עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sDoron,

שלום לכולם מדובר בהרד דיסק 20.5 G של IBM DEKSTER ,הקיצר המחשב מזהה אותו בעליית רכיבים אבל לאחר עליית ה winxp הןא מזהה רק את המחיצה הראשונה שלן 2G ,לא מצליח בשום דרך להכנס אליו לא מבין במיוחד בפרטישן אבל פשוט שהוא לא מזהה בFDISK את המידע במחיצה הבעייתית כדיסק לוגיקלי או כדיסק שאיננו דוס,לכן ביצעתי שינוי בהפרטישן לדיסק אחד של 20.5 G ואותו הוא באמת זיהה כמחיצה יחידה בץת 20.5 גיגה אבל כשהעלתי את ההרד דיסק לחלונות הוא זיהה שוב רק את ה-2 גיגה הראשונים כמחיצה ואינו זיהה את האחר מה לעשות? מבקש הדרכה Nוקדקת. אינני יודע אם המחיצה הבעייתי הוא NTFS או ב FAT32. אינני מבין בפרטישן מגיק ואינני ייודע מאיפה להורידו. אשמח באם תוכלו לעזוא לי גם בזאת יום טוב לכולם נץב מעוניין להציל את המי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. היי, לאחרונה שידגרתי את כרטיס המסך במחשב הדי ישן שלי, להלן המפרט הנוכחי: 3.0Ghz Q6600 Abit IP35-E G.Skill 4GB ATI HD6870 1GB Corsair 450w הכרטיס נקנה מחנות, חדש מהקופסה. בנוגע לטמפ' - אני דואג לנטר את הכרטיס עם speedfan, ככה שהוא לא עובר את 45-50. למחשב מחוברות שתי טלויזיות בhdmi ישירות לכרטיס המסך (עם מתאמי dvi), אחת lcd 32 inch של סמסונג והשניה led 46 inch של פיליפס. מדי פעם, קורה מצב שבו שתי הטלוויזיות נכבות ונדלקות לאחר 2-3 שניות..חשוב לציין ששמתי לב כי גם במצב שבו הטלוויזיה כבויה (יש אור אדום שמצביע על כך שהיא כבויה), נראה כי היא עדיין נכבית (האור האדום נכבה גם כן). רציתי לדעת האם יכול להיות שהספק שיש לי כרגע לא מספיק חזק ובגלל זה קורה? או שאני סתם מדמיין וה…

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רשמתי הודעה דומה בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות", אבל עדיין לא ענו לי והנושא קצת דחוף אז אני רושם אותה גם פה. אז ככה, קניתי היום סטיק של 1GB DDR2 667. הסטיק מצטרף לסטיק הקיים אצלי כבר במערכת 512mb DDR2 667, שמתוכו 64 מוקדש לכרטיס זיכרון שעל הלוח אם. שחיברתי את שניהם והפעלתי תמחשב, המחשב זיהה רק 960 מגה לעומת 448 שהיה לי לפני זה (כמובן בגלל ה64 שירד מה 512 שצריך להיות לי.) ניראה לי שהמחשב זיהה פשוט רק את הסטיק החדש והוריד ממנו לערך 68 מגה ואת הסטיק השני הוא בכלל לא זיהה... מישהו יודע מה הבעיה פה? קראתי איפשהוא שצריך לאפשר שהמחשב יזהה את שני הסטיקים דרך הביוס. יש בזה משהו? בכל מקרה, כל מי שיודע איך לסדר את המצב, שהמחשב יזהה את שתי הסטיקים, יותר מוזמן לעזור

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Gimel,

ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. Started by Lakers24,

יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by kbahar,

יש לי בעיה המחשב נדלק אך המסך שחור אין ספירת זיכרון ונורת ה HDD נדלקת באופן קבוע

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום המאוור של המחשב נייד התחיל להרעיש אז פירקתי אותו וקניתי מאיביי את אותו הדגם על המאוור הישן רשום 5V 0.4A על החדש רשום 5V 0.5A זה בסדר לשים את המאוור החדש? מה זה אומר 0.5 לעומת 0.4? כדאי לשים לא כדאי? אשמח להסבר על ההבדל בנוסף לתשובה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב נגעתי על המארז והמארז מאוד רותח מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by ron533,

הי, החלפתי את הלוח אם שלי בעקבות תקלה ללוח אם זהה, יש לי 1.5 GB של זכרון RAM, פתאום הוא מציג ב"מחשב שלי" שיש לי 1.43GB RAM בלבד. בבדיקה בתוכנת Belarc Advisor הוא מאשר שיש לי 4 מודולים של זכרון (2 של 256 ו 2 של 512) בעבר אני משוכנע שהוא הציג לי יותר RAM, אם אני לא טועה הוא הציג 1.5GB אבל בטוח לא 1.43GB. מה יכולה להיות הסיבה?? לאן נעלמו לי קרוב ל 40MB?? (הביוס סופר 1507382 KB , חלקי 1024 שווה 1472 MB או 1.47 GB ולא 1.43.... ???) תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה חדשה שהופיעה. המחשב שלי חדש יחסית (7 חודשים בערך), במהלך עבודה המסך פשוט כבה ומופיעה הודעה על רקע כחול Digital power saving mode. המסך עובר למצב standby ולא ניתן יותר לעשות כלום כדי להדליק אותו, רק הדלקה מחדש של המחשב. הבעיה היא שהוא מגיעה רק עד השלב שהוא מסיים לעלות מחדש וחוזר לאותו המצב. אשמח אם למישהוא יש רעיונות מה לעשות כי אני די התיאשתי תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ozba77,

יש לי בעיה שכל פעם האקספלורר נתקע ואז סוגר את כל החלונות אני משתמש באקספלורר גירסה 7. אמרו לי להוריד ולהתקין מחדש את הפלאג אין של הפלאש, זה לא עזר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by isragal,

בחודש חודשים האחרונים כל משחק שאני מריץ על רזולציה של 1024 או יותר נתקע תוך כמה זמן ואני מקבל מסך שחור התסכלתי בטמפ' של הכרטיס מסך - GEFORCE 9600 והוא מגיע ל59 מעלות לעומת 42~ במנוחה אני די בטוח של זה בכלל הטמפ' אבל אני לא יודע מה לעשות (זה לא אבק כי המחשב חדש לפני חצי שנה ככה והסתכלתי אין שם כלום) וזה לא דריבר כי עדכנתי כבר שמעתי על התוכנה SPEEDFAN כדאי להשתמש בה? זה מחשב חדש אז יש אחריות אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו שם תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Men7a,

שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. יש לי בעיה. לפני חמש דקות ניסיתי את האפשרות clock במסך הLCD ואז הבנתי שזה מזיז את המסך מצד אחד לשני. אך כאשר החזרתי את המסך למצבו המקורי הבחנתי שבחלק הימני ביותר של המסך כל הדברים פחות חדים והם נראים יותר מטושטשים. כאשר הזזזתי את המכוון של אפשרות הclock עוד הפעם שמתי לב שהאזור שבו לא רואים טוב זז הצידה כמה סנטימטרים. עכשו עיתי את זה עוד הפעם והוא נעלם. מה קורה פה?,אני יודע שהמסך שלי ממש ממש דפוק ושדופקים על הפלסטיק הוא נכבה ושהכפתורים שלו ממש דפוקים וכאשר מביאים את המערכת חזרה ממצב שינה הוא עושה צורות מוזרות אבל זה כבר ממש מוזר. האם כדי לי לקחת את המסך לתיקון?,ואם כן מה להגיד להם?. תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by rubiliani,

שלום, יש לי בעיה רצינית, בבקשה תעזרו לי! כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא כאילו נדלק לשניה, המאווררים זזים לשניה ואז ומפסיקים וזהו.. שום דבר לא עולה. החלפתי ספק וזה אל עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח אם??

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by Sheirf,

ניסיתי לעדכן ביוס ללוח-אם בעזרת התוכנה AsusUpdate אבל זה לא מצליח תראו בתמונה: למישהו יש מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by eliXir,

חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי מופיע לי לפי אוורס שהטפ של המעבד שלי היא 82 מעלות! ואז רשום כל מעבד בנפרד 46 מעלות. זה תקין????? שנית רשום לי שהזיכרון שלי הוא DDR3-1333 והוא 1600!! אני לא מבין למה רשום 1333? DIMM1: G Skill F3-12800CL7-2GBECO 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)זה GSKILL ECO EDDITION מישהו יודע מה הבעייה? הלוח תומך עד 1866 זה הזיכרון Module Name G Skill F3-12800CL7-2GBECO

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Avocado,

המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.