עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. חברתי הכל ואז הלוח עלה. עשיתי כמה שינויים ואז Reset ועכשיו כלום לא עולה, אין תמונה. כל המאוררים עובדים ומגיע חשמל, אבל אין תמונה. יש לכם מושג למה זה? בנוסף כמה לשים את ה Host Bus Speed [66,100,133,auto] Ratio Of Processor Core to System Bus Frequency [3,3.5,4,4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8]

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by ah64,

כבר כמה ימים שזמן האיתחול של המחשב שלי ארוך מאוד (5-10 דקות) בצורה לא הגיונית. מאחר והיו לי כמה בעיות נוספות שקשורות לחלונות - פירמטתי את הכונן והתקנתי XP מחדש. שאר הבעיות הסתדרו פרט לבעיית האיתחול. יש לציין שהמחשב עובד בצורה מושלמת פרט לקטע הזה. האם ייתכן שהלוח שלי נדפק? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D עם 512Mb DDR 400MHz (בשני סלוטים) ומעבד P4 2.6MHz. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by pixelsight,

תודה לכולם אני מצאתי את ההודעה הישנה שלי בסוף עשיתי עדכון דרך windows וזה הצליח אז תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. כשהמחשב עולה,ואיתו כל התוכנות בהתחלה, יש אזושהי תוכנה שמשום מה נראה לי שייכת לכ.מסך הוא רושם לי משהו על LOW LEVEL DRIVER או משהו כזה....מישהו יודע במה מדובר ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by crak100,

שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. לאחרונה, אחרי יום שלא נגעתי במחשב כשאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

8. Started by garnett,

שלום. יש לי מעבד pentium 3 1000MHZ. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני יכול לשים, בהשקעה של סביבות ה 300 שח. ( אני מעוניין לשדרג כדי שיתאפשר לי לחבר שני מסכים למחשב, למרות שטכנית אני יכול גם עכשיו לעשות זאת, (בעזרת מפצל) אך בהשקעה גבוהה יותר ממחיר של כרטיס טוב יותר שגם מאפשר חיבור מסך נוסף בעזרת DVI ) בתודה. אביב.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by ranko,

למחשב שלי מחובר כרטיס מצלמות על יציאה של ה"פיסי אי",כרטיס זה נקרא GV800 8.2 גירסה הכי עדכנית שיש. הוא מותקן בסדר גמור,ועובד מעולה ללא תקלות. רק בעיה אחת ,המחשב לא נשאר דולק ברציפות למעלה מ3 ימים. אז נכנסתי לקובץ DMP שזה יוצר,וזה מראה לי שהבעיה היא בקובץ של התוכנה של המצלמות. ואני משתגע מה לא בסדר. צירפתי תקובץ אם מישהו ידע איך לעזור אני ישמח[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:33 הקובץ[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:59הוספתי עוד תמונה שמראה לי תשגיאה(לוח בקרה\כלי ניהול\\מציג אירועים\מערכת)[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by KF,

שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by JezpeRR,

קודם כל שלום לכולם! אז ככה יש לי בעיה במחשב שממש מציקה לי...והיא קוראת במיוחד עם תוכנה אחת... מי שמשחק Counter Strik יודע שיש תוכנה שנקראת ונטרילו שאיתה מדברים עם חברי הקבוצה שלך...אז אני משתמש בה והיא גורמת לי לבעיות ניסיתי להתקין כמה גירסאות שלה להחליף התקנות להתקין בכוננים אחרי בתיקיות אחרות וזה לא עזר. הבעיה בעצם היא מעיין תקיעות כאלה בזמן עבודה בווינדווס שהתוכנה עובדת ובמשחק (Counter Strike) זה בכלל מפריע! זה לא בידיוק תקיעות של נתקע וזהו זה כמו LAG או דיליי (DeLay) למשל אני עובד בווינדווס ואז אני ממזער תונטרילו לTRAY ואז מזיז תעכבר ננגיד בעיגול על המסך אז התוכנה תרד לאט לאט כזה ואז העכבר יזוז לאט לאט במין תקיעות קטנות כזה...והכל בדיליי בשחק אותו דבר יש לי דיליי כאיל…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by wooper,

שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by disturbed,

יש לי מע' הפעלה : windows xp 32 מחשב נייח עדכנתי את כל הדרייברים במחשב להכי מעודכנים.. וכאשר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה AHCI זה ביקש ריסטרט.. ועשה לי מסך כחול.. וכניראה שלא התקנתי אולי נכון את הדרייבר.. ואחרי זה הוא עלה מאוד מאוד לאט.. ולעפעמים גם לא עלה בכלל.. ולפעמים הוא לא מוצא את אחד ההארד דיסקים.. כניראה ששיבשתי משהו שמה.. ואני חושב שצריך פשוט להתקין מחדש את הדרייבר הזה .. והייתי רוצה עזרה בנושא אם אפשר.... כאשר המחשב מחובר רק עם ההארד דיסק של ה-40 ג'יגה שעליו מותקנת מע' הפפעלה המחשב עובד חלק.. כאשר אני מחבר לו את הטרה.. הוא לא מזהה אותו כמו שצריך והמחשב נתקע כל הזמן.. ואני יודע שזה לא בעיה בהארד דיסק כי הבעיה התחילה בדיוק אחרי שניסיתי לעדכן אתה דרייבר של הבקר

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by Dorgalam,

קיבלתי מחשב מSKYPC לפני שבוע, המפרט : ומהרגע שקיבלתי אותו יש לי בעיות איתו. המחשב נתקע המון, חלק מהפעמים אני רואה מסך שחור ויכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום וחלק מהפעמים המסך נתקע על התמונת מסך ולא זז משם (לא רואה את העכבר) העכבר שמופיע על המסך בגודל ענקי! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה לעשות CHECK DISK FOR CONSISTANCY או משהו התקנתי את כל הדריברים של הלוח אם + ATI.. מה יכולה להיות הבעיה? הייתי שולח את המחשב לתיקון אם החנות היתה קרובה אליי, אני גר בהרצליה וקניתי מSKPYC(ראשון לציון) יש הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. יש לי 2 דיסקים קשיחים ובשתיהם יש ווינדוס 7 נפרדים מהתקנה זהה. באחד מהם (זה שאני משתמש בו לרוב), הזכרון מתמלא לגמרי תוך כמה דקות, המחשב מפסיק להגיב ואז חייבים הפעלה מחדש. בווינדוס השני הכל עובד טוב. אני חושש שזה איזה ווירוס וניסיתי להריץ אנטי ווירוס מהווינדוס התקין וגם מsafe mode של הווינדוס שנתקע אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by snoker,

יש לי בעיה כבר כמה שבועות. הבעיה היא, שלא שומעים שירים\משחקים\כל דבר שדורש קול(אפילו רשמקול), כשהמקרופון עובד, הרמקולים עובדים (ניסיתי יותר מאחד) ואפילו בבדיקת שמיעה שומעים את הפססססססס של הבדיקה, אבל עדיין אין קול בדברים האחרים. לא להגיד לי שהכרטיס קול לא טוב או הרמקולים, כי הבדיקה מוכיחה שהם עובדים נהדר, אך אני לא יודע מה לעשות!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by slimshady21,

שלום. קניתי מדפסת Epson Stylus CX3500, והיו איתה כמה בעיות- הסורק לא עבד, והיו גם בעיות עם המכונת צילום. אז התקשרתי לתמיכה של EPSON, והנציגה שם אמרה לי שיש בעיה עם חיבור הUSB כי המדפסת משתמשת באותו חיבור לקלט ופלט (מדפסת וסורק) ואמרה שאני צריך לשדרג את יציאת הUSB שלי ל-USB2. ואמרה שאני אכנס לאתר www.usbman.com ויוריד משם, אבל לא הבנתי מה צריך להוריד. (אם אתם צריכים פרטים לגבי הUSB שלי וכאלה אז תגידו) אבל זה בכלל נכון מה שהיא אמרה שצריך להוריד USB2 ובגלל זה המספדת לא עובדת כמו שצריך? או שהיא סתם חפרה לי?.....

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by רמי,

בזמן הורדת וידאו ממצלמת וידאו למחשב התמונה מקרטעת וכן גם הצליל, התמונה והצליל נעצרים ואינם נראים בברור. מעין תופעה כמו של חוסר זיכרון. יש לציין שהתופעה הינה חדשה ובעבר העברתי קבצים בצורה תקינה. התופעה מתרחשת רק כשמבוצעת פעולת הקלטת הווידאו. ולא במהלך בצפיה ללא ביצוע של הקלטת הווידאו. להערכתי הבעיה הינה או בכרטיס המסך או בזיכרונות המחשב או במעבד. האם יש אפשרות לבדוק כל פריט בנפרד. פירמטתי את המחשב והבעיה חזרה.כך שכנראה הבעיה הינה בחומרה. מעבד p42.8 לוח אם asusp4p800e delux זיכרון 2X 256 ddr 400 כרטיס מסך abit siluro fx5200 128mb rami_a@inter.net.il

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. אז ככה יש לי בעיה איזה חצי שנה+- ועדיין לא עשיתי איתה כלום אז ככה זה התחיל פעם באמצע ששיחקתי קאונטר סטרייק פתאום המחשב התחיל לצפצף כמו סירנה : הקלטה מאז כל פעם שנכנסתי לקאונטר סטרייק אחרי איזה כמה זמן ששיחקתי זה התחיל שוב (כמובן זה מפסיק כשאני יוצא מהמשחק) במשך הזמן זה התדרדר ועכשיו זה כבר בכל משחק (טוב נו אולי חוץ ממשחקי פלאש ) וגם לפני כמה זמן זה התחיל להיות גם כשאני עושה למשל סריקת וירוסים או adware/spyware... חשבתי שזה אולי הטמפרטורה או משהו אז ניקיתי לפני איזה יומיים המון אבק ולכלוך שהצטבר בתוך המחשב..... אבל זה עדיין ממשיך בבקשה עזרה!! נ.ב. אם אתם חושבים שזה בכל זאת קשור לטמפ' אז איך אני יודע מהי ??? עוד נ.ב. תוספת קטנה כשמתחילה הסירנה המשחק לא מאט או משהו …

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. יש לי בעיה כל שניה קופץ לי האנטי ווירוס ונותן לי הודעה כזאת מעצבנת והמחשב זז מאוד מאווד לאט... אני נואש ואני צריך את עזרכתם זה כותב לי: Norton antivirus was unable to start the instant messenger scanner. it will be unable to scan instant massenger downloads for infections. מה לעשות...????????.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by tomerben,

שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. Started by MK007,

יש לי רשת בין שני מחשבים , אני הראשי ולפעמים שנכנסים מהמחשב השני לאתר מסויים המחשב שלי פתאום עושה ריסט, לפעמים גם בלי קשר. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים