB והמחשב עלה, לאחר מכן חיברתי בחזרה והכל תקין. אם כך - הם, ככל הנראה, הגורמים לבעיה. ניסיתי לחפש ב- BIOS משהו שקשור ל- USB שאולי יכול לגרום לכך א…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך תוצרת sapphire - Radeon x1900GT 256MB שבצורה מוזרה קורס שאני משחק משחקים תוך כדי המשחק: need for speed-undercover, fifa/nba09 ... בכל המשחקים הכרטיס נמצא בהגדרות מעל למינימום ויש לי מעבד e6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכל מה שצריך מעל למינימום חומרה הנדרש. הכרטיס נמצא אצלי כשנתיים וחודש ואני לא יודע אם זה קשור אבל יש עליו אבק ויש עליו מאין איקס מברזל (אולי מקום שצריך להיות בו מאוורר כי חשבתי שזה בא עם מאוורר ואצלי אין) והבעיות התחילו כבר לפני שנה במשחק just cause. מה אפשר לעשות? יש אחריות 3 שנים אני חושב אז איפה משיגים שירות?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כונן SATA של WD. הוא רוצה להגדיר אותו ככונן ראשי (שעליו יישב הווינדוס) אבל שאני נכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא לא מזהה את הכונן ומביא שגיאה (בBIOS אני רואה את הכונן) יש לו לוח אם ASUS P4S800D. עזרה?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-