עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Grihan,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בצורה חריגה. דברים יחסית בסיסיים כמו דפדפן נתקעים לזמן מורגש, בכיבוי הוא מראה את המסך הזה של תוכניות שיש לסגור לפני הכיבוי, רק שהרשימה ריקה, וכד'. בנוסף, במשך תקופה מסויימת הוא היה קופא לפחות פעם ביום, סתם בלי סיבה, גם זמן גלישה באינטרנט, ורק ריסטרט פיזי היה עוזר, אבל בזמן האחרון זה נפסק בלי שעשיתי משהו. מה ניסיתי סריקה עם memtest86, במשך 12 שעות, הכל תקין. סריקה של הדיסק עם הכלי של סיגייט, SeaTools, גם הכל תקין אבל אני לא בטוח שהפעלתי אותו כמו שצריך ומה שעשיתי מספיק. המפרט שלי מעבד Intel Core i5 760 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ספק Seasonic S12II 620W כ. מסך NVIDIA GeForce GTX 460 זכרון 4gb ddr3 דיסק קשיח HD103SJ Samsung 1TB מה יכולה להיות הבעיה…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by tio,

שלום רב, לפני כשבועיים המחשב שלי נהיה איטי להחריד...מהירות תגובה נמוכה, פתיחת כרטיסיות איטית... זמן מהקלדה ועד שהאותיות מוצגות וכו'...לא מצאתי ממש מה הבעיה אז ביצעתי פירמוט. לאחר מכן עדיין הייתה איטיות במחשב. מחיפושים שעשיתי גיליתי שגרסה מסויימת הגוגל כרום היא שגורמת לאיטיות ולכן הסרתי אותו. מאז היה שיפור במהירות התגובה של המחשב אך עדיין לדעתי לא חזר למצבו הישן והטוב. בכל אופן אני עכשיו מנסה לשחק במשחק פיפא 2011, התפריטים עוברים בסדר אבל במשחק עצמו הכל לאט בצורה מחרידה. לפני כן המשחק עבד מצויין ולכן ברור שהחומרה שיש לי אמורה להתאים אבל משהו השתנה. או חומרה או תוכנה אבל אני לא יודע איך לאבחן את זה. ביצעתי בדיקות עם תוכנות ולא נמצאו ממצאים חריגים. המחשב שלי עם חלונות 7, I…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי את המחשב שלי שנה וחצי - שנתיים ובזמן האחרון (אולי אפילו די הרבה זמן) נגיד אני מחלץ קובץ RAR של 8 GB דוגמא, כל המחשב איטי מאוד בזמן החילוץ ואני לא יכול לבצע פעולות אחרות וחייב לחכות לזה שיגמר. מפרט המחשב : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W ---------------------------------------------------- דברים שעשיתי : 1. defrag עם התוכנה : Defraggler 2. סריקת וירוסים בboot modeעם avast 3. בדיקת spyware עם su…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. Started by bv_beaver,

שלום. יש לי מחשב יחסית חדש (מפרט בפרופיל), שפרמטתי אותו לפני בערך כחודש ובשבוע האחרון הוא התחיל לעבוד ממש לאט. זה קורה בזמן גלישה, צפייה בסרטים או סתם עבודה על המחשב. (דווקא בזמן משחק הוא עובד סבבה...) כשאני נכנס לTask Manager כתוב לי שהPhysical Memory הוא בסביבות ה97% כשרק הפייר פוקס פועל(וברקע כמובן האנטי וירוס וכו')... ניסיתי לסרוק לווירוסים\spyware וזה לא מצא כלום, בנוסף הרצתי Tuneup גם לא עשה שום דבר... למישהו יש רעיונות??? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by msimpason,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי זז ממש לאט, למרות שאני מנקה זבל והוא נקי לחלוטין מוירוסים לפי התכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware Avast! Free AntiVirus DarkComet Rat Remover כל ה3 לא מצאו כלום, אין שום תהליכים שרצים ברקע וחוץ מדברים בסיסיים (סקייפ, אופיס) יש עליו רק 2 משחקי רשת קלים של נקסון שהוא מריץ חלק לגמרי. כשאני אומר שהמחשב זז ממש לאט אני מתכוון שבכניסה לדף הראשון בפתיחה של הדפדפן הוא נתקע, למשל כשאני נכנס לדפדפן וכותב כתובת ונכנס אליה יכולה לקחת לו דקה להיכנס ומשם הלאה הוא טוען בקצב מהיר, למרות שלפעמים זה קורה שוב. משחקים קלים נתקעים לפעמים או רצים לאט למרות שהוא יכול להריץ אותם חלק שעה רצוף ויותר, אני מדבר למשל על Sonic Generations שחשבתי שהתחיל את הבעיה ובגלל זה מ…

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד עם מעבד I7 3632 וזיכרון 8 ג"ב, אבל דיסק קשיח מגנטי. שמתי לב שכשיש תפוסה גבוהה ובד"כ אפי' מלאה מהדיסק קשיח, המחשב לא זז למרות שהזכרון פנוי לפחות בחצי. אני יודע שזה בגלל שזה לא SSD והדיסק לא עומד בעומס. השאלה היא האם יש דרך להעביר יותר דברים לזכרון, למשל האם ביטול הזיכרון הווירטואלי יעזור? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.1 (לא פרו) בנוסף אני רוצה לקנות SSD או כונן היברדי, אבל יש לי בעיה בגלל שאין פתחים במחשב להחליףכלום, ובשביל כל דבר כזה צריך לפתוח אותו לגמרי, מה שמוריד את האחריות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  9. באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by HairyAss,

אהלן כולם המפרט: 8GB 2TB 1TB 460GTX X3 445 WIN7 נראה לי שאלה כל החיוניים. בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות. הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים) סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD הדפדפן נתקע בגלילה וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב... לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן. ניסיתי מה שאני יודע…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי כולם, הנה המפרט של המחשב שלי: i5 750 NVidia GTS 250 P7PP5D 4GB Ram מארז (לא יודע עד כמה זה משנה, בעיקר לגבי קירור) - Antec Two Hundred ספק - Seasonic M12 - 500W Windows 7 64Bit HDD - Samsung HD103UJ 1TB - Split 100, 900 מקום פנוי ב100GB - 20GB מקום פנוי ב900GB - 110GB הבעיה: קודם כל למחשב נורא קשה לעשות MultiTasking, אם אני מנסה לראות סרט בVLC ולהיות בפיירפוקס בו זמנית הוא פועל לאט, אחרי כמה זמן זה מסתדר אבל בכל מקרה פועל לאט. במשחקים (Heroes VI, Spiderman Shattered Dimensions, Skyrim) כל כמה זמן המסך משחיר לכמה שניות ולפעמים המשחק אפילו קורס, כשסקיירים קרס היה כתוב שהדרייבר קרס אבל גם אחרי שמחקתי והתקנתי את הדרייבר מחדש (הכי מעודכן) זה עדיין קורה. ניסיונות שלי לתקן …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by doviknohl,

שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7. משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש. ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי. המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה. אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי). ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותק…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by L1ron,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה. למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב. כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה. בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק.. בכל מקרה המפרט שלו זה E6550 GEFORCE 8500GT 2GB RAM 667 ASROCK CONROE היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית. אני שם לב לתופעה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי סוללה חדשה למחשב אך המחשב לא מזהה אותה וכמובן לא מטעין אותה. עלי לציין כי התקנתי את הוינדוס 7 ללא הסוללה רק עם המטען האם יכול להיות כי בגלל זה המחשב לא מזהה את הסוללה? כאשר הכנסתי את הסוללה היא עבדה במשך כשעה ללא המטען. הבעייה היא רק בטעינה. במנהל ההתקנים מופיעה הסוללה ללא באגים. האם התקנה חדשה של הוינדוס יכולה לפתור את הבעייה? או הסרת הדרייבר של הסוללה?

15. היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by ronnyk,

יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by maxth,

שלום, ברשותי מחשב(ישן) אשר אינו נדלק לאחר שניסיתי לחבר(כבל sata/כבל חשמל מהספק) דיסק קשיח . לפני התקנת hard disk כביתי את המחשב הוצאתי את הכבל החשמל מהשקע , משכתי את כבל הsata וכבל מהספק וחיברתי אותם ל hard disk לאחר התקנה המחשב לא נדלק אין אורות/ציפצופים/boot גם לא ניתן להטעין דבר(אוזניות/סמארטפון) דרך usb אחורי אני חושד שהספק נפגם אך אינני יודע בוודאות אין ברשותי ספק חלופי לבדיקה. ניסיתי להוציא ולהכניס את חיבורי הספק גם לא עזר. הספק הוא seasonic x series 750w gold מה ניתן לעשות, אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אדמונד בלאו,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב נייח שהמאוורר הגדול שלו מעל לוח האם הרעיש הוא הוחלף על ידי לאחר ההחלפה המחשב אינו עולה הוא נדלק משמיע ציפצופים אך התמונה במסך אינה עולה נורת המתח במארז החיצוני דולקת מה יכולה להיות הבעיה תודה אדי

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. Started by M@or,

יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. היי. ישלי בעיה מוזרה, יש לי מחשב שאמור להיות טוב נראה לי... אבל אני בקושי יכול להריץ את ghost recon waillands לדוגמה ואת assassins creed origins אני לא מצליח... כאילו המשחק עולה אבל פועל ממש גרוע... יש לי במחשב: Intel core i5 6600 3.3GHz 4 cores 16GB RAM GTX 1070 Windows 10 64bit Asus-b150-k(לוח אם) תודה מראש

21. לפני כחצי שנה קניתי אקספרט בוק B9 של אסוס (מעבר I7 דור 11, 16GB RAM, 1TB SSD ועוד). מהיום הראשון שחיברתי את ה-MX MASTER שלי עם מקלדת MX KEYS בחיבור בלוטות' החלו כל כמה עשרות שניות לאג שתוקע את העכבר\מקלדת לשנייה או שתיים וממשיך. בהקלדה זה יותר הקלדה עם תקיעה על אות (למשלללללל) ובעכבר זה פשוט מציק ומאוד קשה לעבוד ככה במיוחד בתור עו"ד שכותב המון ולא יכול להרשות לעצמו שגיאות (לחזור חזרה לתקן את כל תקיעת האותיות זה סיוט). בחיבור עם הדונגל אין שום בעיה למיטב זכרוני. אותו עכבר ואותה מקלדת עובדים נהדר עם מחשבים ניידים אחרים שיש לי בבית עם חיבור BT ללא שום לאג ושום בעיה. פניתי לאסוס, זה התחיל מדרייברים שונים והמשיך אחרי זמן קצר בהתעקש…

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום לכולם קיבלתי שבוע שעבר את נNEDIA CENTER החדש שלי AMD 435 לוח אם 785 של גיגהבייט מאורר SCYTHE שוריקן זכרון DDDR3 כ 2GB מארז לגונה של ENERMAX צורב ספק 300 שלENERMAX על המחשב התקנתי וינדוס 7 (שאותו התקנתי לפחות ב5 מחשבים לאחרונה) במהלך היומיים האחרונים - בסיטואציות לא דומות המחשב נתקע פעם אחת שאישתי התעסקה עם הWMC סתם שפתחתי סרט (ברגיל ללא תוכנת המדייה סנטר) פעם שהמחשב חזר ממצב שינה יומן הארועים של הוינדוס רשם את השגיאה כ KERNEL POWER.לא מצאתי בגוגל משהו מדוייק לגבי הבעיה. הרצתי תוכנת EVERST ל3 שעות המעבד היה ב100% עומס -ללא שום בעיה טמפרטורת המערכת במנוחה -מארז 38 מעלות והמעבד 35-37 מעלות טמפרטורת המעבד בעומס מלא לאחר 3 שעות כ52-53 מעלות בלבד עצתכם מה יכולה להיות הבע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SADOTY,

הי, עד לא מזמן המחשב היה נהדר. אין עליו תוכנות מיוחדות ממש מחשב ביתי הכי פשוט בעולם. לפתע גיליתי שכשאני מדליקה אותו הוא עולה מאד לאט, כל המסכים נפתחים ב SLOW MOTION ואי אפשר לעבוד בו יותר. פניתי לטכנאי מחשבים שרק כמה ימים לפני כן התקין לי אנטי וירוס. לדבריו המחשב ישן (בן 3 שנים) וצריך לרכוש חדש. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות שלו? יש לו מלא זכרון פנוי. בברכה יפעת

25. Started by Cryptonite,

שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים